Θετικότατο!!
Όσο για την τοποθέτηση, υπάρχουν πολλοί τρόποι. Προσωπικά, θα έκανα το εξής:
Θα τοποθετούσα τον προβολέα σ' ένα τραπεζάκι και θα έριχνα το φως στην οθόνη μου μέχρι να κεντράρω ακριβώς. Θα μέτραγα τους πόντους του όφσετ (δηλαδή πόσο πιο κάτω είναι ο φακός από την οθόνη μου). Γνωρίζω επίσης και ποιο είναι το ύψος της οθόνης από το δάπεδο. Ανεβαίνω στη σκάλα και στηρίζω προσωρινά από το ταβάνι με μια πινέζα ή ένα καρφάκι, ένα κορδονάκι που λειτουργεί σαν εκκρεμές (του βάζουμε κάτι ώστε να είναι σαν μικρό βαρίδι) το οποίο πέφτει ακριβώς στο κέντρο του φακού. Σημειώνουμε με μαρκαδόρο πάνω στο κορδόνι το σημείο καθ' ύψος του φακού που θέλουμε να κάτσει ο προβολέας. Βάζουμε στην βάση τον προβολέα και το εκκρεμές μας οδηγεί απόλυτα στη σωστή τοποθέτησή του. Βιδώνουμε στο ταβάνι και είμαστε οκ.
Καλημέρα παιδιά και συγχαρητήρια σε όλους για τη πολύ καλή δουλειά. Προλαβαίνω και εγώ να μπω στο power buy; Δυστυχώς λόγω δουλειάς δεν προλαβα να μπω εδώ και αρκετό καιρό και μπήκα χθες βράδυ και είδα το χαμό...24 σελίδες απο την τελευταία μου φορά. Ας ελπίσουμε οτι το μηχανάκι ειναι τόσο καλο!!!
1. Takeshy
2. iguana
3. Ν. Πετειναράκης
4. takbel
5. Colombos74
6. salonicafan
7. a_lega
8. nick peios
9. yiobi
10. Λάκης
11. Zeb
12. Zeb
13. manosfp
14. apom
15. vazelos
16. demetris
17. mce22
18. claden
Άντε να έρχεται να τον δούμε στημένο για να τον παραγγείλω από Γαλλία με μια φίλη που μένει εκεί και έρχεται Θεσσαλονίκη κάθε μήνα. Περιμένω να φάει το λούκι ο Άγης και να τα βρω όλα έτοιμα :afro:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.