Δεν θα ξεχάσω μία από τις πρώτες ταινίες που είδα σπίτι με τον acer << The Τourist >>
θέαση από τα 4,80 μέτρα σε 132" , Ε λοιπόν σε μια στιγμή καθώς η οθόνη κάλυπτε όλο τον απέναντι τοίχο , νόμιζα πως κινούνταν ο τοίχος στον ρυθμό του νερού των καναλιών της Βενετίας .
Το ίδιο και η γυναίκα μου καθώς κοιταχτήκαμε ταυτόχρονα όλο θαυμασμό για αυτό που ζούσαμε στο ίδιο μας το σαλόνι .
Ναι , η εικόνα σαφώς κατώτερη σε ζωντάνια και ευκρίνεια από την ταπεινή Philips 42" PFL3403 , που με τον
νέο ενισχυτή έχω την δυνατότητα να προβάλω ταυτόχρονα την ίδια σκηνή , δεν μπορώ να φανταστώ με μια Kuro τι διαφορά μπορεί να υπάρχει .
Την αίσθηση όμως
του να είμαι μέσα στην ταινία καθώς βλέπω τους ηθοποιούς , τα αυτοκίνητα , κλπ πολύ κοντά στο πραγματικό τους μέγεθος , δεν μπορεί να μου την δώσει καμία οθόνη (πρόσεξτε δεν διαχωρίζω tv η προβολέα) κάτω από τις 120" που έχω τώρα , καθώς αναγκάστηκα να αλλάξω το αρχικό πανί λόγω του ότι δεν χωρούσαν τα νέα ηχεία .
Και πιστέψτε με από 132" σε 120" έκανα μήνες να συνηθίσω την απώλεια .
Εντυπωσιάστηκα επίσης από την 65" TV του φίλου μου Ανδρέα cinemusic σε απόσταση θέασης μόλις 2,5 μέτρα , αλλά και πάλι ένιωθα περιορισμό , μου φαίνονταν η εικόνα συμπιεσμένη , κάτι που το σχολίασε αρνητικά ο Ανδρέας καθώς είναι της ποιότητας και όχι της ποσότητας .
Η συζήτηση αφού υπάρχουν δύο διαφορετικών ειδών γούστα μεταξύ μας , φαντάζομαι πως μπορεί να τραβήξει μέχρι όπως προείπε κάποιος να αποκτήσουμε όλοι μας μια TV 120" :BDGBGDB55: