Power-buy Benq w1070

Ξέρω ότι είναι λίγο αργά πια αλλά μίλησα με ένα κατάστημα στη περιοχή μου το οποίο έδειξε ενδιαφέρον. Σου έστειλα τα στοιχεία με PM.
Ειλικρινά δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω μαζι του και θα το κάνω αύριο πρωι ,θεωρω όμως πως ειναι αργά και πως ο χρόνος κυλά εις βάρος μας..σας το λέω δημόσια πως θα τον πιέσω να μου απαντησει εάν γίνεται ως το μεσημέρι για να καταλήξουμε..ήδη έχουμε καταλάβει που θα κυμανθεί η τιμη απλα περιμένω τον τελευταίο διότι μου είπε πως υπαρχει ελπίδα για καλυτερη των 865 ,μάλιστα μου είπε η καλυτερη ή μια όπως οι υπόλοιπες,δηλαδή στα 900 ..εξαρτάται απο μια απάντηση που περιμένει απο σήμερα το πρωι..
Παρόλα αυτα θα μιλήσω και με το αλλο κατάστημα και θα ενημερώσω..

Ειλικρινά δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω μαζι του και θα το κάνω αύριο πρωι ,θεωρω όμως πως ειναι αργά και πως ο χρόνος κυλά εις βάρος μας..σας το λέω δημόσια πως θα τον πιέσω να μου απαντησει εάν γίνεται ως το μεσημέρι για να καταλήξουμε..ήδη έχουμε καταλάβει που θα κυμανθεί η τιμη απλα περιμένω τον τελευταίο διότι μου είπε πως υπαρχει ελπίδα για καλυτερη των 865 ,μάλιστα μου είπε η καλυτερη ή μια όπως οι υπόλοιπες,δηλαδή στα 900 ..εξαρτάται απο μια απάντηση που περιμένει απο σήμερα το πρωι..
Παρόλα αυτα θα μιλήσω και με το αλλο κατάστημα και θα ενημερώσω..

Εστειλα μηνυμα σε οτι μαγαζια ειχε το idealo.de χωρις να ξερω γερμανικα!Οπου εβλεπα kontakt βαρουσα mail.Δεν εχει σημασια να περιμενουμε τις απαντησεις τους,αφου η προσφορα και απο εδω,αφου εχουμε τρια χρονια εγγυηση ειναι αψογη.
Μαθε Κωστα αν δεχεται πληρωμη απο καρτα(δεν εννοω δοσεις),τι προκαταβολη θελει,αυριο το πρωι και αποφασιζει συσσωμο το νεοπροβολικο σωμα!

Εστειλα μηνυμα σε οτι μαγαζια ειχε το idealo.de χωρις να ξερω γερμανικα!Οπου εβλεπα kontakt βαρουσα mail.Δεν εχει σημασια να περιμενουμε τις απαντησεις τους,αφου η προσφορα και απο εδω,αφου εχουμε τρια χρονια εγγυηση ειναι αψογη.
Μαθε Κωστα αν δεχεται πληρωμη απο καρτα(δεν εννοω δοσεις),τι προκαταβολη θελει,αυριο το πρωι και αποφασιζει συσσωμο το νεοπροβολικο σωμα!

Αύριο με το καλό όταν τελειώσει το θέμα θα ξέρουμε τα πάντα..κάρτα δέχεται αλλά δυστυχώς όχι άτοκες και η προκαταβολή θα είναι σεβαστή...αυτά από την προηγούμενη Πέμπτη..πόσο και τι ακριβώς θα μάθουμε αύριο με το καλό..

Κατάλαβα καλα ότι οι "δέκα μέρες παράδοση απο τη μέρα παραγγελίας" δεν ισχύει; Ποια είναι τα νέα δεδομένα;

Κατάλαβα καλα ότι οι "δέκα μέρες παράδοση απο τη μέρα παραγγελίας" δεν ισχύει; Ποια είναι τα νέα δεδομένα;

Με αυτόν που μίλησα σήμερα μου είπε πως η Benq θα διαθέσει έως και τον Φεβρουάριο 20 κομμάτια,μετά περιμένει άλλα με ανεβασμένη τιμή. Τώρα πότε ακριβώς θα μας έρθουν προφανώς θα το μάθουμε όταν δώσουμε το τελικό ok.
Όμως εάν υποθετικά κλείσουμε το power buy αύριο και ανακοινωθεί η τελική τιμή θα πρέπει να του πούμε ακριβώς τα κομμάτια που χρειαζόμαστε για να κάνει την παραγγελία και μετά λογικά θα μας πει σε πόσες μέρες θα έρθει..το λέω αυτό γιατί ουσιαστικά θα εξαρτηθεί και από εμάς πότε θα δηλώσουμε το τελικό ok του καθένα με τις προκαταβολές, μετρητοίς ή και δόσεις..

Ένα γαλλικό κατάστημα απάντησε , ρώτησε ακριβή αριθμό , πως θα πληρώσουμε κτλ , του είπα κάποια πράγματα και να μας στείλει προσφορά πρώτα πριν πούμε λεπτομέρειες. Ελπίζω να μας πει σύντομα τιμή για να συγκρίνουμε.

Σίγουροι:
1. Takeshy
2. iguana
3. Ν. Πετειναράκης
4. takbel
5. Colombos74
6. salonicafan
7. a_lega
8. nick peios
9. yiobi
10. Λάκης
11. Zeb
12. Zeb
13. manosfp
14. apom

Με ενδιαφέρον:
1. Xorxhs
2. demetris
3. FINIX
4. Γιώργος Κ.
5. vazelos
6. dpapav
7. soulkeeper
8. venturi
9. SPIROS4
10.SkyNett
11.gtaramigos

Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.
Όταν με το καλό θα πρέπει να δηλώσουμε το τελικό ok ,δηλαδή πως ναι θα προβούμε στην αγορά,θα τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας και θα φαίνονται τα ονόματα bold και με μεγαλύτερη γραμματοσειρά π.χ(τα ονόματα τυχαία):

Σίγουροι:
1. Takeshy
2. iguana
3. Ν. Πετειναράκης
4. takbel
5. Colombos74
6. salonicafan
7. a_lega
8. nick peios
9. yiobi
10. Λάκης
11. Zeb
12. Zeb
13. manosfp
14. apom

Με ενδιαφέρον:
1. Xorxhs
2. demetris
3. FINIX
4. Γιώργος Κ.
5. vazelos
6. dpapav
7. soulkeeper
8. venturi
9. SPIROS4
10.SkyNett
11.gtaramigos

Επίσης όταν ένας από τους << Με ενδιαφέρον>> θα δηλώνει ναι στην αγορά θα πηγαίνει κάτω από τους << Σίγουροι>> δηλαδή 15,16,κλπ
όταν αποχωρεί ένας από τους << Σίγουροι>> θα παίρνει ο από κάτω την θέση του...

βαλε και μενα στους σιγουρους
Done...

Σίγουροι:
1. Takeshy
2. iguana
3. Ν. Πετειναράκης
4. takbel
5. Colombos74
6. salonicafan
7. a_lega
8. nick peios
9. yiobi
10. Λάκης
11. Zeb
12. Zeb
13. manosfp
14. apom
15. vazelos

Με ενδιαφέρον:
1. Xorxhs
2. demetris
3. FINIX
4. Γιώργος Κ.
5. dpapav
6. soulkeeper
7. venturi
8. SPIROS4
9. SkyNett
10.gtaramigos

ώρα για ξεκούραση..-bye-

Πληροφοριακα,η απαντηση που πηρα απο comtec.de:
"thank you for your inquiry. This product is very short available, but we await 10 units at the beginning of February. The afterwards following delivery date is
currently unknow.

These 10 pieces we're able to offer you at 649,00 Euro net/each - freight costs and VAT additional.
The freight costs for 10 pcs would be 75,60 Euro/net. Transport insurance would be 12,98 Euro/net.
If you let me have you companies details, like address and VAT number i'll send you a written offer as PDF."

ΧΑ! Τί βλέπουν τα ματάκια μου?????

Δείχνω και εγώ ενδιαφέρον, για τον προβολέα του TAKESHY :ernaehrung004: (ξέρεις εσύ τι εννοώ ε???)

Άντε και με το καλό να πετύχετε μια τιμή

Υ.Γ. Κώστα με το καλό να τον πάρεις μπάς και ΔΟΥΜΕ τπτ της προκοπής!!!

Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

Πληροφοριακα,η απαντηση που πηρα απο comtec.de:
"thank you for your inquiry. This product is very short available, but we await 10 units at the beginning of February. The afterwards following delivery date is
currently unknow.

These 10 pieces we're able to offer you at 649,00 Euro net/each - freight costs and VAT additional.
The freight costs for 10 pcs would be 75,60 Euro/net. Transport insurance would be 12,98 Euro/net.
If you let me have you companies details, like address and VAT number i'll send you a written offer as PDF."

Είναι πολύ καλή προσφορά. 780 τελική τιμή βγαίνει με ΦΠΑ, μεταφορικά και ασφάλιση της μεταφοράς.