Power-buy Benq w1070

Αυτό με το RBE το έχω και εγώ ένα άγχος,αλλά με την χρήση φίλτρου nd2(το 4 μου φαίνεται υπερβολικό) φαίνεται να διορθώνεται το πρόβλημα σε μεγαλο του ποσοστό..offtopic

Όσο για τα ontopic εφόσον δόθηκε επίσημα και γραπτώς η απάντηση στον manosfp αύριο θα μιλήσω με Avart για τα θέματα: τιμή γυαλιών και firmware update και σας ενημερώνω..

θα σε κανω να αλλαξεις γνωμη

I got the W1070 few days ago and the RBE was quite apparent. I saw it quite often watching Hugo but not as bad as the H9500 I had before. However, because the picture was so bright on my 120" screen even with Cinema mode and Smart eco, I went to Bestbuy to get the ND4 filter. Oh boy, the RBE was just about gone !! I can't believe it. I'd say the RBE got cut by > 85%. I can really enjoy watching movies now without getting distracted. Coderguy mentioned in the past the RBE was due to brightness and he was right !! For you guys who are RBE sensitive, give ND filters a try.

-bye-

Συμμετεχω και εγω σε αυτη την συζητηση στο AVS και ναι εννοειτε οτι το RBE, που εμφανιζεται σε συναρτηση της φωτεινοτητας, θα μειωθει αν θα βαλουμε ND4(-75% φως) αλλα ο τυπος επισης αναφερει οτι εχει χασει λεπτομερεια και πως να μην χασει. Η εικονα που θα εχει θα ειναι τοσο σκοτεινη που καμια λεπτομερεια δεν θα φαινεται σε σκοτεινες σκηνες. Απλα μαλλον ειναι καινουργιος χρηστης και ειπε αφου δεν βλεπω RBE ειμαστε καλα αλλο αν δεν βλεπει τιποτε αλλο οπως χρωμα(αρκετα βασικο) και η εικονα του θα ειναι πιο βαρετη και απο την δασκαλα μου της λογοτεχνιας. Τωρα την ψαχνει για ND2 μηπως "δει φως". Γενικα το φιλτρο βοηθαει για την μειωση της φωτεινοτητας που δεν χρειαζομαστε απο τον προβολεα μας, αλλα αν ειναι να βαζουμε φιλτρο που μας κοβει τοσο το φως οσο να μην βλεπουμε RBE τοτε δεν ειναι λυση. Εγω θα παω σιγουρα στην λυση του ND2 αφου και στον W7000 του warewolf73 κανει μεγαλη διαφορα στο "τοξο" αλλα ND4 ειναι υπερβολικο.

Αντε να τον παρει κανενας να με καλεσει σπιτι του να δω το ουρανιο τοξο για να ξερω αν θα μπω σε σειρα η αν θα πουλησω το αυτοκινητο μου για να παρω 3LCD. :flipout:

Last edited:
Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

Συμμετεχω και εγω σε αυτη την συζητηση στο AVS και ναι εννοειτε οτι το RBE, που εμφανιζεται σε συναρτηση της φωτεινοτητας, θα μειωθει αν θα βαλουμε ND4(-75% φως) αλλα ο τυπος επισης αναφερει οτι εχει χασει λεπτομερεια και πως να μην χασει. Η εικονα που θα εχει θα ειναι τοσο σκοτεινη που καμια λεπτομερεια δεν θα φαινεται σε σκοτεινες σκηνες. Απλα μαλλον ειναι καινουργιος χρηστης και ειπε αφου δεν βλεπω RBE ειμαστε καλα αλλο αν δεν βλεπει τιποτε αλλο οπως χρωμα(αρκετα βασικο) και η εικονα του θα ειναι πιο βαρετη και απο την δασκαλα μου της λογοτεχνιας. Τωρα την ψαχνει για ND2 μηπως "δει φως". Γενικα το φιλτρο βοηθαει για την μειωση της φωτεινοτητας που δεν χρειαζομαστε απο τον προβολεα μας, αλλα αν ειναι να βαζουμε φιλτρο που μας κοβει τοσο το φως οσο να μην βλεπουμε RBE τοτε δεν ειναι λυση. Εγω θα παω σιγουρα στην λυση του ND2 αφου και στον W7000 του warewolf73 κανει μεγαλη διαφορα στο "τοξο" αλλα ND4 ειναι υπερβολικο.

Αντε να τον παρει κανενας να με καλεσει σπιτι του να δω το ουρανιο τοξο για να ξερω αν θα μπω σε σειρα η αν θα πουλησω το αυτοκινητο μου για να παρω 3LCD. :flipout:

Μια προσθήκη μόνο...

το ND4 είναι υπερβολικό για τις 120 ίντσες που ανοίγει. Στην περίπτωση του Λάκη με τις 80 ίντσες και εφόσον τον δουλέψει default πιθανότατα να του κάτσει μια χαρά το ND4.

ok και εγώ με την προκαταβολή. Ερώτημα αν θα παραγγείλω από τώρα την οθόνη ή αν είναι καλύτερα πρώτα τα έρθει ο προβολέας ώστε να δω αν ισχύουν όλα όπως τα έχω υπολογίσει(βάση του σαιτ της benq)

Μόλις μίλησα με Avart και τα νέα έχουν ως εξής:το θέμα της τιμής των γυαλιών έμεινε λίγο στάσιμο διότι από την Benq δεν ήρθε η επίσημη απάντηση (υπήρχε και μια έκθεση που τους απασχόλησε) έτσι ώστε να μας πουν σίγουρα και σε συνδυασμό και με ποιο firmware θα παραλάβουμε τους προβολεις και εάν χρειάζεται το update..το μόνο σίγουρο ειναι πως τα γυαλιά ΔΕΝ θα τα παραλάβουμε μαζι με τους προβολεις αλλα αργότερα..περισσότερα αύριο..
Επίσης ο Ν. Παχής έδωσε και αυτός την συγκατάθεση του στην ατάκα που χρησιμοποίησα τρεις φορές..μην ανυσηχειτε για τίποτα -bye-

Εντάξει και από εμένα η προκαταβολή και όπως σας υποσχέθηκα σας την κοινοποιώ όπως θα γίνει και με την κατάθεση του τελικού ποσού..

Attachments

• καταθεση.jpg
    καταθεση.jpg
    40.7 KB · Views: 186
Επίσης κατέθεσα σήμερα την προκαταβολή για τον projector. Δεν περνάνε οι μέρες με τίποτα!

Τι πρόσεξε ενα μέλος και μου έστειλε pm? η ημερομηνία κατάθεσης ειναι αυριανή:BDGBGDB55:
Να καταθέσω αγωγή εναντίον της τράπεζας;:flipout:

Τι πρόσεξε ενα μέλος και μου έστειλε pm? η ημερομηνία κατάθεσης ειναι αυριανή:BDGBGDB55:
Πραγματικά περίεργο..Φάντασου να είχες κανα δανειο λογαριασμό να πληρώσεις..Άντε μετά να αποδείξεις ότι ήσουν εμπρόθεσμος..:damnyou: Μα καλά πως μπέρδεψαν τις μέρες ;

Re: Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

Μια προσθήκη μόνο...

το ND4 είναι υπερβολικό για τις 120 ίντσες που ανοίγει. Στην περίπτωση του Λάκη με τις 80 ίντσες και εφόσον τον δουλέψει default πιθανότατα να του κάτσει μια χαρά το ND4.

Τοσο φως λες να βγαζει στις 80 ιντσες? Το οτι ειναι σχετικα short throw παιζει ρολο στο να βγαζει περισσοτερη φωτεινοτητα?

Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

Χμ.. Δεν είναι έτσι.
Η ημερομηνία κατάθεσης φαίνεται πάνω δεξιά.
5-2 μάλλον (γιατί δε φαίνεται η περιγραφή) θα είναι διαθέσιμα για τον δικαιούχο.

Είναι η ημερομηνία αξίας, δηλαδή απο τότε θα αρχίσουν να τοκίζονται.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

Τοσο φως λες να βγαζει στις 80 ιντσες? Το οτι ειναι σχετικα short throw παιζει ρολο στο να βγαζει περισσοτερη φωτεινοτητα?

Όχι, δεν παίζει ρόλο το short throw.

Ας πούμε ότι μας δίνει 1200 lumens. 1200 : 1,77 (επιφάνεια 80'') = 678 Lux (με οθόνη κέρδους 1) = 678 : 3,14 = 216 nits. 216 - 75% = 53 nits = 15,4 FL.

Έτσι ειναι όπως τα λέτε παιδιά,επάνω δεξιά αναφέρετε η σωστή ημερομηνία και αυτη η "λάθος" ειναι η ημερομηνία τόκων..το κοίταξα μετα τα μηνύματα αλλα δεν το ανάφερα γιατί ειναι πολύ offtopic..απο την άλλη θα μου πείτε,αν δεν πούμε και κάτι offtopic πως θα περάσουν οι ημέρες :flipout:

να ρωτησω και γω κατι offtopic?o καπνος του ηλεκτρονικου τσιγαρου βλαπτει τον προβολεα μας?

να ρωτησω και γω κατι offtopic?o καπνος του ηλεκτρονικου τσιγαρου βλαπτει τον προβολεα μας?

Βλάπτει μονο αν το ηλεκτρονικο τσιγαρο εχει LCD οθόνη! :D

"Θέλετε να κόψετε το κάπνισμα αλλά δεν τα καταφέρνετε ; Πάρτε έναν προβολέα! "