Power Buy για το MED600X3D

Status
Not open for further replies.
φίλος auteur : 1/135ε (εχει πληρωθει απο 24/2/2013) και εχει λαβει και μαιλ απο τον αντιπροσωπο.

Καλα ρε σεις, γιατί μας μπριζώνατε με το 600ρι και τώρα μιλάτε για το 1000ρι; Σχεδον το μετανοιώνω χωρίς να ξέρω γιατί χαχαχαχα, μην μπερδεύετε τον κόσμο :p

Παρεμπιπτόντως κι εμένα με πριζώσατε τώρα με το 1000άρι αλλά τι να κάνω που πλήρωσα ήδη το 600άρι...
Τες πα.

Είπα μιας και περιμένουμε να κάνω μια ερώτηση που ουσιαστικά δεν έχω βρει απάντηση πουθενά. Παντού αναφέρεται σαν πρόβλημα αλλά κανείς δεν περιγράφει το πρόβλημα ώστε να ξέρουμε και ποιο είναι. Λέει το med ότι είναι 23.976 capable. Και ξέρω ότι υπάρχει πρόβλημα γενικώς με αυτό το framerate. Ποιο πρόβλημα όμως υπάρχει; Γιατί έχω ένα καράβι από ταινίες σε 23.976 και παίζουν παντού. Στο παλιό μου LG st600, στο AppStreamer TV, μέσω USB στην 42άρα LG και στο γέρικο πια WDTV 1st gen. Φυσικά και σ' όλους τους υπολογιστές μου.

Οπότε σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω ποιο το πρόβλημα με αυτό το framerate γιατί το έχω δει να αναφέρεται σε αρκετά threads και δεν μπορώ να το καταλάβω. Αν δεν γίνεται να απαντηθεί εδώ λόγω του off topic τότε απλά στείλτε με σε μια thread που να μπορώ να το συζητήσω γιατί μόνος μου δεν βρήκα κάτι που να το εξηγεί επαρκώς.

Ευχαριστώ

Παρεμπιπτόντως κι εμένα με πριζώσατε τώρα με το 1000άρι αλλά τι να κάνω που πλήρωσα ήδη το 600άρι...
Τες πα.

Είπα μιας και περιμένουμε να κάνω μια ερώτηση που ουσιαστικά δεν έχω βρει απάντηση πουθενά. Παντού αναφέρεται σαν πρόβλημα αλλά κανείς δεν περιγράφει το πρόβλημα ώστε να ξέρουμε και ποιο είναι. Λέει το med ότι είναι 23.976 capable. Και ξέρω ότι υπάρχει πρόβλημα γενικώς με αυτό το framerate. Ποιο πρόβλημα όμως υπάρχει; Γιατί έχω ένα καράβι από ταινίες σε 23.976 και παίζουν παντού. Στο παλιό μου LG st600, στο AppStreamer TV, μέσω USB στην 42άρα LG και στο γέρικο πια WDTV 1st gen. Φυσικά και σ' όλους τους υπολογιστές μου.

Οπότε σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω ποιο το πρόβλημα με αυτό το framerate γιατί το έχω δει να αναφέρεται σε αρκετά threads και δεν μπορώ να το καταλάβω. Αν δεν γίνεται να απαντηθεί εδώ λόγω του off topic τότε απλά στείλτε με σε μια thread που να μπορώ να το συζητήσω γιατί μόνος μου δεν βρήκα κάτι που να το εξηγεί επαρκώς.

Ευχαριστώ

Πρόβλημα γενικώς δεν υπάρχει με τα 23.976fps. Πρόβλημα υλοποίησης είναι. Λέγονταν ότι τα chip της Realtek δεν ήταν 23.976 capable (αλλά 24) με αποτέλεσμα να χάνει κάποια frames στις ταινίες με framerate 23.976. Eίναι όμως θέμα σωστής υλοποίησης. H med8er στο αρχικό firmware στο 600άρι και 1000άρι είχε θέμα. Το έφτιαξαν στο beta. Βέβαια αυτή τη στιγμή παίζει σωστά τα 23.976 κι έχει θεματάκι με τα 24. Ποσοστό του ενός και του άλλου είναι (θα έλεγα εγώ) 95-5 (95% 23.976). Σε ένα χρόνο παρακολούθησης ΜΟΝΟ MKVs, μόνο 2 ματρόσκες είδα στα 24 (Από Ευρωπαϊκά BDs). Προσωπικά, αν τα 23.976 παίζουν σωστά, δεν με απασχολεί καθόλου για τα 24. Αν το φτιάξουν και το δεύτερο, ευπρόσδεκτο. Παρόμοιο πρόβλημα έχει και το WDTV Live gen 3 που έχω παρεμπιπτόντως.

Ναι. Ωραία. Δηλαδή τι κάνει; Χάνει τον συγχρονισμό audio και video; Πηδάει 1-2 frames κάθε τόσο; Δεν παίζει καθόλου;
Επίσης το appstreamer TV έχει το 1185 της Rockwell και δεν έχω καταλάβει πρόβλημα. Μήπως είναι κάτι ανεπαίσθητο και δεν το καταλαβαίνω ή είναι κάτι που θα συναντήσω σύντομα;

κάνει ένα μικρό κόλλημα η εικόνα κάθε 41 - 42 δευτερόλεπτα, σαν να έχει λόξικα.
κάποιοι το βλέπουν, κάποιοι όχι

Να φανταστώ πως το firmware που θα μας περάσει ο αντιπρόσωπος θα είναι το τελευταίο που βγήκε προχτές η όποιος άλλο εχει βγει μεχρι τοτέ. Σωστά?
Επίσης καλά ζητάμε από αυτα τα μηχανηματάκια να βγάζουν τα 23,976 αλλά πόσες ειναι οι τηλεοράσεις εκείνες που μπορούν να κλειδώσουν σε κάποιο πολλαπλάσιο και όχι απλά να το δεχτούν και να το παίξουν όπως να 'ναι?

Re: Απάντηση: Power Buy για το MED600X3D

Κάνε αν θες μια κρούση στον Αποστόλη για τιμή powerbuy για το 1000άρι, και είμαι μέσα από τώρα για 2 κομμάτια.

Να πάμε λες καπάκι για power buy στο 1000? Μωρέ...μπαίνω πρώτος εγώ και σ'αυτό !! Αλλά νομίζω ότι είναι λίγο νωρίς ...ή.....δεν είναι ?
Θα το θίξω και θα επανέλθω.

Δεν είναι αργά. Θα σε συμπεριλάβουμε. Αλλά θα πρέπει να συννενοηθείς με τον αντιπρόσωπο. Υπάρχουν κάποιοι που ίσως τελικά δεν θα το πάρουν αφού δεν έχουν πληρώσει. Πάρε τηλέφωνο την Δευτέρα για να συννενοηθείς.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι μετά την επικοινωνία μου με τον αντιπρόσωπο και τη διαβεβαίωσή του οτι δεν υπάρχει πρόβλημα ή καθυστέρηση αποστολής των players, προχώρησα στη κατάθεση του ποσού των 130 και αποστολή της φόρμας. Μπορείτε να με προσθέσετε στη λίστα.

Ευχαριστώ πολύ, είναι μια πολύ καλή αγόρα!!!

@Να σημειώσω με τη σειρά μου το πόσο ευγενής & εξυπηρετικός ήταν ο αντιπρόσωπος που μίλησα.

οnlineN : 1
Δημήτρης Αντωνόγλου : 1/135
lun4tic : 1/133
Λάκης : 1/130
lord : 1/135
ckbond : 1/133
Nipio : 1/133
SWISSTEC : 1/130
SPIROS NTOUTSIS : 1/135
enterhere : 1/133
Colombos74 : 1/135
cmoustos : 1/135
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ :1/133
K3nZo : 1/133
φίλος auteur : 1
makfil : 1/133
eem45 : 1/133
MadPax : 1
Babis K. : 1/130
coolgreek : 1/135
el_greco101 : 1/133
1a2b3c4d(dimitris rassias) : 1/133
_tzo_ : 1/135
sstavross : 1/135
raindog: 1/130
dpavav: 1+2/395
kosmous : 1/135
Browser : 1/130
Βασίλης Α. : 1/133
makis1973 : 1+1
greg : 1
Nikosd73 : 1/130
φίλος adynaton : 1/133
Geomos: 1/133
vertical : 1/130
papdoux : 1/130
nasos1978 : 1/???
pontios : 1/133
aragorn : 1/130
doktor : 1/133
savatage : 1/133
bagasas :1/135
vman : 1/130
baiz :1/130
escozul: 1/135
nick peios :1/135
dimitrisy77 :1
apom : 1
Stelioskrete : 1
mce22 : 1/135
afc1984 : 1/133
konhat : 2/135
leonvoda : 1
asterios syllopoulos : 3
elma99 1/130

Συνολο 61

σε εμένα το έφερε μόλις πριν 5 δευτερόλεπτα ... είχε άλλα 60 κουτιά στο παπί του ... λίγη υπομονή και θα τα μοιράσει σε όλους ...

Αντε ακομη να ερθει ο courrier?? :turtle:

Απ'ότι έμαθα σήμερα φορτώνουν στην Mede8er. To βλέπω Πέμπτη-Παρασκευή να είναι εδώ. Εάν γίνει έτσι (εάν λέμε) το Σ/Κ θα πάει για αναβάθμιση και έλεγχο.....= από Δευτέρα που λέμε.....:D

Από ποια χώρα έρχονται τα 'μηχανάκια'; Εντός Ευρώπης;

Re: Απάντηση: Power Buy για το MED600X3D

σε εμένα το έφερε μόλις πριν 5 δευτερόλεπτα ... είχε άλλα 60 κουτιά στο παπί του ... λίγη υπομονή και θα τα μοιράσει σε όλους ...

Αν τα φερει με παπι ως εδω πανω την κατσαμε..μαλλον θα πρεπει να περασουμε το μεθεπομενο fw!

Αν τα φερει με παπι ως εδω πανω την κατσαμε..μαλλον θα πρεπει να περασουμε το μεθεπομενο fw!
Σε όσους μένουν μακρυά, μάλλον θα τα φέρει ο πελαργός

Status
Not open for further replies.