Power-buy Benq w1070

Όσο για την διαθεσιμότητα,να θυμίσω πως ο πρώτος επαγγελματίας με τα 865 είχε πει πως τους προβολεις θα τους παραλάβουμε σε 15 ημέρες,δηλαδή,περίπου τέλη Ιανουαρίου.
Ποιον θεωρείτε απο τους δύο σωστό επαγγελματια;

Αυτον που θα κρατησει το λογο του. Δε θα μαθουμε ποτέ αν ο πρωτος επιχειρηματιας θα ηταν συνεπης.

Όσο για την διαθεσιμότητα,να θυμίσω πως ο πρώτος επαγγελματίας με τα 865 είχε πει πως τους προβολεις θα τους παραλάβουμε σε 15 ημέρες,δηλαδή,περίπου τέλη Ιανουαρίου.
Ποιον θεωρείτε απο τους δύο σωστό επαγγελματια;

Θεωρώ ότι αυτο που κανείς τώρα είναι μεγαλο φάουλ.
Καλυπτεις (χωρίς δόλο φυσικα, δεν σε κατηγορώ) τον power buyer σε σχέση με ποιον?Με αυτόν που δεν ανέφερες ποτε στο νήμα?Με αυτόν που πιθανότατα σου έδωσε την ίδια ημερομηνία που του έδωσε ο αντιπρόσωπος?Και τι σχέση έχει αυτο με το θέμα με την συσκευασία η το ποιος είναι καλός επαγγελματίας?
Κάλιστα λοιπόν μπορούν και οι δυο να είναι καλοί η και οι δυο κακοί στην δουλεια τους.Ο ένας επειδή πχ έταξε λάθος ημερομηνία, και ο δεύτερος επειδή (φαίνεται πως) δεν εξυπηρετεί σωστά τον πελάτη.
Δεν καταλαβαίνω επίσης γιατι δεν αναφέρεις τον λόγο που σου ανέφερε σχετικά με την άρνηση της συσκευασίας.

Πάντα φιλικά...

Αυτον που θα κρατησει το λογο του. Δε θα μαθουμε ποτέ αν ο πρωτος επιχειρηματιας θα ηταν συνεπης.
Μα...θα ήταν ήδη 19 ημέρες μη συνεπής..-bye-

Μίλησα και με Avart και μου είπαν πως το να γίνει εξτρα συσκευασία 20 βιντεοπροβολών ειναι αδύνατη λόγω χρόνου και απασχόλησης..
Απο την άλλη επι χρόνια με αποστολές courier δρν υπήρξε κανένα θέμα απο την στιγμη που μπαίνει η επισήμανση fragile..
Προσωπικά θεωρω πως ολα τα δέματα με την ένδειξη fragile δεν κινδυνεύουν ακόμη και εάν έρχονται απο πολυ μακρυά..
Την απάντηση την εδωσα ήδη πριν αρκετά posts (647)
Ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί παρακαλώ

Ήμουν ξεκάθαρος απο την αρχή απέναντι σας και ήμουνα μαζι σας σε ολα τα θέματα και βοηθησα θεωρω όσο μπόρεσα..επειδή τις τελευταίες ημέρες νιώθω ενα αρνητικό κλίμα το οποιο θεωρω πως στρέφεται εναντίον μου σας ενημερώνω πως:
ΔΕΝ θα ασχοληθώ αλλο με τα της συσκευασίας ούτε δημόσια αλλα ούτε και με τον αντιπρόσωπο ο οποίος ειναι υπεύθυνος για αυτο το θέμα..όποιος επιθυμεί κάτι διαφορετικό απο αυτα που προφανως θα αναφέρει σύντομα η Avart μπορει να επικοινωνήσει μαζι τους.
ΔΕΝ θα ασχοληθώ με το υπόλοιπο των χρημάτων.
ΔΕΝ θα ασχοληθώ πλέον με τα γυαλια 3d,όποιος επιθυμεί μπορει να ανοίξει ενα αλλο θέμα με power buy γυαλιών 3d.

Πάντα φιλικά
Χαριομπόλης Κωνσταντίνος

Νομιζω πως ο (οποιος) εκνευρισμος προηθλε απο το θεμα της συσκευασιας, ουδεμια σχεση με τον Κωστα δλδ.

"το να γίνει εξτρα συσκευασία 20 βιντεοπροβολών ειναι αδύνατη λόγω χρόνου και απασχόλησης.."

Ντίνο, από την εμπειρία σου πόση ώρα κάνει η συσκευασία π.χ 15 προβολέων σε νέο κουτί, στούμπωμα των κενών με αεροπλάστ και κλείσιμο με μονωτική ταινία;

5 λεπτά ο ένας λέω εγώ, ακόμη κι αν το κάνει νεαρά υπάλληλος που προσέχει μη χαλάσει το μανικιούρ της και ανοίγει τα φύλλα του χαρτόκουτου κατανυκτικά ένα-ένα και κόβει το τέλος της ταινίας με το ψαλιδάκι.

Επί 15 προβολείς π.χ. που είναι να φύγουν επαρχία μας κάνουν μία ώρα κι ένα τέταρτο.

Γι' αυτήν τη μία ώρα μιλάμε που δεν θέλει να αφιερώσει η εταιρία για μαζική πώληση 20 προβολέων συνολικής αξίας 17.000 ευρώ!

Κώστα μη χαλιέσαι,δεν υπάρχει λόγος.Αν δεν ησουν εσυ δε θα υπήρχε deal,τοσο απλά.Σε καλώ λοιπόν να μη χαλάς τη ζαχαρένια σου,αυτό έλλειπε να σου καταλογίσουμε την οποιαδήποτε ευθύνη.Και φυσικά δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντάς για τις οποεσδήποτε ενστάσεις αφορούν,αν τελικά υπάρχουν,τον πωλητή.Εγω προσωπικά σου είμαι ευγνώμων που έχασες εργατοώρες για να κανονίσεις μια καλή συμφωνία για εμάς τους υπόλοιπους.
Σε έχω εκτιμήσει πολύ για όλη τη στάση σου,να το ξέρεις.

Σε καμμία περίπτωση ο φίλος Takeshy δεν απαντάει ως εκπρόσωπος της Avart και της κάθε αντιπροσωπείας. Παρέσχε μονάχα πληροφορίες έτσι όπως του διαβιβάστηκαν. Το power buy τελείωσε. Ο ρόλος του Κώστα, επίσης. Ο κ. Παχής έχει και τηλέφωνο, αν δεν κάνω λάθος, και είναι και μέλος του φόρουμ. Ας μπει να γράψει για τις συσκευασίες και τις αποστολές ξεδιαλύνοντας κάθε απορία. Δεν υπάρχει λόγος να αναλωνόμαστε σε υποθέσεις και εύκολα συμπεράσματα. Απλός είναι ο τρόπος...ένα τηλέφωνο και τέλος. Ένα ποστ και υπομονή μέχρι ν' απαντηθεί.

Αντιλαμβάνομαι την αγωνία του καθενός και τις ενστάσεις που εκφράζει, αλλά, μια χαρά πήγε το power buy μέχρι εδώ, δεν υπάρχει κανένας λόγος να χαλιόμαστε.

ολοι μας ειμαστε υποχρεωμενοι στον Κωστα για τις ωρες που αφιερωσε για να γινει αυτο το deal

Κώστα μη χαλιέσαι,δεν υπάρχει λόγος.Αν δεν ησουν εσυ δε θα υπήρχε deal,τοσο απλά.Σε καλώ λοιπόν να μη χαλάς τη ζαχαρένια σου,αυτό έλλειπε να σου καταλογίσουμε την οποιαδήποτε ευθύνη.Και φυσικά δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντάς για τις οποεσδήποτε ενστάσεις αφορούν,αν τελικά υπάρχουν,τον πωλητή.Εγω προσωπικά σου είμαι ευγνώμων που έχασες εργατοώρες για να κανονίσεις μια καλή συμφωνία για εμάς τους υπόλοιπους.
Σε έχω εκτιμήσει πολύ για όλη τη στάση σου,να το ξέρεις.

Ευχαριστώ Νίκο για την ΑΝΤΡΙΚΙΑ θέση και άποψη..
Δεν είναι το θέμα πως χαλιεμαι,αλλά σαν άνθρωπος δεν σηκωνω μύγα στο σπαθί μου..
Ολα όσα σας έλεγα τόσο καιρο ήταν ειλικρινεστατα και προσπάθησα για το καλύτερο..δεν θέλησα να αναφερω λεπτομέρειες συνομιλιών και επ´ ουδενί να δυσφημήσω κάποιον επαγγελματια,αν και άκουσα φρικαλεα πράγματα και θα αναφερω ενα γεγονός για να βγάλετε κάποια συμπεράσματα χωρίς να αναφερω ονομα..κατα την επικοινωνία προσπάθησε να με μεταπεισει να μην κάνω power buy τον 1070 αλλα κάποιον άλλον,άλλης μάρκας!!!!
Κλεινω για να μην σας κουράσω και να πω πως "βρηκα" άτομα εδω μέσα χάρη στο power buy (πχ Νικος) τα οποία δεν τα γνωρίζω αλλα τα νιώθω σαν φίλους-αδερφους

Νά´στε όλοι καλα..-bye-

Γιάννη,Γιώργο (vazelos) σας ευχαριστώ παρα πολυ αλλα νομίζω πως μεγάλη έκταση πήρε και δεν υπαρχει λόγος..
Ο όλος εκνευρισμός οφείλεται στην αγωνία για την παραλαβή και το καταλαβαίνω..απλα καλο θα ήταν να μην βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα..

"το να γίνει εξτρα συσκευασία 20 βιντεοπροβολών ειναι αδύνατη λόγω χρόνου και απασχόλησης.."

Ντίνο, από την εμπειρία σου πόση ώρα κάνει η συσκευασία π.χ 15 προβολέων σε νέο κουτί, στούμπωμα των κενών με αεροπλάστ και κλείσιμο με μονωτική ταινία;

5 λεπτά ο ένας λέω εγώ, ακόμη κι αν το κάνει νεαρά υπάλληλος που προσέχει μη χαλάσει το μανικιούρ της και ανοίγει τα φύλλα του χαρτόκουτου κατανυκτικά ένα-ένα και κόβει το τέλος της ταινίας με το ψαλιδάκι.

Επί 15 προβολείς π.χ. που είναι να φύγουν επαρχία μας κάνουν μία ώρα κι ένα τέταρτο.

Γι' αυτήν τη μία ώρα μιλάμε που δεν θέλει να αφιερώσει η εταιρία για μαζική πώληση 20 προβολέων συνολικής αξίας 17.000 ευρώ!

Γιάννη αν θες μπορώ να πάω να παραλάβω τον δικό σου να στον συσκευασω με ασφάλεια και να στον στείλω.
Απλώς let me know.

Κι εγω φιλε Κωστα σε εκτιμησα για την αψογη σταση σου και τον επαγγελματικο χειρισμο της υποθεσης. Επετρεψε μου ομως να διαφωνησω στο -απροσδοκητο- ξεσπασμα σου. Αντιλαμβανομαι οτι θα εχεις ακουσει τα μυρια οσα ολο αυτο τον καιρο, ακομα κι απο μενα με τα σημερινα πμ μας. Δεν αξιζει ομως να χαλασουμε τις καρδιες μας τωρα στα τελειωματα. Και ειδικα για τοσο ασημαντο λογο. Ο κυριος Νικος δεν εχει παρει θεση ακομα κι εμεις κανουμε υποθεσεις και κραζουμε. Και ακομα και αν παρει θεση αρνητικα, εσυ τι παραπανω ευθυνες εχεις απο μενα και απο τους υπολοιπους 18 αγοραστες; Καμμια κατα την ταπεινη μου γνωμη. Αντε λοιπον να ηρεμησουν τα πνευματα γιατι το παρακαναμε! Σε ευχαριστω για αλλη μια φορα για τον κοπο σου αλλα και γιατι εισαι ενας ευγενικος μαγκας.

Γιάννη αν θες μπορώ να πάω να παραλάβω τον δικό σου να στον συσκευασω με ασφάλεια και να στον στείλω.
Απλώς let me know.

Thanks man. Αυτά που έγραψα δεν τα έγραψα γιατί τρέμω για το δικό μου κομμάτι.

Το σωστό είναι να αναλάβει το "βαρύ" και "χρονοβόρο" (!) έργο της συσκευασίας η ίδια η εταιρία για όλους τους συμμετέχοντες στο power-buy εκτός Αθηνών, και όχι μόνο για μένα, υποτίθεται τον "ξινό".

Last edited:
Είναι σημαντικό το θέμα της συσκευασίας αλλά πιστέυω θα βρεθέι μια λύση , νομίζω πως αυτό που πρέπει να μας απασχολεί και το ποιο σημαντικό απ'όλα ειναι το πότε θα παραλάβουμε!Είμαστε 6 εργάσιμες ημέρες πριν την τελική ημερομηνία και 1 πριν τις 5 που θα προσπαθούσαν να γίνει νωρίτερα. Πιστεύω καλό θα είναι να έχουμε μια ενημέρωση γιατί και το ποσό της προκαταβολής δεν ήταν καθόλου μικρό για να παραμένει στον αέρα..Εντάξει δεν γκρινιάζουμε είμαστε ακόμα μέσα στα όρια που έθεσε ο πωλητής απλά επειδή οι μέρες πλησιάζουν καλό θα ήταν να ξέρουμε αν είναι επιβεβαιωμένη κάποια ημερομηνία από την benq .