Power-buy Benq w1070

Καλό θα ήταν να μας ενημερώσουν για το ακριβές βάρος του πακέτου ώστε να πάρουμε 1-2 τηλέφωνα σε κούριερ να μάθουμε τιμή πριν κανονίσουμε να στείλουμε να το πάρουν

Το βάρος του προβολέα ειναι 2.65kg και με τα της συσκευασίας υπολογιστές περίπου 3kg..

Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

Καλό θα ήταν να μας ενημερώσουν για το ακριβές βάρος του πακέτου ώστε να πάρουμε 1-2 τηλέφωνα σε κούριερ να μάθουμε τιμή πριν κανονίσουμε να στείλουμε να το πάρουν

Αύριο προς το απόγευμα θα έχω δύο απαντήσεις από εταιρείες μεταφορών '' Courier '':flybye::flybye::flybye: Πιστεύω να είναι αρκετά προσεγγίσιμες - για Έξι σημεία της Ελλάδας - Έβρο, Θεσσαλονίκη, Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο, και Κρήτη _ και μη με ρωτήσετε για τα άλλα νησιά, γιατί δεν βγαίνει άκρη θέλει το κάθε ένα χωριστά, ασύμφορο όπως καταλαβαίνεται χρονικά.....!!!!!

Αναμένεται λοιπόν....

Όσον αφορά για το φίλο '' salonicafan '' θα μάθεις το κόστος της αποστολής όπως προανέφερα _ και για όσους είναι από Επαρχεία _ Είπαμε παλαιότερα ότι δεν θα γήνει η πληρωμή με αντικαταβολή παρα μόνο στούς αναφερόμενες τέσσερις (4) λογαριασμούς των τραπεζών της '' Audio Vision Art '' σχετικό Link : http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/104001-Power-buy-Benq-w1070/page39

Ευχαριστώ για τον Χρόνο σας....:smile:

Νίκος Παχής

Last edited:

Το βάρος του προβολέα ειναι 2.65kg και με τα της συσκευασίας υπολογιστές περίπου 3kg..

Κατηγορια φτερου δηλαδη ο benq 5000 ζυγιζε 10 κιλα ο epson 3000 7 κιλα ο sony ο 15 αρης που εχω τωρα 10 ελπιζω οι επιδοσεις του νεου benq να ειναι αντιστροφως αναλογες του βαρους .

Ήρθε και η επίσημη απάντηση..
Ευχαριστώ την Avart και τον Κο Ν.Παχή για την αμεσότητα και την επαγρύπνηση..:a0210:

Re: Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

Κατηγορια φτερου δηλαδη ο benq 5000 ζυγιζε 10 κιλα ο epson 3000 7 κιλα ο sony ο 15 αρης που εχω τωρα 10 ελπιζω οι επιδοσεις του νεου benq να ειναι αντιστροφως αναλογες του βαρους .

Σίγουρα με στιβαρή και ποιοτική κατασκευή κερδίζει στο μάτι αλλα οι επιδόσεις έχουν αξία..
Ας ελπίσουμε να μας αποζημιώσει.

Κατάλαβα, θα πρέπει να τον βιδώσω στη βάση, γιατί αλλιώς θα χοροπηδάει από τα μπάσα, χαχα!

Με τα δικά σου μπάσα όχι μόνο θα χοροπηδαει αλλα δεν θα κάθεται επάνω του ούτε φιλτράκι αλλα ούτε καν το focus..:flipout:

Κατάλαβα, θα πρέπει να τον βιδώσω στη βάση, γιατί αλλιώς θα χοροπηδάει από τα μπάσα, χαχα!

Απορω ρε Γιαννη πως το τριωροφο σου ειναι ακομη στη θεση του.Συγχαρητηρια στον πολιτικο μηχανικο που το εφτιαξε!

Παιδιά τελικά σας έχω νέα για την αποστολή στην επαρχεία του Βιντεοπροβολέα...

Η καλύτερη τιμή που πήρα είναι απο γνωστή εταιρεία ‛’Courier’’ με έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα 10.00euros + ΦΠΑ 23% περίπου δηλ. 12,5 με 13.00euros max ....
Το συγκεκριμένο κόστος υπολογίστηκε με βάση ότι ο Βιντεοπροβολέας περίπου με τη συσκευασία του ζυγίζει περί τα 6.5 με 7 κιλά - που σίγουρα είναι ελαφρύτερος.

Ο υπολογισμός έγινε ογκομετρικά με μεγάλη αυξητική ανοχή για να είμαστε όσο γίνεται προσεγγιστικά κοντά στο πραγματικό κόστος των μεταφορικών _ αποφεύγοντας μεγάλες χρεώσεις.
Απ’ ότι μου είπανε αυτή η χρέωση ισχύει για όλες τις πόλεις της Ελλάδας το ίδιο _ εκτός περιοχών όπως χωριά και απομακρυσμένες σχετικά όχι εύκολα προσβάσιμες περιοχές ´

Επίσης στα Νησιά όπως προείπαμε παίζει διαφορετική χρέωση .
Όσα μέλη επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες μπορούν να στείλουν ‛’PM’’ στον ‛’Τakensy’’ για να τους ενημερώσει.

Ευχαριστώ

Νίκος Παχής

Αύριο προς το απόγευμα θα έχω δύο απαντήσεις από εταιρείες μεταφορών '' Courier '':flybye::flybye::flybye: Πιστεύω να είναι αρκετά προσεγγίσιμες - για Έξι σημεία της Ελλάδας - Έβρο, Θεσσαλονίκη, Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο, και Κρήτη _ και μη με ρωτήσετε για τα άλλα νησιά, γιατί δεν βγαίνει άκρη θέλει το κάθε ένα χωριστά, ασύμφορο όπως καταλαβαίνεται χρονικά.....!!!!!

Αναμένεται λοιπόν....

Όσον αφορά για το φίλο '' salonicafan '' θα μάθεις το κόστος της αποστολής όπως προανέφερα _ και για όσους είναι από Επαρχεία _ Είπαμε παλαιότερα ότι δεν θα γήνει η πληρωμή με αντικαταβολή παρα μόνο στούς αναφερόμενες τέσσερις (4) λογαριασμούς των τραπεζών της '' Audio Vision Art '' σχετικό Link : http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/104001-Power-buy-Benq-w1070/page39

Ευχαριστώ για τον Χρόνο σας....:smile:

Νίκος Παχής

Παραπάνω από λογική. Αντε φέρτε το μηχανάκι να χτυπήσω δυο βδομαδούλες άδεια!

Άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται η ατάκα που χρησιμοποιούσα..
Ο απόλυτος επαγγελματισμός..εύγε..

:offtopic:Ηρθα πριν δυο εβδομαδες Μανο!Συντομα παλι..Αμα θες στειλε με πιμι στιγμα να πιουμε καφεδακι οποτε βολεψει!
Τελος το :offtopic:

:offtopic: ρακές δεν λέγαμε, μη μου το αλλάζετε τώρα...!!! :offtopic:

Re: Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

Πείτε τα με π.μ. ρε παιδιά.

Σχετικά με το powerbuy, τα μεταφορικά θα πληρωθούν στην κούριερ κατά την παραλαβή ή θα ενσωματωθούν στο υπόλοιπο που έχουμε να πληρώσουμε για τον προβολέα;