Power Buy για το MED600X3D

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Power Buy για το MED600X3D

θα μου πεις και το mp3 καλό είναι... :2thumb22sup:

Κάτσε να ξεκινήσω κι εγώ ένα off-topic flame, μέρα που είναι... :p

Άμα είναι καλό το full-Blu, γιατί είναι κακό το mp3; :BDGBGDB55:

καλησπερα

εχω ξεστραβωθει 4 μερες να διαβαζω για τα mps med600/1000,popcornhour,dune base 3d ...πραγματικα συγχαρητηρια σε ολους για τις κατατοπιστικες οδηγιες για τα υπερ και τα κατα των μηχανηματων!!απο οσο καταλαβα τα med οσον αφορα αποδοση/τιμη ειναι τα ιδανικα,να τονισω οτι ειmαι παντελως ασχετος με τα mediaplayers!
Σε περιπτωση που γινει powerbuy για το med1000 οπως ανεφερε πιο πανω ο Κος Συντονιστης πιο πανω δηλωνω συμμετοχη απο τωρα :)

και παλι σας ευχαριστουμε εμεις οι ασχετοι που μας ανοιγετε τα ματια...RESPECT σε ολους για τις "εργατο-ωρες" που εχουν ξοδεψει για να παρουσιασουν τα μηχανηματα !!! :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Power Buy για το MED600X3D

Κάτσε να ξεκινήσω κι εγώ ένα off-topic flame, μέρα που είναι... :p

Άμα είναι καλό το full-Blu, γιατί είναι κακό το mp3; :BDGBGDB55:

Διότι πάνω απο full BR δεν υπάρχει... -bye-

ps.1 βλέπω έβαλες και avatar τον vas πιτσιρίκο :ADFADF1: ελπίζω να είναι καλά ο γάτος έτσι?
ps.2 βάλε και συ δίκτυο ρε να ξεφύγεις απο τη λίθινη εποχή. :music-smiley-005:

Last edited:
Θα δανειστω ενα εύστοχο σχόλιο απο διπλανό νήμα (άσχετο με το παρόν) του φίλου spcav.

H σιγουριά και η επιμονή του φίλου Dalanik για την ευχρηστια των εξωτερικών δίσκων και dock station σε αντίθεση με ενα δίκτυο-νας, ειναι σχεδόν συγκινητική :p

γοητευμένος thanx!

είναι σημαντικό να αναγνωρίζεται η οικονομία όταν συνδυάζεται με το απόλυτο της αναπαραγωγής.

περιμένω να μάθω τι αρχεία αναπαράγεις αδερφέ εν έτη 2013...:BDGBGDB55:

γύρω στα 8-10 η ταινία μου έρχεται, ανάλογα το πόσο μεγάλος (οικονομικός) είναι ο δίσκος (μιλάω για iso των 40+ GB)

Οι αντιγραφές σε ΒRD απαιτεί έξτρα δισκογραφικό και χρόνο. Για μένα δεν κάνει, αλλά στη περίπτωση SACD μια χαρά βολεύτηκα και με αυτό... σε DVD δισκάκια και δεκάδες τίτλοι... κόστος ανύπαρκτο (λέγε με απόσβεση oppo 93 :BDGBGDB55:)

Ψιτ. Αν δεν μπορούμε με το χέρι χρησιμοποιούμε κομπιουτεράκι :grandpa:

Τα 2ΤΒ έχουν χοντρικά 100 .

Τα 2ΤΒ = 1853GB περίπου

Κόστος αν GB -> 0.05

Δηλαδή μία 40άρα ταινία κοστίζει 2 ευρώ. Φυσικά δεν είναι όλες οι ταινίες 40. Αν κάνει και remux και πετάξεις τα έξτρα, τότε το κόστος πέφτει αισθητά.
Χώρια το σβήσε γράψε.

@OnlineN -> σε 16 χρόνια που θα είναι 16 χρονών ο γιος μου :p θα κάνω streaming με το δόντι :p

εγώ νομίζω ότι χάνουμε το νόημα και αυτό είναι ένα:

Σήμερα είναι Τσικνοπέμπτη και πηγαίνετε όλοι να τσικνίσετε.
Το κρέας το βλέπετε σε high definition με HD Audio χωρίς motion blur, artifacts, DSE, burn-in, Colour banding, είστε πραγματικά παρόντες στην ευχαρίστιση και όχι virtually.

όχι μωρέ καλά τα υπολόγισα, Απλά επειδή δεν έχω μόνο 2ΤΒ δίσκους και αγορασμένους σε διάφορες τιμές (μτχ+καινούριους) υπολόγισα σε 1ΤΒ = 100
Σε 1ΤΒ μπαίνουν 20 ταινίες iso (να αφήσουμε και λίγο χώρο έτσι?) άρα 100 /20=5 . Βάλε και ρεύματα καθώς και το κόστος (αξίας) του pc για να τις κατεβάζεις (επιπλέον χρήση = μικρότερη ζωή), καθώς και πολλές που τελικά δεν άξιζαν και πήγαν στα σκουπίδια (επιπλέον χρήση- ρεύμα)... 8-10 για μένα, μιλώντας πάντα για 40+GB ταινία.
Σαφώς έχω και απλές 1080 και 720, που ρίχνουν κατα πολύ τη τιμή, αλλά η συζήτηση τη δεδομένη στιγμή ήταν για full BR.
anyway, αξίζει και με το παραπάνω ιmo ακόμα και σε αυτήν την extreme τιμή

:ernaehrung004:

Last edited:
γοητευμένος thanx!

είναι σημαντικό να αναγνωρίζεται η οικονομία όταν συνδυάζεται με το απόλυτο της αναπαραγωγής.

Νικο εγω στον υπολογιστη δεν βλεπω ταινιες, στο παιδικο εχω μια 23αρα που παιζει απο usb και εχω βαλει ενα στικακι 32gb με παιδικα και στην κρεβατοκαμαρα η τηλεοραση ειναι μονο για ομορφια λογω οτι παμε μονο για υπνο.

Ταινιες βλεπουμε (οοοοοοταν βλεπουμε) μονο στο σαλονι.

Ποιος ο λογος παραδειγμα εγω να εχω NAS?

γοητευμένος thanx!

Αφού γνωρίζεις.. Απλό dts και mp3. :p

Η επιμονή σου για το δίκτυο ειναι η ίδια με την επιμονή σου ότι το oppo είχε γενικα καλύτερη εικόνα... μέχρι που κατανοήσες ότι σε full bluray rip δεν έχει απολύτως καμία διάφορα με ενα sigma player.

Κανεις δεν είπε ότι ΟΛΟΙ χρειάζεται να έχουν δίκτυο, απλα σε αρκετούς ειναι τεράστια ευκολία ειδικά όσο μεγαλώνουν οι ανάγκες και οι χρηστες, τοτε ειναι επιβεβλημένο.

Βρε Θανάση (καλά θυμάμαι?) γιατί νομίζεις ότι επιμένω?
Δεν το έχω ψάξει νομίζεις? μαζόχας πίστεψέ με δεν είμαι.

απλά βρε φίλε, όταν θέλεις το καλύτερο (στα δεδομένα χρήματα που διαθέτεις) που κυκλοφορεί σήμερα και απόλυτη συμβατότητα για να μην σου σπάνε τα νεύρα... ξέρεις...
παλιός ενισχυτής+3d+hdaudio απροβλημάτιστα μόνο με oppo93+εξωτερικό δίσκο... αν κατάφερες με κάτι άλλο ευχαρίστως να σε ακούσω.

+++
με την επίδοση στην εικόναα συνεχίζεις να εκτίθεσαι...
ξεκίνησες με όλα τα mp, τώρα πάλι γενικεύεις με τα sigma
για παράδειγμα το netgear με σίγμα δεν είναι? έχει ίδια επίδοση με το oppo?
έχεις βάλει το flag pattern σε netgear να δεις τι γίνεται? Γιατί ξαφνικά το περιόρισες σε full rip?
και το θέμα του 3D γιατί τόσο αβαβα? πόσα μηχανακια παίζουν 3D στο επίπεδο του 3ετίας πλέον οppo 93?

Kατά τα άλλα συμφωνώ και το είπα απο την αρχή, "ότι βολέυει τον καθένα..." σίγουρα δεν είπα πάντως ότι όσοι αλλάζουν δίσκους ανήκουν στη λίθινη εποχή.

το θέμα είναι να είμαστε ικανοποιημένοι και να εκπληρώνονται όλες οι προσδοκίες μας απο τις επιλογές μας.
άλλος τα πάντα όλα, όλλος με κάποιους περιορισμούς και μια γενιά πίσω με dts και 2D... μια χαρά... ευχαριστημένοι όλοι!

:ADFADF1:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Power Buy για το MED600X3D

Νικο εγω στον υπολογιστη δεν βλεπω ταινιες, στο παιδικο εχω μια 23αρα που παιζει απο usb και εχω βαλει ενα στικακι 32gb με παιδικα και στην κρεβατοκαμαρα η τηλεοραση ειναι μονο για ομορφια λογω οτι παμε μονο για υπνο.

Ταινιες βλεπουμε (οοοοοοταν βλεπουμε) μονο στο σαλονι.

Ποιος ο λογος παραδειγμα εγω να εχω NAS?

Που να ξέρω βρε Λεφτέρη???
άλλοι φαγώθηκαν με τα δίκτυα... κι εγώ στη λίθινη εποχή ακόμα! :award:

Νομίζεις... :p

Πες μου να πάω να αγοράσω...
(πάς να το στρίψεις πάλι σε βλέπω:grandpa:)

Νίκο, αν δεν είχες το περιορισμό του oppo 93 δεν θα είχες μπει στη λογική του NAS? Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα κόστους στο αν θα πάρει κανείς και ένα NAS με 160-200 ευρώ μτχ ή καινούργιο, όταν έχει τα setup που συζητάμε συνήθως εδώ μέσα ή έχει καμιά δεκαριά δίσκους για να κρατά αρχείο ταινίες και μουσική....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Power Buy για το MED600X3D

Πες μου να πάω να αγοράσω...
(πάς να το στρίψεις πάλι σε βλέπω:grandpa:)

Πήγαινε βγάλε ένα εισιτήριο για ψηφιακή κινηματογραφική αίθουσα... :flipout:

Εκεί, η απωλεστική συμπίεση σε σχέση με το πρωτογενές ασυμπίεστο υλικό είναι μόλις 1:5, σαν 320άρι mp3 δηλαδή... :p

Στο full BluRay, μιλάμε για συμπίεση της τάξης του 1:25-1:50... :laugh:

Απάντηση: Re: Power Buy για το MED600X3D

Νίκο, αν δεν είχες το περιορισμό του oppo 93 δεν θα είχες μπει στη λογική του NAS? Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα κόστους στο αν θα πάρει κανείς και ένα NAS με 160-200 ευρώ μτχ ή καινούργιο, όταν έχει τα setup που συζητάμε συνήθως εδώ μέσα ή έχει καμιά δεκαριά δίσκους για να κρατά αρχείο ταινίες και μουσική....

Όχι ειλικρινώς Βασίλη!

Σε μένα όχι απλά δεν προσφέρει κάτι παραπάνω απο αυτά που έχω και ζητάω, αλλά προσθέτει πονοκεφάλους και ανασφάλειες στην αλυσίδα.
έχω μάθει να σηκώνομαι για να αλλάξω cd και bd και η αλλαγή δίσκου μου μοιάζει φυσιολογική.
επίσης το όλο σετ απ μου είναι για να παίζει ταινίες. Να κάθομαι στο καναπέ και βλέπω τη ταινία που διάλεξα χωρίς άλλες σκέψεις και προβλήματα.
Μου είναι παντελώς αδιάφορα τα μενου, τα gui κτλ καλούδια. Αν δε, περίσσευαν τα φράγκα θα αγόραζα τα σουβερ.
Ο απόλυτος τρόπος για να χαρείς μια ταινία, χωρίς σκοτούρες και αν και εφόσον._

:ernaehrung004:

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Power Buy για το MED600X3D

Πήγαινε βγάλε ένα εισιτήριο για ψηφιακή κινηματογραφική αίθουσα... :flipout:

Εκεί, η απωλεστική συμπίεση σε σχέση με το πρωτογενές ασυμπίεστο υλικό είναι μόλις 1:5, σαν 320άρι mp3 δηλαδή... :p

Στο full BluRay, μιλάμε για συμπίεση της τάξης του 1:25-1:50... :laugh:

ε είπαμε, θα την κάνεις γυριστή... :flipout:

συμφωνείς λοιπόν ότι ο καλύτερος δυνατός τρόπος για οικιακή αναπαραγωγή είναι το ΗD Audio και flac/wav.
Τα ίδια για την εικόνα. BD... σουβέρ ή άυλο :2thumb22sup:

Κατάλαβα... Θα είσαι από αυτούς που μελλοντικά θα το έχουν το BluRay για φτύσιμο και θα λένε "Μον ντιε, πώς βλέπαμε αυτή τη θολούρα;!" :flipout:

Re: Απάντηση: Power Buy για το MED600X3D

Βρε Θανάση (καλά θυμάμαι?) γιατί νομίζεις ότι επιμένω?
Δεν το έχω ψάξει νομίζεις? μαζόχας πίστεψέ με δεν είμαι.

απλά βρε φίλε, όταν θέλεις το καλύτερο (στα δεδομένα χρήματα που διαθέτεις) που κυκλοφορεί σήμερα και απόλυτη συμβατότητα για να μην σου σπάνε τα νεύρα... ξέρεις...
παλιός ενισχυτής+3d+hdaudio απροβλημάτιστα μόνο με oppo93+εξωτερικό δίσκο... αν κατάφερες με κάτι άλλο ευχαρίστως να σε ακούσω.

+++
με την επίδοση στην εικόναα συνεχίζεις να εκτίθεσαι...
ξεκίνησες με όλα τα mp, τώρα πάλι γενικεύεις με τα sigma (Ενταξει εννοω, οπως και τοτε, Dune-popcorn)
για παράδειγμα το netgear με σίγμα δεν είναι? έχει ίδια επίδοση με το oppo?
έχεις βάλει το flag pattern σε netgear να δεις τι γίνεται? Γιατί ξαφνικά το περιόρισες σε full rip?
και το θέμα του 3D γιατί τόσο αβαβα? πόσα μηχανακια παίζουν 3D στο επίπεδο του 3ετίας πλέον οppo 93?

Kατά τα άλλα συμφωνώ και το είπα απο την αρχή, "ότι βολέυει τον καθένα..." σίγουρα δεν είπα πάντως ότι όσοι αλλάζουν δίσκους ανήκουν στη λίθινη εποχή.

το θέμα είναι να είμαστε ικανοποιημένοι και να εκπληρώνονται όλες οι προσδοκίες μας απο τις επιλογές μας.
άλλος τα πάντα όλα, όλλος με κάποιους περιορισμούς και μια γενιά πίσω με dts και 2D... μια χαρά... ευχαριστημένοι όλοι!

:ADFADF1:

Στο ειχα γράψει τοτε, στο ξαναγραφω. Αφου σε βολευει αυτος ο τροπος αναπαραγωγής και διαχείρισης και κανεις την δουλεια σου ετσι δεν υπάρχει λόγος ΕΣΥ προσωπικά να φτιάξεις δικτυο-νας.

To 3d δεν με αφορά γιατι μου ειναι τελείως αδιάφορο και ως προς τις ταινίες που γυρίζονται και ως προς την υλοποίηση (γυαλιά κτλ) (ειναι και ελάχιστες)
Μιλούσαμε για δικτυο-νας και τις ευκολίες του και οχι τι θελει αναπαράγει ο καθένας
Στην θεση, σου αν με ενδιέφερε το 3d θα προτιμούσα ένα ταπεινό 3d bluray (ή ενα mp με δυνατότητες 3d) και ενα νεο av ενισχυτή, παρα oppo και παλιο ενισχυτή, εκτός αν ο παλιος ενισχυτής ειναι της κλάσης suzano κτλ

Οι προτιμήσεις του καθενός διαφέρουν, οπότε θα συμφωνήσουμε οτι ο καθένας με τις ανάγκες/προτιμήσεις του.

Last edited:
Status
Not open for further replies.