Power-buy Benq w1070

Η τρίτη:

ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ: 900

ΔΟΣΕΙΣ: δεν ρώτησα καν

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ: δεν ρώτησα καν

ΠΑΡΑΔΟΣΗ: δεν ρώτησα καν

Ντίνο προτείνω να κάνεις με amazon.de σίγουρα πιο αξιόπιστο από τους άλλους και σε θέματα επιστροφών -εγγύησης..

Απο το αμαζον ειναι αυτο. Δεν μου εχουν απαντησει ακομη

Μήπως -λεω- θα έπρεπε να αναφέρουμε και ποιός δίνει ποιά τιμή??

Η τέταρτη:

ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ: 910

ΔΟΣΕΙΣ: δεν ρώτησα καν

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ: δεν ρώτησα καν

ΠΑΡΑΔΟΣΗ: δεν ρώτησα καν

Προς αποφυγή μελλοντικών θεμάτων δηλώνω ότι τα 2 τεμάχια NtinosP αφορούν εμένα και όχι τον Ντίνο, ο οποίος με εξυπηρέτησε για όσο δεν ήμουν διαθέσιμος για ιντερνετ (Θενκς). Θα το επιβεβαιώσει και ο ίδιος. Ευχαριστώ.

Επαναληψις

Παιδια, οταν η αντιπροσωπια εδω στο Ελλαντα εχει τετοια πολιτικη πωλήσεων, ποσο "ασφαλεις" αισθανεστε στην περιποτωση που θα χρειαστει η εγγυηση ??

Πραγματικα δεν ξερω αν θελω να τους δωσω ενα ευρω... Ειδικα οταν με 200 ευρω λιγοτερα (χωρις power buy, χωρις παζαρια, χωρις τιποτε) τον αγοραζω απο τον πολιτισμενο κοσμο...

Προς αποφυγή μελλοντικών θεμάτων δηλώνω ότι τα 2 τεμάχια NtinosP αφορούν εμένα και όχι τον Ντίνο, ο οποίος με εξυπηρέτησε για όσο δεν ήμουν διαθέσιμος για ιντερνετ (Θενκς). Θα το επιβεβαιώσει και ο ίδιος. Ευχαριστώ.

Το επιβεβαινω παλιοtroll :p

Σίγουροι:
1. Takeshy
2. iguana
3. Ν. Πετειναράκης
4. takbel
5. Colombos74
6. salonicafan
7. a_lega
8. nick peios
9. yiobi
10. Λάκης
11. Zeb
12. Zeb
13. manosfp

Με ενδιαφέρον:
1. Xorxhs
2. demetris
3. FINIX
4. Γιώργος Κ.
5. vazelos
6. apom
7. dpapav
8. soulkeeper

Θα ηθελα και εγω να μπω στην στηλη με ενδιαφερον και θα προσπαθησω να σας πω για σιγουρα το συντομοτερο !! Ευχαριστω

Μηπως να επικοινωνησουμε και με καποιο καταστημα στο εξωτερικο (Γερμανια, Ολλανδια) να παρουμε μια προσφορα και απο εκει ??

760 + 40 μεταφορικα απο Γερμανια καποιος μου ειπε (τιμη για ενα τεμαχιο, καμια σχεση με pb)

Να μας στειλουν μια παλετα?

Τον έκλεισα χθες στα 810 απο amazon.de.
Φυσικά αν πετύχουμε καλύτερη τιμή ( που δεν υπάρχει περίπτωση) θα τον ακυρώσω.

Για διαφορα πχ 100 καλύτερα θα ηταν να προτιμησετε την ελληνικη εγγυηση.
Ειδικα η benq Ελλάδας συνηθως δινει και 3 χρονια εγγυηση.Απο Γερμανια σιγουρα 2.
Νομίζω μικρή διαφορά για να εχετε το κεφάλι σας ησυχο.

Αν μπορεί κανείς να κόψει και τιμολόγιο (που σημαίνει ότι δεν πληρώνει φπα 19%)
από Γερμανία έρχεται από 605 μέχρι 650
Μικρή διαφορά είναι αυτή??
Αλλά και πάλι από 750 μέχρι 940 είναι υπολογίσιμη διαφορά πιστεύω...
Παίρνεις και 2 ζευγάρια γυαλιά και μένουν και κάτι ψιλά για ποπ-κορν!!!

4% έκπτωση , έχω ζαλιστεί από την υπερπροσφορά...Με τι ποσοστό κέρδους δουλέυουν τα καταστήματα άραγε; δεν θα είναι ένα 25-30 % ; Δηλαδή δεν μπορούν να το κάνουν 15% και να πάρουν 15 χιλιάρικα μαζεμένα από τα να πάρουν τα 3 μας ; (γιατί με αυτές τις τιμές αυτά θα πάρουν..). Υποτίθεται έχουμε και κρίση , δεν μπορέι δηλαδή η αντιποροσωπεία ή το κατάστημα να μειώσει το ποσοστο κέρδους προκειμένου να πάρει ζεστό χρήμα άμεσα ;

Δε νομίζω να σου χαρίζει τον ΦΠΑ ο Γερμανός, απλά εκπίπτει απο την
επιχείρηση σου, άρα έχεις κέρδος τον φπα

Τότε γιατί να μη ζητήσεις τιμολόγιο απο Ελλάδα ...με 23% όφελος !!!

Re: Απάντηση: Power-buy Benq w1070

Μπορείς να ζητήσεις από τον Γερμανό να σου το αποφορολογήσει το 23% και να πληρώσεις κατευθείαν λιγότερα όπως γίνεται με το amazon.co.uk αρκεί να το υποστηρίζει το κατάστημα,δεν το κάνουν όλοι(νομίζω το amazon.co.uk έχει και φορολογικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα) ΑΛΛΑ θα πρέπει να έχεις ενεργοποιημενες τις ενδοκοινωτικές συναλλαγές στην εφορία και να υποβάλεις κάθε μήνα συγκεντρωτική κατάσταση , έχει μια μανούρα δηλαδή και πιθανόν και έλεγχο γιαυτό αν και συμφέρει πολύ δεν το έχω προχωρήσει ποτέ.Από Ελλάδα εννοείται ότι ζητάς τιμολόγιο και γλυτώνεις το ΦΠΑ αρκεί φυσικά να μπορείς να το δικαιολογήσεις ως έξοδο της επιχείρησης σου.

Re: Απάντηση: Power-buy Benq w1070

Δεν σου χαρίζει κανείς τίποτα.
Απλά στις ενδοκοινοτικές συναλλαγές ΔΕΝ επιβάλεται ΦΠΑ, VAT και άλλα λοιπά εμπριμέ...

ερε πραμααα απαπααα δυο μερες εκανα να μπω μεσα κ χει γινει το ελα να δεις!!!! μπενεκιου κ ξερο ψωμι λεμε!!! ρε μπας και ελληνες μαγαζατορες δε καταλαβαινουν τι εστι power buy??? μηπως να τους το πειτε στα ελληνικα μπας κ δουν κανα ευρω μεσα στο 2013???

Για διαφορα πχ 100 καλύτερα θα ηταν να προτιμησετε την ελληνικη εγγυηση.
Ειδικα η benq Ελλάδας συνηθως δινει και 3 χρονια εγγυηση.Απο Γερμανια σιγουρα 2.
Νομίζω μικρή διαφορά για να εχετε το κεφάλι σας ησυχο.

Να με συγχωρέσετε αλλά έχω πιο πολύ εμπιστοσύνη στο Γερμανό και δεν έχω πρόβλημα να μπω σε διαδικασίες επιστροφής μη ξέροντας γρι Γερμανικά. Το προτιμώ απο το να πληρώσω 100-200 παραπάνω και μάλιστα "με power buy" και στο τέλος να με πιάσουν κότσο οι Έλληνες μάγκες κάνοντας την πάπια.