Πότε θα στολίσετε?

Re: Απάντηση: Πότε θα στολίσετε?

Κάτι για τους λάτρεις της Χριστουγεννιάτικης μουσικής!!

´´Ξεκινάει το RealChristmas.Gr´´

http://www.typologies.gr/xekinaei-to-realchristmas-gr/
Φτου γμτ..!! διελυσα το αυτοταλαντωτο οταν ημουν νεαροs..να συντονιστω πανω του να γλυτωσουν οι γειτονεs τουλαχιστον!!!

Απάντηση: Re: Πότε θα στολίσετε?

Εγω ειχα τεραστιο προβλημα γιατι το μοναδικο σημειο που μπορουσα να βαλω το δεντρο ειναι εκει που εχω την τηλεοραση και την ειχα στον τοιχο.
Επρεπε να την ξεκρεμαω να την βαζω στην βαση ηταν και 50αρα plasma και το επιπλο απο κατω να το βαζω τερμα αριστερα με την τηλεοραση πανω για να βαζω το δεντρο στην γωνια δεξια διπλα στο παραθυρο.
Μετα επρεπε να ξηλωνω ολα τα καλωδια απο τον ενισχυτη γιατι δεν εφταναν και μετα τις γιορτες αντε παλι τα ιδια.

Φυσικα ολα αυτα με εκαναν να βαριεμαι το στολισμα αλλα τωρα με την 65αρα δεν ειναι να κρεμαμε και να ξεκρεμαμε 65αρα απο τον τοιχο την εβαλα στο επιπλο του εβαλα και ροδακια εφτιαξα και τα καλωδια να μπορω να το παω τερμα αριστερα χωρις να ξηλωνω και μου εφυγε ενα βαρος.

Το Αλλο Σαββατο πριν την γιορτη της γυναικας μου θα πεσει στολισμα.

Συγνωμη :rolleyes: ...

εβαλες ροδακια στο δεντρακι ?

Στο έπιπλο εννοεί ρε συ... Αλλά μια και το ανέφερες, δεν είναι κακή ιδέα... Υπάρχουν κάτι στρογγυλά ή τετράγωνα με ροδάκια που είναι για βαριές γλάστρες... Εδωσες ιδέα άθελά σου SR... :)))

Καλά όταν έχεις μικρά παιδιά στολίζεις και 40 μέρες πριν ,για μας όμως κοντά στα δεύτερα ' ίντα' με παιδιά άνω των 25 ετών ,ή τελευταίες μέρες στολίζουμε ή και καθόλου δυστυχώς (έχω αρκετούς γνωστούς). Ίσως ξανά όταν γίνουμε παππούδες με εγγόνια!
Συμπέρασμα κάθε πράγμα στον καιρό του :o

Εγώ θέλω να ζω γιορτινές μέρες ξέρετε μουντ γιορτών, αγορές, έξω καρδιά κτλ.. Όποτε στολίσαμε να γουστάρουμε
2d623ea2e01f77cb5949cac0d23e8e45.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το επιπλο με την τηλεοραση που ειναι αριστερα κανονικα ειναι εκει που εχω βαλει το δεντρο.
Μακαρι να χωρουσε στην γωνια που εχω βαλει την τηλεοραση αλλα εκει μονο δεντρο σε στυλ κυπαρισσι χωραει.

DSC00103.jpg