Power Buy για το MED600X3D

Status
Not open for further replies.
εγώ θα έμπαινα σε ένα PB για το 1000άρι αν η τιμή του μαύρου έπεφτε στα 180 ευρώ με επιστροφή του med600x3d φυσικά.

Last edited:
Απάντηση: Re: Power Buy για το MED600X3D

δεν επιασε καποιον απ'το λαιμο,οποιος ηθελε το επαιρνε.
Δηλαδη περιμενες τον συγκεκριμενο για να πειστεις να παρεις το μηχανημα;
Αλλωστε δυο κομματια ειχε παραγγειλει και παιρνει το ενα,δεν την εκανε ''γυριστη'' να παει σε αλλη εταιρεια.
Εγω στο χιλιαρι δεν θα εμπαινα.

Χαλαρώστε παιδιά.Τα μηχανακια ειναι ολοιδια στην συμπεριφορά.
Η μοναδικη ουσιαστικη διαφορά ειναι ο εσωτερικός δισκος ...
Για μενα το 1000αρι ειναι πεταμένα λεφτα μπροστά στο 600αρι.

Ακριβώς... Αντί να του πούμε "ευχαριστώ" να του τα χώνουμε κι απο πάνω; Και δαρμένος και βλαμένος;

Μολις τωρα ειδα για το power buy :frusty: Ειναι αργα η υπαρχει η δυνατοτητα να γινει κατι?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Power Buy για το MED600X3D

Φίλε Λάκη,
α) φυσικά και δεν έπιασε κάποιον από το λαιμό, αυτό έλειπε...
β) δεν περιμέναμε τον συγκεκριμένο για να πειστούμε αλλά αν μη τι άλλο περίμενα να συμμετέχει αυτός που το οργάνωσε. Δεν μιλάω για τους άλλους, αλλά αυτός που το οργάνωνε άλλαξε γνώμη επειδή πήγε από το κατάστημα και είδε το 1000άρι?
γ) Είχε παραγγείλει 2 κομμάτια και δεν πήρε ΚΑΝΕΝΑ (σχετικό με το powerbuy που οργάνωσε)

Σας παραθέτω και το post του #610 για να κρίνουμε. Παντού μπαίνει πρώτος και φεύγει τελευταίος...!!!

δεν προκειται να κανω το δικηγορο κανενος,αυτα που ηταν να πω,τα ειπα.
Αν θελει ας μπει ο ιδιος ν'απαντησει.
Κι εξακολουθω να πιστευω οτι δεν εγινε κατι μεμπτο.

Re: Απάντηση: Re: Power Buy για το MED600X3D

δεν επιασε καποιον απ'το λαιμο,οποιος ηθελε το επαιρνε.
Δηλαδη περιμενες τον συγκεκριμενο για να πειστεις να παρεις το μηχανημα;
Αλλωστε δυο κομματια ειχε παραγγειλει και παιρνει το ενα,δεν την εκανε ''γυριστη'' να παει σε αλλη εταιρεια.
Εγω στο χιλιαρι δεν θα εμπαινα.

Δεν μου έβαλε κανείς το μαχαίρι στον λαιμό, ούτε εγώ κόλλησα κανέναν στον τοίχο όμως εκτός αν απαγορεύεται να μιλάμε...δικαίωμά του καθένα εδώ μέσα να κάνει ότι θέλει όπως δικαίωμα μου να έχω άποψη ως προς το πότε εκφράστηκαν τα "προτερήματα" του 1000. Εγώ λοιπόν προσωπικά αν διάβαζα για το 1000ρι στο αρχικό ποστ πάλι μέσα θα δήλωνα, χωρίς να ξέρω γιατί ακριβώς. Λίγο ο χώρος στον οποίο βρίσκομαι, λίγο ότι ο εμπνευστής όντας διαχειριστής κάτι θα ξέρει, όλα αυτά μαζί μου εμπνέουν εμπιστοσύνη ότι θα κάνω την δουλειά μου με το μηχανάκι που προτείνεται. Μέσα στις σελίδες εξηγούνται και οι διαφορές του σε σχέση με το 1000ρι και τα συμπεράσματα βγάλανε "καλύτερο" το 600ρι (σχέση απόδοσης τιμής). Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά εμένα αυτός με έπεισε ναι, την εταιρεία δεν την γνώριζα, media player δεν ξαναείχα, κοιτούσα για htpc και τελικά μπήκα στο powerbuy με προοπτική να γίνουμε 40 όπως και γίναμε κι όλα καλά.

Δεν είπε κανείς να μην πάρει το 1000ρι, ότι θέλει ας κάνει. Εγώ σχολίασα το timing που εκφράστηκε ο θαυμασμός για το 1000ρι και μπήκα σε δίλημμα για το αν έκανα καλά γιατί επηρεάζομαι από αυτά που διαβάζω και γιατί δεν πρόκειται να αλλάξω media player σύντομα, lifetime αγορά μέχρι να χαλάσει - είμαι από αυτούς...

Ποιο είναι το πρόβλημα και τον "υπερασπίζεστε" ακόμα δεν έχω καταλάβει. Δεν τον κατηγόρησε κανένας, ίσα ίσα είμουν από τους πρώτους που του είπαν μπράβο και ευχαριστούμε. Εξέφρασα μια απορία ως κάποιος που έδωσε 133 ευρώ και περιμένει, γιατί να μην έδινα λίγο ακόμα να πάρω το "ακόμα καλύτερο"...πάμε παρακάτω γιατί απαντήσατε όλοι εκτός από τον ίδιο και δημιουργήθηκε κλίμα, άδικα. Με το 600ρι θα μείνω και δεν χαλιέμαι...

το λίγο ακόμα στην τιμή είναι σχετικό όταν το ασημένιο 1000 έχει 220 ευρώ και το μαύρο 240 ευρώ.
Ίσως έπρεπε να γίνει ένα συνδυαστικό PB για 600 & 1000 αλλά αυτό θα έμπλεκε κάπως τα πράγματα πιστεύω

εχω απαντησει ηδη πιο πανω σε ολα οσα λες.
Το ακομα καλυτερο που λες ειναι εντελως σχετικο,για μενα λιγο καλυτερο ειναι το 600,γιατι καλυπτει τις αναγκες μου με πολυ καλη τιμη.

Πάντως φίλε πραγματικά το να οργανώνεις ένα συγκεκριμένο power buy, να είσαι μπροστάρης και όταν ολοκληρώνεται να πηγαίνεις για το 1000ρι, είναι λίγο κάπως για εμάς που...πειστήκαμε από εσένα για το 600ρι. Τι άλλαξε δηλαδή και γιατί αν είναι καλύτερο δεν κάναμε εξ'αρχής powerbuy για το 1000ρι;

Θα υποθέσω ότι παρασύρθηκες και ήδη έχεις ξανασκεφτεί όσα είπες......:D....
1) Αγόρασα ήδη 1
2) Ως διαχειριστής ....το θεωρώ ανοησία να πρέπει να παρασύρω όλους εσάς σ'αυτό που αρέσει σε μένα. Ακολουθώ υποστηρικτική τακτική και φυσικά δεν κρύβω τις προτιμήσεις μου . (Λόγω χάρη μου αρέσει το Oppo 105...αλλά δεν τολμάω να μιλήσω για power buy ......)
3) To κριτήριο για ένα αποτελεσματικό power buy έιναι η αγορά να μπορεί να συνδυάζει καλή τιμή, ποιότητα προιόντος και πολλούς ενδιαφερόμενους που στην περίπτωση του MED600X3D υπήρχαν όλα!!
(Το 1000άρι δεν διαφέρει από το 600άρι παρά μόνο στον εσωτερικό δίσκο και την coaxial + usb3 . Κατά τ άλλα είναι το ίδιο μηχάνημα. Ομως .......έχει 240 ευρώ το μαύρο!!!!!!!!!!!!)

Τέλος....εάν θέλετε κάνουμε κι ένα για το 1000άρι βρε παιδιά.

Πέραν της εμφάνισης των δύο med αλλο θέμα δεν υπάρχει. med600+docking station έρχεται φθηνότερα απο το med1000... και το docking το χρησιμοποιείς παντού.
Μόνο η coaxial ουσιαστικά μπορεί να είναι λόγος προτίμησης του med1000 και δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται για δεύτερη spdif out.

το θέμα της εμφάνισης δεν το πιάνω καθόλου. Βασικά πρέπει να δει κάποιος τι ταιριάζει περισσότερο στο σημείο που θα το τοποθετήσει και όχι μια φωτογραφία.

Κατα τα άλλα ο Νικόλας σας έκανε εξυπηρέτηση αν το δεν το καταλάβατε. Το γεγονός ότι δήλωσε και συμμετοχή στο pb είναι έξτρα.

Πέραν της εμφάνισης των δύο med αλλο θέμα δεν υπάρχει. med600+docking station έρχεται φθηνότερα απο το med1000... και το docking το χρησιμοποιείς παντού.
Μόνο η coaxial ουσιαστικά μπορεί να είναι λόγος προτίμησης του med1000 και δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται για δεύτερη spdif out.

το θέμα της εμφάνισης δεν το πιάνω καθόλου. Βασικά πρέπει να δει κάποιος τι ταιριάζει περισσότερο στο σημείο που θα το τοποθετήσει και όχι μια φωτογραφία.

Κατα τα άλλα ο Νικόλας σας έκανε εξυπηρέτηση αν το δεν το καταλάβατε. Το γεγονός ότι δήλωσε και συμμετοχή στο pb είναι έξτρα.

Δεν θαλεγα ότι τρελλάθηκα με την εμφάνισή του Med1000. Το ασημί δεν θα το αγόραζα με τίποτα. Το μαύρο όμως είναι καλό. Νίκοοοο , δεν μπορώ άλλους εξωτερικούς δίσκους.. Θα τα ξηλώσω όλα μου φαίνεται και θα φτιάξω μόνος μου ένα ΝΑS τούμπανο να ξενοιάσω.

Νίκο το πήρες το Μαύρο?

Μπαίνει, βγαίνει εύκολα ο δίσκος?

Κατά τ' άλλα, ντροπή σου ρε που δεν πήρες 5-6 600ρια. Άντε από κει. Με ξενέρωσες τώρα.

Re: Απάντηση: Power Buy για το MED600X3D

Νίκο το πήρες το Μαύρο?

Μπαίνει, βγαίνει εύκολα ο δίσκος?

Κατά τ' άλλα, ντροπή σου ρε που δεν πήρες 5-6 600ρια. Άντε από κει. Με ξενέρωσες τώρα.

:D....:flipout:
Δεν το πήρα ακόμα. Μες την εβδομάδα λέω να το έχω. Είναι και 240 ευρώ .
Δεν έχει πρόβλημα πάντως.
Ευτυχώς είναι στιβαρή κατασκευή, γιατί στη φωτογραφία δεν καταλαβαίνεις με τι έχεις να κάνεις στην πραγματικότητα.
Του πετάς ένα 3Τ μέσα και βάζεις όλα τα 3D σου και τέλειωσες.

Δεν είμαστε παιδάκια για να μην καταλαβαίνουμε το προφανές, γι'αυτό και τον ευχαριστήσαμε άπαντες και προσωπικά την κίνηση του Νικόλα την υποστήριξα επιπλέον, όταν άλλοι σχολιάζανε το κέρδος του αντιπροσώπου...

@onlineN: Έχεις δίκιο παρασύρθηκα στο τελευταίο μου μήνυμα γιατί από μια κουβέντα-σχόλιο-"παράπονο" που εξέφρασα της στιγμής, σε φάση τώρα που καταλήξαμε μην μας "μπερδεύεις" άλλο, κατέληξε να παίρνει την μορφή κατηγορητηρίου και υπεράσπισης...ούτε καν είχα τέτοια πρόθεση ούτε υπαινίσσομαι οτιδήποτε...το δήλωσα χωρίς φόβο και πάθος εξάλλου. Δηλώνω ψαγμένος-άσχετος (άσχετος που την ψάχνει να μάθει) που επηρεάζεται, όπως και άλλοι πιστεύω, από τα γραφόμενα των "ψαγμένων" του χώρου πόσο μάλλον ενός διαχειριστή-συντονιστή. Στην ουσία σε τιμάει αυτό που λέω και για άλλη μια φορά ευχαριστώ για την προσπάθεια που έκανες σε αυτό το powerbuy γιατί σε λίγο θα βγω αχάριστος ή ποιος ξέρει τι άλλο.

Παντως βρε παιδια, ψοφαμε για γκρινια...

Και συ βρε onlineN βαλε λιγο μυαλο βρε παιδι μου... Δεν θυμασε τι τραβηξες με το powerbuy του prodigy? :smile:

Τελος παντων, ο καθενας το βλεπει απο την μερια του και τελικα νομιζω οτι το αποτελεσμα κρινει καθε πραξη. Η ουσια ειναι οτι γλυτωσαμε 30 ευρω και πηραμε ενα πολυ καλο μηχανημα! Και νομιζω οτι και τωρα οποιος θελει, μπορει να ζητησει τα λεφτα του πισω και να παρει οτι αλλο νομιζει, σιγουρο ειναι οτι η θεση του θα καλυφθει (αυτο ειναι δικη μου υποθεση, δεν εχω μιλησει με κανενα, αλλα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα). Οποτε "ειρηνη ημιν"!

Δεν είμαστε παιδάκια για να μην καταλαβαίνουμε το προφανές, γι'αυτό και τον ευχαριστήσαμε άπαντες και προσωπικά την κίνηση του Νικόλα την υποστήριξα επιπλέον, όταν άλλοι σχολιάζανε το κέρδος του αντιπροσώπου...

@onlineN: Έχεις δίκιο παρασύρθηκα στο τελευταίο μου μήνυμα γιατί από μια κουβέντα-σχόλιο-"παράπονο" που εξέφρασα της στιγμής, σε φάση τώρα που καταλήξαμε μην μας "μπερδεύεις" άλλο, κατέληξε να παίρνει την μορφή κατηγορητηρίου και υπεράσπισης...ούτε καν είχα τέτοια πρόθεση ούτε υπαινίσσομαι οτιδήποτε...το δήλωσα χωρίς φόβο και πάθος εξάλλου. Δηλώνω ψαγμένος-άσχετος (άσχετος που την ψάχνει να μάθει) που επηρεάζεται, όπως και άλλοι πιστεύω, από τα γραφόμενα των "ψαγμένων" του χώρου πόσο μάλλον ενός διαχειριστή-συντονιστή. Στην ουσία σε τιμάει αυτό που λέω και για άλλη μια φορά ευχαριστώ για την προσπάθεια που έκανες σε αυτό το powerbuy γιατί σε λίγο θα βγω αχάριστος ή ποιος ξέρει τι άλλο.

Εγώ δεν σε παρεξήγησα φίλε lun4tic. Είναι καλύτερα να είσαι αυθόρμητος . Μείνε έτσι φίλε μου. Εχεις το θάρρος της τοποθέτησης και της επανατοποθέτης μάλιστα.
Να επανέλθω: Δεν αξίζει 110 ευρώ περισσότερα μόνο για τον εσωτερικό δίσκο .

Παντως βρε παιδια, ψοφαμε για γκρινια...

!

Πραγματικά, θα σταθώ σε αυτό που είπες γιατί το ίδιο πράγμα σκεφτόμουν κι εγώ όταν έβλεπα κάποια παιδιά να ανυπομονούν και να "αγωνιούν" λίγο παραπάνω για το πότε θα το παραλάβουμε κλπ. Έπεσα δυστυχώς στην παγίδα του φόρουμ και του γραπτού λόγου που δεν μεταφέρεται πάντα όπως θα ήθελες μια κουβέντα στον προφορικό, από κοντά και παρεϊστικα. Ισχύει το πολύ κακό για το τίποτα και προτείνω να πάμε παρακάτω, περιμένοντας το τιμημένο 600ρι να το στήσουμε και μετά να λέμε στα πόσα hz κλείδωσε ή δεν κλείδωσε... :ernaehrung004:

Απολυτα συμφωνω σε αυτο! Εχεις δικιο. Επισεις εχω παρατηρησει οτι avatar του καθενος βοηθαει στην ...παρεξηγηση! Ασυναισθητα βλεπεις μια "εικονα" αυτου που γραφει οτι γραφει και το προσωποποιεις πιο πολυ! Π.χ. Το δικο σου νομιζεις εισαι ετοιμος να μας σκοτωσεις ολους! :smile: 'Η του αλλου φιλου papdoux με τον Παπανδρεου: οτι και να γραψει νομιζεις οτι ειναι "χαζομαρα"!:D Καταλαβαινεις... Δεν βλεπεις τον papdoux αλλα την φατσα του γιωργακη που τα "γραφει"!! Δυσκολο να το ξεχωρισεις, "ψυχολογικα" μιλωντας παντα... Σορρυ για το off-topic!

Απάντηση: Re: Power Buy για το MED600X3D

τι αλλο παραπανω εχει το 1000αρι εκτος του εσωτερικου δισκου κα του gigabit ethernet?

αν διαβάσεις μία με δύο σελίδες πίσω θα δεις ... :)

Status
Not open for further replies.