Power-buy Benq w1070

παιδες πήρα τηλ και πήγα και παρέλαβα ήταν στο κατάστημα , δεν με βόλευε να περιμενω γιατί έπρεπε να φύγω . Να σημειώσω ότι πλήρωσα 21,70 ευρώ , αυτή ειναι λέει η χρέωση βάση της ογκοχρέωσης κτλ παραπάνω δηλαδή από τα πε´ριπου 15 που υπολόγιζα , προφανως η έξτρα συσκευασία(που ήταν καλή) ανέβασε και την χρεώση, χαλάλι , τώρα ξεκινάω να συνδέσω

Τζίφος! Μόλις πέρασα από Γενική και μου είπαν ότι φτάνει Ιεραπετρα τη Δευτέρα. Άργησε χτες να φύγει από Αργυρούπολη. Κλαψ-λύγμ.
Ελπίζω οι υπόλοιποι κρητικοί να είναι πιο τυχεροί...

και εγω πληρωσα 32.5,και απο τη χαρα μου κλειδωθηκα απ'εξω και εκανα διαρρηξη στο σπιτι μου ουφφφφ:Banane0:

Μόλις μου τον έφεραν κι εμένα, παρόλο που δεν δήλωσα παράδοση Σάββατο.

Λάθος εκ παραδρομής της κούριερ και δεν έγινε έξτρα χρέωση για παράδοση Σάββατο.

19,75 ευρώ (Θεσσαλονίκη).

δηλαδη εγω που ημουν πιο κοντα απο ολους στην επαρχια εξω απο την Χαλκιδα πληρωσα 32.5 γιατι το δικο μου ειναι πιο ομορφο
τελος παντον

Πως σου κατσε Γιαννη και δεν πληρωσες(ακομη ενα λαθος της Avart γιατι ΟΥΤΕ γω παραγγειλα Σαββατο).Χρεωση με παραλαβη Σαββατο λοιπον 26,55.
Φιλε(σε ολα τα υπολοιπα εκτος της ομαδας),μαλλον σε πετσοκοψαν,γιατι 6 ευρω διαγορα εγω στα 600Km απο Αθηνα πιο λιγο,κατι δεν κολαει..

Ο κούριερ μού είπε ότι όντως δεν ζήτησε η Avart παράδοση Σάββατο. Το λάθος ήταν της Γενικής Ταχυδρομικής (γι' αυτό και δεν χρεώθηκα την παράδοση Σάββατο).

Και μένα με πήραν μόλις τηλέφωνο πως έφτασε χωρίς να δηλώσω Σάββατο...για να δω την χρέωση....

Πες τους ότι δεν ζήτησες παράδοση Σάββατο, ώστε να μην τη χρεωθείς, και ρώτα πόση θα ήταν η χρέωση.

Σε μένα ο κούριερ πήρε τηλέφωνο για να μάθει τι να μου χρεώσει. Δεν υπήρχε η χρέωση στο χαρτί. Δεν φαίνεται δηλαδή πουθενά στο απόκομμα πόσο πλήρωσα.

Τώρα τον περιμένω και θα σας πω...
προσωπικά οι τιμές που βλέπω σε εσάς ΔΕΝ μου αρέσουν ΚΑΘΟΛΟΥ......:furious3::furious3:
δεν συμφωνήσαμε κάτι τέτοιο.....
δεν το πιστεύω ότι γίνεται αυτό στο τέλος...άκου 32 στην Χαλκίδα?????????????????:furious3:

Δηλαδή μας"έφαγε" τον κόπο η courier από την οποία είχαμε πάρει και "ειδική" τιμή??????????:furious3:

Παιδιά...όποιος θέλει να τα "χώσει" ΕΛΕΥΘΕΡΑ............

...τά´χω πάρει......

Παιδιά, θα πρότεινα όσοι παραλάβατε, αλλά, και όσοι θα παραλάβετε να γράφετε την ημερομηνία παραλαβής, τον τόπο κατοικίας και τα συνολικά έξοδα αποστολής, ώστε να γίνει μια λίστα και να βρεθεί άκρη. Δεν παίζει ''τέλος πάντων''......ο ένας 19, ο άλλος 39, ο άλλος 26. Ο καιρός των κορόιδων έχει τελειώσει προ πολλού. Ας το μάθουν αυτό όσοι είναι συνηθισμένοι σε ''λάθη'' σε αυτή τη χώρα.:mad:

έγραφε επάνω παράδοση Σάββατο και πλήρωσα 27 :violent-smiley-030::furious3:

διαφορετικά θα ήταν 22 λόγω ογκοχρέωσης....:twoguns:

καλύτερα να μην πάρω τηλέφωνο τώρα..το αφήνω για Δευτέρα..........

.......................................μου χάλασε όλη η διάθεση της παραλαβής......................................

Re: Απάντηση: Power-buy Benq w1070

Παιδιά, θα πρότεινα όσοι παραλάβατε, αλλά, και όσοι θα παραλάβετε να γράφετε την ημερομηνία παραλαβής, τον τόπο κατοικίας και τα συνολικά έξοδα αποστολής, ώστε να γίνει μια λίστα και να βρεθεί άκρη. Δεν παίζει ''τέλος πάντων''......ο ένας 19, ο άλλος 39, ο άλλος 26. Ο καιρός των κορόιδων έχει τελειώσει προ πολλού. Ας το μάθουν αυτό όσοι είναι συνηθισμένοι σε ''λάθη'' σε αυτή τη χώρα.:mad:

συμφωνώ με τον Γιάννη...ας γράψει ο καθένας τόπο-Σάββατο ή μη και χρέωση............

αυτή θα είναι λίστα...............

ΛΙΣΤΑ ΧΡΕΩΣΗΣ COURIER

1. Takeshy :Σάββατο χωρίς να ζητηθεί - Διδυμότειχο - 27
2. iguana
3. Ν. Πετειναράκης
4. takbel
5. Colombos74
6. salonicafan
7. a_lega
8. nick peios
9. yiobi
10. Λάκης