Power-buy Benq w1070

Αν στείλουν αύριο πρωί λογικά θα μας έρθει Σάββατο..Συνήθως μια μέρα κάνουν (για Θεσσαλονίκη)

Αν στείλουν αύριο πρωί λογικά θα μας έρθει Σάββατο..Συνήθως μια μέρα κάνουν (για Θεσσαλονίκη)

Για να έρθουν Σάββατο απαιτείται εξτρά χρέωση από τις εταιρίες courier

είναι 3-6 ευρώ ανάλογα την μεταφορική

Σωστός..οπότε όποιος θέλει μιλάει με Avart να σημειώσουν να γίνει παραλαβή Σάββατο με την εξτρά χρέωση φυσικά..

Re: Απάντηση: Power-buy Benq w1070

εγω λεω να παω σημερα,αν μεχρι της 7 ειναι ετοιμοι να παραδωσουν.

Λακη μην κανεις τον κοπο.

Εχω κανονισει να παω κατα τις 6μιση να παρω του Zeb. Αν θες τηλεφωνησε στο καταστημα να τους πεις να μου δωσουν μαζι με του Νικου (Πετειναρακη), και του Zeb, και τον δικο σου.

Το έγραψα λιτά επειδή έχω δουλεια αν και μου έστειλε και φωτό ο Κος Παχής αλλά δεν μπορώ να την ανεβασω..

Εγω παντως δε βιαζομαι γιατι μεχρι να ερθει ο κολλητος που εχει τη γνωση και τα τρυπανια,δεν κουνιεμαι!
Οσον αφορα το υπολοιπο ποσο,θα βαλουμε εμεις της επαρχιας,555 ευρω ή 565 ευρω οσο ειναι τα μεταφορικα??

Εγω παντως δε βιαζομαι γιατι μεχρι να ερθει ο κολλητος που εχει τη γνωση και τα τρυπανια,δεν κουνιεμαι!
Μαζοχισμός έτσι; :) Δηλαδή θα έρθει και θα τον κοιτάς στο κουτί; Πλάκα μας κάνεις;

καλησπερα σας κυριοι,παρακολουθω μερες το power buy σας για τον w 1070 αλλα δυστυχως δεν σας προλαβα..ετοιμαζομαι για την αγορα του και θα ηθελα μερικες πληροφοριες..προκειται να μπη σε σοφητα με επικλεινεσ ταβανι,τι βαση να διαλεξω?επισεις γνωριζεται αν υπαρχει καποιος τεχνικοσ ή "φιλος"που θα μπορεσει να μου κανει την τοποθετηση γιατι μετα απο τροχεο εχω καποια σοβαρα κινητικα προβληματα.
ξερω που μυαλο τωτα για τετεια με τον καινουργιο w 1070 :2thumb22sup:

ευχαριστω

IMAG0216.jpg

παμε για στησιμο το βραδυ !!!
Τι βαση οροφης να του παρω??? Πειτε γρηγορα!!!

Μαζοχισμός έτσι; :) Δηλαδή θα έρθει και θα τον κοιτάς στο κουτί; Πλάκα μας κάνεις;
Ε τι να κανω ρε Δημητρη αφου οι βασεις που εφτιαξα(στα συνοδευτικα του Benq μπορεις να τις δεις)θελουν ειδικη μεταχειριση.Και αν το κανω εγω αυτο μαλλον το μονο που θα μεινει απο το προβολι θα ειναι το κουτι του!!
Α ρε τσικνισμα που θα ριξουν οι Αθηναιοι συμφορουμιτες μας!καλο στησιμο μαγκες..:ernaehrung004:

Τελικά ποιος παρέλαβε πρώτος βρε παιδιά;ποιος ήταν πρώτος εν Ελλάδι από ελληνικό κατάστημα;