Power-buy Benq w1070

ερώτηση προς Takeshy και AVART:
Αν μαζευτούν οι προκαταβολές νωρίτερα από τις 10 Φεβ (που έχει ζητήσει η AVART),
παίζει να γίνει η παραγγελία νωρίτερα, και να έρθουν και οι projectorες νωρίτερα;
ή έτσι κι αλλιώς είναι άγνωστη η διαθεσιμότητα από BenQ (απ'όσο γνωρίζω έτσι είναι)
οπότε δεν μπορεί να επισπευσθεί η διαδικασία;
thanx

Και τώρα αρχίζουμε να μετράμε ανάποδα... 22 και σήμερα... (περίπου)

22 και σήμερα; Τέλη Φεβρουαρίου δεν έλεγε η προσφορά της AVART;
(ή έχω χάσει καποιο post με άλλη πληροφόρηση; )

σημ. ευτυχώς ο Φεβρ έχει μόνο 28! :smash:

22 και σήμερα; Τέλη Φεβρουαρίου δεν έλεγε η προσφορά της AVART;
(ή έχω χάσει καποιο post με άλλη πληροφόρηση; )

σημ. ευτυχώς ο Φεβρ έχει μόνο 28! :smash:

Ο κάθε άντρας δικαιούται τις ψευδαισθήσεις του... Τι 22 τι 32... Ας ειμεθα αισιόδοξοι...

Και τώρα αρχίζουμε να μετράμε ανάποδα... 22 και σήμερα... (περίπου)

Δεν το εχεις κοψει αυτο το χου ι της αντιστροφης μετρησης ακομα ε? :ADFADF1:. Συνηθως μετρας για τα χριστουγεννα !!!

Περαν της πλακας, και θεωρωντας οτι ειναι για σενα το μηχανακι, για πες καμμια κουβεντα πως παιζει ο λεγαμενος ...

O.K. και η προκαταβολη απο εμενα!
P.S.(πηρα και την τελευταια προσφορα μολις τωρα απο Γερμανια,622+19%VAT)
P.S.2 περιμενουμε το απογευμα για τα γυαλια..

Η τιμή που αναφέρθηκε για τα γυαλιά αφορά ζευγάρι ; Μπορεί κάποιος να δώσει ενα λινκ ποια είναι ακριβώς ;

Εγώ σε δύο Γερμανικά καταστήματα που ρώτησα, που γνωρίζω τους ιδιοκτήτες τους, αρνήθηκαν να μου τον στείλουν. Την έχουν την BenQ σε μαύρη λίστα, λόγω βλαβών.

Ελπίζω η ελληνική αντιπροσωπεία να είναι έτοιμη για επισκευές εντός εγγύησης.

ερώτηση προς Takeshy και AVART:
Αν μαζευτούν οι προκαταβολές νωρίτερα από τις 10 Φεβ (που έχει ζητήσει η AVART),
παίζει να γίνει η παραγγελία νωρίτερα, και να έρθουν και οι projectorες νωρίτερα;
ή έτσι κι αλλιώς είναι άγνωστη η διαθεσιμότητα από BenQ (απ'όσο γνωρίζω έτσι είναι)
οπότε δεν μπορεί να επισπευσθεί η διαδικασία;
thanx
Οι προκαταβολές δεν έχουν να κάνουν με την παράδοση η οποία θα γίνει σε εμάς τέλη Φεβρουαρίου,ίσως και νωρίτερα απλά δεν μας το λέει επίσημα η Avart (και καλά κάνει)για να έχει σιγουριά σε αυτά που αναφέρει,το παλεύουν όμως για νωρίτερα.Η παραγγελία θα γίνει επίσημα αύριο και θα σας κοινοποιήσω και το email από Avart γιατί περιμένει σήμερα και την τιμή των γυαλιών..όλα αυτά ειπώθηκαν πριν μία ώρα..

Έχασα κάτι;
πως κάνουμε προκαταβολή;
επικοινωνούμε με AVART;

Re: Power-buy Benq w1070

Πριν ένα λεπτό που μπήκα στα email μου είδα πως μου ήρθε το παρακάτω και δεν ξέρω εάν κόλλησε ο server ή κάτι άλλο και μου το είχε στείλει πιο πριν,διότι λέει καλησπέρα και ζητώ συγνώμη για τυχόν παρεξήγηση...

Κώστα Καλησπέρα

Σου στέλνω τους αριθμούς των Τραπεζών για την κατάθεση της προκαταβολής.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ AV ART

PROBANK 38 0540 0210 0003 6428 7012 013
IBAN = GR38 0540 0210 0003 6428 7012 013

ΕΘΝΙΚΗ 089/440449-19
IBAN = GR68 0110 0890 0000 0894 4044 919

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5022-055986-098
IBAN = GR09 0172 0220 0050 2205 5986 098

EUROBANK 0026.0069.11.0200592749
IBAN = GR4702600690000110200592749

Για λόγους απόλυτης σιγουριάς θα πρέπει να βγαίνει σε όλους τους λογαριασμούς η επωνυμία ΔΙΟΝ. & ΒΑΣ. ΠΡΙΟΝΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Θα πρέπει εφ όσον γίνεται η κατάθεση της προκαταβολής να στέλνεται FAX με το αποδεικτικό κατάθεσης στο 2110134347 ή με e-mail στο [email protected] .
Όσον αφορά τα άτομα που θα παραλάβουν στην επαρχεία ___ θα αποστέλλεται το προϊόν στην διεύθυνση που επιθυμούν με το μέσο που επιθυμούν με έξοδα αποστολής που θα βαρύνουν τους ιδίους.
Για όσους θέλουν να πληρώσουν με δόσεις μέσω κάρτας – υπάρχει πρόγραμμα έντοκων δόσεων από τρείς (3) έως και εικοσιτέσσερις (24) δόσεις αρχομένης τιμής από 855.00euros.
Για όλο το ποσό εφάπαξ με την Κάρτα υπάρχει επιβάρυνση 2% φόρος Τραπέζης.

Να επικοινωνήσουν όσοι θέλουν για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα της AVART _ 2110174708 και 2110134347.

Επίσης Κώστα θα έχω την δυνατότητα να σου δώσω τιμή για τα Original γυαλιά της BenQ το απόγευμα της Δευτέρας.

Για την Audio Vision Art

Νίκος Παχής

Έχασα κάτι;
πως κάνουμε προκαταβολή;
επικοινωνούμε με AVART;

Επίσης αυτό το παλιότερο post του Takeshy ίσως σε διαφωτίσει περισσότερο:

Σας δείχνω το γραπτό έτσι όπως ήρθε στο προσωπικό μου email χωρίς να αλλάξω ούτε ένα κόμμα:

Κώστα Καλησπέρα

Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας, η προσφορά της BenQ για το Power Buy του AVCub είναι η εξής :

Projector BenQ W1070 20 τεμάχια __ τιμή προσφοράς Power Buy αν τεμάχιο : 855.00 Euros με εμπεριεχόμενο ΦΠΑ 23%.

Επίσημη Εγγύηση ΒenQ.
Προβολέας : Τρία (3) Χρόνια για τον Προβολέα. Τον 1ο χρόνο σε περίπτωση βλάβης είναι Collect & Return από τον χώρο του πελάτη, τους υπόλοιπους είναι Carry-in στον Service Provider.
Λάμπα : 1 Χρόνο ή 2.000 ώρες
Το Service γίνεται στην Ελλάδα από τον εκάστοτε Third Party Service Provider της BenQ. Αυτή την περίοδο Service Provider της BenQ είναι η εταιρία CPI AE.

H εισαγωγή θα γίνει από τον νέο επίσημο διανομέα της BenQ, την εταιρία Divitec (Παραμυθιάς 4, Γλυκά Νερά 15354, 210 2855080, www.divitec.gr)
Την Divitec την υποστηρίζει ο Business Development Consultant της BenQ για την Ελλάδα.

Οσον αφορά τα γυαλιά, αυτή την στιγμή δεν έχω να σου πω κάτι συγκεκριμένο. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι θα φέρουμε κάποια στιγμή _ γυαλιά απόλυτα συμβατά με τους BenQ, και τα γυαλιά της BenQ τα original αναμονή κατά προσέγγιση τέλος Μάρτη.

Αυτό που μπορoύμε να προσφέρουμε για τα μέλη του AVClub είναι επιπλέον έκπτωση 10% στην τιμή των γυαλιών που θα φέρουμε (εκτίμηση κόστους με φπα κοντά στα 100.00 Euros.)

Η προσφορά ισχύει για τα 20 τεμάχια του Projector BenQ W1070, στα άτομα του Power Buy που θα προκαταβάλουν προκαταβολή 300.00 Εuros έως και το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2013.
Οι Βιντεοπροβολείς θα παραδοθούν τέλη Φεβρουαρίου από την εταιρία Divitec στην Avart ___ όπου θα είναι και το σημείο διανομής – παράδοσης και φυσικά εξόφλησης του προϊόντος.

Με εκτίμηση

Για την Αvart

Nίκος Παχής

Last edited:
Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

Παιδιά επιτέλους κατάφερα και μπήκα στο Forum με τον παλαιό κωδικό γιατί η αλήθεια είναι ότι είχα να μπω χρόνια !!!!!!!

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στο ''AVClub'' για την πραγματικά γεναία φιλοξενία γι' αυτό το πραγματικά μεγάλο '' Power Buy ''.

Κατ' αρχή θέλω να ευχαριστήσω αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο τον Κο ''Takeshy'' για την υπερ προσπάθεια αλλά και την υπομονή του να φέρει σε πέρας αυτό το '' Power Buy '' με τον Βιντεοπροβολέα BenQ W1070.
Επίσης ωφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη, που με την θέλιση αλλά και το πείσμα _ υποστειρήξατε αυτή την προσπάθεια - στο να γήνει πραγματικότητα.

Επειδή όμως είναι περασμένη η ώρα θα σας Καληνυχτήσω και το μόνο που έχω να σας τονίσω είναι οτι εγώ και η εταιρεία ''Audio Vision Art'' ( AVART ) θα είναι πάντα κοντά σας σε ότι δήποτε χρειαστείται.

Με Εκτήμιση

Για την Αudio Vision Art

Nίκος Παχής

Συγχαρητηρια σε ολους και ιδιαιτερα στον Takeshy για την ολη προσπαθεια,καλοθεατοι ,ευχομαι να ειναι το καλυτερο μηχανακι που εχετε παρει ποτε (μεχρι το επομενο) και οταν ερθει με το καλο να μας δωσετε τα φωτα σας,να γουσταρουμε και καποια στιγμη να τον αγορασουν και οσοι δεν τα καταφεραν τωρα..

Re: Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

Παιδιά επιτέλους κατάφερα και μπήκα στο Forum με τον παλαιό κωδικό γιατί η αλήθεια είναι ότι είχα να μπω χρόνια !!!!!!!

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στο ''AVClub'' για την πραγματικά γεναία φιλοξενία γι' αυτό το πραγματικά μεγάλο '' Power Buy ''.

Κατ' αρχή θέλω να ευχαριστήσω αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο τον Κο ''Takeshy'' για την υπερ προσπάθεια αλλά και την υπομονή του να φέρει σε πέρας αυτό το '' Power Buy '' με τον Βιντεοπροβολέα BenQ W1070.
Επίσης ωφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη, που με την θέλιση αλλά και το πείσμα _ υποστειρήξατε αυτή την προσπάθεια - στο να γήνει πραγματικότητα.

Επειδή όμως είναι περασμένη η ώρα θα σας Καληνυχτήσω και το μόνο που έχω να σας τονίσω είναι οτι εγώ και η εταιρεία ''Audio Vision Art'' ( AVART ) θα είναι πάντα κοντά σας σε ότι δήποτε χρειαστείται.

Με Εκτήμιση

Για την Αudio Vision Art

Nίκος Παχής

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια...(μέχρι που κοκκίνησα) και των υπόλοιπων μελών..η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ ευχαριστημένος με την κατάληξη του power buy και όχι μόνο για την τελική τιμή αλλά και για την δύναμη αυτής της προσπάθειας η οποία ήταν τεράστια, χάρη φυσικά σε όλων εσάς..
Μπροστά μας τώρα έχουμε και την ολοκλήρωση του project αλλά και του νέου μικρού power buy που αφορά τα γυαλιά 3d..μόλις μίλησα με την Avart και περιμένουμε εώς το απόγευμα την τιμη..

Ευχαριστώ και πάλι..