- 22 August 2012
- 1,200
Ντίνο προτείνω να κάνεις με amazon.de σίγουρα πιο αξιόπιστο από τους άλλους και σε θέματα επιστροφών -εγγύησης..
Ντίνο προτείνω να κάνεις με amazon.de σίγουρα πιο αξιόπιστο από τους άλλους και σε θέματα επιστροφών -εγγύησης..
Προς αποφυγή μελλοντικών θεμάτων δηλώνω ότι τα 2 τεμάχια NtinosP αφορούν εμένα και όχι τον Ντίνο, ο οποίος με εξυπηρέτησε για όσο δεν ήμουν διαθέσιμος για ιντερνετ (Θενκς). Θα το επιβεβαιώσει και ο ίδιος. Ευχαριστώ.
Μηπως να επικοινωνησουμε και με καποιο καταστημα στο εξωτερικο (Γερμανια, Ολλανδια) να παρουμε μια προσφορα και απο εκει ??
760 + 40 μεταφορικα απο Γερμανια καποιος μου ειπε (τιμη για ενα τεμαχιο, καμια σχεση με pb)
Να μας στειλουν μια παλετα?
Μπορείς να ζητήσεις από τον Γερμανό να σου το αποφορολογήσει το 23% και να πληρώσεις κατευθείαν λιγότερα όπως γίνεται με το amazon.co.uk αρκεί να το υποστηρίζει το κατάστημα,δεν το κάνουν όλοι(νομίζω το amazon.co.uk έχει και φορολογικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα) ΑΛΛΑ θα πρέπει να έχεις ενεργοποιημενες τις ενδοκοινωτικές συναλλαγές στην εφορία και να υποβάλεις κάθε μήνα συγκεντρωτική κατάσταση , έχει μια μανούρα δηλαδή και πιθανόν και έλεγχο γιαυτό αν και συμφέρει πολύ δεν το έχω προχωρήσει ποτέ.Από Ελλάδα εννοείται ότι ζητάς τιμολόγιο και γλυτώνεις το ΦΠΑ αρκεί φυσικά να μπορείς να το δικαιολογήσεις ως έξοδο της επιχείρησης σου.Δε νομίζω να σου χαρίζει τον ΦΠΑ ο Γερμανός, απλά εκπίπτει απο την
επιχείρηση σου, άρα έχεις κέρδος τον φπα
Τότε γιατί να μη ζητήσεις τιμολόγιο απο Ελλάδα ...με 23% όφελος !!!
Δεν σου χαρίζει κανείς τίποτα.Δε νομίζω να σου χαρίζει τον ΦΠΑ ο Γερμανός, απλά εκπίπτει απο την
επιχείρηση σου, άρα έχεις κέρδος τον φπα
Τότε γιατί να μη ζητήσεις τιμολόγιο απο Ελλάδα ...με 23% όφελος !!!
Για διαφορα πχ 100 καλύτερα θα ηταν να προτιμησετε την ελληνικη εγγυηση.
Ειδικα η benq Ελλάδας συνηθως δινει και 3 χρονια εγγυηση.Απο Γερμανια σιγουρα 2.
Νομίζω μικρή διαφορά για να εχετε το κεφάλι σας ησυχο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.