Power Buy για το MED600X3D

Status
Not open for further replies.
διαβάζοντας ξανά την πρώτη σελίδα βλέπω ότι η παραγγελία θα γίνει 6/3 και έχουμε μία αναμονή 10 ημερών ...

διαβάζοντας ξανά την πρώτη σελίδα βλέπω ότι η παραγγελία θα γίνει 6/3 και έχουμε μία αναμονή 10 ημερών ...

Μπα.. Αυτά είναι τα τυπικά. Η παραγγελία είναι ήδη κρατημένη . Την Δευτέρα έχουμε 4 Μαρτίου. Αυτοί θα φορτώσουν Πέμπτη ( όπως γίνεται με τις περισσότερες που έρχονται οδικώς) Μέχρι λοιπόν την Τετάρτη 6/3 θα γίνουν τυχόν αναπροσαρμογές στην ποσότητα. Δευτέρα-Τρίτη θα είναι εδώ.

εγώ καταλαβαίνω ότι η πληρωμή είναι μέσα στο power buy όπως το κανονίζει ο αντιπρόσωπος.
Και φυσικά για να έχει αυτή την τιμή θα πρέπει να παραγγείλει τουλάχιστον 48 κομμάτια οπότε δε νομίζω να σπάει στα δύο η παραγγελία.

Το νόημα της φράσης "τουλάχιστον για τον αριθμό των συσκευών που θα δοθούν με το pb" είναι "τουλάχιστον για τις συσκευές που θα παραγγελθούν με το pb, και όσες άλλες, ενδεχομένως, θέλει ο αντιπρόσωπος".

Σε καμία περίπτωση δεν πέρασε από το μυαλό μου να σπάσει ο τελικός αρθμός των συσκευών, αφού το pb θα είναι ανοικτό μέχρι αύριο το πρωί.

Σε ότι αφορά στην πρόταση του Νίκου (Dalanik), από τα διαθέσιμα μέχρι τώρα στοιχεία, προκύπτει ότι τα μέλη που "φαίνεται" ότι δεν έχουν πληρώσει είναι οι Nipio, φίλος auteur, MadPax, makis1973, greg, dimitrisy77, apom, Stelioskrete, mce22, leonvoda και επίπλέον ο συντονιστής (2) που θα πληρώσει οπωσδήποτε και ο Γιώργος Γαλάνης που θα πληρώσει τη ΔΕ.

Last edited:
Re: Απάντηση: Power Buy για το MED600X3D

Το νόημα της φράσης "τουλάχιστον για τον αριθμό των συσκευών που θα δοθούν με το pb" είναι "τουλάχιστον για τις συσκευές που θα παραγγελθούν με το pb, και όσες άλλες, ενδεχομένως, θέλει ο αντιπρόσωπος".

Σε καμία περίπτωση δεν πέρασε από το μυαλό μου να σπάσει ο τελικός αρθμός των συσκευών, αφού το pb θα είναι ανοικτό μέχρι αύριο το πρωί.

Σε ότι αφορά στην πρόταση του Νίκου (Dalanik), από τα διαθέσιμα μέχρι τώρα στοιχεία, προκύπτει ότι τα μέλη που "φαίνεται" ότι δεν έχουν πληρώσει είναι οι Nipio, φίλος auteur, MadPax, makis1973, greg, dimitrisy77, apom, Stelioskrete, mce22, leonvoda και επίπλέον ο συντονιστής (2) που θα πληρώσει οπωσδήποτε και ο Γιώργος Γαλάνης που θα πληρώσει τη ΔΕ.

Μην ταλαιπωρείστε...:D Την Δευτέρα το πρωί θα ξέρουμε αφού 1) Το power buy κλειδώνει αύριο πρωί και 2) θα έχει ο αντ/πος τον κατάλογο καταθέσεων από τις τράπεζες και αυτές του καταστήματός του. Οπως και νάχει την τιμή την έχουμε.

Εχθες το μεσημερι μιλησα με αποστολη ,μεχρι εκεινη την ωρα ειχαν πληρωσει 39 ατομα....τα λεφτα ειπε θα τα καταθεσει την δευτερα....φανταζομαι πως ο ανθρωπος εχει δωσει τον λογω του και το μονο που δεν θελει ειναι να εκτεθει απεναντι σ αυτους....και υποψιαζομαι πως θα γινει το εξης θα παρει τα λεφτα και θα παει βραζιλια ο αποστολης....

αν θυμάμαι καλά και ο makis1973 είπε ότι θα πληρώσει αύριο στο μαγαζί όπως ο online.

Θα παραλαβουμε πριν την προκαθορισμενη ημερομηνια μονο και μονο επειδη ειμαστε ελληνες....:)

Μακάρι. Εγώ είμαι γενικώς ανυπόμονος οπότε όσο γρηγορότερα, τόσο το καλύτερο. Βλέπω να κατασκηνώνω κάτω από την twindigital από το προηγούμενο βράδυ.

Last edited:
από μένα θα γίνει η πληρωμή οnline σήμερα.. θα ενημερώσω όταν γίνει

έγινε η πληρωμή, με 5ε μεταφορικά

Ευγε!Εισαι ο 40ος!
Μα καλα τι περιμενουν,αφου πληρωσαμε,ακομη να μας τα στειλουν?
Ακομη να χτυπησει το κουδουνι ο courrier?Κατι δεν παει καλα εδω...:BDGBGDB55:

Με τη συσκευή του mce22 και εκείνη του Γιώργου Γαλάνη, που θα πληρωθεί τη ΔΕ, πιάσαμε το όριο των 35 συσκευών που θα αποσταλούν με courier, έστω και αν σταλούν σε 32 αποδέκτες.

Με τη συσκευή του mce22 και εκείνη του Γιώργου Γαλάνη, που θα πληρωθεί τη ΔΕ, πιάσαμε το όριο των 35 συσκευών που θα αποσταλούν με courier, έστω και αν σταλούν σε 32 αποδέκτες.

Αν και δεν νομιζω να τεθει θεμα γιατι θα συμπληρωθουν,μαλλον η συμφωνια ηταν για 35 αποστολες και οχι 35 συσκευες αφου αν δεν κανω λαθος οι 3 συσκευες του ιδιου,θα φυγουν με τα εξοδα της μια αποστολης..

Όχι, κάποιος πλήρωσε 5 ευρώ για 3 συσκευές και άλλος 5 για 2, αλλά ας μην το ανακατεύουμε το θέμα.

Ακριβως,καλυτερα να μη το ανακατευουμε.

Status
Not open for further replies.