Power-buy Benq w1070

Επισης απαντηστε για το ακριβες ποσο που θα πρεπει να πληρωσουμε εμεις της επαρχιας και ΓΡΗΓΟΡΑ!!
(εχω τα νευρα μου που τα εχω που ολοι θα το κοτσαρετε το προβολι σας και εγω θα περιμενω,την τυχη μου μεσα!!)
:furious3:

Να δώσω μια φιλική συμβουλή σε όλους όσον αφορά τις πρώτες μέρες λειτουργίας του μηχανήματος..διαβάζω πως ο Άγης θα τον έχει στο κουτί και είναι λάθος,φίλε μου τις πρώτες δέκα μέρες θα τον ανοίξουμε θα τον δουλέψουμε και εγω προσωπικά θα τον έχω αναμμένο τουλάχιστο τρεις ώρες έτσι ώστε:ελέγχουμε την σωστή του λειτουργία-εμφανίζει τυχόν προβλήματα-"μαλακωνει" η ισχυρή του λαμπα-εξοικιωνόμαστε μαζί του..δεν θα αναφερθώ πως πλησιαζεις και τις ώρες για καλιμπραρισμα γιατί δεν ενδιαφέρει όλους..
Σημαντικές οι πρώτες δέκα μέρες θυμηθείτε το..

Το υπόλοιπο ήταν 555 όπως κατέθεσα και εγω το πρωί αλλα ξέχασα τα 5 έξτρα της συσκευασίας,άρα,υπόλοιπο :560
Το πόσο της courier θα το πληρώσουμε όταν παραλάβουμε

Τελικά ποιος παρέλαβε πρώτος βρε παιδιά;ποιος ήταν πρώτος εν Ελλάδι από ελληνικό κατάστημα;
Εγώ κλήθηκα να διαλέξω από μια ντάνα 4Χ5 κομματιών...

Αυτό βέβαια κρύβει παγίδες διότι αν βγάλει κάνα θέμα θα λέω
"Τι μ@@@κας που είσαι που από 20 κομμάτια διάλεξες το στραβό...
:music-smiley-005:

Εγώ κλήθηκα να διαλέξω από μια ντάνα 4Χ5 κομματιών...

Αυτό βέβαια κρύβει παγίδες διότι αν βγάλει κάνα θέμα θα λέω
"Τι μ@@@κας που είσαι που από 20 κομμάτια διάλεξες το στραβό...
:music-smiley-005:
Γεια σου βρε πρωταθλητή μου :)
Να ζητήσω και μια χάρη απο όλους..επειδή το power buy κλείνει,πέφτει η αυλαία του γενικώς όλα απο εδω και πέρα να μεταφερθούν στο νήμα του 1070 έτσι ώστε να μείνουν για να τα διαβάζουμε όλοι..
Με το καλο να παραλάβουμε όλοι

IMG.jpg

και εγω την προηγουμενη βδομαδα 560 κατεθεσα για επαρχια,ελπιζω να τον εχω το Σαββατο και με εχτρα χρεωση δεν με πειραζει

Last edited:
Μαλλον θα τον βαλω και εγω να δουλευει,αλλα περιμενω απο εσας Κωστα να βγαλετε το...φιδι απο την τρυπα χεχεχε...

Μαλλον θα τον βαλω και εγω να δουλευει,αλλα περιμενω απο εσας Κωστα να βγαλετε το...φιδι απο την τρυπα χεχεχε...

Έχουμε συνηθίσει πια... -bye-

Εγω οταν παρελαβα....ελειπε ηδη ενας!! Αρα, διαλεξα δευτερος.

Να μην ξεχασω στον ενθουσιασμο μου να ευχαριστησω τον Takeshy για την προσπαθεια, την υπομονη και την οργανωση του powerbuy :)
Την πρωτη ταινια θα στην αφιερωσω :)

Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

Κύριοι _____________Ε π ι τ έ λ ο υ ς ______________ οι 20 Βιντεοπροβολείς BenQW1070 βρίσκονται στην ''Audio Vision Art'' απο τις 17:10 ...........:award:

0

Έχουν παραδοθεί ήδη 5 κομμάτια....:call:

Ο ΟΤΕ μας τη ''φύλαγε'' και μας είχε όλη την ημέρα χωρίς Internet - αποκαταστάθηκε το πρόβλημα πριν μισή ώρα ευτυχώς, και μπόρεσα να μπω για να σας ενημερώσω επισήμως ότι
οι Βιντεοπροβολείς είναι πλέον διαθέσιμοι προς τα 20 μέλη του AVClub.

Τηλεφώνησα ωστόσο το Κο Κώστα για να σας ενημερώσει.....

Η μικρή καθυστέρηση οφειλόταν καθαρά στην BenQ.

Αύριο Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013 προς το απόγευμα θα αποσταλούν οι Βιντεοπροβολείς με την έξτρα συσκευασία στην επαρχεία σε όλα τα μέλη.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την υπομονή που δείξατε, τον Κο Κώστα Χαριομπόλη που ήταν παντού παρών ''Στρατηγός'' και έφερε σε πέρας αυτό τον πραγματικά Μαραθώνιο........ Και φυσικά θέλω να ευχαριστήσουμε ώς ''Audio Vision Art'' αλλά και προσωπικά το πολύτιμο ''Forum AVClub'' που μας φιλοξένησε όλο αυτό το διάστημα και μας φιλοξενεί μέσα από τις σελίδες του ώς πλοηγός της επικοινωνίας μας.

Θα είμαι και θα είμαστε διαθέσιμοι στα γνωστά τηλέφωνα της '' AVART '' για οτιδήποτε Χρειαστείτε.

Σας ευχόμαστε – εύχομαι πολύ καλές και υπέροχες θεάσεις…..!!!!!!

Με ιδιαίτερη Εκτίμηση

Για την ''Audio Vision Art’’
Νίκος Παχής

Last edited:
Νά´σαι καλά αδερφέ...βάλε το Matrix που είναι και η αγαπημένη μου ταινία :)

κάποιος να μας πει τι manufacting date & revision γραφει στο κουτί;
(όπως εδώ, στην τελευταία φωτό link)

Έχω ηρεμήσει αφάνταστα με το που ήρθαν οι προβολείς και θα υσηχασω όταν παραδοθούν όλα τα κομμάτια..
Εύχομαι ένα αίσιο τέλος..
Ο συνδυασμός που επιλέχθηκε τελικά ήταν παρα μα παρα πολυ καλός..
Θα τα πούμε και σαν επίλογο φυσικά στην ώρα του..

Μολις καταθεσα και γω τα υπολοιπα 560(μαζι με την εξτρα συσκευασια).Τωρα περιμενουμε.Καλημερα σε ολους!!

Κωστα,βγαλε σε παρακαλω ακομη ενα φιδακι απο την τρυπα του:Οσον αφορα την εγγυηση,ρωτησε αν χρειαζεται να κανουμε καποια ενεργεια και εμεις,να στειλουμε κατι καπου ή απλα με την αποδειξη αγορας στοιχειοθετειται και η εγγυηση μας?