_tzo_
Banned
21,70 για Καλαμαριά Θεσσαλονίκη. Είχε πάνω ένδειξη παράδοση Σαββατο
Άρα στην τύχη οι χρεώσεις. Εκτός αν υποθέσουμε ότι 2 σου χρέωσαν εσένα για την παράδοση Σάββατο ενώ εμένα μου τα χάρισαν χρεώνοντας "μόνο" 19,75.
21,70 για Καλαμαριά Θεσσαλονίκη. Είχε πάνω ένδειξη παράδοση Σαββατο
Άσχετο, αλλά κι εγώ οποτεδήποτε είχα να παραλάβω κάτι με την άνω εταιρεία, είχα προβλήματα, καθυστερήσεις, ασυνενοησία κτλΠροσωπικά, έχω πολύ κακές εμπειρίες από την ΓΤ με αποστολές/παραλαβές στο παρελθόν κι απ' ό,τι βλέπω δεν έχει αλλάξει κάτι προς το καλυτερό...
@salonicafan
Κοίτα, δεν είναι ανάγκη να εκνευρίζεσαι. Η διαδικασία πληρωμών συζητήθηκε στο νήμα κατ' επανάληψη και τα τηλέφωνα του καταστήματος ήταν διαθέσιμα σε όλους εξ' αρχής για κατ' ιδίαν συνεννοήσεις. Δες για παράδειγμα εδώ http://www.avclub.gr/forum/showthre...-w1070?p=1056699672&viewfull=1#post1056699672 και εδώ http://www.avclub.gr/forum/showthre...-w1070?p=1056698366&viewfull=1#post1056698366 .
Μάλλον έχασες τα συγκεκριμένα ποστ και χάθηκες μετά στις πολλές σελίδες με άλλου είδους πληροφορίες. Κατανοητό. Αν έχεις web banking μπορείς να κάνεις το έμβασμα ακόμα και το Σάββατο, να στείλεις με ένα φαξ ή e-mail το αποδεικτικό και να στο στείλουν την ίδια μέρα. Οπότε θα παραλάβεις Δευτέρα. Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό είναι κρίμα να κατηγορείς το κατάστημα για το τι δεν μπορεί να κάνει εκείνο εφόσον μάλιστα οι οδηγίες πληρωμής δόθηκαν σχετικά νωρίς στη διαδικασία.
με αυτη την εταιρια συνεργαζεται η avart
αμ δεν συνεργάζοντε αυτό είναι το θέμα, τελευταία στιγμή ρώτησαν τιμές.
Φίλε μου '' salonicafan ''δυστυχώς κάνεις Πολύ μεγάλο λάθος __________ γιατί δεν τους πέρνεις τηλέφωνο στη Γ Τ να τους ρωτήσεις άν συνεργαζώμαστε και πόσο καιρό και τι τζίρους τους κάνουμε ? ? ? ? ? ? .......?
Απλά ΆΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΙΟΙ ΕΚΕΙ ΠΡΑΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΙΣΗ _______ και γιαυτό σας προείπα ότι την προσεχή Δευτέρα θα ξεκαθαριστεί το θέμα .......... μάλλον δεν θα το είδες ή δεν μπορείς να περιμένεις έως τότε ______ και κάθεσαι και εικάζεις επηρεάζοντας αρνητικά τα υπόλοιπα παιδιά !!!!!!!!
Παρακαλώ εάν θέλεις στείλε μου pm να σου στήλω το όνομα του υπευθύνου της Γ Τ για να σου ληθεί η απορεία ____και όσο για τα πλήρη μεσάνυχτα στις αποστολές των δεμάτων που αναφέρεις ότι έχει η Εταιρεία που πασχίζει να σε εξυπηρετήσει με όσο το δυνατό να μήνεις ευχαριστημένος _______ έχω να σου πώ κάτι ..... πώς μάλλον θα έμεινες μεταξεταστέος στο μάθημα της αξιολόγισης - εκτίμησης της κρίσης σου !!!!!!!!
Το να μπορέσεις να δημιουργήσεις αρνητικό κλήμα είναι πολύ εύκολο και απλό _ απο το να φέρεις τα πράγματα σε μιά ισοροπία.......
Παρακαλώ να επανορθώσεις .......!!!!!!
Ευχαριστώ πραγματικά όλα τα μέλη που πραγματικά σκεύτονται θετικά και σωστά και σύντομα θα δούμε τι έφτεξε που σε κάποια μέλη έπεσε πολύ βαρύ το αντίτημο των μεταφορικών του προιόντος στο χώρο τους απο την εν λόγω εταιρία μεταφορών ....
Με εκτίμηση
Νίκος Παχής
Τασο σε ολα μαζι σου,μα καλα δουλευομαστε εδω μεσα;κύριε πάχη πώς πασχίζει η εταιρία σας να με εξυπηρετήσει; απο την αρχή σας ζήτησα μόνο ένα πράγμα στο e-mail, παράδοση με αντικαταβολή και σας εξήγησα το λόγο. είμαι αμεα και δυσκολεύομε να βρω άτομο να με εξυπηρετήσει στην τράπεζα. συνεργάζεστε λέτε με τη γενική ταχυδρομική αλλα τιμές fix απτην αρχή δεν ξέρατε, στην πορεία ρωτήσατε. συνεργασία δεν είναι πάρτο αυτό πάνε το εκεί και όσο κοστίσει. ούτε έχω υποχρέωση εγώ να κάνω τι δική σας δουλειά για να βρω τον υπαίτιο ''συνεργάτη σας'' με τις λανθασμένες χρεώσεις. τους κάνατε λέτε μεγάλους τζίρους αλλα αυτοί προφανώς δεν το σέβοντε αυτό. γιατι δεν βρίσκετε μια πιο έμπιστη ταχυδρομική με fix ποσό αποστολής και αντικαταβολής όπως κάνει το 90% των ελληνικών e-shop;;;
δικό σας θέμα βέβαια αυτό και εφόσον εγω αποδέχτηκα δια της σιωπής μου το σύστημα των 2 καταθέσεων πρέπει και να δεχτώ τον τρόπο λειτουργίας του καταστήματος σας. αν θέλετε να σας δώσω όμως τα εύσημα στείλτε το με αντικαταβολή το συντομότερο.
αναστάσιος παρουτσής
[κόλησε το caps lock]
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.