Power-buy Benq w1070

Ρε Κωστα κ αυτο που κανεις ειναι ολοκληρο ανδραγαθημα,ακου εκει ζητα κ συγνωμη!
Παντως περιμενουμε κ την πιθανη προσφορα του pixmania,οπως κ αν υπαρχει κανενας γερμανοφωνος συμφορουμιτης,να στειλει κανενα mail μηπως κ γινει τιποτα δυνατο..

ζήτησα συγνώμη επειδή αποπροσανατόλισα για λίγο το νήμα... δεν καταλαβαίνω τον ειρωνικό σου τόνο!!

Προφανώς και δεν μιλάει ειρωνικά ο φίλος , όπως και όλοι άλλωστε σε ευχαριστούμε για την πρωτοβουλία και τον χρόνο σου!

Δευτερη φορα που πιανεσαι χωρις λογο.Οχι δε σε ειρωνευομαι χωρις λογο,εχω καλυτερα πραγματα να κανω,οποτε λιγο χαλαρωσε.
Κ μαλιστα το διπλοτσεκαρα το post μου μη μου μουτρωσεις,αλλα εκει εσυ..

Παιδιά, δεν υπάρχει λόγος να τσακωνόμαστε για παρεξηγήσεις....δεν τρέχει τίποτα. Γίνονται αυτά που και που με τον γραπτό λόγο. Πάμε παρακάτω πλιζ...:smile:

Και για να λυθεί εντελώς η παρεξήγηση φίλε apom, το ποστ 159 του Κολόμβου πήγαινε στο 157 του Κώστα (Takeshy) που ζήτησε συγγνώμη λόγω φόρτου εργασίας και όχι στο δικό σου ποστ που ζήτησες συγγνώμη για το οφ τόπικ...

Last edited:
Ξεφυγα λιγο,χαλωντας το thread,ζητω συγνωμη..
Αντε να τον παρουμε,γιατι αυτη η αναμονη μαλλον μας φορτωνει.. -:)

"προσμένοντας το μπενεκιού". Εεεεεεεε μια ταινιιιιιια με πολύ πάθος!

"οι avclubers και το κυνήγι του φτηνού μπενεκιού"

Ρε Κωστα κ αυτο που κανεις ειναι ολοκληρο ανδραγαθημα,ακου εκει ζητα κ συγνωμη!
Παντως περιμενουμε κ την πιθανη προσφορα του pixmania,οπως κ αν υπαρχει κανενας γερμανοφωνος συμφορουμιτης,να στειλει κανενα mail μηπως κ γινει τιποτα δυνατο..

Δεν είναι ανδραγάθημα,μία κίνηση για να επωφεληθούμε όλοι και ειλικρινά μου αρέσει αυτό που κάνω και ζήτησα συγνώμη γιατί καταλαβαίνω την αγωνία σας..
αυτά που έχω ακούσει από τους εμπόρους είναι πολύ ενδιαφέροντα και μπορούμε να τα συζητάμε μέρες,απλά δεν είναι σωστό να τα βγάλω στην επιφάνεια όπως καταλαβαίνετε..
από την άλλη και άλλα μέλη κάνανε και κάνουν προσπάθειες και με χαροποιεί πάρα πολύ αυτό το γεγονός..

καλησπερα

Για να υπαρχει διαφανεια και να μην υπαρχουν θεματα καχυποψιας γενικοτερα εγω εχω μεσολαβησει για να γινει επικοινωνια με τα media markt.
δεν εχω δηλωσει ενδιαφερον ακομα για τον προβολεα γιατι πρωτον περιμενω καποια χρηματα που δε ερχονται...
δευτερον δεν εχω ουτε ενισχυτη ουτε ηχεια πλεον για να τον χρησιμοποιησω
και τριτον εαν δηλωσω συμμετοχη θα ειναι για να μην φαω τα χρηματα σε καφεδες ξενυχτια και γκομενες!!!! χαχαχαααχχα

Η διαφάνεια που λες είναι πολύ σημαντική και ορκίστηκα στον εαυτό μου πως ότι κάνω θα έχει πλήρη διαφάνεια και για αυτό μέσω pm επέμενα να το ανακοινώσεις ο ίδιος στο φόρουμ γιατί είναι προς τιμή σου...όπως φυσικά είπα το ίδιο και σε άλλο μέλος που κάνει προσπάθειες για την καλύτερη τιμή..
Κάτι άλλο (εκτός από ένα μήνυμα που με στεναχώρησε) είναι πως κρατάμε επίπεδο και έτσι πρέπει για το power buy...σαν συμβουλή εάν θέλετε φυσικά να την δεχτείτε είναι πως οι διαπραγματεύσεις απαιτούν πολλές ικανότητες (δεν περιαυτολογώ) και κυρίως πολιτική και ελιγμούς και όταν εννοώ πολιτική όχι την βρώμικη..έτσι είμαι μαθημένος και έτσι λειτουργώ χρόνια πάνω στο επάγγελμα μου και κουβαλάω μία πείρα ετών...σταματάω με τα off topic απλά ήθελα κάποια στιγμή να τα αναφέρω και όχι για να ακούσω μπράβο ή να φανώ σπουδαίος..

περιμένουμε και άλλες προσφορές και είμαι σίγουρος (μετά από συνεχή επικοινωνία που είχα με δύο καταστήματα) πως θα έχουμε καλύτερη τιμή από τα 865

Λίγη υπομονή και πίστη..σας ευχαριστώ

Φιλικά Κώστας

Τώρα διάβασα και τα άλλα μηνύματα της παρεξήγησης η οποία προέρχεται φυσικά από την αγωνία μας και το άγχος..
έρχεται Σ/Κ και άλλες προσφορές πριν από την Δευτέρα δεν πρόκειται να έχουμε..ας χαλαρώσουμε όλοι μας να πιούμε τα καφεδάκια και τα ποτάκια μας και από Δευτέρα πάλι :violent-smiley-030: αλλά όχι μεταξύ μας,με τους εμπόρους..:smash:
Εντάξει πλάκα κάνω διότι και από αυτούς,όχι όλοι,κάνανε και κάνουν προσπάθειες πιστέψτε με...

οχιιιι ρε γμτ μου κ ηθελα λιγο ξυλο να δω φτουυυυ :flipout: :flipout: :flipout:

μηπως θελετε να σας ανεβασω κανα screenshot απτον αγωνα του θρυλου να δειτε κ το κοκκινακι ποσο ωραιο ειναι ρυθμισμενο απο "πρασινα" χερια??? :BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

οχιιιι ρε γμτ μου κ ηθελα λιγο ξυλο να δω φτουυυυ :flipout: :flipout: :flipout:

μηπως θελετε να σας ανεβασω κανα screenshot απτον αγωνα του θρυλου να δειτε κ το κοκκινακι ποσο ωραιο ειναι ρυθμισμενο απο "πρασινα" χερια??? :BDGBGDB55:

Εδώ είσαι!!!

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/100539-Βαψιμο-τοιχου-για-οθονη?p=1056692199#post1056692199

-bye-

Re: Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

θα σε στρωσω εγω το σ/κ δε θα μου ξεφυγεις ετσι....... θα σου βγαλω κατι HD φωτος το τηγανι με 40000 κοσμο μεσα τη Κυριακη με τα Γιαννιμα να δεις τα rgb να χτυπανε κοκκινο χαχαχαχααααα!!!!

Να επαναλάβω πως σε αυτή τη φάση κυρίως ενδιαφερόμαστε για την τιμή μετρητοίς η οποία φυσικά είναι ο στόχος αλλά και θα εξαρτηθεί από αυτή πόσοι θα γίνουν σίγουροι αγοραστές και το αναφέρω γιατί σε αυτή τη φάση κοιτάμε πρώτα αυτό και μετά τι θα γίνει με δόσεις-προκαταβολές κλπ..
πάνω στην τιμή θα κριθούν και οι δόσεις και παλεύω για να είναι άτοκες...έντοκες σίγουρα και θα γίνουν απ´οτι μου είπε το κατάστημα με την καλύτερη τιμή εώς τώρα...

Να σας αναφερω και εγω οτι κατοπιν επικοινωνιας μου με μεγαλο καταστημα του Ηρακλειου στο οποιο ειναι υπευθυνος φιλος,η προσφορα δεν ηταν καλη..990 ευρω,μεταφορικα δωρεαν.Ο φιλος ειναι σε αδεια και τη Δευτερα που επιστρεφει ενδεχομενως να υπαρξει καλυτερη προσφορα.Τους αναφερα δε και την καλυτερη ως τωρα τιμη και εμειναν λιγο,η κοπελια μου υποσχεθηκε οτι τη Δευτερα θα το ξαναδουν.Θα σας ενημερωσω παιδες..

Αυστρία, Γερμανία 800.
Αθήνα 900
Κρήτη 1000

Τι γίνεται βρε παιδιά μ' αυτό το προβόλι? Όσο κατεβαίνει στον χάρτη σηκώνεται η τιμή του? Δηλαδή, στο Κέηπ Τάουν πουλάω το σπίτι για να τον αγοράσω?

Re: Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

Ωραία!! Τον παίρνω από το Ρεϊκιαβικ 142 ευρώ και μια Ισλανδή δώρο!!:Banane0:

Πλακα πλακα εχω μια ξαδερφη που μενει σχεδον Αλασκα και εχει παντρευτει ενα παλικαρι απο το Cusco του Περού!Βρε λετε;;
Παντως περα απο την πλακα αυτοι εδω δε θα βαλουν ποτε μυαλο..