Power-buy Benq w1070

Ερωτηση εργασιας,θεωρητικη:Ας υποθεσουμε οτι καποιος μου χαριζε εναν Epson 9100,ποιον θα βαζατε στη θεση μου για πωληση στο αντιστοιχο νημα?Αυτον που ηδη εχω(Benq W1070) ή τον Epson??

Θα σου απαντήσω αργά το βράδι ή αύριο το πρωί :flipout::flipout:

Αν σου κάνουν δώρο κανένα τζίβη κράτα τον 1070 (σίγουρα χειρότερος ο τζίβης :flipout:) και δώσε τον τζίβη στο γάτο

Last edited:
Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

Αν σου κάνουν δώρο κανένα τζίβη κράτα τον 1070 (σίγουρα χειρότερος ο τζίβης :flipout:) και δώσε τον τζίβη στο γάτο

Βρε , γιατι του βαζεις φυτιλιες του ανθρωπου ? :flipout:

Εσυ με τον γατο εκει εταιρεια να κανετε!Αλλα τι να το κανει ο γατος το προβολι που δεν εχει μαυρο αναφορας...Ασε που τις προαλλες μου ανεφερε και για κατι lumagen και τετοια οποτε μαλλον δεν ταιριαζει στα ματια του ο προβολεας.....
Αλλα ρε Βασιλη αναμεσα στον 1070 και στον...ιζολα αναφερθηκα....:flipout:

Εσυ με τον γατο εκει εταιρεια να κανετε!Αλλα τι να το κανει ο γατος το προβολι που δεν εχει μαυρο αναφορας...Ασε που τις προαλλες μου ανεφερε και για κατι lumagen και τετοια οποτε μαλλον δεν ταιριαζει στα ματια του ο προβολεας.....

ΙΖΟΛΑ τον προβολέα του συντονιστή μας???:speechless-smiley-0:speechless-smiley-0

Ένα τριήμερο παρακαλώ!!:flipout:

Αντε ρε Βασιλη ακομη το ban?Μα τι ετυμηγορια ειναι παλι αυτη!?Πολλα νιαουριτα ακουω απο εξω και ανησυχω...μαυρα τα πρραγματα,με εχουν ζωσει τα φιδια...αναφορας....:ernaehrung004:

Αντε ρε Βασιλη ακομη το ban?Μα τι ετυμηγορια ειναι παλι αυτη!?Πολλα νιαουριτα ακουω απο εξω και ανησυχω...μαυρα τα πρραγματα,με εχουν ζωσει τα φιδια...αναφορας....:ernaehrung004:

Μην ακούς γατιά...είναι άσχετα από προβολική εικόνα!!! Αν δεν έχουν τζάμια μπροστά τους ζαλίζονται!!:aetsch::aetsch:

DSC00139.jpg

O ιζόλα που κολάει ??? για τον 9100 δεν μιλάγαμε ??? Κατάλαβα σου είπε ο γάτος ότι ο δικός σου είναι καλύτερος από τον δικό μου που είναι ο ιζόλα και όχι ο 9100. Στη σκηνή με το φίδι στα είπε αυτά το ξέρω. Αυτό που δεν σου είπε είναι ότι τον είδε καλιμπραρισμένο από εμένα :flipout: Μόλις κάναμε reset settings και το gamma από 6 πήγε στο 2 του πέσανε τα μουστάκια στο πάτωμα :flipout:

Πέρα από την πλάκα τον είχα τον benq 1070 για 2 ώρες στο σπίτι μου (λάκης). Καλό χρυσό και άγιο είναι, στο χώρο μου δεν μπαίνει (πρέπει να αλλάξω σπίτι ή δωμάτιο). Στο ράφι είναι τελείως off και στις 2 οθόνες, και πρέπει να μπαίνει σε τραπεζάκι πίσω από τον καναπέ και να εχω τα καλώδια μες τη μέση. Είναι βασικό προσόν το lens shift και κάνει την εγκατάσταση παιχνιδάκι και υπάρχει στον ιζόλα (προβολάκι παλιό πλέον αλλά του χιλιάρικου). Με 2 κλικ στο φακό πας από την 16:9 (106) στην 86 (2.35:1)

Εσύ, κοίτα να κάνεις καμμιά δολιοφθορά στον Ιζόλα απόψε, μην φάμε καμμιά ήττα από τρίτσιπο!! Δεν θα το αντέξω!!:flipout:

Εγώ δεν ξέρω τίποτα. Θάμαι από κάτω. Η ΕΜΥ λέει ότι θα βρέξει benq 7000 το βράδι. Πέσε πίτσα να σε φάω :flipout:

Last edited:
Περιμενω posts σου μετα τη συγκριση το βραδυ(αν καταλαβα καλα),γιατι με ενδιαφερει το θεμα.Ατιμες πιτσες κ ατιμη πετρα στη χολη..

παμε για θεαση σε λιγο για κανα 3ωρο ειμαι αναμεσα σε The Adventures of Tintin 3D 2011-Hugo 3D 2011-The Avengers 3D 2012
εχω δει εως τωρα AVATAR 3D 2009 - Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 3D - Life of Pi 2012 3D - The Hobbit An Unexpected Journey 3D 2012
και εχουμε ακομα παρα πολλα να δουμε στο ΣΚ

Καλα περιμενετε να ενεργοποιησω το βραδυ το κρυφο JVQ button, και θα δειτε που θα παει ο 1070 (και ισως και ο ιζολα)
Αφηστε δε, που εγω θα κανω δολιοφθορα και στους 2 ενω στον δικο μου θα εχω κλειδωσει το μενου να μην μπορουν να κανουν δολιοφθορα σε μενα.
:Banane0:

παμε για θεαση σε λιγο για κανα 3ωρο ειμαι αναμεσα σε The Adventures of Tintin 3D 2011-Hugo 3D 2011-The Avengers 3D 2012
εχω δει εως τωρα AVATAR 3D 2009 - Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 3D - Life of Pi 2012 3D - The Hobbit An Unexpected Journey 3D 2012

:music-smiley-005::music-smiley-005:

3dάκια..έχω την αίσθηση πως είσαι ο ωρωπρωταθλητής..:flipout:
Ο δικός μου "γράφει" 79..εσύ;

Re: Απάντηση: Power-buy Benq w1070

Καλα περιμενετε να ενεργοποιησω το βραδυ το κρυφο JVQ button, και θα δειτε που θα παει ο 1070 (και ισως και ο ιζολα)
Αφηστε δε, που εγω θα κανω δολιοφθορα και στους 2 ενω στον δικο μου θα εχω κλειδωσει το μενου να μην μπορουν να κανουν δολιοφθορα σε μενα.
:Banane0:
Αναμένουμε (αναμμένοι) το 7000 vs 1070..