Έχεις δίκιο, μάλλον πήρε αύξηση. Εγώ τον έκλεισα προχθές με πωλητή το ίδιο το amazon (πολύ σημαντικό κατά τη γνώμη μου) ως εξής:
View attachment 87859
Έβαλα κάρτα πληρωμής μια χρεωστική στην οποία δεν έχω χρήματα. Μόλις γίνει διαθέσιμο το προβόλι και μου στείλουν mail ότι δεν κατάφεραν να με χρεώσουν, αν δεν υπάρχει πιο ελκυστική προσφορά θα προχωρήσω στην αγορά.
Όχι δεν πήρα και θα πάρω αύριο μόνο στον Κωτσόβολο ή και ΗλεκτρονικήΣε κανα Κωστοβολο, Κολομβουνη, Ηλεκτρονικη πηρες ?
ρεσυ manosfp μπας κ εισαι γαυρος κ μας το κρυβεις????![]()
![]()
οταν μπαινεις στο καραισκακη το σημα χτυπαει κοκκινο να υποθεσω εεεε???? :a0210:
Σε κανα Κωστοβολο, Κολομβουνη, Ηλεκτρονικη πηρες ?
Η εγκατάσταση του προυποθέτει την τοποθετησή του έτσι ώστε να βλέπει το κέντρο της οθόνης ή έχει την δυνατότητα να είναι πιο ψηλά (οροφή) ή χαμηλά (τραπεζάκι)?
το κέντρο του φακού του, είναι λίγο πιο χαμηλά απο το κάτω άκρο της οθόνης
(ή λίγο πιο ψηλά απο το πάνω άκρο αν είναι στο ταβάνι)
το κέντρο του φακού του, είναι λίγο πιο χαμηλά απο το κάτω άκρο της οθόνης
(ή λίγο πιο ψηλά απο το πάνω άκρο αν είναι στο ταβάνι)
καλύτερα να πιστέψουμε το επίσημο της benq .Λογικά θα είναι πιο σωστόTo http://www.projectorcentral.com/projection-calculator.cfm τον δείχνει στο κέντρο... αν δεν κάνω λάθος...
ρε παιδια,αφου εχει νημα για τον προβολεα,μη κανετε παρεμβολες και δω,για να μπορουμε να παρακολουθουμε τη πορεια του Power-buy
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.