Power Buy για το MED600X3D

Status
Not open for further replies.
Αι ρε... μας άφησες εκτιθεμένους να μας βρίζουν (και με το δίκιο τους) 50φεύγα παλικάρια που περιμένουν να διαβάσουν κανα νέο για το pb και μας κάνεις και πλάκα απο πάνω :grinning-smiley-043
Τώρα να δω με τόσα θέματα που πιάσαμε πως θα τα μοιράσετε... :ADFADF1:

-bye-

Τι νέο; Σε ποια γωνία της Εθνικής στρίβουν τώρα; :flipout: Ερχονται λέμε......:D

Τι νέο; Σε ποια γωνία της Εθνικής στρίβουν τώρα; :flipout: Ερχονται λέμε......:D

Από το στόμα σου και στου Αποστόλη(αντιπρόσωπος) το αυτί....:Banane0:

Απάντηση: Re: Power Buy για το MED600X3D

Προσπαθώ να σου πω δυο πράγματα και κρίνε τα εσύ καλύτερα και σύμφωνα με το προσωπικό σου γούστο.

Το αίσθημα κούρασης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό απο την φωτεινότητα που προσλαμβάνει το μάτι (δεν είναι μόνο αυτό, αλλά αυτό είναι ίσως το βασικότερο)

προβολέας σημαίνει πολύ φως.....................
πήγαινε μαι βολτα απο τον Ανδρέα μιας και είστε στην ίδια πόλη να δεις με 65nits (πάνω κάτω) και μετά πες μου αν κουράστηκες ή όχι...

Επίσης και το πανί και η tv εκπέμπουν φως.
Το γεγονός ότι έχω πρότυπο τη μάνα μου που είναι χοντρή και με μουστάκι δεν κάνει τη Σούλα τη μουστακαλού ωραία γκόμενα...
με τον ίδιο τρόπο μεταφέρεις την αίσθηση του διαφορετικού και εντυπωσιακού που προσλαμβάνεις στο σινεμά, στο σπίτι σου...
Στη πραγματικότητα υπάρχουν κάποιοι κανόνες και μεγέθη που κάνουν το καλό και το καλύτερο.
Και δεν εννοώ τα μέσα αλλά τις συνθήκες.

Εγώ στη πρώτη σειρά τις προάλλες στο σινεμά στραβώθηκα... στη τελευταία ήταν πολύ λίγο αυτό που έβλεπα... στο πυρ το εξώτερο το πανί?
Έτσι και συ με τα 100+nits της philips και τα τονισμένα/αφύσικα χρώματα, πιθανώς και σε λάθος απόσταση ή συνθήκες θέασης, έβγαλες το συμπέρασμα.

Αν θες να έχεις ολοκληρωμένη άποψη πρέπει να κάνεις τη δοκιμή Σωστά και με τα Σωστά μέσα.

όλα τα υπόλοιπα είναι δεισιδαιμονίες.
Νικ με γλίτωσες απο το να γραφω κατεβατά... ( ε ναι τα πες ολα)
Και επειδή ο kosmous τον βλεπω να ερχεται σύντομα για επίδειξη ( αν και εχει παρει μια ιδεα στο παρελθόν) του ετοιμάζω Life of Pi και λεκάνη στα ποδια του για να μαζέψουμε τα σάλια του..
Και στον Ανδρέα έχω πάει και σε άλλους φίλους με Kuro 50'' και χίλιες δυο άλλες TV.

Δεν έχω δει σετάπ με TV στο οποίο να με έχει απορροφήσει η ταινία σαν να ζω ο ίδιος τα δρώμενα. Πάντα διατηρώ την αίθηση ότι βλέπω TV.

Επιφυλάσσομαι φυσικά για το μέλλον, με κάποια ενδεχομένως νέα τεχνολογία οθόνης με πολλές ίντσες που ταυτόχρονα να μη με κουράζει ως αυτόφωτη. Σε ποια τιμή όμως. Σίγουρα τόσο υψηλή, που δεν θα την προτιμήσω έναντι ενός προβολέα προσιτού κόστους.
Εγω παλι δεν νομιζω να εχεις ρθει σπιτι μου οπως επίσης πιστευω πως δεν εχεις δει πως παιζει μια ρυθμισμένη tv .
Σίγουρα παντως δεν εχει καμια σχεση αυτα που αναφέρεις βασιζόμενος στην philips σου με την εικονα που υπάρχει πραγματικά. .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Power Buy για το MED600X3D

Στο πανί αν πάω πολύ κοντά βλέπω πολύ μικρά τετραγωνάκια :hmmmm: (Το κακό της μεγάλης εικόνας ) :blink:

Έτσι να σας ανεβάσω λίγο -bye-

Και εγώ που νόμιζα πως απο πολυ κοντά κόβεις το πεπλο με το ψαλίδι... :aetsch:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Power Buy για το MED600X3D

Και εγώ που νόμιζα πως απο πολυ κοντά κόβεις το πεπλο με το ψαλίδι... :aetsch:

Δεν είναι πέπλο , απλά δεν ήταν καθαρή η ατμόσφαιρα όταν ήρθες , πρέπει να τον δεις μια μέρα μετά από βροχή συνήθως που καθαρίζει ο ορίζοντας .

Είπαμε σαν πραγματικότητα , ακόμη και το νέφος είναι θεμιτό , αν είναι να βλέπω πλασματικά παίρνω μια πλάσμα :flipout:.

Πιστεύει κανεις πως υπάρχει κάτοχος προβολέα που δεν θα μπορούσε να έχει μια καλορυθμισμενη πλάσμα αντί να στήνει bat cave;

Υπάρχει άραγε κάτοχος προβολέα που να επέστρεψε στις τηλεοράσεις μετα απο τη συμβίωση με την μεγάλη προβολική εικόνα;

Θεμιτό να ποιούμε την αναγκη φιλοτιμία αλλά μην συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια. Και σε μένα άρεσε η ζωή του πι στην πλάσμα μου και μάλιστα πολύ αλλά το προτιμώ στον προβολέα. Για να μην μιλήσουμε για 3d οπου ανευ ιντσών δεν υπάρχει καν λογος να ασχοληθεις.

Πιστεύει κανεις πως υπάρχει κάτοχος προβολέα που δεν θα μπορούσε να έχει μια καλορυθμισμενη πλάσμα αντί να στήνει bat cave;
Μπαρδον...?
Ποιος έστησε bat cave;
Ποσους γνωρίζεις εδω μεσα να εχουν bat cave;
Στην κατηγορια με τις παρουσιάσεις σε ποσες περιπτώσεις εχεις δει τετοια home cinema;
Υπάρχει άραγε κάτοχος προβολέα που να επέστρεψε στις τηλεοράσεις μετα απο τη συμβίωση με την μεγάλη προβολική εικόνα;
Ε να μην τα λεω παλι... ( ο τριτος ηταν ο φαρμακερός)

Για να μην μιλήσουμε για 3d οπου ανευ ιντσών δεν υπάρχει καν λογος να ασχοληθεις.
Στο μονο που θα συμφωνήσω...
Και εγω αν αγοραζα προβολέα μονο για το 3D θα το εκανα και για να παιξω λιγο θυμούμενος τα παλια...

Last edited:
Ο προβολέας θέλει και dedicated χώρο. Αλλιως κι εγώ θα ψηφιζα καλη ΤΒ και μάλιστα χωρίς καν πολυκάναλο ήχο αλλά με ενα απλό 2.1 πχ.

Αλλά δεν θα το χαρακτηριζα ποτέ home cinema.

Re: Απάντηση: Re: Power Buy για το MED600X3D

Εγω παλι δεν νομιζω να εχεις ρθει σπιτι μου οπως επίσης πιστευω πως δεν εχεις δει πως παιζει μια ρυθμισμένη tv .
Σίγουρα παντως δεν εχει καμια σχεση αυτα που αναφέρεις βασιζόμενος στην philips σου με την εικονα που υπάρχει πραγματικά. .

Ανδρέα, μήπως δεν κατάλαβες ποιος είμαι; Σε είχα επισκεφτεί τότε που δοκιμάζαμε το Oppo το 981. Λίγο καιρό αφότου ξήλωσες τον προβολέα σου και πήρες την tv. Και καλά έκανες. Στο μικρό δωμάτιο η μεγάλη TV ταίριαζε καλύτερα.

Όσο για τις Philips, δεν ισχυρίστηκα ότι έχω την τέλεια εικόνα, αν και ήταν τα κορυφαία μοντέλα προ τετραετίας. Για το δεκάλεπτο που βλέπω προ ύπνου με το sleep timer στα 20 λεπτά καλές είναι.

Τα σχόλια μου ήταν γενικά για όλα τα σετάπ με TV και νομίζω ήμουν σαφής.
Με την απάντηση στον Dalanik ότι όντως σε έχω επισκεφτεί δεν θέλω να παρανοηθώ ότι έκρινα αρνητικά το σετάπ σου.
Είσαι παλιά καραβάνα στον χώρο και άτομο με γούστο και μεράκι και το δωμάτιό σου ήταν πολύ όμορφο με τις μινιατούρες κτλ.
Είμαι σίγουρος ότι θα το έχεις προχωρήσει όσο δεν πάει το θέμα θέαση σε TV στον χώρο σου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Power Buy για το MED600X3D

Ανδρέα, μήπως δεν κατάλαβες ποιος είμαι; Σε είχα επισκεφτεί τότε που δοκιμάζαμε το Oppo το 981. Λίγο καιρό αφότου ξήλωσες τον προβολέα σου και πήρες την tv. Και καλά έκανες. Στο μικρό δωμάτιο η μεγάλη TV ταίριαζε καλύτερα.

Όσο για τις Philips, δεν ισχυρίστηκα ότι έχω την τέλεια εικόνα, αν και ήταν τα κορυφαία μοντέλα προ τετραετίας. Για το δεκάλεπτο που βλέπω προ ύπνου με το sleep timer στα 20 λεπτά καλές είναι.

Τα σχόλια μου ήταν γενικά για όλα τα σετάπ με TV και νομίζω ήμουν σαφής.
Με την απάντηση στον Dalanik ότι όντως σε έχω επισκεφτεί δεν θέλω να παρανοηθώ ότι έκρινα αρνητικά το σετάπ σου.
Είσαι παλιά καραβάνα στον χώρο και άτομο με γούστο και μεράκι και το δωμάτιό σου ήταν πολύ όμορφο με τις μινιατούρες κτλ.
Είμαι σίγουρος ότι θα το έχεις προχωρήσει όσο δεν πάει το θέμα θέαση σε TV στον χώρο σου.

Ελα ρε Γιαννη ( σωστα θυμάμαι; ) δεν ημουν σίγουρος οτι είσαι εσυ... ( σε θυμόμουν με αλλο name)
Παρολα αυτα ορθα σου γραφω παραπανω πως απο την επίσκεψη σου μαζι με τα αλλα παιδια στο παλιο μου σπιτι δεν ειχες δει μια ρυθμισμένη τηλεόραση ( δεν θυμάμαι κιόλας αν ηταν η 55αρα η πρώτη η 46αρα)
Η συγκεκριμένη που ειδες ηταν η a956 που στην αρχη την ειχα στο Backlite στο 5 και 6 ( με τερμα το 10) και απο το Μανωλη στο τελος ρυθμιστικέ στο 4.
Με αυτο θελω να σου πω πως επιλογή στο να τιθασεύσεις το φως υπάρχει, χωρια που μετα την ρύθμιση ετσι και αλλιως η φωτεινότητα ολων των μεσων πέφτει σε πιο γήινα επίπεδα.
Σημερα σε νεο σπιτι εχω την 65αρα vt30 που απο την ιδια απόσταση που θυμάσαι στο παλιό σπιτι βλεπω χωρις κανενα θεμα ενόχλησης απο το φως.

Πω πω τοτε ειχα ακομα Htpc…

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Power Buy για το MED600X3D

Άρα σου οφείλω μια εκ νέου επίσκεψη να θαυμάσω την πρόοδο στο σετάπ σου.
Η 65άρα Panasonic με ρύθμιση Μανώλη θα είναι σημείο αναφοράς, είμαι σίγουρος.

Μόλις ολοκληρώσω κι εγώ το bat-cave μου, θα σε καλέσω να δεις (και να ακούσεις) και τη δική μου προσπάθεια.

Re: Απάντηση: Power Buy για το MED600X3D

Παιδιά, είναι αργά για να προλάβω μια θέση στο powerbuy? Αν ναί, μήπως το μετάνοιωσε κανείς και θέλει να παραχωρήσει το δικό του?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Power Buy για το MED600X3D

Παιδιά, είναι αργά για να προλάβω μια θέση στο powerbuy? Αν ναί, μήπως το μετάνοιωσε κανείς και θέλει να παραχωρήσει το δικό του?

πρώτη ενέργεια αύριο το πρωί είναι να τηλεφωνήσεις στον αντιπρόσωπο (στοιχεία στη φόρμα της πρώτης σελίδας) για να του πεις ότι είσαι μέλος του forum και ενδιαφέρεσαι για το pb και εκείνος θα σου πει εάν υπάρχει διαθέσιμη συσκευή.

Καλή επιτυχία

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Power Buy για το MED600X3D

Οκ, σε ευχαριστώ και από εδώ! :ernaehrung004:

Status
Not open for further replies.