Power-buy Benq w1070

Νομίζω ότι μια απλή αναφορά είναι αρκετή. Επίσης να υπενθυμίσω τα κάτωθι:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/95155-Περί-συλλογικών-μαζικών-αγορών-(Powerbuys)

Καλή επιτυχία.

Δεκτό και σεβαστό..
Για αυτό άλλωστε ρώτησα και προσπάθησα να "κρατήσω" και το επίπεδο αλλά να είμαι και "μέσα" στους κανονισμούς....

Ευχαριστώ

Βασιλη δεν ξερω να σου απαντησω.
Και δεν ξερω επειδη απο οτι εχω καταλαβει ειναι καπως θολο το τοπιο αναφορικα με το ποσους προβολεις ακριβως, και το πότε θα τους εχει διαθεσιμους ο εμπορος.
ΑΝ παραδειγματος χαριν βεβαιωσει "τοσους" προβολεις, "τότε" θα το θεωρησω λογικο.

Ντίνο,δεν είναι θολό το τοπίο..πολύ ξεκάθαρα μου είπε πως, η Benq θα διαθέσει 20 προβολείς στην Ελλάδα μέχρι τον Φεβρουάριο οι οποίοι θα παραδοθούν 15-25 Φεβρουαρίου..
Ο συγκεκριμένος θέλει και προκαταβολή 300 ..θέλετε να ρωτήσω πόσο θέλει και αυτός με τα 865 .ο οποίος μου είχε πει πως θα έρθουν σε 10 περίπου ημέρες..
Τι από τα δύο ισχύει και τι θα συμβεί πραγματικά δεν το γνωρίζω...

Για τον αντιλογο και μονο.... ειναι σιγουρο οτι θα μπορεσει να εξασφαλισει και τους 20 που θα διατεθουν στην Ελλαδα?
Μπορει η CPI να του δωσει (πχ) 5 κομματια...

Λοιπόν και η τελευταία προσφορά,απλά δεν υπάρχει,το κατάστημα απέσυρε το ενδιαφέρον του για προσωπικούς επαγγελματικούς φυσικά λόγους...

ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ

η καλύτερη προσφορά είναι στα 855 με 300 προκαταβολή και μεταφορικά δικά μας,δόσεις έντοκες με συνεννόηση του καθένα για τον αριθμό των δόσεων

η δεύτερη προσφορά είναι στα 865 με άγνωστη προκαταβολή (πήρα τηλέφωνο αλλά είναι κλειστά) και μεταφορικά δικά μας και όσο για δόσεις θα μάθω αύριο..

αυτά είναι τα δεδομένα και παρακαλώ εάν θέλετε να την επικυρώσουμε να ξεκινάτε να λέτε το τελικό ok για την αγορά...

Εφόσον τελείωσε το power buy να ευχαριστήσω καταρχήν όλους όσοι δήλωσαν ενδιαφέρον για αυτό,επίσης να ευχαριστήσω και τους υπόλοιπους αναγνώστες αλλά και τα καταστήματα για τις προσφορές τους.

Κάτι άλλο πολύ σημαντικό για εμένα είναι πως κρατήθηκε πολύ καλό το επίπεδο σε σχέση με την αγωνία που εισέπραξα από τα γραπτά αλλά και τα δεκάδες pm..επίσης με χαροποιεί αφάνταστα το γεγονός πως δεν αναφέρθηκαν προς το πρόσωπο μου λόγια του τύπου : έχεις συμφέρον,θα κερδίσεις,δεν σε εμπιστευόμαστε κλπ...ορκίστηκα στον εαυτό μου πως ότι κάνω θα το κάνω με πλήρη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και υπόσχομαι πως όταν θα κάνω τις καταθέσεις θα τις ανεβάσω για να τις δείτε όλοι...

Ήθελα το μηχανάκι σαν τρελός και η ιδέα του power buy γεννήθηκε από τον Colombos74 απλά την υλοποίησα εγώ με την αμέριστη βοήθεια σας και υποστήριξη...

Σας ευχαριστώ

Φιλικά Κωνσταντίνος Χαριομπόλης

Σίγουροι:
1. Takeshy
2. iguana
3. Ν. Πετειναράκης
4. takbel
5. Colombos74
6. salonicafan
7. a_lega
8. nick peios
9. yiobi
10. Λάκης
11. Zeb
12. Zeb
13. manosfp
14. apom
15. vazelos

Με ενδιαφέρον:
1. Xorxhs
2. demetris
3. FINIX
4. Γιώργος Κ.
5. dpapav
6. soulkeeper
7. venturi
8. SPIROS4
9. SkyNett
10.gtaramigos

Για τον αντιλογο και μονο.... ειναι σιγουρο οτι θα μπορεσει να εξασφαλισει και τους 20 που θα διατεθουν στην Ελλαδα?
Μπορει η CPI να του δωσει (πχ) 5 κομματια...

Ντίνο αυτός με τα 855 με διαβεβαίωσε πως τα έχει κλεισμένα..αυτά φυσικά θα μας τα δώσει αύριο και γραπτώς εάν φυσικά και λογικά κλείσουμε σε αυτόν..απλά αφήνω ένα παράθυρο για τα τελικές δεσμεύσεις και των δύο,αλλά το σωστό είναι πως κερδίζει αυτός με την καλύτερη προσφορά έστω και για 1

σορρυ ρεσεις για το off topic απλα ηθελα να ρωτησω ο vazelos ειπε οτι ειναι σιγουρος μετα τον αποκλεισμο ή πριν απτο κυπελλο??? :flipout:

Μπραβο κ παλι σε ολους σας ζηλευω αλλα για να αναβαθμισω απτον 1000αρη θα χρειαστω 3 δουλειες ακομα στη παρουσα φαση!!:BDGBGDB55:

πριν-πριν το ειχα δεδομενο απο χτες(τον αποκλεισμο) :BDGBGDB55:
το προβολι το ηθελα απο τα πρωτες αναφορες που βγηκαν γι'αυτον

πριν-πριν το ειχα δεδομενο απο χτες(τον αποκλεισμο) :BDGBGDB55:
το προβολι το ηθελα απο τα πρωτες αναφορες που βγηκαν γι'αυτον

οταν πατησεις το ΟΝ θα ξεχασεις το πονο σου στανταρ σου λεω!!! αντε με το καλο παιδες να τους δεχτητε!!!!!!

ΟΚ και από εμένα. Ποιά διαδικασία θα ακολουθεί;; ... τα χρήματα ( προκαταβολή ) υποθέτω τα δίνουμε απευθείας στον έμπορο... και συνενοούμαστε μαζί του για αποστολή;

η καλύτερη προσφορά είναι στα 855 με 300 προκαταβολή και μεταφορικά δικά μας,δόσεις έντοκες με συνεννόηση του καθένα για τον αριθμό των δόσεων

η δεύτερη προσφορά είναι στα 865 με άγνωστη προκαταβολή (πήρα τηλέφωνο αλλά είναι κλειστά) και μεταφορικά δικά μας και όσο για δόσεις θα μάθω αύριο..

αυτά είναι τα δεδομένα και παρακαλώ εάν θέλετε να την επικυρώσουμε να ξεκινάτε να λέτε το τελικό ok για την αγορά...
Μέχρι πότε έχουμε διορία για την επιβεβαίωση; Πρέπει να συγκαλέσω οικογενειακό συμβούλιο!