Power-buy Benq w1070

Re: Απάντηση: Power-buy Benq w1070

ρε σεις,γιατι ποσταρετε συνεχεια την ιδια λιστα η οποια δεν εχει καμμια διαφορα απο τις προηγουμενες;
δεν ειναι η ίδια, ο yiobi πρόσθεσε τα δικά του.

Re: Απάντηση: Power-buy Benq w1070

ρε σεις,γιατι ποσταρετε συνεχεια την ιδια λιστα η οποια δεν εχει καμμια διαφορα απο τις προηγουμενες;

Αν προσέξεις καλά θα καταλάβεις

Τώρα είδα και εγώ του Yiobi...
ΜΟΝΟ αυτοί που παραλάβανε με courier ή θα παραλάβουν παρακαλώ

Αναφερετε ολοι για να εχουμε μια πληρη εικονα.Εδω με ενα 50αρι μας ηρθε κοτζαμ...καταρτι απο Αγγλια(το πανι),με τοσο βαρος και εξεζητημενες διαστασεις και στο 30αρι για ενα τυπικοτατο χαρτοκιβωτιο ουτε 5 κιλων?!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Power-buy Benq w1070

δεν ειναι η ίδια, ο yiobi πρόσθεσε τα δικά του.

και πιο πριν εχει μπει ισαμε 10 φορες μια λιστα με 4 ονοματα που παρελαβαν απο κουριερ.
Η μονη αλλαγη ειναι αυτη με τον yiobi.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Power-buy Benq w1070

και πιο πριν εχει μπει ισαμε 10 φορες μια λιστα με 4 ονοματα που παρελαβαν απο κουριερ.
Η μονη αλλαγη ειναι αυτη με τον yiobi.

Λάκη,όχι,την ανέβασα με λάθος στον iguana,την ανέβασε διορθωμένη και μετά την ξαναανέβασα πλήρες...δεν πειράζει για να την βλέπουν όλοι και να μην το ξεχάσουν..αύριο που θα παραλάβουν και άλλοι να μας πουν για να την δώσω στην Avart ή να την δει για να ζητηθούν εξηγήσεις από την ΓΔ με στοιχεία.

Τα αυτονόητα είναι αυτά παιδιά..Όλοι νομίζω ότι συμφωνούμε σε αυτά..

Φυσικα και ειναι το αυτονοητο δε πανε να σκασουν κ ολα τα προβολια του κοσμου κ τα mede8er που παραγγειλα,κοντα σε μια ανθρωπινη ζωη,κοντα σε μια ανθρωπινη αναπηρια..
P.S Καλη βδομαδα και καλο στησιμο σε ολους(εγω θελω ακομη..)

Λοιπόν, πήγα όπως υποσχέθηκα σε ένα υποκατάστημα της Γενικής Μεταφορικής ως υποτιθέμενος αποστολέας με το δέμα παραμάσχαλα, όπως ακριβώς το παρέλαβα προχτές.

1. Δεν παίζει κανένα ρόλο η έξτρα συσκευασία στη χρέωση. Η ογκομετρική διαφορά χαρίζεται και υπολογίζεται το δέμα ως 4 κιλά.

2. Μεταξύ Αθήνας-Θεσσαλονίκης-Πάτρας υπάρχει έκπτωση 50% σε κάθε αποστολή. Ρώτησα τιμή για αποστολή ενός δέματος Θεσσαλονίκη-Αθήνα και πήρα τιμή 10 ευρώ.

3. Σε ερώτησή μου για αποστολή 9 ολόιδιων δεμάτων σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, η έκπτωση που μπορούσε να μου κάνει η υπάλληλος (εφόσον χρεώσει εμένα και όχι τον εκάστοτε αποστολέα) είναι ο υπολογισμός του δέματος ως 3 κιλά. Σε ερώτησή μου για αποστολή π.χ. Αθήνα η τιμή διαμορφώνεται στα 9 ευρώ.

4. Σε ερώτησή μου αν μπορεί να γίνει τιμή φιξ πανελλαδικά, η απάντηση ήταν ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει, γιατί το κάθε υποκατάστημα δουλεύει ως franchise. Το μόνο που μπορούσε να κάνει είναι να υπολογίσει (και να προπληρωθεί) το κάθε δέμα ως δέμα 3 κιλών.

Last edited:

Λοιπόν, πήγα όπως υποσχέθηκα σε ένα υποκατάστημα της Γενικής Μεταφορικής με το δέμα παραμάσχαλα, όπως ακριβώς το παρέλαβα προχτές.

1. Δεν παίζει κανένα ρόλο η έξτρα συσκευασία στη χρέωση. Η ογκομετρική διαφορά χαρίζεται και υπολογίζεται το δέμα ως 4 κιλά.

2. Μεταξύ Αθήνας-Θεσσαλονίκης-Πάτρας υπάρχει έκπτωση 50% σε κάθε αποστολή. Ρώτησα τιμή για αποστολή ενός δέματος και πήρα τιμή 10 ευρώ.

3. Σε ερώτησή μου για αποστολή 9 ολόιδιων δεμάτων σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, η έκπτωση που μπορούσε να μου κάνει η υπάλληλος (εφόσον χρεώσει εμένα και όχι τον εκάστοτε αποστολέα) είναι ο υπολογισμός του δέματος ως 3 κιλά. Σε ερώτησή μου για αποστολή π.χ. Αθήνα η τιμή διαμορφώνεται στα 9 ευρώ.

4. Σε ερώτησή μου αν μπορεί να γίνει τιμή φιξ πανελλαδικά, η απάντηση ήταν ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει, γιατί το κάθε υποκατάστημα δουλεύει ως franchise. Το μόνο που μπορούσε να κάνει είναι να υπολογίσει (και να προπληρωθεί) το κάθε δέμα ως δέμα 3 κιλών.

μήπως πήρες και τιμή για παράδοση δέματος το Σάββατο?

Η παράδοση Σάββατο χρεώνεται 3 ευρώ + ΦΠΑ, δηλαδή 3,69 ευρώ.

Όπως ακριβώς αναγράφεται και στον online τιμοκατάλογο της Γενικής Μεταφορικής. Δεν ρώτησα για έκπτωση επί των 3,69 ευρώ για μαζική παραλαβή Σάββατο.

http://www.taxydromiki.gr/PDF/GT_Pricelist.pdf

Last edited:
Αρα οπως διαπιστωσε ο Γιαννης,κατι δεν παει καλα...Ή το υποκαταστημα που συνεργαζεται με την Avart ειναι με διαφορα το ακριβοτερο της Ελλαδας...και συγκεκριμενα διπλη χρεωση!!

Μια που είχα το δέμα στο αμάξι πέρασα μια βόλτα και από ένα υποκατάστημα της ACS.

Ξανά τα ίδια: Δώρο η έξτρα ογκομετρική χρέωση. Το δέμα χρεώνεται μόνο σαν κιλά βάρους, δηλαδή ως δέμα 4 κιλών. Κόστος 14,60 για Αθήνα.

Σε ερώτησή μου για αποστολή 9 ολόιδιων κουτιών πανελλαδικά, η τιμή παραμένει περίπου η ίδια (διαφορά λεπτών), και σίγουρα κάτω από 15 ευρώ πανελλαδικά.

Σε ερώτησή μου για έξτρα έκπτωση αν βγάλω κάρτα μέλους ACS, η απάντηση ήταν ότι θα πρέπει να γίνει σε μένα η χρέωση (δηλαδή να προπληρωθώ τα μεταφορικά από τον κάθε πελάτη). Η έκπτωση είναι κλιμακωτή, δηλαδή όσο πιο πολλά δέματα στέλνεις, τόσο πιο μεγάλη η έκπτωση.

Σε ερώτησή μου για 9 δέματα πόσο περίπου θα ήταν η έκπτωση, η απάντηση ήταν να υπολογίζω περίπου 10% επί του συνόλου.

Επομένως σε υποτιθέμενη μαζική αποστολή με ACS αν ήμουν εγώ ο αποστολέας θα χρέωνα σε κάθε έναν από τους 9 παραλήπτες πανελλαδικά 14 ευρώ, τα οποία θα ενσωμάτωνα στο ποσό του προβολέα, και θα τα προπληρωνόμουν από κάθε πελάτη, για να του εξασφαλίσω τη μέγιστη δυνατή έκπτωση.