Power-buy Benq w1070

Η συσκευασία ενός προϊόντος δεν είναι και ταχυδρομικό δέμα.

Και σίγουρα δεν είναι τρόπος αποστολής αυτός, κολλάμε ένα χαρτί με τη διεύθυνση κατ' ευθείαν πάνω στο εργοστασιακό κουτί και το στέλνουμε. Ή μήπως γράφουμε με μαρκαδόρο πάνω στη συσκευασία, ψάχνοντας σημείο που δεν έχει γράμματα; Δηλαδή αν είναι με το ταχυδρομείο, κολλάμε και τα γραμματόσημα πάνω;

Ποιος παραλαμβάνει ένα προϊόν από οπουδήποτε στον κόσμο και είναι σκέτη η εργοστασιακή συσκευασία, χωρίς δεύτερο ξεχωριστό χαρτόκουτο;

Βέβαια στην Ελλάδα τίποτε δεν είναι αυτονόητο. Φτάνουμε στο σημείο να παρακαλάμε τον πωλητή να δεχτεί με δική μας έξτρα επιβάρυνση να στείλει το προϊόν σε ένα ταχυδρομικό χαρτοκιβώτιο κι εκείνος να αρνείται.

Κι όμως... το κάνει και το Amazon.UK για κάποια ογκώδη αντικείμενα, δυστυχώς...

Η συσκευασία ενός προϊόντος δεν είναι και ταχυδρομικό δέμα.

Και σίγουρα δεν είναι τρόπος αποστολής αυτός, κολλάμε ένα χαρτί με τη διεύθυνση κατ' ευθείαν πάνω στο εργοστασιακό κουτί και το στέλνουμε. Ή μήπως γράφουμε με μαρκαδόρο πάνω στη συσκευασία, ψάχνοντας σημείο που δεν έχει γράμματα; Δηλαδή αν είναι με το ταχυδρομείο, κολλάμε και τα γραμματόσημα πάνω;

Ποιος παραλαμβάνει ένα προϊόν από οπουδήποτε στον κόσμο και είναι σκέτη η εργοστασιακή συσκευασία, χωρίς δεύτερο ξεχωριστό χαρτόκουτο;

Βέβαια στην Ελλάδα τίποτε δεν είναι αυτονόητο. Φτάνουμε στο σημείο να παρακαλάμε τον πωλητή να δεχτεί με δική μας έξτρα επιβάρυνση να στείλει το προϊόν σε ένα ταχυδρομικό χαρτοκιβώτιο κι εκείνος να αρνείται.

Like.
Δηλαδη θα μας αποσταλει το εργαλειο στην κανονικη του συσκευασια χωρις καν ενα περιτυλιγμα, μια λαδοκολλα βρε αδερφε; Οχι τιποτα αλλο, να ενημερωσω τον διανομεα αμα λειπω να το αφησει στην πυλωτη, κανενα προβλημα!

Κι όμως... το κάνει και το Amazon.UK για κάποια ογκώδη αντικείμενα, δυστυχώς...

Έχω κάνει πάνω από 300 αγορές από το εξωτερικό, ποτέ δεν έλαβα προϊόν γυμνό μόνο με την εργοστασιακή του συσκευασία.

Από amazon, αφού το ανέφερες, σχετικά ογκώδη προϊόντα που πήρα πρόσφατα, π.χ. B&W Zeppelin Air και Pioneer Steez τα παρέλαβα εντός έξτρα χαρτοκιβωτίου, και μιλάμε για συσκευασίες 70 πόντωv σε μήκος x30 x30 και βάρους 8 και 10 κιλών αντίστοιχα.

Για ογκώδη αντικείμενα του ενός μέτρου και βάρους πάνω από 10 κιλά, γενικά δεν μπαίνει έξτρα χαρτοκιβώτιο λόγω δυσκολίας στη συγκράτηση του βάρους μεταξύ των δύο κουτιών.

Αλλά τώρα μιλάμε για τον προβολέα BenQ W1070, o οποίος δεν είναι ανήκει στα ογκώδη/βαριά αντικείμενα και δεν στέκει καμία δικαιολογία. Μιλάμε για ευπαθές ηλεκτρονικό προϊόν μεγάλης αξίας και μικρού όγκου και βάρους (31 x 11 x 25 εκ. και 2,65 κιλά καθαρά). Με τη συσκευασία του το πολύ να είναι 5 κιλά και 40x20x30).

Ακόμη και για τα κακά μάτια οφείλει να αποσταλεί σε ουδέτερη συσκευασία.

Κι εγώ δε θα ήθελα να σκάσει 3d προβόλι στη δουλειά ενώ κλαίγομαι του αφεντικού ότι δε βγαίνω. Αν τελικά δε συσκευαστεί θα στείλω δικό μου άνθρωπο να παραλάβει και να μου τον στείλει όπως πρέπει.

Για το θέμα αυτό της διακριτικότητας μπορείς να δηλώσεις ότι θα γίνει η παραλαβή από το κατάστημα κούριερ της περιοχής σου. Βγαίνει και πιο φτηνά έτσι από το να έρθει στη διεύθυνση της εργασίας/κατοικίας σου. Και περνάς εσύ από το κατάστημα κούριερ και το παίρνεις όποια ώρα σε βολεύει.

Last edited:
Για να γλυτώσει ο πωλητής τη φασαρία της συσκευασίας πριν την αποστολή, αφού ήδη αρνήθηκε να μπει στη διαδικασία αυτή.

Για να γλυτώσει ο πωλητής τη φασαρία της συσκευασίας πριν την αποστολή, αφού ήδη αρνήθηκε να μπει στη διαδικασία αυτή.

Μαλλον καποια παρεξηγηση θα εγινε.Μεχρι στιγμης ο κ.Παχης ειναι εξυπηρετικοτατος,δεν μπορει να αρνηθηκε κατι που κανονικα εξυπακουεται:συσκευασια στο fragile πανακριβο προιον που στελνεις.Και μιλαμε για ποσα πακετα?Σιγουρα λιγοτερα των 20,αφου καποιοι λογικα θα παραλανουν οι ιδιοι.
Παντως αν δεν τους συσκευασει(που δε νομιζω τελικα απο οτι εχει δειξει)θα προκειται για πολυ μεγαλο foul..

Κι όμως, για το box-in-a-box η απάντηση ήταν κατηγορηματικά αρνητική, παρά την πρόταση για δική μας οικονομική επιβάρυνση. Το αιτιολογικό ας το ανακοινώσει ο Takeshy.

Τώρα κυνηγάμε τη λαδόκολλα...

Κι όμως, για το box-in-a-box η απάντηση ήταν κατηγορηματικά αρνητική, παρά την πρόταση για δική μας οικονομική επιβάρυνση. Το αιτιολογικό ας το ανακοινώσει ο Takeshy.

Πήρα τηλέφωνο χθες αργά κατα τις 4 και ήταν κλειστά,θα πάρω σήμερα προς το μεσημέρι και θα ενημερώσω τα της συσκευασίας..
Η Avart θα αιτιολογησει με επίσημη απάντηση και όχι εγω.
Ευχαριστώ

23,5 ευρω για 25 κουτια 45Χ30Χ30 http://nicepack.gr/product.php?productid=3639

18,90 ευρω 50 μετρα αεροπλαστ http://nicepack.gr/product.php?productid=3259&cat=191&bestseller=Y

1,48 ευρω για 2 ταινιες

Συνολο 43,88 (33,9 χωρις ΦΠΑ)

1,7 ευρω ανα συσκευσια

Χωρις να θελω να σπαμαρω, δεν εχω στειλει ποτε πουθενα τιποτε το οποιο να μην αντεχει μεταφορα χυμα σε καροτσα αγροτικου για 50 χιλιομετρα σε κατσαβραχα.
Καποιοι ακομα και απο εδω μπορουν να το επιβεβαιωσουν. Και δεν ειμαι επαγγελματιας.

Last edited:
Moυ φαίνεται εντελώς παράλογο να αρνείται ο πωλητής την ορθή συσκευασία.
Δεν νόμιζω οτι υπάρχει δικαιολογία που να στέκει, ειδικά οταν το κυνηγάει και ο αγοραστής με δικά του έξοδα.

στο δικό μου, εκτός από λαδόκολα, φυσσαλίδες, φελιζόλ, κλπ,
θα ήθελα και μια χάντρα μέσα για το κακό το μάτι! γίνεται; :grandpa:

(είπα να το ελαφρύνω λίγο, θα τη βρούμε την άκρη..)

23,5 ευρω για 25 κουτια 45Χ30Χ30 http://nicepack.gr/product.php?productid=3639

18,90 ευρω 50 μετρα αεροπλαστ http://nicepack.gr/product.php?productid=3259&cat=191&bestseller=Y

1,48 ευρω για 2 ταινιες

Συνολο 43,88 (33,9 χωρις ΦΠΑ)

1,7 ευρω ανα συσκευσια

Χωρις να θελω να σπαμαρω, δεν εχω στειλει ποτε πουθενα τιποτε το οποιο να μην αντεχει μεταφορα χυμα σε καροτσα αγροτικου για 50 χιλιομετρα σε κατσαβραχα.
Καποιοι ακομα και απο εδω μπορουν να το επιβεβαιωσουν. Και δεν ειμαι επαγγελματιας.

Πέστα ρε Ντίνο, γιατί θα βγω εγώ ο ξινός στο τέλος, που δεν είμαι κιόλας.

Κι εγώ ό,τι δίνω σε αγγελίες ως ιδιώτης σε διπλές συσκευασίες το στέλνω και προμηθεύτηκα και 50μετρη κουλούρα αεροπλάστ να έχω.
Μάλιστα έχει τύχει δυο φορές να στείλω άδειες συσκευασίες σε ιδιώτη για να μου βάλει το προϊόν του μέσα, μετά από απορία του πώς να το στείλει.
Τι πως και πως, προμηθεύεσαι τα υλικά συσκευασίας και μπορείς να στείλεις οτιδήποτε οπουδήποτε.

Τι πιο εύκολο τώρα μάλιστα που μιλάμε για αποστολή 10-15 προβολέων ίδιων διαστάσεων να προμηθευτεί ο πωλητής κουτιά που να ταιριάζουν και μπόλικο αεροπλάστ με αναλογικά αστείο κόστος που μπορεί να το χρεώσει μαζί με τα έξοδα αποστολής.

Last edited:
Moυ φαίνεται εντελώς παράλογο να αρνείται ο πωλητής την ορθή συσκευασία.
Δεν νόμιζω οτι υπάρχει δικαιολογία που να στέκει, ειδικά οταν το κυνηγάει και ο αγοραστής με δικά του έξοδα.

Ουυ, δικαιολογίες να θες. Υπάρχει το "έλα μωρέ, τόσα χρόνια έτσι τα στέλνουμε, δεν έχει γίνει κάτι ποτέ", το "δεν έχουμε προσωπικό, ένας υπάλληλος χρειάζεται να δουλεύει μόνο γι' αυτό", το "εγώ θέλω, αλλά τι θα πει το αφεντικό" κ.ο.κ.

Αν το σεναριο ηταν πληρωμη με την παραδοση θα ηταν τεθωρακισμενη η συσκευσια...

Κι εγώ νομίζω ότι ο πωλητής δεν θα χαλάσει την εικόνα του για τέτοιο ασήμαντο λόγο. (Σλουρπ).

Απ ´ότι παρατηρώ πάντως η διαθεσιμότητα του ανά την Ευρώπη είναι από μικρή έως ανύπαρκτη...,

Μόλις μίλησα με τον Κο Ν. Παχή και τον ενημέρωσα για το θέμα..μου απάντησε πως θα διαβάσει τα του θέματος και θα απαντησει
Επίσης καλο θα ήταν να μας πει και για την παράδοση του προϊόντος έτσι ώστε να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα..καταλαβαίνω το άγχος και την αγωνία όλων (και εγω το ζω) αλλα δείτε και το γεγονός πως δεν υπαρχουν διαθέσιμα κομμάτια πουθενά..ας μας πει ο Κος Παχής αυτά που μου είπε τηλεφωνικώς για να βγαλει καθένας τα συμπεράσματα του..