Power-buy Benq w1070

Εγώ έστειλα email στην pixmania στα Γαλλικά αλλά δεν πήρα απάντηση.Επίσης έστειλα και στην benq europe ρωτώντας για την διαφορά τιμών κτλ αλλά ούτε από εκέι πήρα κάτι πέραν του αυτοματοποιημένου εμαιλ´που λέει ότι καταχωρήθηκε το αίτημα μου και άνοιξε φάκελος κτλ.Επειδή έχω κάποιες άκρες με Γαλλία κοιτάω και τις τιμές προς τα εκεί είναι στα 800-830.

Μπράβο..:SFGSFGSF:

Σίγουροι:
1. Takeshy
2. iguana
3. Ν. Πετειναράκης
4. takbel
5. Colombos74
6. salonicafan
7. a_lega
8. nick peios
9. yiobi
10. Λάκης
11. Zeb
12. Zeb
13. manosfp

Με ενδιαφέρον:
1. Xorxhs
2. demetris
3. FINIX
4. Γιώργος Κ.
5. vazelos
6. apom
7. dpapav
8. soulkeeper
9. venturi
10.SPIROS4
11.SkyNett
12.gtaramigos

Αν σας πω πως μόλις με πήρε ένας εκ των δύο που περιμένουμε προσφορές και μιλούσαμε 17´θα με πιστέψετε?

Αν σας πω πως μόλις με πήρε ένας εκ των δύο που περιμένουμε προσφορές και μιλούσαμε 17´θα με πιστέψετε?

Γιατί να μην σε πιστέψουμε? Κάτι αξιόλογο?

Φανταζομαι πολλα ενδιαφεροντα ειπωθηκαν.....

Ναι μέχρι και για τον jvc x55 μιλήσαμε...:BDGBGDB55:
Αστειεύομαι...η αγωνία του και ο αγώνας του μη σας πω πως είναι μεγαλύτερος και από τον δικό μας γιατί όπως και να το κάνουμε είναι και θέμα πρεστίζ αλλά και διαφήμισης..
Μάλιστα είχε την εντύπωση πως τα views ήταν στις 19.000 και όταν τον ενημέρωσα για τον ακριβή αριθμό "έμεινε"...:BDGBDGB53:

Γιατί να μην σε πιστέψουμε? Κάτι αξιόλογο?

Πολλά αξιόλογα και πολύ καλός επαγγελματίας αλλά με λίγο "δεμένα" τα χέρια...
συγνώμη αν δεν μπορώ να πω περισσότερα..

Ναι μέχρι και για τον jvc x55 μιλήσαμε...:BDGBGDB55:
Αστειεύομαι...η αγωνία του και ο αγώνας του μη σας πω πως είναι μεγαλύτερος και από τον δικό μας γιατί όπως και να το κάνουμε είναι και θέμα πρεστίζ αλλά και διαφήμισης..
Μάλιστα είχε την εντύπωση πως τα views ήταν στις 19.000 και όταν τον ενημέρωσα για τον ακριβή αριθμό "έμεινε"...:BDGBDGB53:

Πρωταρης δεν ειναι.

Μακαρι να ειναι και Κυριος.

Σημερα να φροντισει για τους benq, μπροστα του θα το βρει.... Εδω μεσα κυκλοφορει πολυς κοσμος...

Πρωταρης δεν ειναι.

Μακαρι να ειναι και Κυριος.

Σημερα να φροντισει για τους benq, μπροστα του θα το βρει.... Εδω μεσα κυκλοφορει πολυς κοσμος...

Σύμφωνα με την τελευταία σου φράση,μου λέει: έχει πολύ δύναμη το club μπράβο...
το γνωρίζουν όλοι όσοι μίλησα (πρεστίζ-διαφήμιση) απλά το όλο θέμα είναι στην πηγή...

Το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται.... Μόλις έλαβα ακύρωση από το amazon.de γιατί δεν είναι λέει διαθέσιμο. Πιθανότατα θα το βγάλουν διαθέσιμο με πιο ψηλή τιμή...

Το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται.... Μόλις έλαβα ακύρωση από το amazon.de γιατί δεν είναι λέει διαθέσιμο. Πιθανότατα θα το βγάλουν διαθέσιμο με πιο ψηλή τιμή...

Μήπως τελικά το 865 είναι τελικά καλή τιμή; Σε αυτό το επίπεδο τιμής υπάρχει ανταγωνιστικό μοντέλο; αν και από ότι καταλαβαίνω κανείς μας δεν έχει δει τον 1070 εν δράσει... αν κάνω λάθος και κάποιος έχει άποψη θα ήταν τουλάχιστον ευπρόσδεκτη

Τελευταία ενημέρωση:τα διαθέσιμα κομμάτια Φεβρουάριο...!!!!!

Εγω υποπτευομαι οτι και η τιμη των 865 θα ειναι ανεφικτη τελικα..

Μεσημέρι κλείνω τις προσφορές και επικυρώνω την καλύτερη και σας ενημερώνω...
Το κατάστημα δεσμεύτηκε και δεν νομίζω να κάνει πίσω στην τιμή,δεν τον συμφέρει...

Άν κόψει κάτι ακόμα το κατάστημα με τα 865 ίσως πρέπει να αρχίσουμε να το σκεφτόμαστε. 800 θα ήταν ιδανική τιμή βάσει των δεδομένων. Ας δούμε τι καλύτερο μπορούν να κάνουν.

Εδώ λέμε να την κατεβάσει , θα την ανεβάσει κιόλας ;Προσωπικά μπορούν να μου τον φέρουν από Γαλλία με 799. Στην ουσία επωφελούμαι από το τιμολόγιο από την ελληνικη τιμή του 865 κάτι που δεν ισχύει για όλους. Αν αρχίσει τα δεν ισχύει η τιμή και την ανεβάσει εννοείται ότι είμαι εκτός.

Άν κόψει κάτι ακόμα το κατάστημα με τα 865 ίσως πρέπει να αρχίσουμε να το σκεφτόμαστε. 800 θα ήταν ιδανική τιμή βάσει των δεδομένων. Ας δούμε τι καλύτερο μπορούν να κάνουν.

800 ειναι εκτος τοπου και χρονου αυτη τη στιγμη για τα ελληνικα δεδομενα.850 θα ηταν τελεια,ειτε αν μας εκανε δωρο τα μεταφορικα αν και για μενα το πιο σημαντικο θα ηταν να επιμενουμε εστω για τρεις ατοκες.
Αν τον παρουμε θα ειναι σα να συμφωνουμε στα 865.Απο εκει και περα οπως ειπα και χθες,επειδη ανεβηκε ο αριθμος με τους ενδιαφερομενους,μπορουμε να ζητησουμε κατι απο τα παραπανω.
Γιατι ο πωλητης ξερει οτι στα 800 δε χρειαζεται να φτασει,αφου παρακολουθει το forum αλλα και επειδη ισως δε βγαλει και καθολου κερδος,εξαιτιας της πανακριβης πολιτικης της CPI..