Όσο για την διαθεσιμότητα,να θυμίσω πως ο πρώτος επαγγελματίας με τα 865 είχε πει πως τους προβολεις θα τους παραλάβουμε σε 15 ημέρες,δηλαδή,περίπου τέλη Ιανουαρίου.
Ποιον θεωρείτε απο τους δύο σωστό επαγγελματια;
Μα...θα ήταν ήδη 19 ημέρες μη συνεπής..Αυτον που θα κρατησει το λογο του. Δε θα μαθουμε ποτέ αν ο πρωτος επιχειρηματιας θα ηταν συνεπης.
Την απάντηση την εδωσα ήδη πριν αρκετά posts (647)Μίλησα και με Avart και μου είπαν πως το να γίνει εξτρα συσκευασία 20 βιντεοπροβολών ειναι αδύνατη λόγω χρόνου και απασχόλησης..
Απο την άλλη επι χρόνια με αποστολές courier δρν υπήρξε κανένα θέμα απο την στιγμη που μπαίνει η επισήμανση fragile..
Προσωπικά θεωρω πως ολα τα δέματα με την ένδειξη fragile δεν κινδυνεύουν ακόμη και εάν έρχονται απο πολυ μακρυά..
Κώστα μη χαλιέσαι,δεν υπάρχει λόγος.Αν δεν ησουν εσυ δε θα υπήρχε deal,τοσο απλά.Σε καλώ λοιπόν να μη χαλάς τη ζαχαρένια σου,αυτό έλλειπε να σου καταλογίσουμε την οποιαδήποτε ευθύνη.Και φυσικά δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντάς για τις οποεσδήποτε ενστάσεις αφορούν,αν τελικά υπάρχουν,τον πωλητή.Εγω προσωπικά σου είμαι ευγνώμων που έχασες εργατοώρες για να κανονίσεις μια καλή συμφωνία για εμάς τους υπόλοιπους.
Σε έχω εκτιμήσει πολύ για όλη τη στάση σου,να το ξέρεις.
"το να γίνει εξτρα συσκευασία 20 βιντεοπροβολών ειναι αδύνατη λόγω χρόνου και απασχόλησης.."
Ντίνο, από την εμπειρία σου πόση ώρα κάνει η συσκευασία π.χ 15 προβολέων σε νέο κουτί, στούμπωμα των κενών με αεροπλάστ και κλείσιμο με μονωτική ταινία;
5 λεπτά ο ένας λέω εγώ, ακόμη κι αν το κάνει νεαρά υπάλληλος που προσέχει μη χαλάσει το μανικιούρ της και ανοίγει τα φύλλα του χαρτόκουτου κατανυκτικά ένα-ένα και κόβει το τέλος της ταινίας με το ψαλιδάκι.
Επί 15 προβολείς π.χ. που είναι να φύγουν επαρχία μας κάνουν μία ώρα κι ένα τέταρτο.
Γι' αυτήν τη μία ώρα μιλάμε που δεν θέλει να αφιερώσει η εταιρία για μαζική πώληση 20 προβολέων συνολικής αξίας 17.000 ευρώ!
Γιάννη αν θες μπορώ να πάω να παραλάβω τον δικό σου να στον συσκευασω με ασφάλεια και να στον στείλω.
Απλώς let me know.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.