Power Buy για το MED600X3D

Status
Not open for further replies.
Χλωμό έως αδύνατο το βλέπω το 40...

Νίκο προσπάθησε με τον Αποστόλη για μια δεύτερη επιλογή αριθμού κομματιών έστω και με υψηλότερη τιμή
(αν και νομίζω ότι θα το έχεις κάνει ήδη :smile:)

Πρώτο post μετά την αναγγελία του Νικόλα για το pb......

τι να πω? Ειλικρινά δεν το περίμενα, αλλά απο τις πρώτες μέρες φάνηκε η δυναμική.
Πιστεύω ότι άνετα θα ξεπερνούσε τα 100 αν γινόταν μετά την V2 official.

Όλα δείχνουν ότι πήρατε ένα player με άριστες συμβατότητες, άριστες ευκολίες, ταχύτατο, με το καλύτερο με διαφορά GUI, ποιοτική εικόνα (native hd με flat gamma, καλά χρώματα), αποδεκτή κίνηση ως το πρώτο realtek χωρίς πρόβλημα στα 23,976 και την παράδοση της med στην απροβλημάτιστη δικτυακή αναπαραγωγή και βελτίωση των fw, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών της... και όλα αυτά με 130Ε...

εύγε συμφορουμήτες! και καλώς να τα δεχτείτε!

(σας έφτιαξα τώρα, έτσι?:flipout:)

Ερωτησούλα.... Ισχύει ότι η Med8er δίνει στην ευρωπαϊκή αγορά 5 χρόνια εγγύηση; Κάτι τέτοιο διάβασα κι έπαθα!

Οποιος δεν έχει προλάβει και θέλει να συμμετάσχει μπορεί να το κάνει κι ας κλείσαμε τις απαραίτητες συμμετοχές παιδιά. (Στο πακετάκι της τιμής περισσεύουν άλλα 6 κομμάτια..τα οποία θα κρατήσει για στοκ ο αντιπρόσωπος. Μπορούμε να τα πάρουμε κι αυτά.)

Οπως καταλαβαίνετε....αύριο πρωί θα δοθούν οι τελευταίες οδηγίες και ένα pdf το οποίο θα σταλεί σε όλους για ταυτοποίηση username με ονόματα και διευθύνσεις.

(Η twindigital είναι κλειστή . Δεν απαντάει κανείς στο τηλέφωνο...)

Στο σπίτι ο αντιπρόσωπος έχει σώβρακα. Μπορούμε να τα πάρουμε και αυτά.
Εντάξει, πλάκα κάνω. Μη βρίζετε!:beatnik2:

Οπως καταλαβαίνετε....αύριο πρωί θα δοθούν οι τελευταίες οδηγίες και ένα pdf το οποίο θα σταλεί σε όλους για ταυτοποίηση username με ονόματα και διευθύνσεις.

(Η twindigital είναι κλειστή . Δεν απαντάει κανείς στο τηλέφωνο...)

και η τυχη της δουλευει :)

και η τυχη της δουλευει :)

Αυτός προφανώς δεν ξέρει τίποτα....εκτός κι αν μπει εδώ μέσα σήμερα. Περιμένει ότι θα τελειώσουμε τέλος Φλεβάρη......:D

Μια βδομάδα νωρίτερα... είναι να μη δημιουργηθει ρεύμα...
Άντε να προχωράει το πράγμα...

(ο αρχαίος wd player gen1 -όχι ο live- που έχω, τα έχει παίξει λιγάκι τις τελευταίες μέρες...)

Λοιπόν, θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω όλους σας , για την επιτυχία αυτού του power buy.
Είμασταν γρήγοροι , αποφασιστικοί καιπιστεύω ότι πραγματοποιήσαμε την καλύτερη αγορά ever.
Ολοι θα μείνουν ικανοποιημένοι , τόσο από το κόστος αγοράς όσο και τα πλεονεκτήματα που αντιστοιχούν σε αυτό το κόστος τα οποία είναι πολλαπλάσια της αξίας του player και των δυνατοτήτων του.

Εύγε κύριοι .
Πάντα τέτοια να μας τυχαίνουν!

Εγώ να σας ευχαριστήσω ολους αφού δεχτηκατε τη συμμετοχή μου στο power buy αν και το τελευταιο χρονο δεν είμαι και τόσο ενεργό μέλος!

Εγώ να σας ευχαριστήσω ολους αφού δεχτηκατε τη συμμετοχή μου στο power buy αν και το τελευταιο χρονο δεν είμαι και τόσο ενεργό μέλος!

Αν ειναι δυνατον!Δεν υπαρχει παλιο και καινουριο μελος εδω μεσα.!
Ευγε για το powerbuy μας και κυριως τον Online!!
P.S.Μπραβο και στον αντιπροσωπο για την ανταγωνιστικη τιμη αλλα κυριως για την προσφορα στα μεταφορικα!
off topic--Τωρα τετραμπαλο στη Λεβαντε----off topic

Και εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τον Συντονιστή μας (onlineN) τόσο για την ιδέα όσο και για την άψογη διοργάνωση του power buy:grinning-smiley-043
Περιμένω εναγωνίως το PDF...

Στείλτε το μου, το τιμημένο, δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω:ernaehrung004:

Παίδες μπράβο σας , πιθανότατα το καλύτερο (ή τέλος πάντων από τα καλύτερα) Power Buy ever. Ήμουν με το δάκτυλο στη σκανδάλη από την πρώτη μέρα, αλλά δεδομένου οτι πριν 1 μήνα απόκτησα το Dune 301 που με υπερκαλύπτει , η αγορά και του Med θα ήταν υπερβολή

Άντε και σε ανώτερα !!

Έγινα μέλος στο AVclub για να συμμετάσχω στο εν θέματι Power Buy ( όμως βλέποντας την σοβαρότητα και την συμμετοχή των παιδιών εδώ, μάλλον για κακή σας τύχη, θα με βλέπετε συχνά). Εύγε για ακόμα μια φορά στον διοργανωτή και στους συμμετέχοντες!!!

Και εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τον Συντονιστή μας (onlineN) τόσο για την ιδέα όσο και για την άψογη διοργάνωση του power buy:grinning-smiley-043
Περιμένω εναγωνίως το PDF...

Στείλτε το μου, το τιμημένο, δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω:ernaehrung004:

To pdf πότε να το περιμένουμε????

Δείτε παρακαλώ όλοι την πρώτη σελίδα του νήματος !!!

Υ.Γ. Κάντε τις παρατηρήσεις σας μετά εδώ στην συνέχεια

Καλο ειναι να δωθει το IBAN του λογαριασμου κι οχι μονο ο αριθμος του. Επισης κι ο δικαιουχος του λογαριασμου.

Το αναφερω διοτι δεν δεχονται ολα τα ιντερνετ μπανκινγκ μονο τον αριθμο λογαριασμου.

Status
Not open for further replies.