Power-buy Benq w1070

Γιαννη τωρα ηρθε η ωρα να ευχαριστηθουμε το προβολι(ξερεις τι ζηλευω απο το σεταπ σου?το τελειως dark room),χαλαστηκαμε λιγο στο τελος αλλα τι να κανουμε τωρα

Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

Γιαννη τωρα ηρθε η ωρα να ευχαριστηθουμε το προβολι(ξερεις τι ζηλευω απο το σεταπ σου?το τελειως dark room),χαλαστηκαμε λιγο στο τελος αλλα τι να κανουμε τωρα

Αδερφέ, το ξέρω ότι στράβωσε η δουλειά και αντί να είστε ευχαριστημένοι κάθεστε και ασχολείστε (ΔΙΚΑΙΩΣ) με τις βλακείες απ' όπου και αν έχουν γίνει. Όμως, γενικόλογες κατηγορίες στο φόρουμ δεν θα παίξουν. Όποιος θέλει ας διαμαρτυρηθεί (όπως το έκανε κιόλας ο Άγης) απευθυνόμενος στην Avart. Αν κάποιοι θέλουν, ας τα χώσουν στην ΓΤ ή σε όποιον θέλουν, αλλά, ευθέως.

Γιαννη εγω θα απολαυσω τον προβολεα τωρα και δεν τα χωνω σε κανεναν
.-
:music-smiley-005:

Καλές προβολές!!-bye-

ΥΓ

Όλα τα παιδιά πιστεύω θα τον ευχαριστηθούν, απλά, είναι κρίμα να φαρμακωνόμαστε για βλακείες.......ελπίζω σύντομα να λυθεί το θέμα με τα έξτρα χρήματα και να δούμε ποιος ή ποιοι έχουν κάνει χαζά σε αυτή την αποστολή.

Εχουν δικιο και ο Γιαννης και ο vazelos.Δεν αξιζει το επιπλεον χαλασμα,πρεπει να ασχοληθουμε με την προβολαρα μας τωρα.
Απλως τα ανεφερα και εδω επειδη ηταν το αρμοδιο νημα του Powerbuy.Τωρα ολοι λιωσιμο για το setup του!!

ΛΙΣΤΑ ΧΡΕΩΣΗΣ COURIER

1. Takeshy :Σάββατο χωρίς να ζητηθεί - Διδυμότειχο - 27
2. iguana
3. Ν. Πετειναράκης
4. takbel
5. Colombos74
6. salonicafan
7. a_lega
8. nick peios
9. yiobi
10. Λάκης
11. Zeb
12. Zeb
13. manosfp
14. apom
15. vazelos :Σάββατο χωρίς να ζητηθεί - Χαλκίδα - 32.5
16. demetris
17. mce22
18. claden
19. dpapav
20. _tzo_ :Σάββατο χωρίς να ζητηθεί - Χωρίς να χρεωθεί - Θεσσαλονίκη - 19,75

Καποιος παντως εκανε τη στραβη κ μας πηρε το κεφαλι.Πιστευω το λαθος ειναι της Αvart που τους εστειλε αρον αρον ενω καποιοι ρητα τους ενημερωσαμε για απλη αποστολη.Κοινως με τοσα λεφτα που τους δωσαμε μας εγραψαν κανονικα,χωρις ως οφειλαν να μας ενημερωσουν λεπτομερως για τα εξοδα αποστολης.
Απο την αλλη η ΓΤ μας πηρε το κεφαλι κανονικοτατα.
Για τελος,αυτο που εγινε μειωσε κατα πολυ την αξια του powerbuy(υπο ουδενι του Κωστα-Indiana Jones), κ για μενα προσωπικα εξαφανισε καθε υποληψη της εταιριας αυτης.
P.S. 27 ευρω,ζητησα 2 φορες τηλεφωνικα,παραδση απο Δευτερα..

Αν κάνω μια προσπάθεια αποκρυπτογράφησης των χρεώσεων, υποθέτω ότι τα 19,75 είναι η "πάγια" χρέωση για παράδοση σε αστικό κέντρο εκτός Αθηνών, ανεξαρτήτως απόστασης, +7,25 είναι η επιπλέον χρέωση για παράδοση Σάββατο και +5,5 είναι η επιπλέον χρέωση για παράδοση εκτός αστικού κέντρου.

Προσωπικά, έχω πολύ κακές εμπειρίες από την ΓΤ με αποστολές/παραλαβές στο παρελθόν κι απ' ό,τι βλέπω δεν έχει αλλάξει κάτι προς το καλυτερό...

Re: Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

Πιο μεγάλα τα λόγια από τις πράξεις σε αυτό το powerbuy.

Σε ποιον τα λες? Όνομα δεν έχει?

πόσο σας βγήκε ο 1070 απο την ομαδική αγορά...
Επίσης πόση είναι η εγγύησή του?

Μεγάλα και πολλά λόγια από όλους μας, εμού συμπεριλαμβανομένου.

Τα πράγματα έπρεπε να εξελιχθούν από μόνα τους και πιο ομαλά. Ούτε με πιέσεις για τα αυτονόητα (βλ. ουδέτερη συσκευασία αποστολής), ούτε με ασυνεννοησίες και έλλειψη οργάνωσης (βλ. μπερδέματα με τις πληρωμές, τα καταθετήρια που η υπάλληλος τα ήθελε και σε φαξ πέρα από e-mail, βλ. το χάος με τα μεταφορικά που δεν ορίστηκε φιξ τιμή).

Συμπεριλαμβάνω στα μεγάλα λόγια και τις βαρύγδουπες εκφράσεις και τα μπράβο μεταξύ μας για το πώς τα καταφέραμε.

Μαζευτήκαμε 20 άτομα και πήραμε ένα προϊόν, σιγά τα ωά.

Αυτό το προϊόν το πήραμε τελικά 860 ευρώ + 20 μέχρι 32,50 μεταφορικά, με τρέχουσα τιμή amazon.de 799 + 19,90 μεταφορικά για Ελλάδα.

Εκεί που θα φανεί η αξία της αγοράς μας είναι κατά πόσο θα εξυπηρετηθούμε από την ελληνική αντιπροσωπεία σε περίπτωση βλάβης του προβολέα, εκματαλλευόμενοι την τριετή εγγύηση, με τον πρώτο χρόνο δωρεάν παραλαβή/παράδοση στον χώρο μας (για να απαντήσω και στον φίλο πιο πάνω που ρωτά για την εγγύηση). Αλλιώς δεν κάναμε και κανένα ανδραγάθημα άξιο πανηγυριού. Με αυτή την έννοια εννοώ το "μεγάλα και πολλά λόγια".

Last edited:
Η απόλαυση είναι εγγυημένη αλλα τώρα έχουμε άλλο θέμα και προσωπικά θα το τραβήξω μέχρι να απολογηθεί ο υπαιτιος..αν θέλει ας κάνει και αλλιώς..230.000 views είναι αυτα...δεν θα μου χαλάσει ΚΑΝΈΝΑΣ τον κόπο μου...ΚΑΝΕΝΑΣ!!!

Προς εμάς και όπως είπε ο Γιάννης Χ. ότι λέτε ευθέως και όχι υποννοουμενα...tzo σε παρακαλώ διευκρινησε τι εννοουσες..

Με πήρε θορυβομενος ο Κος Παχής και του ζήτησα να μην μιλήσουμε τώρα αλλα να κάνει την έρευνα του για το ποιος φταίει..
Η Γενική δεν απαντάει καν στα τηλέφωνα...μπράβο τους :SFGSFGSF:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

Μεγάλα και πολλά λόγια από όλους μας, εμού συμπεριλαμβανομένου.

Τα πράγματα έπρεπε να εξελιχθούν από μόνα τους και πιο ομαλά. Ούτε με πιέσεις για τα αυτονόητα (βλ. ουδέτερη συσκευασία αποστολής), ούτε με ασυνεννοησίες και έλλειψη οργάνωσης (βλ. μπερδέματα με τις πληρωμές, τα καταθετήρια που η υπάλληλος τα ήθελε και σε φαξ πέρα από e-mail, βλ. το χάος με τα μεταφορικά που δεν ορίστηκε φιξ τιμή).

Συμπεριλαμβάνω στα μεγάλα λόγια και τις βαρύγδουπες εκφράσεις και τα μπράβο μεταξύ μας για το πώς τα καταφέραμε.

Μαζευτήκαμε 20 άτομα και πήραμε ένα προϊόν, σιγά τα ωά.

Αυτό το προϊόν το πήραμε τελικά 860 ευρώ + 20 μέχρι 32,50 μεταφορικά, με τρέχουσα τιμή amazon.de 799 + 19,90 μεταφορικά για Ελλάδα.

Εκεί που θα φανεί η αξία της αγοράς μας είναι κατά πόσο θα εξυπηρετηθούμε από την ελληνική αντιπροσωπεία σε περίπτωση βλάβης του προβολέα, εκματαλλευόμενοι την τριετή εγγύηση, με τον πρώτο χρόνο δωρεάν παραλαβή/παράδοση στον χώρο μας (για να απαντήσω και στον φίλο πιο πάνω που ρωτά για την εγγύηση). Αλλιώς δεν κάναμε και κανένα ανδραγάθημα άξιο πανηγυριού. Με αυτή την έννοια εννοώ το "μεγάλα και πολλά λόγια".

Ωραία η απαξία της προσπάθειας. Δικαίωμά σου. Εφόσον σε χαλάνε αυτά ή δεν τα είχες προβλέψει ή τα είχες προβλέψει και πάλι σε χάλαγαν, ας ψώνιζες από το Άμαζον. Οπότε το ποστ σου συνεχίζει να είναι ''μεγάλα, πολλά (και άδεια) λόγια''.

Την επόμενη φορά που θα οργανωθεί power buy περιμένω όχι πια μεγάλα λόγια (αφού δεν σου αρέσουν), αλλά, μια εθελοντική συμμετοχή από σένα για οργάνωση για να πάνε όλα κατ' ευχή.

Γράφαμε ταυτόχρονα ..ευχαριστώ tzo για την απάντηση και σεβαστά όλα όσα είπες (δεν μιλάω ειρωνικά ..διευκρίνηση)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

Οπότε το ποστ σου συνεχίζει να είναι ''μεγάλα, πολλά (και άδεια) λόγια''.

Συμφωνώ και επαυξάνω. Εξάλλου το έγραψα πιο πάνω ("εμού συμπεριλαμβανομένου").

Πολλά λόγια και σχόλια για πράγματα που θα έπρεπε να εξελιχθούν αυτονόητα από μόνα τους.

Οδηγώ και γράφω για να καταλάβετε..να μας πουν και οι υπόλοιποι τις χρεώσεις αν και αυτα που είπε ο JL πρέπει να είναι σωστά

Οδηγώ και γράφω για να καταλάβετε..να μας πουν και οι υπόλοιποι τις χρεώσεις αν και αυτα που είπε ο JL πρέπει να είναι σωστά

κλείσε το τηλέφωνο μέχρι να φτάσεις σπίτι. Άσε τα χαζά. Δεν υπάρχει λόγος.

Θα σε "ακούσω" και σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την συμβουλή

Η avart πρεπει να ψαξει το θεμα γιατι πρωτιστος ειμαστε πελατες της κ επρεπε ρητα να μας αναφερει τις ακριβεις χρεωσεις κ να μας δωσει λιγο σημασια(10 ατομα ειμαστε απο επαρχια ολο και ολο)για το ποτε να τα αποστειλει..
Ολα αυτα ομως απο Δευτερα γιατι Σαβ/κο ειναι δυσκολα.
Τωρα τσεκαρετε τα μηχανηματα,το φως,τις αποστασεις αλλα πρωτιστως δειτε καμια ταινια!!!
Κωστα οτι και να γινει εισαι ο Indy και τα χειριστηκες ολα αψογα,μην τα παιρνεις ολα πανω σου.
Παω για μπαλα καλο απογευμα..

21,70 για Καλαμαριά Θεσσαλονίκη. Είχε πάνω ένδειξη παράδοση Σαββατο

Παιδιά Καλησπέρα σας

Μόλις τελείωσα από τη δουλειά και μπήκα να δώ στο Forum και βλέπω όλα αυτά που διαβάζω και αναρωτιέμαι τι ((σαμποτάζ)) μπορεί να έχει συμβεί - με την παράδοση του Βιντεοπροβολέα.

Ειλικρινά δεν μπορώ να κάνω τόσα μα τόσα πράγματα ταυτόχρονα όπως : να είμαι πάνω από την κοπέλα της ‛’AVART’’ που διεκπεραιώνει τα των πληρωμών αλλά και των αποστολών ελέγχοντας τι κάνει ανά πάσα στιγμή - αλλά ούτε και πάνω από την Γεν. Ταχυδρομική να διασταυρώσω ποια άτομα ζήτησαν παράδοση το Σάββατο και ποια από Δευτέρα .
Δόθηκαν συγκεκριμένες οδηγίες για όλα τα της αποστολής και ο κάθε ένας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του αν κάτι δεν ακολούθησε την προγεγραμμένη πορεία του.

Από τα γραφόμενα σας και σε πολλά συμφωνώντας μαζί σας - βλέπω μια εντελώς ασυμμετρία στις χρεώσεις της Γεν.Ταχυδρομικής όπως :
Πώς είναι δυνατόν η Θεσσαλονίκη με (έστω λαθεμένη για το Σάββατο παράδοση) να κοστολογείτε με χρέωση - 19,75 και η Χαλκίδα που είναι δίπλα μας στην Αθήνα να κοστολογείτε με χρέωση (έστω λαθεμένη για το Σάββατο παράδοση ) 32.5 (δεν γνωρίζω ειλικρινά για να πάει ο Courier στην περιοχή των Ψαχνών Ευβοίας αν έχει κατσικόδρομο και το θεωρεί τόσο δύσβατη περιοχή) και επίσης στο Διδυμότειχο που είναι ποιο μακριά από όλα τα παραπάνω να χρεώνεται επίσης (λαθεμένη για το Σάββατο παράδοση ) 27 έχοντας όλες η αποστολές την ίδια συσκευασία,?????????????????

1. Takeshy :Σάββατο χωρίς να ζητηθεί - Διδυμότειχο - 27
15. vazelos :Σάββατο χωρίς να ζητηθεί - Χαλκίδα - 32.5
20. _tzo_ :Σάββατο χωρίς να ζητηθεί - Χωρίς να χρεωθεί - Θεσσαλονίκη - 19,75
Σημειωτέο : Ζήτησα σε κοπέλα της Γεν.Ταχυδρομικής Αλίμου τα απεσταλμένα δέματα να εμφανίζουν την ένδειξη ´´Fragile’’ και μου αναφέρανε ότι Οk να μην ανησυχούμε είναι θέμα δικό τους…

Κατάφερα να μιλήσω έπειτα από μεγάλη προσπάθεια - τηλεφωνικά με τον Υπεύθυνο της Γεν.Ταχυδρομικής ( είναι διαθέσιμο το κινητό του και το όνομά του σε όποιον το θέλει σε pm) και μου ανέφερε λέγοντάς μου τρία (3) πράγματα σημαντικά :

1) Ότι η τιμή που δόθηκε αρχικά σε εμένα ότι ήταν για εμάς (εννοώ το κατάστημα) και όχι για το κοινό ______τώρα μου το διευκρίνισε _____ παρ’ όλο που του είχα ζητήσει να μου πεί συγκεκριμένα ότι θέλω χρέωση για τους πελάτες μας και όχι γι εμάς για 20 τεμάχια σε διαφορετικά μέρη της Ελλάδας – (και αν θυμάστε μου είπε – και σας έγραψα ότι η χρέωση είναι ίδια για όλη την Ελλάδα εκτός νησιών και απομακρυσμένων - δύσβατων περιοχών) , και φυσικά στην αρχική του συσκευασία (εργοστασιακή) ότι θα είναι κοντά στα δεκατρία (13) euros + σας είχα γράψει όσο θα χρειασθεί για την έξτρα συσκευασία.
[Υπ’ όψη ότι η ‛’Audio Vision Art ’’ χρεώθηκε για 25 κουτιά + παρελκόμενα, γιατί ήταν η minimum ποσότητα πού έπρεπε να πάρουμε και μεγαλύτερα κουτιά από αυτά που αρχικώς προαναφέρατε .Οι Fix διστάσεις λοιπόν του κουτιού ήταν 40χ40χ40cm που φυσικά τα κόψαμε γιατί η μικρότερη και φυσικά η οικονομικότερη fix διάσταση δεν χώραγε το κουτί του προβολέα].
2) Ότι η τιμή αναφερόταν - και ήταν για είκοσι (20) κομμάτια και όχι για εννέα (9) που τελικά θέλατε και έγινε η έξτρα συσκευασία.
3) Ότι η τελική χρέωση προσδιορίζεται – διαμορφώνετε από τον εκάστοτε δικό τους συνεργάτη που βρίσκεται στο σημείο παράδοσης του προϊόντος !!!!!!!

Και όπως καταλάβατε – αναρωτιέμαι γιατί αυτά – τα παραπάνω δεν μου τα προανέφερε πριν – αρχικά που του ετέθει η ερώτηση από εμάς – εμένα, και μάλιστα είναι δική μας συνεργάτες !!!!!!!!! που μέχρι τώρα όλα ήταν μια χαρά…….
Επίσης κατόπιν σχετικής πίεσης από μέρους μου για τα περαιτέρω μου ανέφερε – υποσχέθηκε ότι την προσεχή Δευτέρα - θέλει την συγκεκριμένη λίστα από την ‛’Audio Vision Art ‛’με τις περιοχές που παραδόθηκαν τα προϊόντα - και θα εξετασθεί εάν έγινε έξτρα ή παραπάνω χρέωση στις συγκεκριμένες αποστολές.

Υπομονή λοιπόν έως το απόγευμα της Δευτέρας που θα διευκρινιστούν όλα τα της αποστολής και θα αποδοθεί δικαιοσύνη…….

Πιστεύω ότι πάνω απ´όλα είμαστε άνθρωποι και μετά όλα τα άλλα…… αυτό τουλάχιστον προσπαθώ καθημερινά με τους πελάτες να κάνω όλα αυτά τα 20 χρόνια που είμαι στο χώρο.
Όποιος έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με την ‛’Audio Vision Art ‛’ ή προσωπικά μαζί μου παρακαλώ να μου στείλει PM η να τηλεφωνήσει ζητώντας με στα γνωστά μας τηλέφωνα.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους σας καλές θεάσεις με τον αγαπημένο σας Βιντεοπροβολέα - η ‛’Audio Vision Art ‛’ θα είναι πάντα κοντά σας σε ότι χρειαστείτε ……

Ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο σας.:worshippy:

Με εκτίμηση
Για την Audio Vision Art

Νίκος Παχής