Power Buy για το MED600X3D

Status
Not open for further replies.
Παιδιά έάν παραλάβει σήμερα (πιθανότητα 95%) αύριο τα player θα είναι έτοιμα για αποστολή. Οι ετικέττες τους είναι έτοιμες . Κόλημα στο κουτί κι έφυγε. Λογικά μέχρι το Σαββάτο θα έχετε παραλάβει όλοι.

(μην τον ζαλίζετε τον άνθρωπο βρε!! :D )

Καλα..δεν ξαναμιλαω..

Τέλειωσες με το στήσιμο του Benq?

Το προχειρο στησιμο σε βοηθητικο δωματιο.Το μονιμο θα γινει στα τελη του μηνος.Εξαιρετικο μηχανημα με πολυ ψηλο vfm.
Βεβαια το καλο ειναι οτι αυτο δεν το ειπα εγω αλλα και ο Γιαννης( J_L?),αφου μαζι το στησαμε.
Νικο,επειδη ξερω ουτι σου εχουν περασει καποιες σκεψεις,ξανασκεψου το!:2thumb22sup:

Re: Απάντηση: Power Buy για το MED600X3D

Κώστα,
Τι εννοείς "δεν θα υπάρξει ιδιαίτερη";
Εννοείς, καθυστέρηση; Δηλαδή θα περάσει σε όλα το fw και θα τα στείλει;

Του είπα αν πιέζεται λόγω ποσότητας να μου το στείλει όπως είναι , αλλά μου απάντησε με άνεση , πως δεν είναι πρόβλημα η αναβάθμιση ώστε να καθυστερήσει η αποστολή .
Τώρα φαντάζομαι όσοι δήλωσαν πως το θέλουν σφραγισμένο έτσι και θα το πάρουν .

Ο άνθρωπος θέλει να μας στείλει συσκευή έτοιμη για χρήση .

ΟΚ Ευχαρισττώ για τις διευκρινίσεις.
Δεν έχω τηλεφωνήσει ποτέ στον αντιπρόσωπο και όταν του έστειλα με mail τη φόρμα, του έγραψα ότι θα τον ενημερώσω σχετικά με την αναβάθμιση, αλλά αυτό έγινε την πρώτη μέρα της παραγγελίας όταν δεν είχε βγει στον αέρα ότι θα κάνει σε όλα αναβάθμιση.

Αν κατάλαβα καλά θα κάνει σε όλα πλην αυτών που ζήτησαν σφραγισμένη συσκευή .

Ηρθαν και σετάρονται! Μόλις πήρα το πρώτο. Απο αύριο πρωί όποιος το έχει συμφωνήσει έτσι περνάει- παραλαμβάνει!

Βρε , πρώτα τα παιδιά τρώνε και μετά οι γονείς :flipout:

Μεγειά μεγειά -bye-

Ηρθαν και σετάρονται! Μόλις πήρα το πρώτο. Απο αύριο πρωί όποιος το έχει συμφωνήσει έτσι περνάει- παραλαμβάνει!

Ειπαμε...να κανουν πρωτα τα δικα μας που εχουν και δρομολογιο,για να προλαβουν να τα στειλουν αυριο να παραλαβουμε Παρασκευη,οχι Σαββατο(οπως στο αλλο powerbuy)και μας πηραν το κεφαλι.!:HTEHETH63:

Καλοριζικο Νικο..περιμενουμε(οχι με αγχος,σιγα-σιγα),ενα νημα,ενα σεντονι σεταρισματος για αρχαριους αν θυμασαι...:FSGSFGS4:

Αντε με το καλο!!! Περιμενει και το κακομοιρο το Zero dark thirty σε bd-remux αλλα δεν του κανω τη χαρη!! Θα το δω στο med!

Καλορίζικο Νίκο, καλες θεάσεις.:2thumb22sup:

Άντε να έρθει και το δικό μου.

Αντε με το καλο!!! Περιμενει και το κακομοιρο το Zero dark thirty σε bd-remux αλλα δεν του κανω τη χαρη!! Θα το δω στο med!

Ασχετο......αυτό καλό είναι ? (Το Zero dark thirty) Δεν τόχω δει ακόμα.

Ούτε εγώ το έχω δει, περιμένω να εγκαινιασω το med, αλλά από reviews που έχω διαβάσει μιλάνε για ήχο και εικόνα αναφοράς.

Ασχετο......αυτό καλό είναι ?

Μιας και δεν έχουμε αναφερθεί σε άσχετα σε αυτό το νήμα και δεν έχει γίνει κανένα off topic.....:flipout:

Τώρα σχετικά με το Zero dark thitry, κανονική Αμερικανιά με την CIA να κερδίζει τους κακούς...:twoguns::violent-smiley-030:

Μιας και δεν έχουμε αναφερθεί σε άσχετα σε αυτό το νήμα και δεν έχει γίνει κανένα off topic.....:flipout:

Τώρα σχετικά με το Zero dark thitry, κανονική Αμερικανιά με την CIA να κερδίζει τους κακούς...:twoguns::violent-smiley-030:

SPOILER Ρεεεεε!!!

αλλά για κάτσε... εχ αναμενόμενο οπότε... σιγά το spoiler...:rofl:

Ούτε εγώ το έχω δει, περιμένω να εγκαινιασω το med, αλλά από reviews που έχω διαβάσει μιλάνε για ήχο και εικόνα αναφοράς.

Γι'αυτό το λόγο περιμένεις να τη δεις??

Η ταινία πολύ καλή.Υπάρχουν πολλοί χειρότερες όσον αφορά την ''Αμερικανιά''
Η σκηνοθέτης είναι μετρ του είδους
Καλές παραλαβές και καλό λιώσιμο σε όλους

Παρέλαβα πρωί-πρωί. Χρόνο δεν είχα να το δω, εντυπώσεις στο άλλο topic του smp. Θα πω μόνο τα εξής:

-O Απόστολος εξυπηρετικότατος, άριστος γνώστης και gentleman.
-Πακέταρε, αναβάθμιζε σε πυρετώδης ρυθμούς
-Μην ανησυχείτε, θα τα παραλάβετε το συντομότερο. Σας προτείνω να μην τον τρελάνετε τον άνθρωπο στα τηλέφωνα καθώς αναβάθμιζε και ταυτόχρονα πακέταρε.
-Καταπληκτικό το πληκτρολογιάκι. Αν δεν υπάρχει κάποιο official smart phone application, αξίζει. Και να βγει application, θα χρειαστούμε πάλι τη pci wireless καρτούλα για να μιλήσει μέσω wi-fi με το smart phone.

Status
Not open for further replies.