Power-buy Benq w1070

Δεν μας φερθηκε σωστα η Avart ως πελατες της.
Το εκανε θεμα για τη συσκευασια και χρεωσε και 5 ευρω,ντροπης πραγμα!
Δε δεχεται αντικαταβολες κατω απο ολες τις συνθηκες.
Καθολου καλη ενημερωση,επικοινωνια και οργανωση(δειτε λιγο και το διπλανο powerbuy με αντικειμενο 1/7 της τιμης),απλος ηταν ο Κωστας κΙ δεν φανηκε.
Κ τελος το μεγαλο φιασκο των μεταφορικων και την απολυτη αδιαφορια εκ μερους της.

Λάθη γίνονται απο όλους ...

Το θέμα ειναι να αναγνωρίζονται και μάλιστα πλήρως αφήνοντας στην άκρη τους στρουθοκαμηλισμούς.

Απο τις απαντήσεις του εκπροσωπου , μου εκανε εξαιρετικη (αρνητική) εντυπωση η "εκπτωση" των 3 σε μελλοντικές αγορές οπως και τι λογιζεται ως λάθος της εταιρείας ...
Μια αποστομωτική απάντηση θα ηταν "Ναι, εχουμε εμεις ευθύνη για τις χρεώσεις του συνεργάτη μας και θα σας επιστρέψουμε την διαφορά απο το ποσό που σας υποσχεθήκαμε (12-13ε)" .Η εστω ενα hdmi cable δωρο κλπ.
Λες και ηταν τοσοι πολλοι οι εκτος Αθηνων ... Ουτε για 70 ζημιά δεν μιλάμε ... Το προφίλ της εταιρείας όμως θα πληγει για ισως αρκετά περισσοτερα απο αυτούς που διαβάζουν το νήμα (θέλω να πιστεύω οτι ειναι κάμποσοι).

Επειδη απάντηση δεν εχει δωσει ο εκπρόσωπος μετά απο αυτά που αναφέρθηκαν σήμερα, θεωρώ οτι ποτέ δεν είναι αργά ...

Ολα αυτα απο καποιον 3ο που απλα παρακολουθούσε το power buy ...

Το θέμα ΤΕΛΕΙΩΣΕ και η Avart έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει,αν και θα μπορούσε το θέμα να λυθεί πιο γρήγορα και πιο αναίμακτα.
Λοιπόν,για ΟΛΟΥΣ η τιμή είναι 15 ακόμη και σε νησιά ή σε απομακρυσμένες περιοχές.
Όσοι ζήτησαν χρέωση Σάββατο θα χρεωθούν επιπλέον 3 .
Τα επιπλέον χρήματα που δώσαμε θα μας ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ.

Θα ξαναβάλω την λίστα και αν υπάρχει κάποιος που δεν παρέλαβε ή θα παραλάβει ας μας ενημερώσει.

Θα μου στείλετε όλοι το ονοματεπώνυμο σας ξανά με pm και τον τραπεζικό σας λογαριασμό αλλά και το ποσό που πληρώσατε.

Επιτέλους να αναφωνήσω σε λίγες μέρες όταν τακτοποιηθούν όλα :Τέλος καλό,όλα καλά.....ουφ....

takeshy αυτό το powerbuy τελικά σου βγήκε υπερπαραγωγή. Και δεν τελειώνει κιόλας το ριμάδι! Άντε, εύχομαι να μην προκύψουν άλλα απρόβλεπτα και να κλείσει ομαλά με όλες τις πλευρές ικανοποιημένες.

Χαιρομαι για την καταληξη.
Θα μπορουσαν να ειχαν αποφευχθει καποια ενδιαμεσα σταδια, αλλα δεν πειραζει.. μαθαινουμε και βελτιωνομαστε (και σαν αγοραστες και σαν πωλητες)

Προσωπικά, ζημιωθηκα 15 λόγω διπλου (σε σχεση με τις υπόλοιπες αποστολές) όγκου, μετρησε ογκομετρικα 5 κιλα παραπανω στην speedex απο την οποια ζητησα να παραλαβει το δεμα.
Ετσι πληρωσα 40 , αντι για 25 που θα πληρωνα με την 40x40x22 συσκευασια που πηγε σε ολους.

Αν το αίτημά μου κριθεί δίκαιο, παρακαλω να συμπεριληφθω στη λιστα επιστροφών.

(κι αλλη λιστα;; ρεκορ θα σπασουμε!)

takeshy αυτό το powerbuy τελικά σου βγήκε υπερπαραγωγή. Και δεν τελειώνει κιόλας το ριμάδι! Άντε, εύχομαι να μην προκύψουν άλλα απρόβλεπτα και να κλείσει ομαλά με όλες τις πλευρές ικανοποιημένες.

Μόνο υπερπαραγωγή????????σκέτο Hollywood.....: FLIPOUT:

Θα τελειώσει και μάλιστα έτσι όπως ΠΡΕΠΕΙ και έτσι όπως ΘΕΛΩ!!!!!!!! :)

ΛΙΣΤΑ ΧΡΕΩΣΗΣ COURIER

1. Takeshy : Σάββατο χωρίς να ζητηθεί - Διδυμότειχο - 27
2. iguana : Σάββατο .................. - Θεσσαλονίκη - 21.70 (το ζήτησες να έρθει?)
3. Ν. Πετειναράκης : Σάββατο ζητήθηκε - Ιεράπετρα- 23
4. takbel
5. Colombos74: Σάββατο χωρίς να ζητηθεί - Σέρρες - 26.55
6. salonicafan: ....................
7. a_lega: Σάββατο ζητήθηκε χωρίς να χρεωθεί - Κρήτη - από 46 έδωσε 30
8. nick peios: ........................
9. yiobi
10. Λάκης
11. Zeb
12. Zeb
13. manosfp
14. apom
15. vazelos : Σάββατο ζητήθηκε - Χαλκίδα - 32.5
16. demetris
17. mce22
18. claden
19. dpapav
20. _tzo_ : Σάββατο χωρίς να ζητηθεί - Χωρίς να χρεωθεί - Θεσσαλονίκη - 19,75

Χαιρομαι για την καταληξη.
Θα μπορουσαν να ειχαν αποφευχθει καποια ενδιαμεσα σταδια, αλλα δεν πειραζει.. μαθαινουμε και βελτιωνομαστε (και σαν αγοραστες και σαν πωλητες)

Προσωπικά, ζημιωθηκα 15 λόγω διπλου (σε σχεση με τις υπόλοιπες αποστολές) όγκου, μετρησε ογκομετρικα 5 κιλα παραπανω στην speedex απο την οποια ζητησα να παραλαβει το δεμα.
Ετσι πληρωσα 40 , αντι για 25 που θα πληρωνα με την 40x40x22 συσκευασια που πηγε σε ολους.

Αν το αίτημά μου κριθεί δίκαιο, παρακαλω να συμπεριληφθω στη λιστα επιστροφών.

(κι αλλη λιστα;; ρεκορ θα σπασουμε!)

Το αίτημα σου καλύτερα να γίνει με συνεννόηση με την Avart..

Ούτε ο Σίντλερ πια........:)

Το αίτημα σου καλύτερα να γίνει με συνεννόηση με την Avart..

χμμ.. τα έχω "χώσει" στον κ.Παχη, για το θέμα της Γ.Τ , δέχθηκε την πρόταση που υπέβαλα δημόσια,
αλλά για το δικό μου θέμα που άπτεται πάλι της μεταφοράς και που επίσης έχω εκθέσει εδώ,
να πάρω τελ και να "παρακαλέσω" να μου γυρίσουν 15;
Θα πάρει κάποιος άλλος τηλ για να του γυρίσουν 5 ή 15 ;
Βάλε με εσύ στη λίστα υπερβολικών χρεώσεων
(βάλε πχ: speedex 40 αντι ε25 λόγω διπλού όγκου)
και αν θέλει η Avart να μου τα επιστρέψει έχει καλώς.
Αν πάλι θέλει να το συζητήσει, έχει τα στοιχεία μου και μπορεί να το κάνει.
ας παίξουμε ομαδικά :gossip:

Last edited:
χμμ.. τα έχω "χώσει" στον κ.Παχη, για το θέμα της Γ.Τ , δέχθηκε την πρόταση που υπέβαλα δημόσια,
αλλά για το δικό μου θέμα που άπτεται πάλι της μεταφοράς και που επίσης έχω εκθέσει εδώ,
να πάρω τελ και να "παρακαλέσω" να μου γυρίσουν 15;
Θα πάρει κάποιος άλλος τηλ για να του γυρίσουν 5 ή 15 ;
Βάλε με εσύ στη λίστα υπερβολικών χρεώσεων
(βάλε πχ: speedex 40 αντι ε25 λόγω διπλού όγκου)
και αν θέλει η Avart να μου τα επιστρέψει έχει καλώς.
Αν πάλι θέλει να το συζητήσει, έχει τα στοιχεία μου και μπορεί να το κάνει.
ας παίξουμε ομαδικά :gossip:

Θα κάνω δεκτό το αίτημα σου...

Δέχθηκα μόνο ένα pm μέχρι στιγμής..

ΛΙΣΤΑ ΧΡΕΩΣΗΣ COURIER

2. iguana : Σάββατο ζητήθηκε - Θεσσαλονίκη - 21.70 (το ζήτησες να έρθει?)
3. Ν. Πετειναράκης : Σάββατο ζητήθηκε αλλά δεν παραλήφθηκε και δεν χρεώθηκε - Ιεράπετρα- 23
4. takbel
7. a_lega: Σάββατο ζητήθηκε αλλά δεν παραλήφθηκε και δεν χρεώθηκε - Κρήτη - από 46 έδωσε 30
9. yiobi
10. Λάκης
11. Zeb
12. Zeb
13. manosfp
14. apom
15. vazelos : Σάββατο ζητήθηκε - Χαλκίδα - 32.5
16. demetris
17. mce22 : Μέσω Speedex χρεώθηκε 40 αντί 25 λόγω διπλού όγκου
18. claden
19. dpapav
20. _tzo_ : Σάββατο χωρίς να ζητηθεί - Θεσσαλονίκη - 19,75

ΛΙΣΤΑ ΧΡΕΩΣΗΣ COURIER

2. iguana : Σάββατο ζητήθηκε - Θεσσαλονίκη - 21.70 (το ζήτησες να έρθει?)
3. Ν. Πετειναράκης : Σάββατο ζητήθηκε αλλά δεν παραλήφθηκε και δεν χρεώθηκε - Ιεράπετρα- 23
4. takbel
7. a_lega: Σάββατο ζητήθηκε αλλά δεν παραλήφθηκε και δεν χρεώθηκε - Κρήτη - από 46 έδωσε 30
9. yiobi
10. Λάκης
11. Zeb
12. Zeb
13. manosfp
14. apom
16. demetris
17. mce22 : Μέσω Speedex χρεώθηκε 40 αντί 25 λόγω διπλού όγκου
18. claden
19. dpapav
20. _tzo_ : Σάββατο χωρίς να ζητηθεί - Θεσσαλονίκη - 19,75

εγω δεν θελω τιποτα,Κωστα εισαι πρωτος να εισαι παντα καλα

Σε ακουω φιλε

Με όλο το συγγνώμη και με κάθε σεβασμό θεωρώ ότι χτυπάς το φταίχτη (avart) στον τομέα που λάθεψε για ένα διαφορετικό όμως λάθος που είναι δικό σου. Και πάλι ζητώ συγγνώμη που μετατρέπω τις σκέψεις μου σε γραπτό λόγο.

Με όλο το συγγνώμη και με κάθε σεβασμό θεωρώ ότι χτυπάς το φταίχτη (avart) στον τομέα που λάθεψε για ένα διαφορετικό όμως λάθος που είναι δικό σου. Και πάλι ζητώ συγγνώμη που μετατρέπω τις σκέψεις μου σε γραπτό λόγο.

θα μπορούσες να μου τα πεις σε πμ, μια και δεν ξέρω αν ενδιαφέρει όλο τον κόσμο..
anyway. που είναι το λάθος μου;

περίληψη: ζήτησα να πάει η Speedex να πάρει το δέμα μου.
Αντί για κουτί 40x40x22 που έστειλαν σε όλους, το άφησαν σε 40x40x40, με αποτέλεσμα να χρεωθώ διπλά λόγω ογκοχρέωσης.
αυτά που θα πλήρωνα σε κούτα όπως ήταν όλων θα ήταν 25 , εμένα μου ήρθε 40

ΥΓ. αρκετά με το powerbuy. powerμ^$Θ%@ κατάντησε
είμαι της άποψης ή όλοι ή κανείς (αν είναι ο καθένας για πάρτη του, δεν υπάρχει λόγος συμμετοχής εδω μέσα)

Το σκέφτηκα αλλά προτίμησα εδώ, δεν ξέρω το γιατί. Αν είναι αυτός ο λόγος της έξτρα χρέωσης πάω πάσο. Οπως είπα και πιο πάνω, στο επόμενο power buy ο κάθε υποψήφιος αγοραστής θα πρέπει να βάζει την πινελιά του, π.χ. "Είμαι μέσα αν τα μεταφορικά δεν υπερβούν τα 5 ευρώ", "είμαι μέσα αλλά θέλω η κούτα να έχει μέσα αφρολέξ και απ ´έξω να γράφει ΕΥΘΡΑΣΤΟΝ" κτλ κτλ. Καλοθέατος φίλε και συγχώρα με.

Δεν νομίζω πως χρειάζονται αντιδικίες μεταξύ μας και αναρμοστες εκφράσεις..
Δεν βοηθάτε ΚΑΘΌΛΟΥ έτσι και κυρίως δεν βοηθάτε εμένα..
Σας παρακαλώ παρα πολυ..