Power-buy Benq w1070

Επικοινώνησα πριν μία ώρα και περιμένω να με πάρουν αφού μιλήσουν με Divitec..

Αύριο φτάνουν ΕΛΛΑΔΑ :fahne90: και παραλαμβάνει η Divitec και την Πέμπτη παραλαμβάνει η Avart...:Banane0:

Ποιους Αθηνάιους Πέμπτη απόγευμα να φύγουν τα πακέτα για επαρχία παρακαλώ , να τα έχουμε παρασκευή! Μια ζωή μας ριγμένοι εδώ στην Σαλονίκη..Έχω κατεβάσει ταινιάρες για το σκ!

Ποιους Αθηνάιους Πέμπτη απόγευμα να φύγουν τα πακέτα για επαρχία παρακαλώ , να τα έχουμε παρασκευή! Μια ζωή μας ριγμένοι εδώ στην Σαλονίκη..Έχω κατεβάσει ταινιάρες για το σκ!

Ταμάμ θα σας κάτσει. Έρχονται και δύο τριήμερα. Έ ρε λιώσιμο!

Re: Απάντηση: Power-buy Benq w1070

Μες το ΣΚ, λοιπόν, περιμένουμε review από τους Αθηναίους κατόχους!!:BDGBGDB55:

Συμφωνω!Κατσε να κανουν οι Αθηναιοι τη βρωμικη δουλεια και εμεις να παραλαβουμε τα hints 'n tips ετοιμα...!
Καποιος να..δανεισει το δικο του στον Γιαννη!Να τον τεσταρει και σεταρει!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Power-buy Benq w1070

Καποιος να..δανεισει το δικο του στον Γιαννη!Να τον τεσταρει και σεταρει!!

i-like-you-comment-011.gif

:flipout:

Μπορεις να παρεις τον δικο μου Γιαννη,ειδικα αν τον τσεκαρετε και μαζι με τον Μανωλη(Καστρουνη),να τον τσεκαρετε για χαριν ολων.
Αφου μεχρι να ερθει ο φιλος μου απο Γερμανια λογω κατι σεμιναριων,δεν προκειται να περαστει απο εμενα τον ανιδεο με τιποτα!!

Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

Μπορεις να παρεις τον δικο μου Γιαννη,ειδικα αν τον τσεκαρετε και μαζι με τον Μανωλη(Καστρουνη),να τον τσεκαρετε για χαριν ολων.
Αφου μεχρι να ερθει ο φιλος μου απο Γερμανια λογω κατι σεμιναριων,δεν προκειται να περαστει απο εμενα τον ανιδεο με τιποτα!!

Άγη μου, ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση, αλλά, δυστυχώς, δεν θα είμαι Αθήνα αυτό το ΣΚ και δεν μένω και πολύ κοντά για να ''πεταχτώ'' (είναι 200 χλμ απόσταση). Θα το ήθελα πάρα πολύ, όμως, επειδή ανέβηκα τώρα για την πίττα και θα ξανανέβω στο τέλος του μήνα για την Γ.Σ. του σωματείου μας, δεν θα μπορέσω. Σ' ευχαριστώ και πάλι!!:ernaehrung004:

Άγη μου, ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση, αλλά, δυστυχώς, δεν θα είμαι Αθήνα αυτό το ΣΚ και δεν μένω και πολύ κοντά για να ''πεταχτώ'' (είναι 200 χλμ απόσταση). Θα το ήθελα πάρα πολύ, όμως, επειδή ανέβηκα τώρα για την πίττα και θα ξανανέβω στο τέλος του μήνα για την Γ.Σ. του σωματείου μας, δεν θα μπορέσω. Σ' ευχαριστώ και πάλι!!:ernaehrung004:

Κριμα. ! :frown:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καλημερα !!!
ARE WE THERE YET??????

Εξοφλήσαμε και περιμένουμε... :ears:

Μήπως όμως δεν πρέπει να παραλάβουμε αύριο μη τυχόν και τσικνιστούν οι προβολείς
και δεν εστιάζουν σωστά μετα.....?????? :ADFADF1:

Εξοφλήσαμε και περιμένουμε... :ears:

Μήπως όμως δεν πρέπει να παραλάβουμε αύριο μη τυχόν και τσικνιστούν οι προβολείς
και δεν εστιάζουν σωστά μετα.....?????? :ADFADF1:

Άμα έχεις πέπλο στην εικόνα, βάλε γκάμα 2.6!!:D:D

κάλεσα τον κ. Παχη (Avart) για τον τρόπο εξόφλησης,
και καθώς μιλούσαμε κάλεσε τoν υπέυθυνο στη Divitek..
τους αναμένουν (στη Divitek) αργότερα σήμερα, και αύριο απόγευμα πρέπει να είναι στην Avart
(μου ζήτησε να ενημερώσω και το φόρουμ)

αν αύριο είναι εγκαίρως στην Avart, και φύγουν την ίδια μέρα με Courrier,
παίζει να προλάβουμε το ΣΚ κι εμείς οι επαρχιώτες!