διαβάζοντας ξανά την πρώτη σελίδα βλέπω ότι η παραγγελία θα γίνει 6/3 και έχουμε μία αναμονή 10 ημερών ...
εγώ καταλαβαίνω ότι η πληρωμή είναι μέσα στο power buy όπως το κανονίζει ο αντιπρόσωπος.
Και φυσικά για να έχει αυτή την τιμή θα πρέπει να παραγγείλει τουλάχιστον 48 κομμάτια οπότε δε νομίζω να σπάει στα δύο η παραγγελία.
διαβάζοντας ξανά την πρώτη σελίδα βλέπω ότι η παραγγελία θα γίνει 6/3 και έχουμε μία αναμονή 10 ημερών ...
Το νόημα της φράσης "τουλάχιστον για τον αριθμό των συσκευών που θα δοθούν με το pb" είναι "τουλάχιστον για τις συσκευές που θα παραγγελθούν με το pb, και όσες άλλες, ενδεχομένως, θέλει ο αντιπρόσωπος".
Σε καμία περίπτωση δεν πέρασε από το μυαλό μου να σπάσει ο τελικός αρθμός των συσκευών, αφού το pb θα είναι ανοικτό μέχρι αύριο το πρωί.
Σε ότι αφορά στην πρόταση του Νίκου (Dalanik), από τα διαθέσιμα μέχρι τώρα στοιχεία, προκύπτει ότι τα μέλη που "φαίνεται" ότι δεν έχουν πληρώσει είναι οι Nipio, φίλος auteur, MadPax, makis1973, greg, dimitrisy77, apom, Stelioskrete, mce22, leonvoda και επίπλέον ο συντονιστής (2) που θα πληρώσει οπωσδήποτε και ο Γιώργος Γαλάνης που θα πληρώσει τη ΔΕ.
έγινε η πληρωμή, με 5ε μεταφορικά
Με τη συσκευή του mce22 και εκείνη του Γιώργου Γαλάνη, που θα πληρωθεί τη ΔΕ, πιάσαμε το όριο των 35 συσκευών που θα αποσταλούν με courier, έστω και αν σταλούν σε 32 αποδέκτες.
Όχι, κάποιος πλήρωσε 5 ευρώ για 3 συσκευές και άλλος 5 για 2, αλλά ας μην το ανακατεύουμε το θέμα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.