Power-buy Benq w1070

Γνωρίζουμε ποια κούριερ θα αποστείλει τον προβολέα και ποιο είναι το κόστος των μεταφορικών που συμφωνήθηκε;

ο τριτος που παρελαβε,ημουν εγω.
Το ζωο περιμενει υπομονετικα στο κουτι του και το απογευμα θα βγει για να βοσκησει.

μα καλα οσοι παρελαβαν εχθες απο Αθηνα κανενας δεν τον ανοιξε για να δει τι παιζει?εγω παντος θα τον λιωσω αν ερθει αυριο :Banane0:

Κωστα,βγαλε σε παρακαλω ακομη ενα φιδακι απο την τρυπα του:Οσον αφορα την εγγυηση,ρωτησε αν χρειαζεται να κανουμε καποια ενεργεια και εμεις,να στειλουμε κατι καπου ή απλα με την αποδειξη αγορας στοιχειοθετειται και η εγγυηση μας?

Done

Γενικη ταχυδρομικη, 12
Με χρεωση παραληπτη

Βρε, που τη βρηκες αυτή την "εσωτερική" πληροφόρηση; :)
Έτοιμος είσαι για το επόμενο power buy :music-smiley-005:

Καλορίζικος παιδιά!Για να δούμε,θα παραλάβει η Κρήτη αύριο;

Εγω Νικο σημερα πρωι πρωι εβαλα τα λεφτα,αλλα για αυριο το βλεπω τελειως χλωμο.Πριν λιγο τους πηρα τηλεφωνο για να τους ενημερωσω(οτι εβαλα το +5 για τη συσκευασια και οτι θελω τιμολογιο),αλλα μου ειπαν λογω φορτου εργασιας να παρω κατα τις 2.
Βεβαια και εγω πελατης ειμαι και στο τηλεφωνο δεν τους απασχολησα στην ολη αγορα πανω απο 2 λεπτα,μπορουσαν να με εξυπηρετησουν,αλλα απο την αλλη το βασικο,δε βιαζομαι να τον στησω,περιμενω πρωτα εσας... :aetsch:

ΚΑΙ για το επομενο powerbuy θελω Takeshy,αυτον ξερω,αυτον εμπιστευομαι.
P.S. Κωστα τα ηρεμιστικα-αχολυτικα εχουν ριξει αρκετα τις τιμες τους,μη μασας! :worshippy:

παιδες κάνουμε πρώτα την κατάθεση με το υπόλοιπο για να γίνει η αποστολή?
θα πληρωσουμε αντικαταβολή?
πως έχει το θέμα?

λοιπον ποιος θα στησει πρωτος μπας κ προλαβουμε να δουμε το ντερμπι τη κυριακη????? ελα ελα να δουμε κ το κοκκινακι του ποσο εντονο ειναι γιατι το κιτρινο ειναι χαλια χαχαχαχαχααααα :ADFADF1:

πως έχει το θέμα?

Μεχρι τωρα Νικο απο οτι ειχα καταλαβει,καταθετεις το υπολοιπο και παραλαμβανεις(555+5 αν θελεις extra συσκευασια για προστασια).
Αν θελεις παρε τηλεφωνο να συνεννοηθεις για αντικαταβολη,που λογικα θα εχει extra χρεωση.Βεβαια εγω που τους πηρα για να τους ενημερωσω οτι εβαλα τα λεφτα,μου ειπαν να παρω μετα τις 2..

ΚΑΙ για το επομενο powerbuy θελω Takeshy,αυτον ξερω,αυτον εμπιστευομαι.
P.S. Κωστα τα ηρεμιστικα-αχολυτικα εχουν ριξει αρκετα τις τιμες τους,μη μασας! :worshippy:
Οοοοοοοοχιιιιι άλλο κάρβουνο!!!!! :)

Άγη δεν σε εξυπηρέτησαν γιατί πολυ απλά ο Κος Παχής πηγαίνει τέτοια ώρα..ξαναπαρε και ζήτησε τον

λοιπον ποιος θα στησει πρωτος μπας κ προλαβουμε να δουμε το ντερμπι τη κυριακη????? ελα ελα να δουμε κ το κοκκινακι του ποσο εντονο ειναι γιατι το κιτρινο ειναι χαλια χαχαχαχαχααααα :ADFADF1:

Για την Κυριακη μαλιστα φιλαρακι να το φχαριστηθεις,γιατι αν το στηναμε απο χθες το βραδυ,ηταν που ηταν το καλαθι βαρελι...:offtopic:

πως έχει το θέμα?

Πρώτα πρέπει να καταθέσουμε 560 ,τα 5 για την συσκευασία, και μετα θα μας αποσταλεί και την courier 12-14 την πληρώνουμε κατα την παραλαβή

Επίσης όλοι θα πληρώσουμε την έξτρα συσκευασία ακόμη και εάν δεν το επιθυμούμε..
Όπως αντιλαμβάνεστε θα παραλάβουμε Δευτέρα...υπομονή

Γενικη ταχυδρομικη, 12
Με χρεωση παραληπτη

σορρυ, δεν το είχα για "εσωτερική" πληροφόρηση :)
μου το είχε αναφέρει ο κ.Παχης στην τελευταία συνομιλία που είχαμε,
και είχα την εντύπωση πως είχε αναφερθεί ήδη και εδώ.. anyway