Ήρθε επιτέλους η στιγμή να ''κλείσω" και επίσημα το νήμα του Power buy,το οποίο διευκρινίζω θα παραμείνει "ανοιχτό" σε οποιονδήποτε έχει πρόβλημα βλάβης-εγγύησης κλπ.Πρώτα ο θεός καλά να είμαστε και οτιδήποτε ζητηθεί από τα 20 μέλη θα κινήσω γη και ουρανό για να επιτευχθεί.
θα ήθελα να κάνω μία αναδρομή και θα σας κουράσω λίγο αλλά θεωρώ πως κάποια πράγματα πρέπει να ειπωθούν.
Ξεκινάω από την ημέρα της δημιουργίας,όταν η ιδέα που ανήκει στον Άγη (colombos 74) μου έδωσε τροφή για να υλοποιηθεί αυτό το project και πριν ξεκινήσει ήδη είχα μιλήσει για τον συγκεκριμένο προβολέα ο οποίος μετρητοίς θα μου κόστιζε 940 .Ο αρχικός μου ''στόχος'' πριν ξεκινήσει ήταν κάτω από 900 και έθεσα σαν σημείο εκκίνησης τους 10 ενδιαφερόμενους,οι οποίοι σε λιγότερο από 24 ώρες ήταν ήδη 17 εάν θυμάμαι καλά.Δεν μπορούσα να το πιστέψω αλλά ακόμη και τώρα δεν μπορώ να πιστέψω αυτή τη ΔΥΝΑΜΗ που είχε αυτό το Power buy όπου αισίως φτάσαμε τα 260.000 views,θυμάμαι πως ο μοχλός πίεσης ήταν τα 40.000 τα οποία αυτά μας φέρανε (και η πίστη της Avart φυσικά) αυτήν την τιμή.Πριν φτάσουμε όμως σε αυτήν είχαμε μία εξίσου καλή στα 865 αλλά με τον άνθρωπο που μιλούσα δεν μου έδινε σιγουριά <<σε 15 μέρες θα έρθουν,θα σας τα στείλω με μεταφορική κλπ>> και φοβήθηκα και αναγκάστηκα να πάρω όλο και περισσότερα τηλέφωνα και περισσότερη διπλωματική πίεση προς τον Κο Παχή.
Θα ήθελα να τονίσω πως πολύ σημαντικός ήταν και ο συνδυασμός με την Divitec λέγοντας σας μόνο πως δύο άτομα τα οποία παραγγείλανε (πριν από εμάς και φυσικά ακριβότερα )από την Avart αλλά μέσω CPI δεν έχουν παραλάβει ακόμη!!!!!!!!!!
Θεωρώ και θέλω να ελπίζω πως μελλοντικά προβλήματα στα θέματα εγγύησης δεν θα υπάρξουν,αν και με διαβεβαίωσε για αυτό ο Κος Παχής,για τον οποίο θα πω μόνο αυτό,κέρδισε την απόλυτη εμπιστοσύνη μου την οποία "κρατά" ακόμη.
Συνεχίζω,και θα σταθώ στο σοβαρό μου λάθος και θέλω να ζητήσω ξανά συγνώμη από τους θιγμένους και κυρίως από τον tzo με τον οποίο ψυχραθήκαμε και αναφέρομαι στην αναφορά μου για τις προκαταβολές πριν λήξει η προθεσμία.Ήταν ένα λάθος χωρίς δόλο από εμένα και δεν έπρεπε να συμβεί..ναι είχα πει πλήρη διαφάνεια..(σας έδειξα γραπτά τα πάντα και δεν έκρυψα τίποτα) αλλά αυτό δεν είχε να κάνει..συγνώμη και πάλι.
Στο θέμα της συσκευασίας δεν χρειάζεται να σταθώ γιατί τελικά αποδείχτηκε σωστή κίνηση αν και αυτό έπρεπε να γίνει πιο γρήγορα και πιο αναίμακτα.Υπόψη να πω,πως η Avart πλήρωσε το πακέτο για 25 συσκευασίες ενώ πληρώθηκε για 9 νομίζω,αν και δεν μου το είπανε σαν παράπονο, εξάλλου κάπου θα χρειαστούν.
Πάμε στο καυτό θέμα της παράδοσης το οποίο ήταν κάτι που δεν περίμενα (ίσως ούτε και η Avart) και κόντεψε να διαλύσει στον αέρα όλο το Power buy.Λοιπόν,θεωρώ καθαρά υπεύθυνη την Avart που δεν πήρε γραπτή προσφορά με fix τιμή για ΟΛΗ την Ελλάδα,επίσης την θεωρώ και υπεύθυνη για τις λάθος αποστολές του Σαββάτου.Δέχομαι το ανθρώπινο λάθος,αλλά θα προτιμούσα μία ντόμπρα εξήγηση χωρίς μετατόπιση ευθυνών (άλλωστε ούτε εγώ και μάλλον κανείς μας δεν ζήτησε τα επιπλέον χρήματα) από τον Κο Παχή και ταυτόχρονα να έπαιρνε την θέση που πήρε στο τέλος,δηλαδή,να μας επιστρέψει τα χρήματα.Έπρεπε να κάνει την έρευνα του,την συνεννόηση στην εταιρεία για την απόφαση και μετά να μας την κοινοποιήσει,σε αυτό το χρονικό διάστημα δύο-τριών ημερών θα μπορούσα να κάνω τον πυροσβέστη αν και ήμουν έξω φρενών.Όντως μας άφησε μία πικρίλα στο τέλος..
Κλείνοντας,θα ήθελα να ευχαριστήσω πάνω από ΟΛΑ το AVCLUB το οποίο μας έδωσε αυτή την δυνατότητα,κατόπιν ΟΛΟΥΣ εσάς που με την δύναμη σας πραγματοποιήσαμε αυτό το δύσκολο θα έλεγα για την τιμή power buy (αναμένεται 950-1000 ) αλλά και για την στήριξη και εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου και για τα καλά σας λόγια,επίσης την Avart -Divitec οι οποίοι πίστεψαν σε αυτό που κάνανε και τους καλώ και τους δύο να μας καταθέσουν και αυτοί την άποψη τους ή ότι άλλο θέλουν.
Επιτέλους μπορώ να αναφωνήσω:
ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ..ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!!