Όλες οι λεπτομέρειες είναι στη φόρμα.
Παρεμπιπτόντως κι εμένα με πριζώσατε τώρα με το 1000άρι αλλά τι να κάνω που πλήρωσα ήδη το 600άρι...
Τες πα.
Είπα μιας και περιμένουμε να κάνω μια ερώτηση που ουσιαστικά δεν έχω βρει απάντηση πουθενά. Παντού αναφέρεται σαν πρόβλημα αλλά κανείς δεν περιγράφει το πρόβλημα ώστε να ξέρουμε και ποιο είναι. Λέει το med ότι είναι 23.976 capable. Και ξέρω ότι υπάρχει πρόβλημα γενικώς με αυτό το framerate. Ποιο πρόβλημα όμως υπάρχει; Γιατί έχω ένα καράβι από ταινίες σε 23.976 και παίζουν παντού. Στο παλιό μου LG st600, στο AppStreamer TV, μέσω USB στην 42άρα LG και στο γέρικο πια WDTV 1st gen. Φυσικά και σ' όλους τους υπολογιστές μου.
Οπότε σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω ποιο το πρόβλημα με αυτό το framerate γιατί το έχω δει να αναφέρεται σε αρκετά threads και δεν μπορώ να το καταλάβω. Αν δεν γίνεται να απαντηθεί εδώ λόγω του off topic τότε απλά στείλτε με σε μια thread που να μπορώ να το συζητήσω γιατί μόνος μου δεν βρήκα κάτι που να το εξηγεί επαρκώς.
Ευχαριστώ
Λες?![]()
Κάνε αν θες μια κρούση στον Αποστόλη για τιμή powerbuy για το 1000άρι, και είμαι μέσα από τώρα για 2 κομμάτια.
Δεν είναι αργά. Θα σε συμπεριλάβουμε. Αλλά θα πρέπει να συννενοηθείς με τον αντιπρόσωπο. Υπάρχουν κάποιοι που ίσως τελικά δεν θα το πάρουν αφού δεν έχουν πληρώσει. Πάρε τηλέφωνο την Δευτέρα για να συννενοηθείς.
Αντε ακομη να ερθει ο courrier?? :turtle:
σε εμένα το έφερε μόλις πριν 5 δευτερόλεπτα ... είχε άλλα 60 κουτιά στο παπί του ... λίγη υπομονή και θα τα μοιράσει σε όλους ...
Σε όσους μένουν μακρυά, μάλλον θα τα φέρει ο πελαργόςΑν τα φερει με παπι ως εδω πανω την κατσαμε..μαλλον θα πρεπει να περασουμε το μεθεπομενο fw!
Από ποια χώρα έρχονται τα 'μηχανάκια'; Εντός Ευρώπης;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.