Power-buy Benq w1070

Έχεις δίκιο, μάλλον πήρε αύξηση. Εγώ τον έκλεισα προχθές με πωλητή το ίδιο το amazon (πολύ σημαντικό κατά τη γνώμη μου) ως εξής:

View attachment 87859

Έβαλα κάρτα πληρωμής μια χρεωστική στην οποία δεν έχω χρήματα. Μόλις γίνει διαθέσιμο το προβόλι και μου στείλουν mail ότι δεν κατάφεραν να με χρεώσουν, αν δεν υπάρχει πιο ελκυστική προσφορά θα προχωρήσω στην αγορά.

ρεσυ manosfp μπας κ εισαι γαυρος κ μας το κρυβεις???? :flipout: :flipout: :flipout: οταν μπαινεις στο καραισκακη το σημα χτυπαει κοκκινο να υποθεσω εεεε???? :a0210:

Μέλος με pm μου έδωσε ιδέα και θα τηλεφωνήσω αύριο και στα Media markt..

Σε κανα Κωστοβολο, Κολομβουνη, Ηλεκτρονικη πηρες ?
Όχι δεν πήρα και θα πάρω αύριο μόνο στον Κωτσόβολο ή και Ηλεκτρονική
Θα φτάσουμε τους 12 και θεωρω πως ειναι υπεραρκετοί για αυτό που θέλουμε..
Να επικεντρωθούμε και λίγο με το Amazon που μου είπε και αλλο μέλος με pm ότι θα τους ενοχλήσει έτσι ώστε να έχουμε τις καλύτερες δυνατές λυσεις και να εξαντλήσουμε ολα τα περιθώρια..

ρεσυ manosfp μπας κ εισαι γαυρος κ μας το κρυβεις???? :flipout: :flipout: :flipout: οταν μπαινεις στο καραισκακη το σημα χτυπαει κοκκινο να υποθεσω εεεε???? :a0210:

Όχι βρε, απο που το κατάλαβες;;;;

Πανάθα μια ζωή!!!

Σε κανα Κωστοβολο, Κολομβουνη, Ηλεκτρονικη πηρες ?

Εδώ ο κοτσόβολος πουλάει τον w1060 στα 1190 ........
Θα κάνει έκτπωση σε νέο μοντέλο και μάλιστα καλύτερο/ακριβότερο;

Ποτέ μη λες ποτέ... Ο Κώτσος μου έκανε νερά το καλοκαίρι σε κάτι ηλεκτρικές συσκευές αξίας 10500. Μόλις του κούνησα 11 500ρικα έκανε κωλοτούμπες. Καμία μα καμία σχέση η αρχική τιμή τους σε σχέση με αυτή που εξακολουθούν να έχουν ένα καλό κέρδος.

Με pm μου είπε μέλος ο οποίος ακόμη δεν εκδήλωσε ενδιαφέρον πως θα πάει ο ίδιος στα Media markt να κανονίσει την τιμή..
Μία κίνηση συγχαρητηρίων..
Επίσης άλλα δύο μέλη της λίστας τα οποία θα ρωτήσουν σε τοπικά καταστήματα..
Μπράβο..:SFGSFGSF:

Να ρωτήσω κάτι που με απασχολεί και είμαι ακόμη σε αυτούς με ισχυρό ενδιαφέρον...

Η εγκατάσταση του προυποθέτει την τοποθετησή του έτσι ώστε να βλέπει το κέντρο της οθόνης ή έχει την δυνατότητα να είναι πιο ψηλά (οροφή) ή χαμηλά (τραπεζάκι)?

Ο αμέσως επόμενος "καλύτερος" γνωρίζουμε ποιός μπορέί να είναι?

... και συγχαρητήρια στα μέλη για την "κινητοποιησή τους"...

Η εγκατάσταση του προυποθέτει την τοποθετησή του έτσι ώστε να βλέπει το κέντρο της οθόνης ή έχει την δυνατότητα να είναι πιο ψηλά (οροφή) ή χαμηλά (τραπεζάκι)?

το κέντρο του φακού του, είναι λίγο πιο χαμηλά απο το κάτω άκρο της οθόνης
(ή λίγο πιο ψηλά απο το πάνω άκρο αν είναι στο ταβάνι)

το κέντρο του φακού του, είναι λίγο πιο χαμηλά απο το κάτω άκρο της οθόνης
(ή λίγο πιο ψηλά απο το πάνω άκρο αν είναι στο ταβάνι)

αυτο εξαρταται απο τον προβολεα?
ρωτω διοτι στον epson 700 ,εχοντας το lens shift(οριζοντιο και καθετο) στο 0, o φακος ειναι στο κεντρο της οθόνης...:huh2:

Αυτό το calculator δεν υπολογίζει ύψος τοποθέτησης προβολέα και συνάμα της οθόνης που θα προβάλει. Υπολογίζει μόνο απόσταση και μέγεθος οθόνης (ίντσες)
Αλλά ας μη χαλάμε το thread αυτό που αφορά την αγορά του προβολέα...

ρε παιδια,αφου εχει νημα για τον προβολεα,μη κανετε παρεμβολες και δω,για να μπορουμε να παρακολουθουμε τη πορεια του Power-buy

Να ευχαριστήσω το μέλος που έκανε τον κόπο και μίλησε με τον προιστάμενο του τμήματος στα Media markt και μου έδωσε το τηλεφωνο του και μίλησα μαζί του..λόγω όμως της προχωρημένης ώρας λογικά απο δευτέρα τα νεότερα..να με συγχωρέσετε αλλά λόγω φόρτου εργασίας δεν μπόρεσα να μιλησω με άλλο κατάστημα σήμερα..

Re: Απάντηση: Power-buy Benq w1070

ρε παιδια,αφου εχει νημα για τον προβολεα,μη κανετε παρεμβολες και δω,για να μπορουμε να παρακολουθουμε τη πορεια του Power-buy

Συγνώμη... δικό μου λάθος η επιμονή... μεταφέρομαι για την συνέχεια των αποριών μου στο αντίστοιχο νήμα... παραμένω on line κι εδώ με ισχυρό ενδιαφέρον...

Ρε Κωστα κ αυτο που κανεις ειναι ολοκληρο ανδραγαθημα,ακου εκει ζητα κ συγνωμη!
Παντως περιμενουμε κ την πιθανη προσφορα του pixmania,οπως κ αν υπαρχει κανενας γερμανοφωνος συμφορουμιτης,να στειλει κανενα mail μηπως κ γινει τιποτα δυνατο..

καλησπερα

Για να υπαρχει διαφανεια και να μην υπαρχουν θεματα καχυποψιας γενικοτερα εγω εχω μεσολαβησει για να γινει επικοινωνια με τα media markt.
δεν εχω δηλωσει ενδιαφερον ακομα για τον προβολεα γιατι πρωτον περιμενω καποια χρηματα που δε ερχονται...
δευτερον δεν εχω ουτε ενισχυτη ουτε ηχεια πλεον για να τον χρησιμοποιησω
και τριτον εαν δηλωσω συμμετοχη θα ειναι για να μην φαω τα χρηματα σε καφεδες ξενυχτια και γκομενες!!!! χαχαχαααχχα