Power-buy Benq w1070

Re: Απάντηση: Power-buy Benq w1070

Παντως μην ανησυχειτε και τοσο για την συσκευασια. Δεν νομιζω οτι θα παθουν κατι τα κουτια χωρις επενδυση. Μην αγχωνεστε ουτε για αυτο, ουτε αν καθυστερησει 1-2 μερες να ερθει το φορτιο.
Συμβαινουν καθυστερησεις και συνηθως δεν ειναι στο χερι του καταστηματος.

Άγιε μου Λυκάνθρωπε! Με την ένταση που επικρατεί εδώ μέσα ούτε που θέλω να φανταστώ τι θα γίνει αν υπάρξει καθυστέρηση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Power-buy Benq w1070

Άγιε μου Λυκάνθρωπε! Με την ένταση που επικρατεί εδώ μέσα ούτε που θέλω να φανταστώ τι θα γίνει αν υπάρξει καθυστέρηση.

Στατιστικα, θα τους παρετε ή νωριτερα ή αργοτερα και δυσκολα ακριβως τη μερα που περιμενετε.
Εκτος κι αν το καταστημα εδωσε παραπανω ημερες αφιξης ωστε να ειναι σωστο στους χρονους του.
Ομως επειδη εμπλεκεται μια αλυσιδα μεχρι να ερθουν στο καταστημα (κεντρικες αποθηκες, μεταφορα κλπ) καταλαβαινετε οτι ειναι εντελως φυσιολογικο να ερθουν 1-2 μερες νωριτερα ή και αργοτερα.

Δεν χρειαζεται η αδημονια να μετατρεπεται σε ενταση. -bye-

Περιμένουμε όλοι με αγωνία την ανταπόκριση του πωλητή που ομολογουμένως έχει ψιλοχαθεί...

Εμένα πάντως μου έκανε εντύπωση εξαρχής ότι ο άνθρωπος έδωσε καταληκτική ημερομηνία την 28 Φεβρουαρίου (χωρίς να έχουμε ζητήσει εμείς , δεν ξέρω αν ο φίλος Takeshy το είχε ζητήσει βέβαια) κάτι που σημαίνει ότι ήταν απόλυτα σίγουρος ή ότι έτσι προφανώς τον είχε ενημερώσει η benq. Δεν ανέφερε φυσικά τι γίνεται αν παρέλθει η ημερομηνία και δεν έχουμε παραλάβει(πχ μπορεί να μας επιστρέψει τα χρήματα 29 του μήνα;;) Ποιο φυσιολογικό θα ήταν να πεί αρχές Μαρτίου πχ αν δεν ήταν σίγουρος για ακριβή ημερομηνία.
Όπως και να έχει έχουμε ακόμα μέρες απλά καλό θα ήταν αν δεν ενημερώσει μέχρι Δευτέρα πχ να πάρουμε ένα τηλέφωνο να δούμε τι γίνεται.

Σας δείχνω το γραπτό έτσι όπως ήρθε στο προσωπικό μου email χωρίς να αλλάξω ούτε ένα κόμμα:

Κώστα Καλησπέρα

Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας, η προσφορά της BenQ για το Power Buy του AVCub είναι η εξής :

Projector BenQ W1070 20 τεμάχια __ τιμή προσφοράς Power Buy αν τεμάχιο : 855.00 Euros με εμπεριεχόμενο ΦΠΑ 23%.

Επίσημη Εγγύηση ΒenQ.
Προβολέας : Τρία (3) Χρόνια για τον Προβολέα. Τον 1ο χρόνο σε περίπτωση βλάβης είναι Collect & Return από τον χώρο του πελάτη, τους υπόλοιπους είναι Carry-in στον Service Provider.
Λάμπα : 1 Χρόνο ή 2.000 ώρες
Το Service γίνεται στην Ελλάδα από τον εκάστοτε Third Party Service Provider της BenQ. Αυτή την περίοδο Service Provider της BenQ είναι η εταιρία CPI AE.

H εισαγωγή θα γίνει από τον νέο επίσημο διανομέα της BenQ, την εταιρία Divitec (Παραμυθιάς 4, Γλυκά Νερά 15354, 210 2855080, www.divitec.gr)
Την Divitec την υποστηρίζει ο Business Development Consultant της BenQ για την Ελλάδα.

Οσον αφορά τα γυαλιά, αυτή την στιγμή δεν έχω να σου πω κάτι συγκεκριμένο. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι θα φέρουμε κάποια στιγμή _ γυαλιά απόλυτα συμβατά με τους BenQ, και τα γυαλιά της BenQ τα original αναμονή κατά προσέγγιση τέλος Μάρτη.

Αυτό που μπορoύμε να προσφέρουμε για τα μέλη του AVClub είναι επιπλέον έκπτωση 10% στην τιμή των γυαλιών που θα φέρουμε (εκτίμηση κόστους με φπα κοντά στα 100.00 Euros.)

Η προσφορά ισχύει για τα 20 τεμάχια του Projector BenQ W1070, στα άτομα του Power Buy που θα προκαταβάλουν προκαταβολή 300.00 Εuros έως και το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2013.
Οι Βιντεοπροβολείς θα παραδοθούν τέλη Φεβρουαρίου από την εταιρία Divitec στην Avart ___ όπου θα είναι και το σημείο διανομής – παράδοσης και φυσικά εξόφλησης του προϊόντος.

Με εκτίμηση

Για την Αvart

Nίκος Παχής

Τέλη Φεβρουαρίου, και επειδή ο φεβρουάριος έχει 28, μπήκε το 28 σαν ημερομηνία.
Προσωπικά δε θα μου κάνει εντύπωση αν πάμε και στο Μάρτιο. Εντάξει, δεν έγινε και τίποτα. Όχι φυσικά πως δε ήθελα να τον είχα χθες.
Το amazon.de γράφει: Available from 9 March 2013.

το "τέλη Φεβρουαρίου" είναι 20-28, με το 28 να αποτελεί το άνω όριο

anyway, μια ενημέρωση τουλάχιστον να έχουμε, παραμένει το 28 Φεβ ως οριακή ημερομηνία;
μπορεί να γίνει 3 Μαρ; 5 Μαρ; 9 Μαρ;

(και η CPI, αρχές Μαρτίου έχει δώσει πάντως..)

19/2
Μόλις μίλησα με τον Κο Ν. Παχή και τον ενημέρωσα για το θέμα..μου απάντησε πως θα διαβάσει τα του θέματος και θα απαντησει
Επίσης καλο θα ήταν να μας πει και για την παράδοση του προϊόντος έτσι ώστε να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα..καταλαβαίνω το άγχος και την αγωνία όλων (και εγω το ζω) αλλα δείτε και το γεγονός πως δεν υπαρχουν διαθέσιμα κομμάτια πουθενά..ας μας πει ο Κος Παχής αυτά που μου είπε τηλεφωνικώς για να βγαλει καθένας τα συμπεράσματα του..

21/2
Υπομονη λίγες ώρες..

αυτό το "inside information" που δεν μοιράζεται, με χαλάει..
πρέπει κι εδώ να νιωθω πολίτης 2ης κατηγορίας?

(τα νεύρα μου... λες να φταίνε τα 4 της Λεβάντε? :violent-smiley-030: )

19/2

21/2

αυτό το "inside information" που δεν μοιράζεται, με χαλάει..
πρέπει κι εδώ να νιωθω πολίτης 2ης κατηγορίας?

(τα νεύρα μου... λες να φταίνε τα 4 της Λεβάντε? :violent-smiley-030: )

Άντε πάλι τα ίδια..:argue:
Να μιλήσω..να μην μιλήσω;
Όχι,δεν θα μιλήσω..
Μαλλον φταιει που ασχολούμαι ακόμη..
Οποίος θέλει πληροφορίες,τα τηλέφωνα ειναι γνωστά.
Γεια σας -bye-

Κωστα να μην μιλησεις,υπομονη παιδια μια βδομαδα εμεινε
-bye-
Μαζί γράφαμε!Παιδιά προσωπικά και πρώτο δεκαήμερο Μαρτίου να πάει δεν καίγομαι..Ειδικά αν μετά τα όποια προβλήματα που αναφέρθηκαν στο εξωτερικό αναγκαστεί η Benq σε αυστηρότερο ποιοτικό έλεγχο στις επόμενες παρτίδες...

να πάει ρε παίδες, να πάει και 15 Μαρτίου.. ρωτάμε όμως αν θα πάει και πόσο θα πάει;
κακό είναι να ξέρουμε;
προς τι η μυστικότητα, και τα επικοινώνησα αλλά δεν σας λέω θα τα πει άλλος (και δεν τα λέει)
και υπομονή λίγες ώρες (έκανα... για ποιο πράγμα; )

ούτε στη λίστα Λαγκάρντ να είμασταν!

και βέβαια είχα αποφασίσει να πάρω τελ αύριο, δε χρειαζόμουν την προτροπή
και θα γυρίσω μετά να γράψω κάτι μυστικοπαθές
(πχ υπομονή, σε 4 ακόμα σελίδες θα μάθετε κι εσείς τι παίζει, και αν και εφόσον κάνετε refresh κάθε μία ώρα)
και καθησυχαστικό (όλα θα πάνε καλά!) και όλοι θα είμαστε οκ

Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

Παιδιά γεια σας

Για λόγους καθαρά προσωπικούς δεν μπόρεσα να απαντήσω έως τώρα στο νήμα ως εξελίχτηκε με το θέμα της έξτρα συσκευασίας – αποστολής του Βιντεοπροβολέα BenQ W1070.

Πρώτα θα ήθελα να αναφέρω σχετικά για τον Κο Κώστα ´´ Takeshy´´ αυτό το καταπληκτικό άτομο – μέλος που αν κάποια άτομα ((λογομάχησαν)) μαζί του είναι ά δ ι κ ο – γιατί πραγματικά δεν απαντάει για λογαριασμό δικό μου αλλά και της ‛’Audio Vision Art’’ αλλά σύμφωνα με την λογική που του υπαγορεύει ο χαρακτήρας του - Προσωπικά του απονέμω εύσημα για την οργανωτικότητά του – τον τρόπο του αλλά και την εικόνα του ως μέλλος του AVClub – την ειλικρίνεια – υπόστασή του, αλλά και την υπομονή του να ακούει και να απαντάει στους πάντες και στα πάντα, αυτό είναι πραγματικά Χάρισμα…..!!!!!!
Εάν για κάποιο λόγο υπάρχει έστω και υπόνοια – υποψία ότι κάτι δεν έπραξε ως έπρεπε και ήμουν γι’ αυτό υπαίτιος εγώ ή η ‛’Audio Vision Art’’ θέλω να μου το πείτε και να το συζητήσουμε…..

Επειδή λοιπόν στην Εταιρεία δεν πράττω καθ’ ιδίαν δηλ μόνος μου – υπάρχει και μια Διεύθυνση. Κατόπιν λοιπόν μικρού ολιγόλεπτου ‛’meting’’ που προηγήθη το μεσημέρι σας αναφέρω τα παρακάτω :
Εφόσον το ζητήσατε και επιμείνατε λοιπόν όλοι – το αδύνατο έγινε δυνατό…!!!!!

Για να διασφαλισθεί περισσότερο η ασφάλεια - αποστολή του Βιντεοπροβολέα , η ‛’Audio Vision Art’’ τελικά θα προβεί σε αυτή την διαδικασία της έξτρα – ενισχυμένης συσκευασίας για και τους είκοσι (20) Βιντεοπροβολείς ‛’BenQ W1070’’.

Λαμβάνοντας υπόψη τα δικά σας προαναφερόμενα για το κόστος της συσκευασίας (Χάρτινα κουτιά – Αεροπλάστ – Ταινία συσκευασίας – Μεταφορικά αυτών + ΦΠΑ - Χρόνος υπαλλήλου που θα τα συσκευάσει) το κόστος λοιπόν της έξτρα ενισχυμένης συσκευασίας ορίζεται ως επιπλέον κόστος τα πέντε (5.00) euros μαζί με τον Φ.Π.Α. που θα περιλαμβάνει : Μεγαλύτερο χαρτονένιο κουτί, από το Ίδη αρχικό για να χωράει περιμετρικά και πάνω κάτω επαρκώς ικανή ποσότητα φουσκωτού ‛’αεροπλάστ’’ που θα περικλείεται το αρχικό (μαμίσιο) κουτί του Βιντεοπροβολέα - ώστε να αντέχει τις ενδεχόμενες καταπονήσεις κατά την διάρκεια της αποστολής του - προς τον τελικό παραλήπτη. Το ποσό αυτό θα ενσωματωθεί για καθαρά πρακτικούς λόγους στην τελική αξία του προιόντος.

Επίσης εδώ ήθελα να τονίσω ότι η έξτρα ενισχυμένη συσκευασία - ενδέχεται χωρίς να είναι σίγουρο να επηρεάσει ογκομετρικά την προαναφερόμενη σε εσάς, από εμένα χρέωση της εταιρείας Courier - της αρχικής τιμής που σας έδωσα περίπου 12,30 με 13.00 euros βλέπε σχετικό link http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/104001-Power-buy-Benq-w1070/page63 - Θέλω να πιστεύω όμως ότι δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο γιατί η τιμή δόθηκε με μεγάλη ανοχή - Ίδωμεν .

Θα υπέρ-συμφωνήσω ωστόσο με τους περισσοτέρους για την έξτρα συσκευασία του προϊόντος – αλλά μήπως εδώ η κάθε εταιρεία παραγωγής του προϊόντος θα έπρεπε για αντίστοιχα ευαίσθητα προϊόντα να έχει κάνει ίδει μια προηγμένη και ασφαλές συσκευασία και να μην επαφίεται στον εκάστοτε ‛’Dealer’’ της????? Και φυσικά δεν αναφέρομαι σε κάποιες κατασκευαστικές εταιρείες που σου παρέχουν το προϊόν μέσα σε ‛’Super’’ συσκευασία ‛’ Flight Cases’’ πολλές φορές με προδιαγραφές "Military Grade".Αυτά τα προϊόντα συνήθως είναι πολύ ακριβά άνω των 5.000 euros που το κόστος της συσκευασίας απορροφιέται μέσα σ´αυτό.

Aς κάνουνε λοιπόν ένα ‛’γκάλοπ’’ οι ψάχνοντες - στα αντίστοιχα καταστήματα να τους πουν οι υπεύθυνοι πόσες φορές επανασυσκευάσανε σε ιδιαίτερη – έξτρα συσκευασία ένα κουτί Βιντεοπροβολέα οι ίδιοι ή η εταιρεία αποστολής αξίας από 300.00 έως 30.00euros και θέλω να μου απαντήσουν με ειλικρίνεια ευθέως τι τους απάντησαν – και επίσης δεν θέλω να αναφέρω πως έρχονται μαζικά από τις αντίστοιχες κατασκευαστικές εταιρείες του εξωτερικού στην χώρα μας τα προϊόντα………

Θα σας αποσταλεί λοιπόν το προϊόν στον προαναφερόμενο χρόνο (έως τέλος Φεβρουαρίου) – αυτό σας διαβεβαιώνω ότι μου το ανέφερε προφορικά ο υπεύθυνος της ´´Divitec’’ την περασμένη Παρασκευή 15 /2/13, και μου απέρριψε το ότι – πιθανώς θα έλθει ίσως ποιο νωρίς κατά ένα πενθήμερο ως αρχικώς μου είχε προαναφέρει.
Κάποια στιγμή θα έχει την δυνατότητα να σας απαντήσει άμεσα και ο ίδιος – φυσικά μέσω του ‛’ Forum’’.

Πάραυτα αν μία στο τόσο δεν σας παραδοθεί το προϊόν έως την προαναφερόμενη ημερομηνία (και 28 Φεβρουαρίου 2013 ) θα έχει ο καθένα σας τη δυνατότητα εφόσον ζητηθεί , να του επιστραφεί η προκαταβολή στο ακέραιο χωρίς καμία δέσμευση.

Πιστεύω να έγινα σαφής όσον αφορά με τις τυχόν υποψίες που σας δημιουργήθηκαν κατά την ολιγοήμερη απουσία μου από το νήμα του ‛’ Power-buy ‛’

Με εκτίμιση
Για την Audio Vision Art

Νίκος Παχής

Πολύ καλά νέα! Θεωρώ ότι εφόσον ζητήθηκε από μας με έξτρα δική μας χρέωση να γίνει έξτρα συσκευασία, είναι περιττή η οποιαδήποτε σύγκριση με λοιπές εταιρίες του χώρου, αν θα το έκαναν από μόνες τους αν δεν το ζητούσαμε. Εξάλλου κανείς δεν έκανε αυτή τη σύγκριση, παρά μόνο με αποστολές από το εξωτερικό. Οι Γερμανοί π.χ. είναι πολύ πιο συνηθισμένοι στην αποστολή των προϊόντων απ' ότι οι εταιρίες της υδροκέφαλης Ελλάδας.

Να αναφέρω επίσης ότι εγώ προσωπικά έχω καταβάλει ολόκληρο το υπόλοιπο του κόστους του προβολέα από προχτές. Για τα πέντε ευρώ θα πρέπει να κάνω εκ νέου κατάθεση, αν δεν γίνεται να ενσωματωθούν στα έξοδα αποστολής.

πραγματικα υπεροχα νεα,ευχαριστουμε την Audio Vision Art
απο μενα το υπολοιπο θα μπει την αλλη βδομαδα

Την κυρια ευθυνη για την παραδοση του προιοντος οπως παρελαβε εχει η μεταφορικη,γι αυτο πληρωνεται,εχει επισης διαφορα η αποστολη απο εξωτερικο απ οτι με τις ενδοχωριες μεταφορες,λογω του οτι το δεμα περνα πιο πολλους σταθμους οι εταιριες δεν θελουν να μπλεκουν με επιστροφες εκτος χωρας κλπ γι αυτο οι συγκρισεις ειναι λιγο ατοπες,το συγκεκριμενο προιον παντως πολυ σωστα ζητησατε διπλοσυσκευασια,Κωστα εκανες ολη την βρωμικη δουλεια κι πηγες να βρεις τον μπελα σου,τι να πω..

ευχαριστούμε για την ενημέρωση κ. Παχή.

Αν γίνεται, ενημερώστε μας ξανά κατά τις 25 Φεβ,
και αφού έχετε πιο πρόσφατη ενημέρωση απο την Divitek,
μια και το "οκ, σε 15 μέρες θα είναι εδώ" είναι πολύ μακρινό και γενικό (κατά την εμπειρία μου)
για να βασιστείς πάνω του

και από CPI - έχω παραγγείλει και απο κει ένα κομμάτι για την εταιρία που εργάζομαι -
από 10 Γενάρη μου λένε σε 15 ημέρες (και ανά 15 μέρες το ίδιο!)
που σημαίνει δεν έχουν ιδέα πότε θα έχουν διαθέσιμα.