Power-buy Benq w1070

Εδώ λέμε να την κατεβάσει , θα την ανεβάσει κιόλας ;Προσωπικά μπορούν να μου τον φέρουν από Γαλλία με 799. Στην ουσία επωφελούμαι από το τιμολόγιο από την ελληνικη τιμή του 865 κάτι που δεν ισχύει για όλους. Αν αρχίσει τα δεν ισχύει η τιμή και την ανεβάσει εννοείται ότι είμαι εκτός.

Αν αλλαξει η τιμη(και αυτο μαλλον θα ειναι αποκλειστικα προς τα πανω),δε θα εισαι ο μονος που θα αποχωρησει..

by the way έστειλα και σε 2 Γαλλικά ακόμα μπας και μπορέσουν να κάνουν προσφορά και να στείλουν Ελλάδα

Ο ένας εκ των δύο αποσύρθηκε για λόγους της εταιρίας...
περιμένω και αυτόν που μιλούσα χθες βράδυ ο οποίος μου είπε μέχρι μεσημέρι θα απαντήσει...

διαβασα με προσοχη το νημα,αν και δε με ενδιαφερει τι προβολακι,και απορω πως ακομα καθεστε και συζητατε με ελληνικα μαγαζια....
το χρημα δεν εχει πατριδα και το ακουμπας εκει που πιανει περισσοτερο τοπο....

για δοκιμαστε στο εξωτερικο να παρετε τιμη για 10-15-20 κομματια.....
ειναι δυνατον να θεωρειτε το 865ε καλη τιμη για τετοιου μεγεθους παραγγελια,και μην γινονται καν καποιες διευκολυνσεις;
865 θα το θεωρουσα καλη τιμη για ατομικη αγορα, ή το πολυ για 2-3 κομματια...

καλη επιτυχια....

Garfield απ'οσο ξερω εχουν γινει προσπαθειες απο συμφορουμιτες για ιντερνετικα μαγαζια,οσον αφορα μαζικη παραγγελια.Μαλλον σου διεφυγε στην αναγνωση του thread.
Βεβαια αν ξερεις καποιο μαγαζι του εξωτερικου που δεχεται μια τετοια κινηση,ολοι μας θα το δεχτουμε ευχαριστα..
(Ζητω συγνωμη.Διορθωσα το προηγουμενο εκτρωμα)

Μαγαζι δε ξερω γιατι δε με ενδιαφερει το θεμα και δε το εχω ψαξει.
απλα μια παρατηρηση εκανα και φυσικα διαβασα για τις αποπειρες μελων που εχουν γινει για κινηση απο εξω,οπως θυμαμαι πολυ καλα και μια πετυχημενη στο παρελθον με τους ΟΝΚΥΟ...

οταν ο iguana τον βρισκει σε ατομικο επιπεδο στα 800,καθεστε και συζητατε για 900 για ομαδικη αγορα ανω των 10?????
αν ειναι δυνατον......
σα να σε βιαζουν και να λες ευχαριστω που εζησες και αυτην την εμπειρια......

απλα μια παρατηρηση εκανα και φυσικα διαβασα για τις αποπειρες μελων που εχουν γινει για κινηση απο εξω,οπως θυμαμαι πολυ καλα και μια πετυχημενη στο παρελθον με τους ΟΝΚΥΟ...

οταν ο iguana τον βρισκει σε ατομικο επιπεδο στα 800,καθεστε και συζητατε για 900 για ομαδικη αγορα ανω των 10?????
αν ειναι δυνατον......

800 χωρις τα μεταφορικα,που ειναι παραπανω απο εξωτερικο,ΕΙΠΑΜΕ προσπαθησαν καποιοι αλλα εφαγαν πορτα.
Μαλλον δε διαβασες ολο το thread.
Οσο για τους βιασμους και τα λοιπα,μηπως πρεπει να ανοιξεις καμια αλλη σελιδα για να ξεχαρμανιασεις και οχι του AV club?

αν ειναι δυνατον......

Στα 800 και αν...αλλά με όλο το ρίσκο που αφορά την εγγύηση...και ρωτώ αξίζει το ρίσκο για 65 και αν?το ξαναλέω διότι η τιμή πήρε και θα πάρει τον ανήφορο...
Συμβουλή χωρίς απαραίτητα να γίνει δεκτή:με τέτοιο σκεπτικό και νοοτροπία δεν κάνεις διαπραγματεύσεις...
φιλικά πάντα για να μην παρεξηγηθεί το γραπτό μου...
Φιλικά Κώστας

Λοιπόν ο τελευταίος που μιλούσα χθες μου ζήτησε παράταση μέχρι το βράδυ διότι το παλεύει ακόμη
λίγη υπομονή ακόμη και φυσικά να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια..

Για να είμαι ποιο ξεκάθαρος και να μην μπερδευομαστε είπα τον βρίσκω 799 , συγκεκριμένα από εδώ http://www.boulanger.fr/projecteur_benq_w1070_dlp_1080p/p_35903_563524.htm , και θα μου τον φέρει συγγενικό πρόσωπο , αν τελικά δεν ευδοκιμήσουν οι προσπάθειες για μια καλή τιμή από Ελλαδα. Δεν ξέρω αν το κατάστημα μπορει να στείλει στην Ελλάδα , τους έστειλα εμαιλ όπως και σε ενα ακόμα , λέγοντας του περί ομαδικής παραγγελίας για καλύτερη τιμή και για το αν μπορούν να στείλουν Ελλάδα.

Μέσα με χίλια takeshy γιατί το μηχανάκι αξίζει και θα τα βγάλει τα λεφτά του.Το θέμα είναι με τις δόσεις τι κάνουμε γιατί cash 800 euro δεν έχει ούτε ο παπάς της ενορίας μας πλέον.Να το παλέψουμε για 4*200 ή κάτι ανάλογο.....201,202,

Μέσα με χίλια takeshy γιατί το μηχανάκι αξίζει και θα τα βγάλει τα λεφτά του.Το θέμα είναι με τις δόσεις τι κάνουμε γιατί cash 800 euro δεν έχει ούτε ο παπάς της ενορίας μας πλέον.Να το παλέψουμε για 4*200 ή κάτι ανάλογο.....201,202,

Ποτε πηγε 800 euro και δεν το καταλαβα??

Ακριβως...Για να δουμε και την τελευταια βραδινη προσφορα λοιπον..

Η τελευταία βραδινή προσφορα λέει πως θέλει μια πίστωση εώς αύριο στις 12 και με ενημέρωσε πως υπαρχουν 20 προβολεις οι οποίοι θα διατεθούν στην Ελλάδα εώς τον Φεβρουάριο..κατόπιν θα ερθει νέα φουρνιά με αυξημένη τιμή,σύμφωνα με τα λογια του καταστηματάρχη.
Να υπενθυμίσω πως η καλυτερη προσφορα ειναι στα 865 χωρίς άτοκες δόσεις δυστυχως..
Αύριο μεσημέρι τελειώνει το θέμα όπως ενημέρωσα και τον καταστηματάρχη..

Αν η διάφορα είναι ¨μονο¨ 60 σε σχέση με το εξωτερικό , νομίζω αξίζει τον κόπο για ελληνική εγγύηση η οποία μάλλον θα είναι και τριετής σε σχέση με την μάλλον διετή του εξωτερικού.
Απλα την άποψη μου παραθέτω και δεν με ενδιαφέρει το power buy.
Παρατηρώ πάντως διάφορα στις απόψεις/προτιμήσεις του καθενός και ίσως να είναι καλύτερα να τα ξεκαθαριστεί πρώτα (πχ αν το απόλυτο κριτήριο είναι η απολύτως χαμηλότερη τιμη, αν σας ενδιαφέρει ελληνική εγγύηση η όχι, αν θα είναι τριετής κτλ)
Σας εύχομαι καλα αποτελέσματα !

Ξέρω ότι είναι λίγο αργά πια αλλά μίλησα με ένα κατάστημα στη περιοχή μου το οποίο έδειξε ενδιαφέρον. Σου έστειλα τα στοιχεία με PM.

γιατρε σε βλεπω να προβαλεις με μικροκαμερα τις κουφαλες σε 160'

Εγώ βλέπω ιατρικά συμβούλια γενικώς και αορίστως. Ενας ωρλ λείπει και έτοιμη η κλινική.

γιατρε σε βλεπω να προβαλεις με μικροκαμερα τις κουφαλες σε 160'
Χαχα καλο Θαναση,αλλα αυτο το προβολη με τοσο φως που θα εχει μαλλον θα θελει να φοραω αντι για μασκα γυαλια ηλιου..