Power-buy Benq w1070

21,70 για Καλαμαριά Θεσσαλονίκη. Είχε πάνω ένδειξη παράδοση Σαββατο

Άρα στην τύχη οι χρεώσεις. Εκτός αν υποθέσουμε ότι 2 σου χρέωσαν εσένα για την παράδοση Σάββατο ενώ εμένα μου τα χάρισαν χρεώνοντας "μόνο" 19,75.

Προσωπικά, έχω πολύ κακές εμπειρίες από την ΓΤ με αποστολές/παραλαβές στο παρελθόν κι απ' ό,τι βλέπω δεν έχει αλλάξει κάτι προς το καλυτερό...
Άσχετο, αλλά κι εγώ οποτεδήποτε είχα να παραλάβω κάτι με την άνω εταιρεία, είχα προβλήματα, καθυστερήσεις, ασυνενοησία κτλ
Χωρίς να ξέρω όμως τι έφταιξε στην προκειμένη περίπτωση (εγώ τον παρέλαβα αυτοπροσώπως από το κατάστημα)

Στην ACS που έχω κάρτα μέλους μου έχουν πει ότι για να έχω έκπτωση σε κάτι που στέλνω πρέπει να γίνεται η χρέωση στο όνομά μου.

Όφειλε να το γνωρίζει αυτό η Avart, ότι η έκπτωση γίνεται όταν χρεώνεται ο αποστολέας. Αλλιώς γίνεται πλήρης χρέωση στον κάθε παραλήπτη.

Τα μεταφορικά έπρεπε να προστίθονταν στο υπολειπόμενο ποσό που οφείλαμε οι αγοραστές εκτός Αθηνών και όχι να αφεθεί το θέμα στην τύχη.

Όπως δώσαμε δηλαδή έξτρα 5 για τη συσκευασία θα δίναμε π.χ. +20 ενιαία χρέωση πανελλαδικά.

Κύριε Παχή,Νίκο αν προτιμάς.Η τοποθέτησή σου είναι ντόμπρα και ξηγημένη,δεν περίμενα τίποτα λιγότερο.Θα πρέπει επι τέλους να μπεί τέλος στην ασυδοσία των μεταφορικών εταιριών,και οι άνθρωποι που θα επωμιστούν κυρίως την επαναδιαπραγμάτευση με τους κυρίους αυτούς είναι οι έμποροι της χώρας..Δε μπορούν αυτοί να ακυρώνουν μια τιμολογιακή πολιτική οποιουδήποτε καταστήματος που είναι φιλική προς τον καταναλωτή.Έχω εκνευριστεί απίστευτα απο το πρωί με αυτά που διαβάζω,για λογαριασμό και δικό μου που δεν παρέλαβα ενω εσείς παραδώσατε έγκαιρα,και για των παιδιών που χάρισαν ένα ζευγάρι γυαλιά ουσιαστικά στη μεταφορική.
Παρακαλώ να το κάνετε θέμα,είναι κρίμα να προσφέρετε ένα προιόν σε τιμή ανταγωνιστική διεθνώς και να σας δυσφημεί ο κάθε αισχροκερδής.Να είστε καλά..

Η ανησυχία τώρα είναι για σένα Νίκο, πόσο θα σε χρεώσουν για Κρήτη. Μην ακούσουμε κανά 40άρι μόνο! Τουλάχιστον δεν θα έχεις τη χρέωση της παράδοσης Σάββατο, οπότε το κόβω για κανά τριαντάρι.

Να ρωτήσω κάτι χαζό;
Γιατί ντε και καλά Γενική ταχυδρομική;
Ποιός κάνει κουμάντο εδώ πέρα;

@salonicafan
Κοίτα, δεν είναι ανάγκη να εκνευρίζεσαι. Η διαδικασία πληρωμών συζητήθηκε στο νήμα κατ' επανάληψη και τα τηλέφωνα του καταστήματος ήταν διαθέσιμα σε όλους εξ' αρχής για κατ' ιδίαν συνεννοήσεις. Δες για παράδειγμα εδώ http://www.avclub.gr/forum/showthre...-w1070?p=1056699672&viewfull=1#post1056699672 και εδώ http://www.avclub.gr/forum/showthre...-w1070?p=1056698366&viewfull=1#post1056698366 .
Μάλλον έχασες τα συγκεκριμένα ποστ και χάθηκες μετά στις πολλές σελίδες με άλλου είδους πληροφορίες. Κατανοητό. Αν έχεις web banking μπορείς να κάνεις το έμβασμα ακόμα και το Σάββατο, να στείλεις με ένα φαξ ή e-mail το αποδεικτικό και να στο στείλουν την ίδια μέρα. Οπότε θα παραλάβεις Δευτέρα. Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό είναι κρίμα να κατηγορείς το κατάστημα για το τι δεν μπορεί να κάνει εκείνο εφόσον μάλιστα οι οδηγίες πληρωμής δόθηκαν σχετικά νωρίς στη διαδικασία.

ναι έχεις δίκαιο εδώ, φταίω και εγώ φυσικά. ακόμα και τώρα όμως που ηρέμησα λίγο θεωρώ αδιανόητο για μια εταιρία με e-shop να έχει πλήρη μεσάνυχτα στις αποστολές των δεμάτων.
web banking δεν έχω.

Εγω εκανα την αποστολη με Speedex, καθως εχει συμβαση μαζι της η εταιρια που εργαζομαι.
Θα εχει ενδιαφερον να μαθω ποσο με χρεωσαν -με παραδοση Σαββατο- και λογικα θα το ξερω τη Δευτερα, και θα ενημερωσω

Άρα κι εγώ έπρεπε να είχα ζητήσει ACS που έχω κάρτα μέλους.

Ακολουθήσαμε τις ρητές οδηγίες που έθεσε η Avart, υποτίθεται για πιο ομαλή διεκπεραίωση, βασιζόμενοι στην πεποίθηση ότι έχει γίνει συμφωνία με τη συγκεκριμένη μεταφορική με την οποία υποτίθεται συνεργάζεται η εταιρία.

Πολύ όμορφα, τη Δευτέρα λοιπόν θα στείλω εγώ την acs την οποία εμπιστεύομαι να πάει να παραλάβει... και θα πληρώσω και λιγότερα απο 10 ευρώ...

Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

Φίλε μου '' salonicafan ''δυστυχώς κάνεις Πολύ μεγάλο λάθος __________ γιατί δεν τους πέρνεις τηλέφωνο στη Γ Τ να τους ρωτήσεις άν συνεργαζώμαστε και πόσο καιρό και τι τζίρους τους κάνουμε ? ? ? ? ? ? .......?

Απλά ΆΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΙΟΙ ΕΚΕΙ ΠΡΑΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΙΣΗ _______ και γιαυτό σας προείπα ότι την προσεχή Δευτέρα θα ξεκαθαριστεί το θέμα .......... μάλλον δεν θα το είδες ή δεν μπορείς να περιμένεις έως τότε ______ και κάθεσαι και εικάζεις επηρεάζοντας αρνητικά τα υπόλοιπα παιδιά !!!!!!!!

Παρακαλώ εάν θέλεις στείλε μου pm να σου στήλω το όνομα του υπευθύνου της Γ Τ για να σου ληθεί η απορεία ____και όσο για τα πλήρη μεσάνυχτα στις αποστολές των δεμάτων που αναφέρεις ότι έχει η Εταιρεία που πασχίζει να σε εξυπηρετήσει με όσο το δυνατό να μήνεις ευχαριστημένος _______ έχω να σου πώ κάτι ..... πώς μάλλον θα έμεινες μεταξεταστέος στο μάθημα της αξιολόγισης - εκτίμησης της κρίσης σου !!!!!!!!

Το να μπορέσεις να δημιουργήσεις αρνητικό κλήμα είναι πολύ εύκολο και απλό _ απο το να φέρεις τα πράγματα σε μιά ισοροπία.......

Παρακαλώ να επανορθώσεις .......!!!!!!

Ευχαριστώ πραγματικά όλα τα μέλη που πραγματικά σκεύτονται θετικά και σωστά και σύντομα θα δούμε τι έφτεξε που σε κάποια μέλη έπεσε πολύ βαρύ το αντίτημο των μεταφορικών του προιόντος στο χώρο τους απο την εν λόγω εταιρία μεταφορών ....

Με εκτίμηση

Νίκος Παχής

αμ δεν συνεργάζοντε αυτό είναι το θέμα, τελευταία στιγμή ρώτησαν τιμές.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

Φίλε μου '' salonicafan ''δυστυχώς κάνεις Πολύ μεγάλο λάθος __________ γιατί δεν τους πέρνεις τηλέφωνο στη Γ Τ να τους ρωτήσεις άν συνεργαζώμαστε και πόσο καιρό και τι τζίρους τους κάνουμε ? ? ? ? ? ? .......?

Απλά ΆΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΙΟΙ ΕΚΕΙ ΠΡΑΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΙΣΗ _______ και γιαυτό σας προείπα ότι την προσεχή Δευτέρα θα ξεκαθαριστεί το θέμα .......... μάλλον δεν θα το είδες ή δεν μπορείς να περιμένεις έως τότε ______ και κάθεσαι και εικάζεις επηρεάζοντας αρνητικά τα υπόλοιπα παιδιά !!!!!!!!

Παρακαλώ εάν θέλεις στείλε μου pm να σου στήλω το όνομα του υπευθύνου της Γ Τ για να σου ληθεί η απορεία ____και όσο για τα πλήρη μεσάνυχτα στις αποστολές των δεμάτων που αναφέρεις ότι έχει η Εταιρεία που πασχίζει να σε εξυπηρετήσει με όσο το δυνατό να μήνεις ευχαριστημένος _______ έχω να σου πώ κάτι ..... πώς μάλλον θα έμεινες μεταξεταστέος στο μάθημα της αξιολόγισης - εκτίμησης της κρίσης σου !!!!!!!!

Το να μπορέσεις να δημιουργήσεις αρνητικό κλήμα είναι πολύ εύκολο και απλό _ απο το να φέρεις τα πράγματα σε μιά ισοροπία.......

Παρακαλώ να επανορθώσεις .......!!!!!!

Ευχαριστώ πραγματικά όλα τα μέλη που πραγματικά σκεύτονται θετικά και σωστά και σύντομα θα δούμε τι έφτεξε που σε κάποια μέλη έπεσε πολύ βαρύ το αντίτημο των μεταφορικών του προιόντος στο χώρο τους απο την εν λόγω εταιρία μεταφορών ....

Με εκτίμηση

Νίκος Παχής

Εγώ λέω παιδιά να ρίξουμε λίγο τους τόνους. Ξινό θα μας βγει στο τέλος το προβόλι.
Κύριε Πάχη κι εγώ είμαι λίγο απογοητευμένος μιας και η υπάλληλος σας με διαβεβαίωσε ότι θα το είχα χτες Σάββατο στη Κρήτη αλλά από τη Γενική Ταχυδρομική Ιεράπετρας μου είπανε από Δευτέρα γιατί δεν έφυγε εγκαίρως από Αργυρούπολη (φαντάζομαι την έδρα σας). Παρόλα αυτά θεωρώ ότι είναι κάτι που θα μπορούσε να συμβεί σε οποιαδήποτε αγοραπωλησία και είναι περισσότερο η ανυπομονησία μου που φουντώνει την απογοήτευση μου παρά η μικρή αυτή καθυστέρηση. Μιλάω βέβαια μόνο για τον εαυτό μου. Όσον αφορά τα χρήματα, η αλήθεια είναι οτι η ανακολουθία στις τιμές και στις ζητούμενες μέρες παράδοσης είναι μεγάλη. Μπορούμε έστω τώρα να έχουμε μια τιμή για το δέμα με την έξτρα συσκευασία ωστε να ξέρουμε τι θα περιμένουμε από Δευτέρα. Επίσης μια διευκρίνηση για το τι σημαίνει απομακρυσμένες και νησιωτικές περιοχές και τι επιβάρυνση υπάρχει για αυτές.
Όσο για αυτούς που πλήρωσαν ήδη υψηλά ποσά για τα μεταφορικά και για παράδοση σε μέρα που δεν ζήτησαν τι να πω. Αν όποιος ευθύνεται δεν μπορεί να τους επιστρέψει τη διαφορά ας τους ζητήσει τουλάχιστον συγγνώμη. Αν κάνει βέβαια και τα δύο θα είναι ακόμα καλύτερα.

εγω παντος θα συμφωνησω με τον κ.Παχη οτι το καθε πρακτορειο π.χ το δικο μου Ν.Αρτακης εβαλε το ποσο που επρεπε η τελος παντων χρεωσε παραπανω λογω αναδουλειας,και σημερα που παρελαβα δεν ηρθε το παιδι που εχει το γραφειο αλλα καποιος αλλος αλλιως θα τον ρωτουσα για τη διαφορα τιμης,32,5 μου ζητησαν 35 εδωσα 25 να μου ζηταγαν 30 θα εδινα,παιδια απολαυστε το προβολι η εικονα του ειναι πραγματικα ξυραφι

κύριε πάχη πώς πασχίζει η εταιρία σας να με εξυπηρετήσει; απο την αρχή σας ζήτησα μόνο ένα πράγμα στο e-mail, παράδοση με αντικαταβολή και σας εξήγησα το λόγο. είμαι αμεα και δυσκολεύομε να βρω άτομο να με εξυπηρετήσει στην τράπεζα. συνεργάζεστε λέτε με τη γενική ταχυδρομική αλλα τιμές fix απτην αρχή δεν ξέρατε, στην πορεία ρωτήσατε. συνεργασία δεν είναι πάρτο αυτό πάνε το εκεί και όσο κοστίσει. ούτε έχω υποχρέωση εγώ να κάνω τι δική σας δουλειά για να βρω τον υπαίτιο ''συνεργάτη σας'' με τις λανθασμένες χρεώσεις. τους κάνατε λέτε μεγάλους τζίρους αλλα αυτοί προφανώς δεν το σέβοντε αυτό. γιατι δεν βρίσκετε μια πιο έμπιστη ταχυδρομική με fix ποσό αποστολής και αντικαταβολής όπως κάνει το 90% των ελληνικών e-shop;;;
δικό σας θέμα βέβαια αυτό και εφόσον εγω αποδέχτηκα δια της σιωπής μου το σύστημα των 2 καταθέσεων πρέπει και να δεχτώ τον τρόπο λειτουργίας του καταστήματος σας. αν θέλετε να σας δώσω όμως τα εύσημα στείλτε το με αντικαταβολή το συντομότερο.

αναστάσιος παρουτσής
[κόλησε το caps lock]

Last edited:
κύριε πάχη πώς πασχίζει η εταιρία σας να με εξυπηρετήσει; απο την αρχή σας ζήτησα μόνο ένα πράγμα στο e-mail, παράδοση με αντικαταβολή και σας εξήγησα το λόγο. είμαι αμεα και δυσκολεύομε να βρω άτομο να με εξυπηρετήσει στην τράπεζα. συνεργάζεστε λέτε με τη γενική ταχυδρομική αλλα τιμές fix απτην αρχή δεν ξέρατε, στην πορεία ρωτήσατε. συνεργασία δεν είναι πάρτο αυτό πάνε το εκεί και όσο κοστίσει. ούτε έχω υποχρέωση εγώ να κάνω τι δική σας δουλειά για να βρω τον υπαίτιο ''συνεργάτη σας'' με τις λανθασμένες χρεώσεις. τους κάνατε λέτε μεγάλους τζίρους αλλα αυτοί προφανώς δεν το σέβοντε αυτό. γιατι δεν βρίσκετε μια πιο έμπιστη ταχυδρομική με fix ποσό αποστολής και αντικαταβολής όπως κάνει το 90% των ελληνικών e-shop;;;
δικό σας θέμα βέβαια αυτό και εφόσον εγω αποδέχτηκα δια της σιωπής μου το σύστημα των 2 καταθέσεων πρέπει και να δεχτώ τον τρόπο λειτουργίας του καταστήματος σας. αν θέλετε να σας δώσω όμως τα εύσημα στείλτε το με αντικαταβολή το συντομότερο.

αναστάσιος παρουτσής
[κόλησε το caps lock]
Τασο σε ολα μαζι σου,μα καλα δουλευομαστε εδω μεσα;

Συγγνωμη για το τρολλαρισμα, αλλα...
Πως ειναι δυνατον 4 κουτες περιπου 70Χ70Χ70 βαρους περι των 100 κιλων να ερχονται απο Θεσσαλονικη την επομενη μερα (και τουμπαλιν) με περιπου 40 ευρω και ενα κουτακι γυρω στα 3 κιλα να κοστιζει τοσα πολλα ?

Να σημειωθεί ότι η έξτρα συσκευασία έγινε πολύ καλά. Δεν δημιουργήθηκε περιττός όγκος. Από τα 5 κιλά (ογκομετρικό βάρος) πήγε στα 7 κιλά.

Για την ακρίβεια, σκέτο το κουτί του BenQ: 40x33,5x18

Με την έξτρα συσκευασία: 40x40x22

Η ογκομετρική χρέωση υπολογίζεται μήκος x ύψος x πλάτος και το σύνολο διά 5.000

Τα 40x40x22 δηλαδή βγάζουν ογκομετρικό βάρος 7. Στο δικό μου απόκομμα αναγράφει ογκομετρικό βάρος 8.

Η επιπλέον χρέωση για παράδοση Σάββατο είναι 3 ευρώ.

http://www.taxydromiki.gr/PDF/GT_Pricelist.pdf