Power-buy Benq w1070

βάλτε κι εμένα στους με ενδιαφέρον, αν δεν συμπληρώσετε, να στείλω στοιχεία για σίγουρος

Φίλε μου πλέον είμαστε σε κατάσταση να δώσουν όλοι το τελικό ok για την αγορά..απλά αναφέρονται οι Με ενδιαφέρον και όσοι δηλώνουν ok πηγαίνουν στους σίγουρους ή φεύγουν εκτός λίστας...καλό θα ήταν να μας δώσουν όλοι το τελικό ναι ή όχι μέχρι αύριο βράδυ..
Ευχαριστώ

Έλαβα από τον Κο Νίκο Παχή email που αφορά το Company Profile της Divitec.
ήταν σε αρχείο pdf αλλά δεν ανέβαινε και το έκανα εικόνες:

Last edited:
sorry αλλά με το print screen πήρε και το άλλο monitor ,θα τα ξανακάνω σε λίγο και τα ανεβάζω

ξανά
edit: δυστυχώς τις έβαλα ανάκατα ..μπορείτε να βλέπετε τον αριθμό της κάθε σελίδας επάνω και δίπλα στο - +
sorry ότι μπόρεσα έκανα

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    61 KB · Views: 266
  • 2.jpg
    2.jpg
    73.6 KB · Views: 270
  • 3.jpg
    3.jpg
    69.4 KB · Views: 272
  • 4.jpg
    4.jpg
    58.7 KB · Views: 264
  • 5.jpg
    5.jpg
    53.6 KB · Views: 269
  • 6.jpg
    6.jpg
    64.4 KB · Views: 268
  • 7.jpg
    7.jpg
    71.3 KB · Views: 269
  • 8.jpg
    8.jpg
    70.2 KB · Views: 268
  • 9.jpg
    9.jpg
    72.5 KB · Views: 268
  • 10.jpg
    10.jpg
    69.2 KB · Views: 269
Last edited:
Πως έχουν τα πράγματα..επειδή ακόμη περιμένουμε τις απαντήσεις από τους Με ενδιαφέρον και επειδή πρέπει να κρατηθεί μία σειρά προτεραιότητας ,όταν έχουμε νέο ενδιαφέρον ( π.χ mce22) θα πηγαίνει κάτω στους Με ενδιαφέρον..η διορία των τελικών απαντήσεων είναι μέχρι αύριο στις 00.00 τα μεσάνυχτα και μετά μπορεί ο mce22 να πάει στους σίγουρους..αυτά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις διότι κάποιος μπορεί να είναι off line ή οτιδήποτε άλλο και από την στιγμή που δεν απαντάνε αρνητικά είμαστε υποχρεωμένοι να περιμένουμε..

1. Takeshy
2. iguana
3. Ν. Πετειναράκης
4. takbel
5. Colombos74
6. salonicafan
7. a_lega
8. nick peios
9. yiobi
10. Λάκης
11. Zeb
12. Zeb
13. manosfp
14. apom
15. vazelos
16. demetris

Με ενδιαφέρον:
1. Xorxhs
2. FINIX
3. dpapav
4. soulkeeper
5. SPIROS4
6. SkyNett
7. gtaramigos
8. mce22

να υπενθυμίσω πως τα κομμάτια είναι 20..

συγνωμη ειμαι νεο μελος θελω να ρωτησω σαν μπορω ναπαραγγειλω και εγω το benq w1070

στειλε τα στοιχεια σου με πμ στον Takeshy,και αν θελεις μπορεις να δηλωσεις και για τα νεα 3D γυαλια που επισης γινεται power-buy

Last edited:
φιλε μου νομιζω οτι αυτο δεν γινεται τωρα διοτι προφανος εχεις ηδη παραγγειλει τον 1070 μονος σου σε αλλη τιμη

Audio Vision Art
Συγνώμη για να καταλάβω,έδωσες προκαταβολή η οποία δεν έχει σχέση με το power buy έτσι δεν είναι?δεν θα μπορούσες άλλωστε διότι ακόμη δεν του έχουν κοινοποιηθεί τα ονόματα οπότε την έδωσες αυτόνομα για το δικό σου κομμάτι..εάν είναι έτσι θα πρέπει να συνεννοηθείς με το κατάστημα και εάν σου δώσει το ok και το πρωί της δευτέρας δεν έχουν συμπληρωθεί τα 20 κομμάτια το βλέπουμε..προσωπικά δεν έχω θέμα..-bye-

θελω να ρωτησω με το σερβις τι γινεται[/QUO
Καλως ηρθες στην παρεα μας Σωτηρη.
3 χρονια γραπτη εγγυηση απο την ελληνικη αντιπροσωπια.Τον πρωτο χρονο,οτι και να παθει το προβολι,μας το περνουν με δικα τους εξοδα και μας τον γυριζουν διορθωμενο,τα επομενα δυο,με δικα μας εξοδα..
Δηλαδη εδωσες την προκαταβολη και δε ρωτησες τιποτα???