makis1973
AVClub Addicted Member
παρακαλω να σημειωθει οτι εχω πληρωσει απο το σαββατο και τα δυο που ειναι να παραλαβω απο το καταστημα . ευχαριστω πολυ
Yes!! Από την μισητή Ολλανδία.........
Γιατί μισητή; Η Ολλανδία έχει Ολλανδέζες, μπύρα και χασίς. Καθόλου μισητή.
Το αν η Ολλανδία έχει σωματεία παιδοφίλων ή αν έχει χασίσια είναι λιγάκι off topic...
onlineN τελικά εσύ δεν θα το πάρεις το med600Χ3D??? Δεν βλέπω το όνομα σου σε αυτούς που πλήρωσαν...
Το αν η Ολλανδία έχει σωματεία παιδοφίλων ή αν έχει χασίσια είναι λιγάκι off topic...
onlineN τελικά εσύ δεν θα το πάρεις το med600Χ3D??? Δεν βλέπω το όνομα σου σε αυτούς που πλήρωσαν...
To ένα από τα 2 που δήλωσα τελικά θα είναι το Med1000
Δεν διάβασες τον προβληματισμό του για το 1000άρι;
Δεν πρόσεξες ότι έφυγε η εγγραφή για τον πεθερό του;
να πω δηλαδη,αντε και καλες κρεπες; :earmuffs:
:music-smiley-005: τέλειοΚρέπες online...
:
οκ παίδες, το ίδιο μηχανάκι είναι, με ίδιο λογισμικό.. δεν πήρε το Popcorn!
απλά έχει λίγα extra, εσωτερικό δίσκο, usb 3.0 (αντί 2.0), coaxial, και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι τώρα.
το πως παίζει ότι παίζει, πρέπει να είναι ακριβώς το ίδιο
Πάντως φίλε πραγματικά το να οργανώνεις ένα συγκεκριμένο power buy, να είσαι μπροστάρης και όταν ολοκληρώνεται να πηγαίνεις για το 1000ρι, είναι λίγο κάπως για εμάς που...πειστήκαμε από εσένα για το 600ρι. Τι άλλαξε δηλαδή και γιατί αν είναι καλύτερο δεν κάναμε εξ'αρχής powerbuy για το 1000ρι;
Να πάμε λες καπάκι για power buy στο 1000? Μωρέ...μπαίνω πρώτος εγώ και σ'αυτό !! Αλλά νομίζω ότι είναι λίγο νωρίς ...ή.....δεν είναι ?
Θα το θίξω και θα επανέλθω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.