Re: Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070
Καλησπερα,
Μηπως με την ευκαιρια του Power buy υπαρχει η προβλεψη για κανα demo κομματι W1070 ωστε τυχον αλλοι ενδιαφερομενοι να περασουμε να το δουμε στις ομορφες και φιλικες εγκαταστσεις του Avart?
Παιδιά επιτέλους κατάφερα και μπήκα στο Forum με τον παλαιό κωδικό γιατί η αλήθεια είναι ότι είχα να μπω χρόνια !!!!!!!
Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στο ''AVClub'' για την πραγματικά γεναία φιλοξενία γι' αυτό το πραγματικά μεγάλο '' Power Buy ''.
Κατ' αρχή θέλω να ευχαριστήσω αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο τον Κο ''Takeshy'' για την υπερ προσπάθεια αλλά και την υπομονή του να φέρει σε πέρας αυτό το '' Power Buy '' με τον Βιντεοπροβολέα BenQ W1070.
Επίσης ωφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη, που με την θέλιση αλλά και το πείσμα _ υποστειρήξατε αυτή την προσπάθεια - στο να γήνει πραγματικότητα.
Επειδή όμως είναι περασμένη η ώρα θα σας Καληνυχτήσω και το μόνο που έχω να σας τονίσω είναι οτι εγώ και η εταιρεία ''Audio Vision Art'' ( AVART ) θα είναι πάντα κοντά σας σε ότι δήποτε χρειαστείται.
Με Εκτήμιση
Για την Αudio Vision Art
Nίκος Παχής
Καλησπερα,
Μηπως με την ευκαιρια του Power buy υπαρχει η προβλεψη για κανα demo κομματι W1070 ωστε τυχον αλλοι ενδιαφερομενοι να περασουμε να το δουμε στις ομορφες και φιλικες εγκαταστσεις του Avart?