Στο ειχα γράψει τοτε, στο ξαναγραφω. Αφου σε βολευει αυτος ο τροπος αναπαραγωγής και διαχείρισης και κανεις την δουλεια σου ετσι δεν υπάρχει λόγος ΕΣΥ προσωπικά να φτιάξεις δικτυο-νας.
To 3d δεν με αφορά γιατι μου ειναι τελείως αδιάφορο και ως προς τις ταινίες που γυρίζονται και ως προς την υλοποίηση (γυαλιά κτλ) (ειναι και ελάχιστες)
Μιλούσαμε για δικτυο-νας και τις ευκολίες του και οχι τι θελει αναπαράγει ο καθένας
Στην θεση, σου αν με ενδιέφερε το 3d θα προτιμούσα ένα ταπεινό 3d bluray (ή ενα mp με δυνατότητες 3d) και ενα νεο av ενισχυτή, παρα oppo και παλιο ενισχυτή, εκτός αν ο παλιος ενισχυτής ειναι της κλάσης suzano κτλ
Οι προτιμήσεις του καθενός διαφέρουν, οπότε θα συμφωνήσουμε οτι ο καθένας με τις ανάγκες/προτιμήσεις του.
Εγώ θα συμφωνήσω μόνο σε αυτή τη φράση: "όποιος θέλει τα πάντα όλα με mp και δίκτυο δεν... με mp και εξωτερικό δίσκο ναι."
για το med πάσο, μέχρι να δοκιμαστεί και επιβεβαιωθεί από όλους εσάς τους τυχερούς του pb, επι μακρόν βέβαια.
σπίτι μου πάντως με 100άρι δεν...
Φυσικά με παλιό ενισχυτή πάλι δεν το hd audio.
είναι κρίμα, είναι άδικο... αλλά έτσι είναι!
όπως το oppo9x είναι η εξαίρεση για full bd και iso 3D με full menu και χωρίς κουνάβια....... έτσι και τα medΧ3D θα είναι μια εξαίρεση για nas+3Diso+hdaudio.
Προσωπικά πάντως δεν βγάζω συμπεράσματα με τις εξαιρέσεις.
Μεταφέρεις μέσω δικτιου (ή και κανονικά) όλα τα 3D iso στον εσωτερικό του mp και τέλος. Simple as that!Ποιο είναι το λάθος?
ρε παιδιά, κανονίστε ένα power-buy για το 1000!!!
Εγώ θα συμφωνήσω μόνο σε αυτή τη φράση: "όποιος θέλει τα πάντα όλα με mp και δίκτυο δεν... με mp και εξωτερικό δίσκο ναι."
για το med πάσο, μέχρι να δοκιμαστεί και επιβεβαιωθεί από όλους εσάς τους τυχερούς του pb, επι μακρόν βέβαια.
είναι κρίμα, είναι άδικο... αλλά έτσι είναι!
όπως το oppo9x είναι η εξαίρεση για full bd και iso 3D με full menu και χωρίς κουνάβια....... έτσι και τα medΧ3D θα είναι μια εξαίρεση για nas+3Diso+hdaudio.
Προσωπικά πάντως δεν βγάζω συμπεράσματα με τις εξαιρέσεις.
.
Μεταφέρεις μέσω δικτιου (ή και κανονικά) όλα τα 3D iso στον εσωτερικό του mp και τέλος. Simple as that!
Τωρα το είδα. με 100 (fast ethernet) δίκτυο που πας;
Με το ζόρι και αυτά που αναφέρεις. Το ιδία ισχύουν και για το wifi..
Όταν αναφερόμαστε σε δίκτυο εξυπακούεται, 1000 (gigabit) δίκτυο, εκτός και αν router με mp ειναι σε πολυ μικρη απόσταση 1-2μ (ισως λιγο παραπάνω) οποτε και με CAT5 καλώδια παίξει σωστά..
Τα καλώδια ενος gigabit δικτύου πρέπει να είναι απο CAT5E και πανω.. CAT6, πρόσφατα βγήκαν και τα CAT7.
Θα το δοκιμάσω εγώ βρε και θα σου πω!! Αμα δεν παίξει στο δικό μου δίκτυο 3D ISO ...δεν θα παίξει πουθενά.....![]()
αυτο που εγραφα ειναι οτι ΑΝ καποιος, ΠΟΤΕ συνάντησή, καποια ταινια που δεν παιζει σωστα μεσω δικτύου, μπορει με ενα απλο drag/drop, να την μεταφέρει στον εσωτερικό του mp ή αν προτιμά σε εξωτερικό σκληρο.Αχ... πως με ταλαιπωρείς έτσι βρε Θαναση? Βεγγος? Προσπάθησε να συνενοηθούμε :ADFADF1: Αρνούμαι![]()
Σε νήμα αγοράς mediaplayer με δυνατότητα αναπαραγωγής 3D συζητάμε και έγραψα αυτό (επι λέξη)
"όποιος θέλει τα πάντα όλα με mp και δίκτυο δεν... με mp και εξωτερικό δίσκο ναι."
τι σχέση έχει ο εσωτερικός δίσκος του mp? To med600 εξάλλου δεν έχει εσωτερικό!!! Ελα ντε, ολο άσχετα γράφεις..
Και γιατί να έχω δίκτυο αν είναι να μεταφέρω και μάλιστα δικτυακά (φαντάζομαι το χρόνο λολ) τα αρχεία στο mp???Μάλλον εχεις πλήρη άγνοια και δεν γνωρίζεις τις ταχύτητες ενος gigabit, εκτος και αν εχεις dock station για SSD
ασε που πλεον δεν θα εχει καποιος λογο να παει βόλτα στο pc με τα αγαπημένα του dock στην αγκαλιά.
Χάρηκες ε? κακώς! λολ
Το έστησε ο Νικόλας πατ κιουτ... να δεις κάτι άλλα κολληματάκια σε άλλα μηχανακια χωρίς 3d...............
είναι γνωστά αυτά που λες (ας είναι καλα ο Νικόλας). Ας σου πει και πόσες πόρτες πέρασε το cat5 που έχω και πόσο εύκολα πάιζω τα πάντα με ένα απλό docking στο oppo...
Δεν... ρε φίλε. Μην επιμένεις άλλο.
Εξωτερικός δίσκος σιγουριά, ευκολία, συμβατότητα και ευκολία. Και εγω μαζι σου!
δίκτυο άριστο μουράτο, βολικό για κάποιες ανάγκες... δεν τα πάει καλά με την πλειοψηφία των mps, μιλώντας για τις δύσκολες αποστολές.
Για να μην παρεξηγηθώ, δεν είμαι υπέρμαχος κάποιου τρόπου για τους άλλους. Όπως την βρίσκει ο καθένας και όπου φτάνει η τσέπη του.
Θαναση μου το χοντρένεις ακόμα περισσότερο (πέραν του χαρακτηρισμού όσων αναπαράγουμε τα αρχεία μας απευθείας απο δίσκους) και δεν μου αρέσει.
Eλπίζω να μπορείς να συνεννοηθείς τουλάχιστον με τον εαυτό σου (πείτε τα ελεύθερα). Μερα που ειναι μην παρεξηγείς.. δεν σε χαρακτήρισα προσωπικά, απλά χρησιμοποιούσα την γλωσσά που χρησιμοποιείς αλλα οπως βλέπεις ενοχλεί, οχι εμένα προσωπικα, αλλα την σιγουριά και την βεβαιότητα των όσων γράφεις.
Στο εν τω μεταξύ απόλαυσε το δίκτυό σου (και οι υπόλοιποι το 3D HD audio που προσφέρεται πλέον - good news:smash...
ώσπου να το καταφέρεις και συ (λέμε τώρα...) απέφευγε τους τοξικές χαρακτηρισμούς γιατί εκτίθεσαι (αυτό στο έχω ξαναπεί αλλά δεν μπορείς να το καταλάβεις μάλλον)
και προσπάθησε να είσαι μέσα στο θέμα συζήτησης με ερωτήσεις - απαντήσεις επί του θέματος και όχι επι της ανεκπλήρωτης κάψας σου :2thumb22sup:
:ernaehrung004:
Κι εγώ υπέρμαχος των dock είμαι. Είναι πολύ πρακτικά έναντι των εξωτερικών δίσκων που ο καθένας μπορεί να έχει διαφορετικό τροφοδοτικό.
Και το δίκτυο όποιος θέλει και μπορεί να το έχει είναι καλό.
Ευπρόσδεκτη ακόμη και η δυνατότητα π.χ. του Med 1000 να δέχεται εσωτερικό σκληρό.
Δεν αναιρεί το ένα το άλλο. Όλα λειτουργούν επικουρικά.
Κι εγώ υπέρμαχος των dock είμαι. Είναι πολύ πρακτικά έναντι των εξωτερικών δίσκων που ο καθένας μπορεί να έχει διαφορετικό τροφοδοτικό.
Και το δίκτυο όποιος θέλει και μπορεί να το έχει είναι καλό.
Ευπρόσδεκτη ακόμη και η δυνατότητα π.χ. του Med 1000 να δέχεται εσωτερικό σκληρό.
Δεν αναιρεί το ένα το άλλο. Όλα λειτουργούν επικουρικά.
Καμία αντίρρηση βρε Γιάννη αλίμονο... δεν είναι και σωστό να επαναλαμβάνομαι... είναι ωραίο πράγμα το δίκτυο αλλά να έχεις και κανα htpc να γαζώνεις βρε παιδί.
τα mp δεν είναι ακόμα έτοιμα, όχι τουλάχιστον στον απόλυτο βαθμό, Δες τι τραβάει και ο spcav δίπλα με ένα απο τα κορυφαία μηχανάκια.
Αυτό που λέω είναι ότι οι εξωτερικοί δίσκοι προσφέρουν σιγουριά στην αναπαραγωγή... απόλυτα και χωρίς υποχωρήσεις. Με docking έχεις και ικανοποιτική ευκολία.
Ο τρόπος αυτός κάνει όσα το δίκτυο και παραπάνω στη πλειοψηφία των περιπτώσεων. Το δίκτυο όχι (μιλάμε για mps και το απόλυτο σε αναπαραγωγή αρχείων)
To nas χρειάζεται και docking, το docking δεν χρειάζεται nas.... simple as that
Tώρα γιατί αυτό δεν μπορεί να γίνει κατανοητό, τι άλλο πρέπει να γίνει?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.