Power-buy Benq w1070

Επαγγελματικό ραντεβού με κράτησε έξω μέχρι τώρα,αφήστε που ήρθε και το Munki και δεν πρόλαβα να το ανοίξω καν....:furious3:
Γιάνηηηηηηηηηηηηηηηηηη:Banane0: τέλος με τα of topic και να με συγχωρέσετε γιατί ήπια και λίγα κρασάκια παραπάνω...:ernaehrung004:

Μετά το τέλος του power buy...(ουφ :BDGBGDB55:) το γιόρτασα και λίγο...κάτι που δεν είπαμε είναι πως η προσφορά έιναι 9% κάτω από τα 940 που μου λέγανε πριν το power buy και το θεωρώ προσωπική επιτυχία,μάλιστα είχα βάλει αρχικό στόχο κάτω από 900 και εάν δεν τον πετύχαινα θα τρελαινόμουν...:smash: το είχα πει και σε μέλος με pm..

Σίγουροι:
1. Takeshy
2. iguana
3. Ν. Πετειναράκης
4. takbel
5. Colombos74
6. salonicafan
7. a_lega
8. nick peios
9. yiobi
10. Λάκης
11. Zeb
12. Zeb
13. manosfp
14. apom
15. vazelos

Με ενδιαφέρον:
1. Xorxhs
2. demetris
3. FINIX
4. Γιώργος Κ.
5. dpapav
6. soulkeeper
7. venturi
8. SPIROS4
9. SkyNett
10.gtaramigos

Last edited:
ΟΚ και από εμένα. Ποιά διαδικασία θα ακολουθεί;; ... τα χρήματα ( προκαταβολή ) υποθέτω τα δίνουμε απευθείας στον έμπορο... και συνενοούμαστε μαζί του για αποστολή;

Αύριο και αυτό..όλες οι λεπτομέρειες...

Μέχρι πότε έχουμε διορία για την επιβεβαίωση; Πρέπει να συγκαλέσω οικογενειακό συμβούλιο!

θεωρώ πως αύριο μέχρι το βραδάκι να τελειώσει το θέμα με τα τελικά ok έτσι ώστε να επικυρώσουμε την παραγγελία την παρασκευή..

οκ και εγώ αν και θα ήθελα να ακούσω για την διαδικασία μια και είμαι από Θεσσαλονίκη , πως θα γίνει η προκαταβολή , αποστολή κτλ.

Λίγη υπομονή να επιστρέψω σπίτι να καθισω στο pc και σας έχω τα πάντα
Γραπτή προσφορα με φουλ αναλυση απο τον καταστηματάρχη και για τα γυαλια

Αναμεινατε...

Καταρχήν να φτιάξουμε την λίστα:

Σίγουροι:
1. Takeshy
2. iguana
3. Ν. Πετειναράκης
4. takbel
5. Colombos74
6. salonicafan
7. a_lega
8. nick peios
9. yiobi
10.
Λάκης
11. Zeb
12. Zeb
13. manosfp
14. apom
15. vazelos
16. demetris

Με ενδιαφέρον:
1. Xorxhs
2. FINIX
3. Γιώργος Κ.
4. dpapav
5. soulkeeper
6. venturi
7. SPIROS4
8. SkyNett
9.gtaramigos

Η ώρα των ανακοινώσεων..ο νικητής αυτού του power buy είναι το κατάστημα:

AVART

Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω τον Κο Νίκο Παχή αλλά και να τον συγχαρώ για τον επαγγελματισμό του.Αυτός και ο άλλος κύριος με την προσφορά των 865 ήταν αυτοί που κατάλαβαν περισσότερο από τους άλλους τα σημαντικά οφέλη αυτής της κίνησης και αναφέρομαι φυσικά στην διαφήμιση-πρεστίζ-κύρος-αξιοπιστία που δίνει αυτή η κίνηση..υπόψη πως δεν θέλω έμμεσα να θίξω τα άλλα καταστήματα τα οποία για δικούς τους λόγους δώσανε τις τιμές που αναφέρθηκαν σε όλη την διαδρομή..αλλά πρέπει να τονίσω πως ο Κος Παχής έδειξε τρομερό ζήλο και θέληση και θα σας αναφέρω ένα και μόνο γεγονός που από μόνο του λέει πολλά..χθες βράδυ μιλούσαμε και ασχολιόταν μαζί μας ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο κοντά σε δικό του πρόσωπο...!!!!!!!!!!! τι άλλο να αναφέρω?και σταματάω εδώ διότι φοβάμαι μην παρεξηγηθώ...τα καλά όμως τα αναφέρω και τα επαινώ πάντα,έτσι έμαθα και στη ζωή μου και στη δουλειά μου...

...συνεχίζω με τα γραπτά ντοκουμέντα..

Σας δείχνω το γραπτό έτσι όπως ήρθε στο προσωπικό μου email χωρίς να αλλάξω ούτε ένα κόμμα:

Κώστα Καλησπέρα

Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας, η προσφορά της BenQ για το Power Buy του AVCub είναι η εξής :

Projector BenQ W1070 20 τεμάχια __ τιμή προσφοράς Power Buy αν τεμάχιο : 855.00 Euros με εμπεριεχόμενο ΦΠΑ 23%.

Επίσημη Εγγύηση ΒenQ.
Προβολέας : Τρία (3) Χρόνια για τον Προβολέα. Τον 1ο χρόνο σε περίπτωση βλάβης είναι Collect & Return από τον χώρο του πελάτη, τους υπόλοιπους είναι Carry-in στον Service Provider.
Λάμπα : 1 Χρόνο ή 2.000 ώρες
Το Service γίνεται στην Ελλάδα από τον εκάστοτε Third Party Service Provider της BenQ. Αυτή την περίοδο Service Provider της BenQ είναι η εταιρία CPI AE.

H εισαγωγή θα γίνει από τον νέο επίσημο διανομέα της BenQ, την εταιρία Divitec (Παραμυθιάς 4, Γλυκά Νερά 15354, 210 2855080, www.divitec.gr)
Την Divitec την υποστηρίζει ο Business Development Consultant της BenQ για την Ελλάδα.

Οσον αφορά τα γυαλιά, αυτή την στιγμή δεν έχω να σου πω κάτι συγκεκριμένο. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι θα φέρουμε κάποια στιγμή _ γυαλιά απόλυτα συμβατά με τους BenQ, και τα γυαλιά της BenQ τα original αναμονή κατά προσέγγιση τέλος Μάρτη.

Αυτό που μπορoύμε να προσφέρουμε για τα μέλη του AVClub είναι επιπλέον έκπτωση 10% στην τιμή των γυαλιών που θα φέρουμε (εκτίμηση κόστους με φπα κοντά στα 100.00 Euros.)

Η προσφορά ισχύει για τα 20 τεμάχια του Projector BenQ W1070, στα άτομα του Power Buy που θα προκαταβάλουν προκαταβολή 300.00 Εuros έως και το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2013.
Οι Βιντεοπροβολείς θα παραδοθούν τέλη Φεβρουαρίου από την εταιρία Divitec στην Avart ___ όπου θα είναι και το σημείο διανομής – παράδοσης και φυσικά εξόφλησης του προϊόντος.

Με εκτίμηση

Για την Αvart

Nίκος Παχής

Αργότερα σε μήνυμα στο κινητό μου ήρθε το παρακάτω κείμενο:

Προσφορά για 17 τεμ. benq 3d dlp link , 1,7 ms 55 ώρες διάρκειας,τιμή 83,50

δεν μπόρεσα όμως να μιλήσω αλλά και αύριο μέρα είναι...

Αν και ουσιαστικά δεν τελείωσε το όλο θέμα να σας πω πως είμαι πολύ ευχαριστημένος και σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια στα τόσα pm...
μία λεπτομέρεια:αύριο θα διευκρινίσω πως θα παραλάβουμε εμείς στην επαρχία τα κομμάτια..

σας αφήνω για τα δικά σας σχόλια....-bye-

Last edited:
...edit αν και έχουμε χρόνο θα ήθελα σιγά σιγά να μου στέλνετε με pm το πραγματικό σας ονοματεπώνυμο (εκτός του Νίκου φυσικά :flipout:) έτσι ώστε να στείλω στην εταιρεία την λίστα με τα κανονικά μας ονόματα για να ξέρει με ποιον έχει να κάνει...