Power Buy για το MED600X3D

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Power Buy για το MED600X3D

Και για να μην μπερδεύεσαι περισσότερο η λέξη κινηματογράφος είναι ελληνική και η cinema ξένη... και φυσικά ενίοτε τη χρησιμοποιούμε και στη χώρα μας γράφοντας το σινεμά, ο σινεμάς... κοκ

η λεξη σινεμα ειναι αντιδανειο απ'το cinema=κινημα(τογραφος).
Οπως λεμε ντισκοτεκ,δηλαδη δισκοθηκη.

Φλέγον θέμα αυτό με την σύγκριση προβολέα-τηλεόρασης...προφανώς υποστηρικτής του προβολέα εδώ και δέκα χρόνια μόνο και μόνο για το θέμα μεγέθους το οποίο ΜΟΝΟ αυτό μπορεί να προσφέρει κινηματογραφική αίσθηση..τώρα και με τις πρώτες ώρες συμβίωσης με τον 1070 "πήρα" και ποιότητα που μου έλειπε...οπότε????

Μάλλον εννοεί ότι έφτασαν στον αντιπρόσωπο...
Αν και νομίζω ότι σήμερα θα τα παραλάβει.

Καλημέρα παίδες. Αν μιλήσει κανείς με τον Απόστολο ας μας ενημερώσει για το που βρίσκονται τα "μηχανάκια". Να μην παίρνουμε όλοι τηλέφωνο...

Μόλις επικοινώνησα και δυστυχώς δεν πρόλαβα το pb. Εάν κανείς μετάνοιωσε για το δικό του ας με ενημερώσει με πμ...

Δεν ξέρω εσείς πως είστε, αλλά εγώ δεν μπορώ να πείσω τον εαυτό μου ότι και καλά "θα έρθει πριν το Πάσχα". Πρέπει να είμαι ο μοναδικός άνθρωπος στο σύμπαν που έχει media player στην κρεβατοκάμαρα για την 14άρα και όχι στο σαλόνι... Απλά δεν μπορώ να περιμένω... φέρτε μου το ... τιμημένο!

Απάντηση: Re: Power Buy για το MED600X3D

Δεν ξέρω εσείς πως είστε, αλλά εγώ δεν μπορώ να πείσω τον εαυτό μου ότι και καλά "θα έρθει πριν το Πάσχα". Πρέπει να είμαι ο μοναδικός άνθρωπος στο σύμπαν που έχει media player στην κρεβατοκάμαρα για την 14άρα και όχι στο σαλόνι... Απλά δεν μπορώ να περιμένω... φέρτε μου το ... τιμημένο!

μία από τα ίδια και εδώ, στην κρεβατοκάμαρα και όχι στο σαλόνι

την επανάσταση του '21 την προλαβαίνουμε όπως :fahne90:

Οχι ακόμα. Πιθανώς αύριο ή την Τετάρτη.

Μάλλον πάμε για παραλαβή μετά την Καθαρή Δευτέρα...

Νικο, αν παραλαβει Τεταρτη ας μην βαλει το καινουργιο firmware, να τσεκαρει μονο αν λειτουργουν τα μηχανακια και να τα στηλει αμεσως ωστε να τα εχουμε το αργοτερο Σαββατο για να ασχοληθουμε λιγο το 3μερο μαζι τους.... Μην τα παραλαβουμε μετα την Καθαρη Δευτερα, αν ειναι δυνατον...

Δε νομίζω τόσο αργά. Φοβάμαι μην το πασαλείψω με ταραμοσαλάτα...

Κι εγω προτιμω αμεση αποστολη, παρα firmware και ιστοριες..
Βγαινουν αλλωστε τοσο συχνα, θα το κανουμε για πλακα!

Κι εγω το ιδιο εχω ζητησει κι απο τη φορμα.

Αναβαθμιση firmware δεν θελω.

Επισης, δεν ξερω αν θα μου αρεσε να παρω ανοιγμενο καινουργιο κουτι, με οτι σημαινει η δεν σημαινει αυτο.
Δεν ξερω τι σημαινει ελεγχος. Οτι ελεγχο ειναι θα το κανουμε εμεις.
Ουτως η αλλως, αν εχει κατι το μηχανακι, ελεγθει δεν ελεγθει, καλυπτετε απο την εγγυηση. Οποτε, δεν θελω καν να ανοιχτει.

Καμμια σχεση με καθυστεριση αποστολης κτλ.

Status
Not open for further replies.