Power-buy Benq w1070

Re: Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

Παιδιά επιτέλους κατάφερα και μπήκα στο Forum με τον παλαιό κωδικό γιατί η αλήθεια είναι ότι είχα να μπω χρόνια !!!!!!!

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στο ''AVClub'' για την πραγματικά γεναία φιλοξενία γι' αυτό το πραγματικά μεγάλο '' Power Buy ''.

Κατ' αρχή θέλω να ευχαριστήσω αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο τον Κο ''Takeshy'' για την υπερ προσπάθεια αλλά και την υπομονή του να φέρει σε πέρας αυτό το '' Power Buy '' με τον Βιντεοπροβολέα BenQ W1070.
Επίσης ωφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη, που με την θέλιση αλλά και το πείσμα _ υποστειρήξατε αυτή την προσπάθεια - στο να γήνει πραγματικότητα.

Επειδή όμως είναι περασμένη η ώρα θα σας Καληνυχτήσω και το μόνο που έχω να σας τονίσω είναι οτι εγώ και η εταιρεία ''Audio Vision Art'' ( AVART ) θα είναι πάντα κοντά σας σε ότι δήποτε χρειαστείται.

Με Εκτήμιση

Για την Αudio Vision Art

Nίκος Παχής

Καλησπερα,

Μηπως με την ευκαιρια του Power buy υπαρχει η προβλεψη για κανα demo κομματι W1070 ωστε τυχον αλλοι ενδιαφερομενοι να περασουμε να το δουμε στις ομορφες και φιλικες εγκαταστσεις του Avart?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

Φίλε μου '' elgriego '' μακάρι να μπορούσα να έχω ενα demo BenQ W1070 αλλά δυστυχώς για την ώρα είναι αδύνατον _ μιάς και δεν υπάρχει ούτε για δείγμα !!!!!!!

Πάντως να ξέρεται ότι το προσπαθώ, αυτό εδώ και μέρες.......

Όσον αφορά για τα Original γυαλιά του BenQ, σύμφωνα με τα λεγόμενα του εκπροσώπου τισ '' Dividec '' που μηλάω μου είπε ότι (τελευταία) θα περίμενε απάντιση απο την Benq αργά το απόγευμα της Τρίτης 29 Ιαν _ περίμενα αλλά μάταια δεν του απαντήσανε ακόμα !!!!!!!
Μόλις του απαντήσουνε _ ίσως θα μπεί ο ίδιος να το αναφέρει.....

Πάντως όπως και να έχει το πράγμα θα σας απαντήσω σίγουρα _ σύντομα !!!!!

Nίκος Παχής

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

Φίλε μου '' elgriego '' μακάρι να μπορούσα να έχω ενα demo BenQ W1070 αλλά δυστυχώς για την ώρα είναι αδύνατον _ μιάς και δεν υπάρχει ούτε για δείγμα !!!!!!!

Πάντως να ξέρεται ότι το προσπαθώ, αυτό εδώ και μέρες.......

Όσον αφορά για τα Original γυαλιά του BenQ, σύμφωνα με τα λεγόμενα του εκπροσώπου τισ '' Dividec '' που μηλάω μου είπε ότι (τελευταία) θα περίμενε απάντιση απο την Benq αργά το απόγευμα της Τρίτης 29 Ιαν _ περίμενα αλλά μάταια δεν του απαντήσανε ακόμα !!!!!!!
Μόλις του απαντήσουνε _ ίσως θα μπεί ο ίδιος να το αναφέρει.....

Πάντως όπως και να έχει το πράγμα θα σας απαντήσω σίγουρα _ σύντομα !!!!!

Nίκος Παχής

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!!:grinning-smiley-043

Διαβάζω κάποια θεματάκια με τον ανεμιστήρα σε όσους είχαν παλιότερο firmware. Ελπίζω η έλειψη στην αγορά να σημαίνει ότι θα πάρουμε νεότερα κομμάτια με το πιο πρόσφατο firmware...

Διαβάζω κάποια θεματάκια με τον ανεμιστήρα σε όσους είχαν παλιότερο firmware. Ελπίζω η έλειψη στην αγορά να σημαίνει ότι θα πάρουμε νεότερα κομμάτια με το πιο πρόσφατο firmware...
Τα διαβασα και εγω στο avsforum,ο ανεμιστηρας κλεινει σε καποιους 5 δευτερολεπτα μετα το σβησιμο του προβολεα ενω θα επρεπε να εργαζεται 2 λεπτα..Για ζεστα μερη αυτο θα ηταν καταστροφικο.μηπως ο κ Παχής θα μπορουσε να εξασφαλισει νεο fw?

το προβλημα λυνεται με το firmware version 1.04,ελπιζω τα κομματια που θα ερθουν στην Ελλαδα να φορανε αυτη την version

Αν εχει το παλιο firmware και μεχρι να το αναβαθμισετε, καντε τουλαχιστον το εξης:
ΠΡΙΝ κλεισετε τον προβολεα, μπειτε στο μενου του και ενεργοποιηστε το high altitude.
Ο ανεμιστηρας θα ερχισει να γυριζει στο μεγιστο των στροφων του.
Αφηστε το ετσι για ενα δυο λεπτα πριν τον κλεισετε, ωστε να ριξει λιγακι τη θερμοκρασια παραπανω.

Φυσικα ειναι μεσοβεζικη λυση και θα πρεπει αν οντως εχει προβλημα, να αναβαθμισετε το firmware.
Λογικα ομως θα πρεπει να παραλαβετε το νεο firmware.

το προβλημα λυνεται με το firmware version 1.04,ελπιζω τα κομματια που θα ερθουν στην Ελλαδα να φορανε αυτη την version
Τουλαχιστον οσον αφορα εμας στην επαρχια,καλο ειναι να ελεγθει απο καποιον κατοχο Αθηναιο επιτοπου,αν εχει το τελευταιο firmware,ετσι ωστε να ανβαλαβει ο κ.Παχης να μας τα αναβαθμισει πριν μας τα στειλει..

Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

Τουλαχιστον οσον αφορα εμας στην επαρχια,καλο ειναι να ελεγθει απο καποιον κατοχο Αθηναιο επιτοπου,αν εχει το τελευταιο firmware,ετσι ωστε να ανβαλαβει ο κ.Παχης να μας τα αναβαθμισει πριν μας τα στειλει..

Δεν νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο, Άγη. Υπεύθυνη για τα F.U. είναι η αντιπροσωπεία και μόνο. Δεν μπορεί ο πωλητής να φέρει τέτοια ευθύνη.

σωστο Γιαννη και ολοι στην Αμερικη που εχουν το ιδιο προβλημα το στελνουν στην αντιπροσωπεια,παντος συμφωνω με τον Αγη οτι για εμας απο την επαρχια θα ειναι ταλαιπωρεια αν εχει το παλιο firmware

Ίδια ταλαιπωρία θα είναι και για τους Αθηναίους. Άντε να αργήσει 2-3 μέρες παραπάνω λόγω μεταφοράς.Collect and return είναι η εγγύηση αν δεν κάνω λάθος, που σημαίνει πως έρχονται και τον παραλαμβάνουν από το χώρο μας, τον επισκευάζουν/αναβαθμίζουν και μας τον επιστρέφουν.Οκ, το οτι θα είναι καινούριος και θα πρέπει να πάει για service είναι ένα θέμα, για όλους όμως.Αν και δεν πιστεύω να έχει παλιό firmware.

Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

τελικα ειναι κανενας αλλος απο Θεσσαλονικη;Να ξερω αν χρειαστω support στην εγκατασταση η αν θα φαω μονος μου το λουκι.. :)
Παρέλαβε εσύ με το καλό και η βοήθεια είναι εδώ! :ernaehrung004:

σωστο,στην αμερικη ειναι τζαμπα ενω στην πολωνια νομιζω αν διαβασα σωστα ζητησαν λεφτα για την αναβαθμιση

Αυτό το θέμα για το firmware update εάν θεωρείτε πως ειναι απαραίτητο, πριν παραλάβει η Avart θα πούμε να μας τα κάνουν ολα τα κομμάτια το update στην αντιπροσωπεία και κατόπιν θα πάρουν το δρόμο τους..μην ανυσηχειτε καθόλου..πανεύκολο..-bye-

Αυτό το θέμα για το firmware update εάν θεωρείτε πως ειναι απαραίτητο, πριν παραλάβει η Avart θα πούμε να μας τα κάνουν ολα τα κομμάτια το update στην αντιπροσωπεία και κατόπιν θα πάρουν το δρόμο τους..μην ανυσηχειτε καθόλου..πανεύκολο..-bye-
Ναι Κωστα,σωστα..Απλα ελπιζω να μη χρειαστει κατι τετοιο ωστε να αισθανθω την..ηδονη του unboxing!

Αυτό το unboxing...που φέρνει τρεμουλο στα χέρια..:)
Μακάρι να μην χρειαστεί...αλλά εάν χρειαστει θα το κάνουμε για να μην έχουμε τα πέρα δώθε..
Επίσης αυτό το tip που είπε ο warewolf ειναι καλό για το καλοκαίρι..

Οτι και να γινει,εφοσον θα ειναι η ιδια παρτιδα,ενα παιδι απο Αθηνα θα κανει το unboxing,οπως ειθισται και θα ενημερωθουμε αν ειναι με το τελευταιο firmware η οχι και ο καθενας πραττει οπως θελει...
P.S.να παρουμε και σιγα σιγα και την προσφορα με τα γυαλια,να υπολογισουμε και πως μας βγαινουν τα κουκια μας,ετσι??
-:)