Power-buy Benq w1070

αυτον τον ξερω κ εγω ειναι και ψιλοκοντα στην δουλεια μου ισως μπορω να πεταχτω να ρωτησω.Υποψιν κανει εισαγωγη απ εξω.

Ρώτησα εγώ. Θα το φέρει σε 2 βδομάδες τελικά και μας έδωσε τιμή 890 χωρίς power buy 860 με power buy. Επειδή κάποιοι θα έχουν πρόβλημα που τα κάνει εισαγωγή εγώ τα 2 τα δικά μου θα τα πάρω χωριστά αν είναι οπότε ακυρώστε τα απ'το power buy!

Ρώτησα εγώ. Θα το φέρει σε 2 βδομάδες τελικά και μας έδωσε τιμή 890 χωρίς power buy 860 με power buy. Επειδή κάποιοι θα έχουν πρόβλημα που τα κάνει εισαγωγή εγώ τα 2 τα δικά μου θα τα πάρω χωριστά αν είναι οπότε ακυρώστε τα απ'το power buy!

Δλδ αν η τιμη του pb ειναι 865 με κανονικη εγγυηση, εσυ θα προτιμισεις τα 890 με εγγυηση τυπου "ο θεος και η ψυχη του" ?

Τι καταλαβα λαθος ?

Δλδ αν η τιμη του pb ειναι 865 με κανονικη εγγυηση, εσυ θα προτιμισεις τα 890 με εγγυηση τυπου "ο θεος και η ψυχη του" ?

Τι καταλαβα λαθος ?

Βρήκατε πουθενά 865?

Καταλαβαίνω ότι το κατάστημα μπορεί να μην θέλουμε να το αναφέρουμε αλλά μπορούμε τουλάχιστον να ξέρουμε αν είναι Θεσ/νίκη ή Αθήνα?

Εδω που τα λεμε μεχρι στιγμης και με αυτα που βλεπουμε(με κατι περιεργες ψιλοανατιμισεις)μια χαρα ειναι τα 865.
Αν τωρα που αυξηθηκαν και σε σχεση με τοτε,οι πιθανοι αγοραστες,μας εδινε και την τιμη αυτη(τι διαολο τοσα λεφτα θα δωσουμε),εστω με τρεις ατοκες δοσεις,νομιζω θα ηταν πετυχημενο το deal και για εμας και για αυτον.
Ολα αυτα βεβαια αν προκριθει τελικα το εν λογω μαγαζι και παντα στο μυαλο μας μη σε κανενα idealo.de πεσει σε κανενα 720αρι(παντα γι'αυτους που θα ηθελαν να ρισκαρουν μια εγγυηση απο Γερμανια μερια)

Καταλαβαίνω ότι το κατάστημα μπορεί να μην θέλουμε να το αναφέρουμε αλλά μπορούμε τουλάχιστον να ξέρουμε αν είναι Θεσ/νίκη ή Αθήνα?

Υπενθυμίζω ξανά την λίστα των προμηθευτών:

Καταστήματα:
1.Audio show
2.Avart
3.Ihoekfrasi
4.Kosmas
5.Odes
6.Αλλο ενα το οποιο δεν ενδιαφερόταν λόγω διαφορετικής πολιτικής του καταστήματος.Σεβαστό και μάλιστα πολυ ευγενικά μου έδωσε αλλα τηλέφωνα καταστημάτων.
7.Mediamarkt

Εταιρίες:
1.Computer dynamic
2.Prolink
3.Syscom

Όλα τα καταστήματα και οι εταιρίες ειναι στην Αθήνα,αυτές που πήρα ή περιμένω προσφορά.
Υπενθυμίζω πως η καλυτερη προσφορα εώς τώρα ειναι 865
Όσο για τις δόσεις ας καταλήξουμε στην τελική τιμη και θα δουμε
Περιμένω μια προσφορα που ευελπιστώ να ειναι καλυτερη απο τα 865 ..

Σωστος ο Αγης, και ισως να επιμεινει καπως ο "διαπραγμετευτης"

15 μηχανακια επι 865 ευρω μας κανουν κοντα στα 13 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ.

Αυτο (το οποιο) καταστημα, 13 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ δεν θα τζιραρει πουλωντας benq 1070, ουτε μεχρι το Πασχα του 2014.

3-4 δοσεις απο 4.250 εως 4.350 για τους επομενους μηνες, ΛΟΓΙΚΑ θα πρεπει να ειναι μαλλον ευχαριστημενος. Εξαρταται ομως και τις σχεσεις που εχει και με την CPI.........

Ειλικρινά αν αναφερω (κάτι που δεν πρόκειται να γίνει φυσικά) αυτα που ακούω στο τηλέφωνο θα σας πέσουν τα μαλλιά!!!:BXVZCBXZ6:
Μετα απο κάθε τηλεφώνημα πάω στον καθρέφτη..τα θέλω τα μαλλάκια μου :flipout:
Λίγη υπομονή γιατί περιμένω άλλες δύο και ευελπιστώ να ειναι καλές,όσο για Κωτσόβολο - Ηλεκτρονική προσωπικά δεν έβγαλα άκρη,αν ενδιαφέρεται κάποιος παρακαλω..
Ενα θα σας πω,η Benq Ευρώπης έχει άγνοια για το τι συμβαίνει στη χώρα μας και εάν μπορούσε κάποιος να ενημερώσει θα ήταν καλο..

Και για να συμπληρωσω στα προηγουμενα,το ξερω οτι πολλοι υποψηφιοι θελουμε και τα 3d γυαλια,αλλα για να μην μπουλωσουμε τον Κωστα(που τοσο πολυ προσπαθει εκ μερους ολων μας) και για να μην μπερδεψουμε και τις εταιριες και μπλεχτουν τα μπουτια μας,ας γινει θεμα,μια τελικη συζητηση για το...βοδι(τον προβολεα),για την..ουρα(τα γυαλια) θα βρουμε ακρη,αλλοι με τα γνησια(που παλι μετα την αγορα πλεον θα συνεννοηθουν ακομη καλυτερα) κ αλλοι με αλλα τυπου saisonic(ετσι δε λεγονται?αλλα δεν εχει σημασια) και αλλοι θα το αφησουν για το μελλον.Αυτα..
Ε ναι ρε Ντινο,τοσα φραγκα στις μερες αυτες,ουτε τρεις ατοκες?(αλλα μαλλον και αυτη η CPI! τι να πω..)
Υ.Γ. κατι που λεγαμε για ενα συντονισμενο mail στην Benq Europe,τοσο για το θεμα τιμων,οσο και για την τυχον υποστηριξη σε αγορα απο τα ξενα??

Σωστος ο Αγης, και ισως να επιμεινει καπως ο "διαπραγμετευτης"

15 μηχανακια επι 865 ευρω μας κανουν κοντα στα 13 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ.

Αυτο (το οποιο) καταστημα, 13 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ δεν θα τζιραρει πουλωντας benq 1070, ουτε μεχρι το Πασχα του 2014.

3-4 δοσεις απο 4.250 εως 4.350 για τους επομενους μηνες, ΛΟΓΙΚΑ θα πρεπει να ειναι μαλλον ευχαριστημενος. Εξαρταται ομως και τις σχεσεις που εχει και με την CPI.........

Ντίνο πίστεψε με είμαι σε συνεχή επικοινωνία με τα καταστήματα που δεν έδωσαν προσφορές αλλα ξαναμιλησα και με το αλλο που έδωσε την καλυτερη εώς τώρα προσφορα και του ζήτησα να μας δώσει και προσφορα για 20 ζεύγη γυαλια της Benq..
Επίσης τα μηχανάκια ειναι 23 άντε 21 αν αφαιρέσω τα δύο απο τον vrokolos εάν τελικά το επιθυμεί..

Με προλαβες Κωστα..:-)

Την ωρα που εφτασες για τα γυαλια (τώρα το ειδα) έδινα απάντηση και για τα γυαλια το οποιο τηλέφωνο έγινε την προηγούμενη Πέμπτη..
Δεν τα αναφερω ολα αυτα για να ακούσω τα μπράβο ή κάτι αλλο,το κάνω γιατί μου αρέσει αυτο που κάνω αλλα και πιο πολυ το μηχανακι..

Αν κρινεις οτι και με τα γυαλια μεσα(που ανεβαινει φυσικα το budget),γινει καλυτερο deal για ολους μας,καλως τα βαζεις.
Εγω απλως εκανα μια προταση,φυσικα πιο εξω απο το παιχνιδι των διαπραγματευσευων,απλως σαν τροφη για σκεψη..

Πάντως κάθε καινούργια προσφορά και χειρότερα. Μήπως να επιμείνουμε στην 1η (δεν είναι κακή), γιατί έτσι όπως πάει
θα ξεπεράσουμε τα 1100ευρώ

Πάντως κάθε καινούργια προσφορά και χειρότερα. Μήπως να επιμείνουμε στην 1η (δεν είναι κακή), γιατί έτσι όπως πάει

Ας περιμενουμε και τις 1-2 προσφορες ακομη,μπορει να ειναι καλυτερες.Θα μας πει ο Κωστας ποτε ολοκληρωσε το πρωτο και βασικοτερο τμημα του project και μετα πραττουμε.

Λοιπόν,πριν κάνουμε το power buy ήθελα να αγοράσω τον προβολέα και η απάντηση ήταν μετρητοίς 940 και μετα απο ενα μήνα η τιμη θα πήγαινε στα 1020 ,εκείνο το διαστημα έξω έπαιζε 749 .
Τις τελευταίες μέρες όπως διαπιστώσατε και ανέβηκε η τιμη έξω αλλα δεν υπαρχει και διαθεσιμότητα χωρίς να ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει..
Άποψη μου αύριο μεσημέρι να τελειωνω με τις προσφορές και οποίος δεν δώσει κακώς και να επικυρωσουμε την καλυτερη τιμη έτσι ώστε εώς την επόμενη μέρα να δηλώσουν οι σίγουροι για να γίνει η παραγγελία..φοβάμαι ότι ο χρόνος κυλά εις βάρος μας..

Το γραφω τελευταταια φορα για να μην κουραζω:
Κανενας Γερμανομαθης,Ιταλομαθης(απο αυτες τις χωρες και τα πιο φτηνα μεταφορικα),εκανε καποια αποπειρα για αναφορα σε καταστηματα τους,περι powerbuy?
Η μηπως δεν τελεσφορησε τιποτα,κοινως χυλοπιτα?

Το γραφω τελευταταια φορα για να μην κουραζω:
Κανενας Γερμανομαθης,Ιταλομαθης(απο αυτες τις χωρες και τα πιο φτηνα μεταφορικα),εκανε καποια αποπειρα για αναφορα σε καταστηματα τους,περι powerbuy?
Η μηπως δεν τελεσφορησε τιποτα,κοινως χυλοπιτα?
Εγώ έστειλα email στην pixmania στα Γαλλικά αλλά δεν πήρα απάντηση.Επίσης έστειλα και στην benq europe ρωτώντας για την διαφορά τιμών κτλ αλλά ούτε από εκέι πήρα κάτι πέραν του αυτοματοποιημένου εμαιλ´που λέει ότι καταχωρήθηκε το αίτημα μου και άνοιξε φάκελος κτλ.Επειδή έχω κάποιες άκρες με Γαλλία κοιτάω και τις τιμές προς τα εκεί είναι στα 800-830.