Πότε, πού και υπό ποιές συνθήκες ακούτε μουσική;

αυτά τα μικρά είναι πραγματική πληγή του Φαραώ.

Τις προάλλες άκουγα McCartney, και έφτασε το cd στο Live and let die. Ο μικρός το είχε ακούσει στο ....Shrek the 3rd (!) και μάλλον του φάνηκε χαμηλή η στάθμη που το άκουγα... γιατί ήρθε τσουπ-τσουπ και γύρισε το ρυθμιστικό και μου το τσίτωσε... και να ούρλιαζα δεν θα ακουγόμουν

Εγώ έχω τον Robin,τον γάτο μου.

Η θα τρίβεται και θα κάνει νάζια πάνω στα τηλεκοντρολ,αλλάζοντας tracks,κλέινοντας τον προ,ανοίγοντας άλλα μηχανήματα (τα έχω στιβαγμένα όλα μαζί στον καναπέ δίπλα μου για άμεση πρόσβαση και αυτό εκμεταλλεύεται) ή θα κοιμάται πάνω στα μηχανήματα την ώρα που παίζουν (επειδή βγάζουν ζέστη) κάνοντάς τα "μάλλινα" !:afro:

αυτά τα μικρά είναι πραγματική πληγή του Φαραώ.

Τις προάλλες άκουγα McCartney, και έφτασε το cd στο Live and let die. Ο μικρός το είχε ακούσει στο ....Shrek the 3rd (!) και μάλλον του φάνηκε χαμηλή η στάθμη που το άκουγα... γιατί ήρθε τσουπ-τσουπ και γύρισε το ρυθμιστικό και μου το τσίτωσε... και να ούρλιαζα δεν θα ακουγόμουν

Εσύ έχεις και ευαίσθητα ηχεία, οπότε... ωχ αμάν!

Είχα προτείνει μια λύση στον Τάσο: κοτέτσι! (ξέρει αυτός...) :flipout:

Last edited:
Εγώ έχω τον Robin,τον γάτο μου.

Η θα τρίβεται και θα κάνει νάζια πάνω στα τηλεκοντρολ,αλλάζοντας tracks,κλέινοντας τον προ,ανοίγοντας άλλα μηχανήματα (τα έχω στιβαγμένα όλα μαζί στον καναπέ δίπλα μου για άμεση πρόσβαση και αυτό εκμεταλλεύεται) ή θα κοιμάται πάνω στα μηχανήματα την ώρα που παίζουν (επειδή βγάζουν ζέστη) κάνοντάς τα "μάλλινα" !:afro:

μάλιστα.
Είναι κι αυτή μια ερμηνεία, δεν λέω, στο θέμα "ζεστός ήχος"

:flipout:

Εσύ έχεις και ευαίσθητα ηχεία, οπότε...

Είχα προτείνει μια λύση στον Τάσο: κοτέτσι! (ξέρει αυτός...) :flipout:

να δω εάν σας φωνάξω μήπως σας ντραπεί... αλλά δεν πιστεύεις πόσο γρήγορα περνάει από τις ντροπές στο "παραγνωριστήκαμε" ο μπαγάσας!

Ετσι είναι κι εμένα, αν έρθει κόσμος στο σπίτι για να ακούσουμε μουσική τότε είναι που θα κάνει όλα τα τρελλά του, θα ουρλιάζει, θα γελάει, θα παίρνει τα τηλεκοντρόλς, θα σβύνει τα μηχανήματα, θα τερματίζει το volume κλπ...
Μέχρι να τις φάει και να πάει κλαίγοντας τιμωρία στο δωμάτιό του.