Power Buy για το MED600X3D

Status
Not open for further replies.
Επειδή όντως μένω στην Αθήνα αλλά όχι στο κέντρο (Αγία Παρασκευή) και εργάζομαι στο Χαλάνδρι, μου είναι κάπως δύσκολο να πάω από εκεί. Αν πάει ένας δικός μου από το κατάστημα του, τι στοιχεία πρέπει να έχει μαζί του? Το pdf με συμπληρωμένα τα στοιχεία μου και 130 ???

Όπως αναφέρθηκε, παρακαλώ πολύ για το IBAN του δικαιούχου.

Επίσης να αναφέρω ότι επειδή βασίστηκα και στο αρχικό μήνυμα, ανήκω σ'αυτή την κατηγορία:

"4)Πρέπει μέχρι το τέλος του μηνός να γίνουν όλες οι πληρωμές για να σταλούν στην Mede8ter. (λέμε μέχρι τέλους του μηνός για να εξυπηρετηθούν οι φίλοι οι οποίοι έχουν υπολογίσει να πληρωθούν πρώτα από την δουλειά τους και μετά να καταθέσουν χρήματα. Εάν πιστέυετε ότι δεν συντρέχει τέτοιος λόγος πείτε το. )"

Θα έχω το χρήμα διαθέσιμο 28 του μηνός και θα τα καταθέσω τότε, ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα.

Κανένα πρόβλημα παιδιά.
Ηταν από τα πρώτα που συζήτησα μαζί του και μόνος του επίσης ο άνθρωπος το έθιξε και του είπα ότι θα το αναφέρω μιας και υπάρχουν 2 κατηγορίες . Αυτοί που έχουν το χρήμα άμεσα διαθέσιμο και αυτοί που περιμένουν το τέλος του μηνός.
Οπότε όλοι πρέπει να εξυπηρετηιθούν.

Επειδή όντως μένω στην Αθήνα αλλά όχι στο κέντρο (Αγία Παρασκευή) και εργάζομαι στο Χαλάνδρι, μου είναι κάπως δύσκολο να πάω από εκεί. Αν πάει ένας δικός μου από το κατάστημα του, τι στοιχεία πρέπει να έχει μαζί του? Το pdf με συμπληρωμένα τα στοιχεία μου και 130 ???

133 εάν θέλεις να σου έρθει σπίτι . :D

Ήδη συμπληρώθηκε η φόρμα. Τις τράπεζες δε τις πρόλαβα, αλλά Δευτέρα πρωί πρωί θα τακτοποιηθεί. Ενα μεγάλο μπράβο στον οργανωτή του power buy αλλά και στους 43 συμμετέχοντες.

Επειδή έχω μπερδευτεί λιγάκι...

• Υπάρχει η επιλογή να μην καταθέσουμε σε alpha bank αλλά να πάμε από κει, να πληρώσουμε και να το πάρουμε; (μετά από κάποια τηλεφωνική συνεννόηση φαντάζομαι) Ή δεν υπάρχουν διαθέσιμα;
• Στην περίπτωση της κατάθεσης, το pdf δεν μπορεί να αποθηκευτεί για να το στείλουμε με email. Το τυπώνουμε, το σκανάρουμε και το στέλνουμε με email;

Εγω που έχω παραγγείλει 3 κομμάτια και θα έρθουν ολα σε μια διεύθυνση τα μεταφορικά θα είναι 3 ευρω συνολικά ή 3 ευρω το κομμάτι ( για Αθήνα ).

από όσο έχω καταλάβει, δεν είναι διαθέσιμα, γίνεται η προπληρωμή, θα γίνει η παραγγελία, τα έρθουν, θα γίνει η παράδοση

Κανένα πρόβλημα παιδιά.
Ηταν από τα πρώτα που συζήτησα μαζί του και μόνος του επίσης ο άνθρωπος το έθιξε και του είπα ότι θα το αναφέρω μιας και υπάρχουν 2 κατηγορίες . Αυτοί που έχουν το χρήμα άμεσα διαθέσιμο και αυτοί που περιμένουν το τέλος του μηνός.

Ευχαριστώ πολύ, να'σαι καλά/

Re: Απάντηση: Power Buy για το MED600X3D

από όσο έχω καταλάβει, δεν είναι διαθέσιμα, γίνεται η προπληρωμή, θα γίνει η παραγγελία, τα έρθουν, θα γίνει η παράδοση

Ακριβώς!
Αμα τα είχε εδώ στοκ ο άνθρωπος....power buy θα κάναμε ?
Θα τα είχε ήδη πληρώσει ο ίδιος και θα ήθελε να βγάλει το κέρδος του ολόκληρο! Δεν είναι EOL προιόν για να ξεστοκάρει....:D
Διαθέσιμα έχει ο άνθρωπος 4-5 κομμάτια αλλά μόνο αυτά και δεν τα πουλάει με 130 ευρώ.

Η δυνατότητα της πληρωμής στο κατάστημα του φυσικά και γίνεται.
Επίσης η δυνατότητα κοπής τιμολογίου επίσης γίνεται (ξεχασα να το αναφέρω πριν. )
Τώρα εάν κάποιος έχει παραγγείλει κομμάτια πέραν του 1 , εάν το βάρος των 2 δεν ξεπερνάει το όριο της σχέσης βάρος/τιμή θα χρεωθεί με 3 ευρώ. Εάν ναι τότε με το πλεονάζον.
Θα μάθω το βάρος και θα σας πω το βράδυ ελπίζω.

Απάντηση: Re: Power Buy για το MED600X3D

Κανένα πρόβλημα παιδιά.

δηλαδή αν καταλαβαίνω καλά, η παραγγελία θα γίνει στο τέλος, όταν όλοι προπληρώσουν. Οπότε το μηχάνημα να υπάρχει προς παράδοση γύρω στις 10/3.
Σωστά;

Ωραία λοιπόν...

Αύριο λέει ότι θα έχει και ηλιόλουστη ημέρα θα είναι μια πολύ ωραία ευκαιρία για βόλτα στο κέντρο... :D Θα πάω να κάνω την πληρωμή και μετά θα περιμένω, όλο αγωνία για να παραλάβω...

Re: Απάντηση: Re: Power Buy για το MED600X3D

δηλαδή αν καταλαβαίνω καλά, η παραγγελία θα γίνει στο τέλος, όταν όλοι προπληρώσουν. Οπότε το μηχάνημα να υπάρχει προς παράδοση γύρω στις 10/3.
Σωστά;

Πιο σωστά δεν γίνετε.......:D

Re: Απάντηση: Re: Power Buy για το MED600X3D

Πιο σωστά δεν γίνετε.......:D

Μεταξύ μας πιο τίμια συννενοηση χωρίς παρανοήσεις και μισόλογα δεν έχω ξανακάνει . Αψογος ο twindigital......

εγω που εχω 2 ποσα πρεπει να βαλω για μεταφορικα?

Μπορώ να σου απαντήσω αύριο πρωί? Η... μπορείς να του κάνεις τηλέφωνο αύριο το πρωί μέχρι τις 3 για να είσαι σίγουρος? Ακόμα δεν του έχει γίνει διευκρίνηση για το βάρος. (Εκτός κι αν πάει το καθένα σε διαφορετική διεύθυνση οπότε.....3 στο καθένα)

Υ.Γ. Ωχ...εσύ είσαι επαρχία ...άρα 5

Οποιος χρειάζεται το IBAN για την κατάθεση ας στείλει e-mail στο mail του αντ/που και εκείνος θα του το στείλει αμέσως .

Μίλησα μαζί του λίγο πριν και τα e-mail του τα βλέπει και από το κινητό .

Φίλε Νίκο,

power-buy είναι το εξής:
μαζευόμαστε 43 άνθρωποι και δια αντιπροσώπου συνήθως μπαίνουμε σε ένα μαγαζί και λέμε " Η τιμή καταλόγου είναι 160 αν σου πάρω 43 κομμάτια

πόσο μου το αφήνεις?" Ο πωλήτης κάνει με την μία πώληση της τάξης των 5.590 με το εύλογο κέρδος του μειωμένο λόγο της δυναμικής πώλησης και
α) είναι ικανοποιημένος και
β) οι αγοραστές αγοράζουν φθηνότερα από να πηγαίναν ένας-ένας και είναι ικανοποιημένοι.

Στην δικιά μας περίπτωση ο "πωλητής" τα θέλει όλα δικά του.

Να του προκαταβάλουμε τα μετρητά ώστε να κάνει την παραγγελία του, να περιμένουμε μία εβδομάδα να παραλάβουμε το προϊόν και εν τέλει να μας τα

στείλει με χρέωση φυσικά δικιά μας (αφήνοντας φυσικά και 1% την πιθανότητα της απάτης που τους καιρούς που ζούμε, όλα είναι πιθανά. Εταιρίες "βαράνε κανόνια" καθημερινά)

Στην δικιά μας περίπτωση ο "πωλητής" έχει απέναντι του ένα online club με χιλιάδες μέλη. OK δεν λέει τίποτα αυτό. ΖΗΤΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ από τα μέλη

και όχι πλήρη εξόφληση!

Αν και εφ' όσον είναι ο αντιπρόσωπος της Mede8er στην Ελλάδα, ενημερώνει την μητρική εταιρία για το power buy (και συνήθως η μητρική εταιρία κάνει δώρο ή έκπτωση στον αντιπρόσωπο της που έχουν χρόνια σχέση τα μεταφορικά καθότι γίνεται πώληση "με την μία". Power-buy δηλαδή)

Η έννοια του power-buy (δυναμική αγορά) δεν είναι όλα υπέρ του πωλητή. Ίσα-ίσα. όλοι είναι ικανοποιημένοι και περισσότερο αν θες, ο πελάτης που διαθέτει και τα μετρητά...

Δεν ξέρω πως ένας άνθρωπος (εταιρία) που δεν μπορεί να έχει την δυνατότητα κάλυψης της αγοράς του προϊόντος, (έστω και μερικώς μέσω προκαταβολής) θα έχει την δυνατότητα συντήρησης και εγγύησης του προϊόντος για 5 χρόνια.

Εμπιστεύομαι το club και φυσικά συνεχίζω να συμμετέχω στο Power-buy απλά θα πρότεινα να του θίξεις, έστω έμμεσα ένα-δύο πράγματα.

Εφ όσον προμηθευτούμε από αυτόν τον player και θα μας εγγυάται την εύρρυθμη λειτουργία του για τα υπόλοιπα 5 χρόνια, μην μας περνάει εμάς εδώ στο avclub.gr για "χαιβάνια" και μας ζητάει μεταφορικά για να μας το στείλει για service στην Γουαδελούπη...

Τις εποχές που ζούμε, τα χρήματα μας έχουν μεγαλύτερη αξία απ' όσο νομίζουμε γιατί τα βγάζουμε με περισσότερο κόπο και αβεβαιότητα.

Ο συγκεκριμένος "πωλητής" δεν έχει ούτε κόπο, ούτε αβεβαιότητα. Όλα δικά του και φυσικά μην μας περνάει από το μυαλό η ιδέα ότι δεν έχει κέρδος από την συγκεκριμένη πώληση, χαμηλότερο μεν, υπαρκτό δε (ειδάλλως γιατί να το κάνει).

Σέβομαι απόλυτα τον κόπο και τον χρόνο σου και σε καμία περίπτωση δεν βάλλω εναντίον σου

Φιλικά
Νικόλας

Status
Not open for further replies.