Power-buy Benq w1070

Re: Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

Θετικότατο!!

Όσο για την τοποθέτηση, υπάρχουν πολλοί τρόποι. Προσωπικά, θα έκανα το εξής:

Θα τοποθετούσα τον προβολέα σ' ένα τραπεζάκι και θα έριχνα το φως στην οθόνη μου μέχρι να κεντράρω ακριβώς. Θα μέτραγα τους πόντους του όφσετ (δηλαδή πόσο πιο κάτω είναι ο φακός από την οθόνη μου). Γνωρίζω επίσης και ποιο είναι το ύψος της οθόνης από το δάπεδο. Ανεβαίνω στη σκάλα και στηρίζω προσωρινά από το ταβάνι με μια πινέζα ή ένα καρφάκι, ένα κορδονάκι που λειτουργεί σαν εκκρεμές (του βάζουμε κάτι ώστε να είναι σαν μικρό βαρίδι) το οποίο πέφτει ακριβώς στο κέντρο του φακού. Σημειώνουμε με μαρκαδόρο πάνω στο κορδόνι το σημείο καθ' ύψος του φακού που θέλουμε να κάτσει ο προβολέας. Βάζουμε στην βάση τον προβολέα και το εκκρεμές μας οδηγεί απόλυτα στη σωστή τοποθέτησή του. Βιδώνουμε στο ταβάνι και είμαστε οκ.

Τι είπε ο άνθρωπος?????????:BXVZCBXZ6:

Γεια σου ρε Γιάννη με τα ωραία σου....-bye-

Καλημέρα παιδιά και συγχαρητήρια σε όλους για τη πολύ καλή δουλειά. Προλαβαίνω και εγώ να μπω στο power buy; Δυστυχώς λόγω δουλειάς δεν προλαβα να μπω εδώ και αρκετό καιρό και μπήκα χθες βράδυ και είδα το χαμό...24 σελίδες απο την τελευταία μου φορά. Ας ελπίσουμε οτι το μηχανάκι ειναι τόσο καλο!!!

Καλημέρα παιδιά και συγχαρητήρια σε όλους για τη πολύ καλή δουλειά. Προλαβαίνω και εγώ να μπω στο power buy; Δυστυχώς λόγω δουλειάς δεν προλαβα να μπω εδώ και αρκετό καιρό και μπήκα χθες βράδυ και είδα το χαμό...24 σελίδες απο την τελευταία μου φορά. Ας ελπίσουμε οτι το μηχανάκι ειναι τόσο καλο!!!

Σε έβαλα στους Με ενδιαφέρον,τι σημαίνει αυτό?ορίσαμε διορία μέχρι απόψε τα μεσάνυχτα 00.00 να μας απαντήσουν οι με ενδιαφέρον εάν δώσουν το ok για αγορά,έτσι,εάν δεν δώσουν άλλοι 4 για να γίνουν τα κομμάτια 20 (τόσα είναι για το power buy) φυσικά μπορείς να μπεις στο power buy όπως και ο φίλος mce22 που ενδιαφέρεται για την αγορά...-bye-

1. Takeshy
2. iguana
3. Ν. Πετειναράκης
4. takbel
5. Colombos74
6. salonicafan
7. a_lega
8. nick peios
9. yiobi
10. Λάκης
11. Zeb
12. Zeb
13. manosfp
14. apom
15. vazelos
16. demetris

Με ενδιαφέρον:
1. Xorxhs
2. FINIX
3. dpapav
4. soulkeeper
5. SPIROS4
6. SkyNett
7. gtaramigos
8. mce22
9. claden

Εγινε. Περιμένουμε λοιπόν. Δεν είχα δει το μήνυμα σου και σου έστειλα και πμ. Στην αναμονή λοιπόν. Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους ανεξάρτητα αν προλάβουμε.

Η διορία για τους με ενδιαφέρον τελείωσε και εάν οι δύο τελευταίοι φίλοι: mce22 και claden ενδιαφέρονται για την αγορά ας το δηλώσουν και ας μου στείλουν με pm τα προσωπικά τους στοιχεία..
Αύριο θα στείλω την λίστα με τα αληθινά ονόματα έτσι ώστε να δοθεί η παραγγελία και να ξεκινήσουν οι προκαταβολές..
Αυτά κύριοι..αίσιο τέλος..-bye-

Μέσα σε 15´ μου στείλανε και οι δύο..:) έτσι ειναι αν θέλεις κάτι,φαντάζομαι ήταν επάνω στα μονιτορ...:)

1. Takeshy
2. iguana
3. Ν. Πετειναράκης
4. takbel
5. Colombos74
6. salonicafan
7. a_lega
8. nick peios
9. yiobi
10. Λάκης
11. Zeb
12. Zeb
13. manosfp
14. apom
15. vazelos
16. demetris
17. mce22
18. claden

1. Takeshy
2. iguana
3. Ν. Πετειναράκης
4. takbel
5. Colombos74
6. salonicafan
7. a_lega
8. nick peios
9. yiobi
10. Λάκης
11. Zeb
12. Zeb
13. manosfp
14. apom
15. vazelos
16. demetris
17. mce22
18. claden

Επόμενο βήμα... μήπως να φτιάξουμε και fun club; ίσως και κανένα μπλουζάκι με αντίστοιχο λογότυπο ... :BDGBGDB55:

Άντε να έρχεται να τον δούμε στημένο για να τον παραγγείλω από Γαλλία με μια φίλη που μένει εκεί και έρχεται Θεσσαλονίκη κάθε μήνα. Περιμένω να φάει το λούκι ο Άγης και να τα βρω όλα έτοιμα :afro:

Άντε να έρχεται να τον δούμε στημένο για να τον παραγγείλω από Γαλλία με μια φίλη που μένει εκεί και έρχεται Θεσσαλονίκη κάθε μήνα. Περιμένω να φάει το λούκι ο Άγης και να τα βρω όλα έτοιμα :afro:

Α ρε Θαναση μοναχοφαι.για τη Γαλλιδουλα δε μας ελεγες τιποτα,να παραγγειλουμε τιποτα!!
Κατσε με το καλο να στηθει αν και αυτο μαλλον θα ειναι μια ολοκληρη..Προβολιαδα..και μετα ερχεσαι και τσεκαρεις οτι γουσταρεις!
P.S.ΜΜου φερνεις και το cd μου!...:-)

Πήρα κι εγω την απόφαση έστω και λίγο καθυστερημένα - άντε να συμπληρώσουμε την 20αδα-. Ελπίζω να μην υπάρχει προβλημα να προστεθω στη λίστα. Έχω στείλει πμ στο φίλο Takeshy ,και με την ευκαιρία να τον ευχαριστήσω για τις προσπαθείες που κατέβαλε για την επίτευξη του power buy.:SFGSFGSF:

τελικα ειναι κανενας αλλος απο Θεσσαλονικη;Να ξερω αν χρειαστω support στην εγκατασταση η αν θα φαω μονος μου το λουκι.. :)

Με χαρά μου σας ανακοινώνω πως το power buy ΕΚΛΕΙΣΕ και σε κομμάτια,τα 20 συμπληρώθηκαν....

1. Takeshy
2. iguana
3. Ν. Πετειναράκης
4. takbel
5. Colombos74
6. salonicafan
7. a_lega
8. nick peios
9. yiobi
10. Λάκης
11. Zeb
12. Zeb
13. manosfp
14. apom
15. vazelos
16. demetris
17. mce22
18. claden
19. dpapav
20. _tzo_

ήμουν σίγουρος πως θα κλείσουν όλα τα κομμάτια...στην Avart είχαν ένα άγχος....:flipout:

Σε λιγάκι δίνω την παραγγελία........-bye-