Power Buy για το MED600X3D

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα εαν εχει λυθει το προβλημα της σωστης αναπαραγωγης 23,967 βαλε και ενα για ενα φιλο που δεν εχει προσβαση στο ιντερνετ.
ps βασικα θα του πω οτι λυθηκε, μιας και να υπαρχει δεν προκειται να το καταλαβει, ειχε egreat και δεν το ειχε παρατηρησει.. λες να το παρατηρησει τωρα στο med600;

οnlineN : 1
Δημήτρης Αντωνόγλου : 1
lun4tic : 1
Λάκης : 1
lord : 2
ckbond : 1
Nipio : 1
SWISSTEC : 1
SPIROS NTOUTSIS : 1
enterhere : 1
Colombos74 : 1
cmoustos : 1
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ :1
K3nZo : 1
φίλος auteur : 1

Συνολο 16

makfil : 1

Συνολο 17

eem45 : 1

Συνολο 18

Aφου τα ιδια τα μελη κανουν refresh την λιστα :flipout:,για να μην ξεχασει καποιον ο Νικος,εχει μεγαλη "δυναμικη" τα powerbuy οποτε αν και πολλα τα κομματια πιστευω οτι θα τα καταφερετε -bye-

ακομα και 20 να μαζευτουμε,νομιζω οτι μπορει να μας δωσει καλυτερη τιμη απο τα 160ε που θελει για ενα κομματι.
Εκτος κι αν δεν τον ενδιαφερει να χασει τη πωληση 20 κομματιων.

ας δηλώσουν και όσοι το σκέφτονται λόγω αριθμού συμμετοχών, γιατί παρα πάει καλά το pb...

ακομα και 20 να μαζευτουμε,νομιζω οτι μπορει να μας δωσει καλυτερη τιμη απο τα 160ε που θελει για ενα κομματι.
Εκτος κι αν δεν τον ενδιαφερει να χασει τη πωληση 20 κομματιων.

Πιστεύω ότι:
1. Υπάρχουν μερικοί, εν δυνάμει, υποψήιοι αγοραστές αλλά δεν το έχουν αποφασίσει ακόμη και περιμένουν να δούν πως θα πάει (ένας απ' αυτούς ήμουν και εγώ μέχρι σήμερα το πρωί που πήρα την άπόφαση)
2. Και με 20 (τουλάχιστον, όπως φαίνεται ότι πάει) κομμάτια θα πρέπει να μας τα δώσει με την τιμή των 130 γιατί δεν βρίσκονται εύκολα τόσοι μαζεμένοι αγοραστές σ' αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Re: Απάντηση: Power Buy για το MED600X3D

ας δηλώσουν και όσοι το σκέφτονται λόγω αριθμού συμμετοχών, γιατί παρα πάει καλά το pb...

Όντως και εύχομαι να συνεχίσει να πηγαίνει καλά... Ίσως με περισσότερα απο 40 άτομα γίνει ακόμη καλύτερη (καλύτερη=φθηνότερη τιμή) αγορά.
Εγώ προσωπικά ακόμη..... το σκέφτομαι!
Λίγο η έλλειψη wifi, λίγο το ότι ο (εξωτερικός) δίσκος που θα συνδεθεί θα είναι usb 3 αλλά θα δουλεύει σαν usb 2 (καλά αυτό είναι ελάχιστο, και το laptop απο όπου θα περνάνε τα αρχεία usb 2 θύρες έχει μόνο) και λίγο ακόμη οτι η μεγάλη τηλεόραση (46''+) που θα το συνοδεύσει θα αγοραστεί το Πάσχα (κυριολεκτικά) με αφήνουν στο "απλό ενδιαφέρον" προς το παρόν.

1) Η usb2 δεν έχει κάποια διαφορά απο την usb3 στο "τάισμα" του med.

2) Αν το θέλεις για την νέα tv, καλά κάνεις και το σκέφτεσαι γιατί μέχρι να την πάρεις ποιός ξέρει τι εξελίξεις και νέα players θα υπάρξουν. Βέβαια το πιθναότερο είναι ότι θα δώσεις κάτι παραπάνω για να βρεις περισσότερες συμβατότητες/ευκολίες και καλύτερη απόδοση συνολικά. Και εγώ πάντως θα το σκεφτόμουν αν δεν υπήρχε άμεση αν'αγκη και περιορισμός στο budget.

-bye-

Επειδή δεν έχω καταλάβει, ο συγκεκριμένος player είναι ο ασύρματος και αν όχι μπορούμε να πάρουμε τον ασύρματο πληρώνοντας την διαφορά?

Eίναι χωρίς wifi (δηλαδή μόνο ενσύρματος)

απ'ότι κατάλαβα, όποιος επιθυμεί wifi παραλαμβάνει ξεχωριστά και με δική του πρωτοβουλία το wifi.
επίσης απ'ότι έχω καταλάβει δεν είναι απλή η αναβάθμιση σε wifi.
Ρωτήστε τον αντιπρόσωπο για περισσότερα καθώς και τιμή της αναβάθμισης.

eem45 : 1
MadPax : 1

Συνολο 19

Όντως και εύχομαι να συνεχίσει να πηγαίνει καλά... Ίσως με περισσότερα απο 40 άτομα γίνει ακόμη καλύτερη (καλύτερη=φθηνότερη τιμή) αγορά.
Εγώ προσωπικά ακόμη..... το σκέφτομαι!
Λίγο η έλλειψη wifi, λίγο το ότι ο (εξωτερικός) δίσκος που θα συνδεθεί θα είναι usb 3 αλλά θα δουλεύει σαν usb 2 (καλά αυτό είναι ελάχιστο, και το laptop απο όπου θα περνάνε τα αρχεία usb 2 θύρες έχει μόνο) και λίγο ακόμη οτι η μεγάλη τηλεόραση (46''+) που θα το συνοδεύσει θα αγοραστεί το Πάσχα (κυριολεκτικά) με αφήνουν στο "απλό ενδιαφέρον" προς το παρόν.

Μην το σκέφτεσαι! Το player πραγματικά αξίζει. Και δεν θα καταφέρεις να το βρεις σε τέτοια τιμή όταν το αποφασίσεις..Να σε βάλω ? :D

Επειδή ξέρω πως έχεις δει και τα δύο , αν έπρεπε να επιλέξεις κάποιο από τα WDgen3 και MED600X3D, με κριτήριο την κίνηση και την εικόνα και δευτερεύων το DTS-MA που το περνάει μόνο το med ποιο θα ήταν ?

Η διαφορά στην κίνηση/εικόνα που είδες , είναι αρκετή για να θυσιάσεις το DTS-MA και να γείρει η ζυγαριά προς το wd (το οποίο και έχω αν και είναι το παλιό wd live), ή πρέπει να ψάχνεις τις ατέλειες στο med600 ?

Status
Not open for further replies.