Power-buy Benq w1070

Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

Προς αποφυγή μελλοντικών θεμάτων δηλώνω ότι τα 2 τεμάχια NtinosP αφορούν εμένα και όχι τον Ντίνο, ο οποίος με εξυπηρέτησε για όσο δεν ήμουν διαθέσιμος για ιντερνετ (Θενκς). Θα το επιβεβαιώσει και ο ίδιος. Ευχαριστώ.

Γιαννη, δυο δυο τα dlpακια ? :ernaehrung004:

Λίστα για τα γυαλιά 3d:

1. yiobi
2. yiobi
3. vazelos
4. vazelos
5. nick peios
6. nick peios
7. Colombos74
8. Colombos74

Μία διευκρίνηση..από την Avart η εκτιμώμενη τιμή όπως διαβάσατε είναι περίπου στα 100 με έκπτωση για εμάς 10%,με μήνυμα μου ήρθε άλλη προσφορά από άλλο κατάστημα η οποία είναι στα 83 .

Τα (ok) δίπλα στα ονόματα σημαίνουν πως μου έστειλαν το πραγματικό τους ονοματεπώνυμο:

1. Takeshy (ok)
2. iguana
3. Ν. Πετειναράκης (ok)
4. takbel (ok)
5. Colombos74 (ok)
6. salonicafan (ok)
7. a_lega (ok)
8. nick peios (οκ)
9. yiobi (ok)
10. Λάκης
11. Zeb (ok)
12. Zeb (ok)
13. manosfp
14. apom (ok)
15. vazelos (ok)
16. demetris (ok)

Με ενδιαφέρον:
1. Xorxhs
2. FINIX
3. Γιώργος Κ.
4. dpapav
5. soulkeeper
6. venturi
7. SPIROS4
8. SkyNett
9.gtaramigos

Κάτι άλλο,από τους σίγουρους ο φίλος Λάκης είναι ο μόνος που δεν δήλωσε εάν ενδιαφέρεται ακόμη και οι υπόλοιποι 9 από τους Με ενδιαφέρον καλό θα ήταν να ενημερώσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα..θεωρώ μεσημέρι Σαββάτου να δώσουμε τα τελικά κομμάτια..

Λίστα για τα γυαλιά 3d:

1. yiobi
2. yiobi
3. vazelos
4. vazelos
5. nick peios
6. nick peios
7. Colombos74
8. Colombos74
9. salonicafan
10.salonicafan
11.salonicafan

Μία διευκρίνηση..από την Avart η εκτιμώμενη τιμή όπως διαβάσατε είναι περίπου στα 100 με έκπτωση για εμάς 10%,με μήνυμα μου ήρθε άλλη προσφορά από άλλο κατάστημα η οποία είναι στα 83 .

Re: Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

Γιαννη, δυο δυο τα dlpακια ? :ernaehrung004:

Το power buy ήταν τόσο δυνατό (power) που μέχρι την επανεμφάνιση του Browser (ο οποίος έγραφε παλιότερα) κατάφερε :SFGSFGSF:

welcome back...-bye-

Το τηλέφωνο της Avart είναι:2110174708
ότι θέλετε για τα των πιστωτικών μπορείτε να ρωτήσετε τον Νίκο Παχή ο οποίος συνήθως είναι μετά τις 12 από τα τηλεφωνήματα που έχω κάνει..πριν λίγο πήρα για να μάθω τι θα γίνει με το υπόλοιπο για εμάς από επαρχία αλλά λείπει και θα πάει σε μία ώρα...

Κωστα για να μην παρουμε ολοι (απο επαρχια)τηλ. και ρωταμε τα ιδια πραγματα λογαριασμο τραπεζης για να βαλουμε την προκαταβολη και με το υπολοιπο τι θα γινει,θα πληρωσουμε με την παραδοση στην Γενικη Ταχυδρομικη

Κωστα για να μην παρουμε ολοι (απο επαρχια)τηλ. και ρωταμε τα ιδια πραγματα λογαριασμο τραπεζης για να βαλουμε την προκαταβολη και με το υπολοιπο τι θα γινει,θα πληρωσουμε με την παραδοση στην Γενικη Ταχυδρομικη
Ίσως θα βόλευε μέσω τις ιστοσελίδας να αγοράζαμε με πιστώτικη και ένα εκτπωτική κουπόνι για να πληρώσουμε μόνο τα 300. Αλλά μάλλον μόνο αντικαταβολή υποστηρίζει το website.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

ΧΡΗΣΤΟ !?!?!?!!!!

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ ?

υγ, Στακ θα τα παιξει ο Γιαννης :BDGBGDB55:

Για στακ του λειπει ενας ακομα ....:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

Το power buy ήταν τόσο δυνατό (power) που μέχρι την επανεμφάνιση του Browser (ο οποίος έγραφε παλιότερα) κατάφερε :SFGSFGSF:

welcome back...-bye-

:ernaehrung004:

Μόλις μίλησα με τον Νίκο Παχή και περιμένω με email όλες τις λεπτομέρειες για το πως θα γίνουν οι προκαταβολές αλλά και η τελική αποπληρωμή για την επαρχεία,θα αναφέρονται και λογαριασμοί τραπεζών..

Re: Απάντηση: Power-buy Benq w1070

εχω ακομα λιγο χρονο διορια για να απαντησω;
Καλό θα ήταν μέσα στο ΣΚ να έχουμε τα τελικά κομμάτια έτσι ώστε να γίνει η παραγγελία την Δευτέρα..αν θέλεις κάτι άλλο στείλε μου pm να δούμε τι μπορεί να γίνει..

Μόλις μίλησα με τον Νίκο Παχή και περιμένω με email όλες τις λεπτομέρειες για το πως θα γίνουν οι προκαταβολές αλλά και η τελική αποπληρωμή για την επαρχεία,θα αναφέρονται και λογαριασμοί τραπεζών..

μπραβο Κωστα,αντε να τελειωνουμε σιγα-σιγα

Και οι 16 σίγουροι μου έστειλαν τα προσωπικά τους στοιχεία και είμαστε εντάξει..
Από τους υπόλοιπους Με ενδιαφέρον καλό θα ήταν να μας δώσουν είτε θετική είτε αρνητική απάντηση ώστε να γνωρίζουμε τι γίνεται..
Σας ευχαριστώ..

Εγω θα ηθελα μια διορια, μεχρι την Κυριακη βραδυ θα σου πω σιγουρα...

Απο rainbow πως εκτιμάτε ότι θα τα πηγαίνει; Σε διάφορα reviews διάβασα ότι είναι ορατό μόνο στους υπερευαισθητους στο φαινόμενο-δυστυχώς ανήκω σε αυτήν την κατηγορία. Με προβληματίζει ότι ο τροχός του είναι 3πλης ταχύτητας ,ενώ και σε προβολεα με 4 απλή ταχύτητα έβλεπα rainbow αρκετά συχνά. Είναι το μόνο στοιχείο που με φρενάρει απο την αγορα του προβολέα ο οποίος με καλύπτει στα υπόλοιπα : 3d, τιμή ,εγκατάσταση κλπ. Αναρωτιέμαι αν αξίζει να ρισκάρω την αγορα του πριν τον δώ για να διαπιστώσω αν με ενοχλεί το ουράνιο τόξο..

Αν δεις πιο πριν(μαλλον σε αλλο thread ειναι) ειναι το βασικο μου προβλημα και θα περιμενω 2 πραγματα. Η' να ερθει καποιος σπιτι μου με τον W1070 στο ταγαρι του να τον δοκιμασουμε στην οθονη που πολλα παιδια ενδιαφερονται να αγορασουν απο το ebay ή θα περιμενω να γινει διαθεσιμο απο το Amazon ωστε αν με ενοχλει το RBE να μπορω να τον επιστρεψω χωρις χρεωση. Παντως σε 3Χ τροχο βλεπω RBE αλλα μειωμενο. Αν μου επιτρεπεις σε ποιον προβολεα 4Χ (καθαρη ταχυτητα υποθετω ) ειδες RBE?

Και μια απαντηση στο παληκαρι που ειπε οτι εχει 6 segments , ισχυει αλλα η πραγματικη ταχυτητα ειναι 3Χ οποτε το λεμε ετσι γιατι ολοι πλεον η DLP που ασχολουμαστε εδω ειναι 6 segment ο τροχος τους αλλα η πραγματικη περιστροφη του ειναι 3Χ ή 4Χ και αρα αν καποιος βλεπει RBE σε εναν 3Χ DLP εννοει σε εναν 3X ή 4X RGBRGB χρωματικο τροχο.