Power-buy Benq w1070

Με 24 ώρες καθυστέρηση..συγχωρέστε με

Attachments

• 1070.jpg
    1070.jpg
    83.4 KB · Views: 175
Εύχομαι σε όλους μας να φοβόμαστε να πλησιάσουμε την οθόνη μην κοπούμε,να βλέπουμε ουράνια τόξα μόνο μετά απο βροχή,να στήνουμε αυτί για να δούμε αν ακούγεται το fan,να βγάλουμε τη λάμπα στις 6000 ώρες,και να μη μας πέσει το χειριστήριο κατω!!
Με το καλό παιδες!

Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

Παιδιά πιστεύω όλα πάνε τελικώς καλά .....:SFGSFGSF:

Μέχρι στιγμής δώθηκαν χωρίς έξτρα συσκευασία σε μέλη - άτομα που παραλάβανε τα ίδια απο την '' Audio Vision Art '' 9 τεμάχια και εκρεμούν άλλα 2 τεμάχια, επίσης φύγανε γιά επαρχία :driver: με Γεν.Ταχυδρομική με Έξτρα συσκευασία άλλα 7 τεμάχια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου - και εκρεμούν να φύγουν άλλοι 2.

Θα παρακαλούσαμε αυτούς τους 2 που είναι ο Μανώλης Μ. και ο Αναστάσιος Π. να έλθουν σε επικοινωνία με τα γνωστά τηλέφωνα της '' Audio Vision Art '' γιά να μας γνωστοποιήσουν τη διεύθυνσή τους προκειμένου να τους γήνει η αποστολή του Βιντεοπροβολέα, σημειωτέον ότι έχουν εξοφλήσει κανονικά.

Παρακάτω σας παραθέτω 3 Photos σχετικές με τη συσκευασία.......

0

0
0

Nick Pachis

Last edited:
και εμεις σας ευχαριστουμε κ.Παχη
και να μας ενημερωσετε ποτε θα ερθουν και τα γυαλια

Last edited:

Πολλά - Πολλά ευχαριστώ Νίκο (από Νίκο) φαίνονται η Photos απλά κάτι γεινότανε με το URL της τελευταίας και μπήκα και την τροποποίησα, και φαίνονται πιά όλες.....

Thanks

Nick Pachis

Τα γυαλιά παιδιά θα υπάρχουν στην '' Audio Vision Art '' προς το τέλος του τρέχοντος μηνός (Μάρτη) με αρχές του Απρίλη _ συμφωνα με info την ''Divitec'' .....

Μηλάμε για τα αυθεντικά της BenQ..... ευελπιστόντας να είναι κάτω απο τα 100.00euros με το φπα μαζί.

Μόλις έχω νεότερα θα σας ενημερώσω....

Thanks

Nick Pachis

Έχει ζητηθεί από κανέναν άλλον να στείλει με φαξ τις αποδείξεις μεταφοράς χρημάτων, παρόλο που τις έστειλε με e-mail;

Η κυρία που με πήρε τηλέφωνο επικαλέστηκε πρόβλημα στη διασταύρωση των πληρωμών. Δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει να ανοίξουν τα συνημμένα αρχεία που έστειλα ως jpeg.

IMG.jpg

Γιαννη και σε εμενα ζητηθηκε γιατι μαλλον δεν ειχα κανει σωστη σαρωση απο τον canon,αλλα η κυρια ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα και οτι θα μου στειλουν τον προβολεα αυριο,αλλα καλου κακου ξανασκαναρα την αποδειξει και την εστειλα παλι με μειλ
παντος αν ανοιξεις το αρχειο και κανεις ζουμ φαινονται καθαρα ολα
ημερομηνια καταθεσης 280213 ωρα 13:29:42

Last edited:
Καλά, αυτό το σκανάρισμα όντως δεν διαβάζεται. Οι δικές μου αποδείξεις είναι πεντακάθαρα screenshots από τη μεταφορά χρημάτων μέσω web banking και αποθηκευμένα ως jpeg.

Ως αιτιολογία πληρωμής δήλωσα ονοματεπώνυμο. Κανονικά καθόλου δεν θα έπρεπε να χρειάζονται οι αποδείξεις κατάθεσης/μεταφοράς χρημάτων, αφού φαίνονται αναλυτικά στον λογαριασμό του παραλήπτη τα ποσά και τα ονοματεπώνυμα.

Το απόγευμα μου είπαν απο την avart για ένα άτομο τον Μανόλη και επικοινωνησα μαζι του με pm και μου είπε πως έστειλε email,θα ξαναστειλω αλλα και στον Αναστάσιο Π.

Σε όλες τις καταθέσεις πρέπει να στέλνουμε το καταθετήριο είτε με fax είτε με φωτο με email γιατί αλλιώς για να επιβαιβεωθει πρέπει να πηγαίνει το κατάστημα στην τράπεζα..το σωστό είναι να κάνουμε την κατάθεση να στέλνουμε το αποδεικτικό και να παίρνουμε τηλέφωνο για να μας επιβαιβεωσουν ότι το έλαβαν..πολυ απλά πράγματα..